Op zoek naar een tandarts in Ijmuiden?

22 tandartsen en mondhygiënisten in Ijmuiden in 9 praktijken voor tandheelkunde

Zoek je met spoed een goede tandarts in IJmuiden? Op tandarts.nl vind je eenvoudig een tandarts in de buurt. Ontdek op de kaart hieronder welke tandarts voor jou om de hoek is en maak direct een afspraak of plan een terugbelmoment in.

Er zijn ruim 20 tandartsen in IJmuiden, dus er is altijd wel een deskundige tandarts bij je in de buurt.

De praktijken die op de kaart worden weergegeven met een groen gemarkeerde pin nemen patiënten aan via dit platform. Klik op de praktijk naar keuze, klik vervolgens op de button "nieuwe patient" en meld je aan. Aanmelden ging nog nooit zo makkelijk!

tandarts icon
Tandarts
mondhygienist icon
Mondhygiënist
tandarts en mondhygiënist icon
Tandarts & Mondhygiënist
Mondziekten en Kaakchirurgie icon
Mondziekten & Kaakchirurgie
Orthodontie icon
Orthodontie
Tandprothetici icon
Tandtechnici/Tandprothetici
overig icon
Overig

Op dit moment zijn er 152 waarderingen over tandartspraktijken in Ijmuiden met een gemiddelde van 8.5 waardering. Het totale gemiddelde waarderingscijfers in Nederland ligt op dit moment 9.2

Specialisme

Koningin Wilhelminakade 221, IJmuiden
364 waarderingen
Havenkade 19, IJmuiden
1236 waarderingen
Pegasusstraat 56, Ijmuiden
24 waarderingen
Kennemerlaan 143, IJmuiden
12 waarderingen
Moerbergplantsoen 65A, Ijmuiden
8 waarderingen
Plein 1945 100, Ijmuiden
8 waarderingen
Plein 1945 84, Ijmuiden
7 waarderingen
Lingestraat 1, IJmuiden
2 waarderingen
No results found
Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 11/06/2020 - 16:37

Tandarts in IJmuiden

Ben je op zoek naar een tandarts in IJmuiden? In de lijst hierboven vind je alle tandartspraktijken in IJmuiden.

De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Mocht je toch klachten ervaren, dan kan je ook bij verschillende tandartsen in IJmuiden terecht. Voor meer informatie over de meest voorkomende behandelingen kan je op deze pagina (link invoegen) terecht. Hier leggen we uit wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts in IJmuiden je hiervoor terecht kunt.

Zoek je een specifieke behandeling?

Soms heb je specifieke behandeling nodig en word je doorverwezen naar een specialist. De kaart met locaties op deze site helpt je oriënteren. Voorbeelden van dentale specialismen zijn onder anderen de kaakchirurg, de angsttandartskindertandartsgnatholoogimplantoloog, esthetische tandheelkunde en de bekendere orthodontist.

Openingstijden van tandartspraktijken in IJmuiden

De openingstijden voor een tandarts in IJmuiden kun je op de praktijkpagina binnen deze site terugvinden. Door op de naam van de praktijk te klikken krijg je alle informatie. Op de praktijkpagina staat ook automatisch het nummer van de samenwerkende spoedtandarts vermeld wanneer de praktijk gesloten is. Wanneer dit niet bekend is dan kan je het telefoonnummer vinden van een spoedtandarts bij jou in de buurt.

Tandarts in IJmuiden