Tandarts Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam | Tandarts.nl

Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade

Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade is een tandartsenpraktijk gevestigd in het centrum van Amsterdam. Inmiddels hebben we meer dan 6000 patiënten, maar omdat we tegenwoordig iedere avond geopend zijn, hebben we weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen! Op de Stadhouderskade 92 te Amsterdam is al sinds bijna 100 jaar een tandartspraktijk gevestigd. Sinds het jaar 2000 heet de praktijk Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. 

Methoden

Er heerst bij ons een ontspannen sfeer. In onze praktijk werken meerdere tandartsen en mondhygiënisten van 8:00 uur in de morgen tot 21:00 uur 's avonds. Wij hechten aan kwaliteit en persoonlijke aandacht en werken volgens de meest recente methoden. Onze vullingen zijn dus ook niet meer van amalgaam en zelfs in kroon en brugwerk wordt nog zelden metaal gebruikt.

Aangezien wij ook de best mogelijke esthetiek in de mond nastreven werken wij nauw samen met Pelzam Cosmetic Ceramic Laboratory. Deze tandtechnicus bepaalt niet alleen de kleur van de kroon, als deze op een zichtbare plek zit, maar werkt deze kleur op een extra zitting net zo lang bij tot het maximale resultaat is bereikt.

Eerste afspraak

Een eerste afspraak voor een controle, consult of pijnklacht bij de tandarts of voor een behandeling bij de mondhygiëniste is meestal mogelijk binnen twee werkdagen. Wij zijn gevestigd op de  begane grond van Stadhouderskade 92 in de Pijp in Amsterdam, halverwege De Nederlandsche Bank en de Heineken brouwerij. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Patiënt beoordeling

Deze tandarts heeft geen beoordelingen.