Op zoek naar een tandarts in Geleen?

48 tandartsen en mondhygiënisten in Geleen in 21 praktijken voor tandheelkunde

De praktijken die op de kaart worden weergegeven met een groen gemarkeerde pin nemen patiënten aan via dit platform. Klik op de praktijk naar keuze, klik vervolgens op de button "nieuwe patient" en meld je aan. Aanmelden ging nog nooit zo makkelijk!

tandarts icon
Tandarts
mondhygienist icon
Mondhygiënist
tandarts en mondhygiënist icon
Tandarts & Mondhygiënist
Mondziekten en Kaakchirurgie icon
Mondziekten & Kaakchirurgie
Orthodontie icon
Orthodontie
Tandprothetici icon
Tandtechnici/Tandprothetici
overig icon
Overig

Op dit moment zijn er 359 waarderingen over tandartspraktijken in Geleen met een gemiddelde van 7.0 waardering. Het totale gemiddelde waarderingscijfers in Nederland ligt op dit moment 9.2

Specialisme

Wagenaarstraat 160, Geleen
47 waarderingen
Bloemenmarkt 11, Geleen
22 waarderingen
1571 waarderingen
Dr. H. van der Hoffplein 1, Geleen
303 waarderingen
Mauritslaan 93, Geleen
45 waarderingen
Agnes Printhagenstraat 31, Geleen
24 waarderingen
Mauritslaan 140, Geleen
16 waarderingen
Eisenderstraat 10, Geleen
14 waarderingen
Kluis 32, Geleen
13 waarderingen
Bloemenmarkt 37, Geleen
13 waarderingen
Parklaan 21a, Geleen
9 waarderingen
Mauritslaan 140, Geleen
7 waarderingen
Beekhoverstraat 93, Geleen
6 waarderingen
Beekhoverstraat 93, Geleen
6 waarderingen
Barbarastraat 14, Geleen
5 waarderingen
Kluis 20, Geleen
5 waarderingen
Cornelisstraat 1, Geleen
5 waarderingen
Mauritslaan 140, Geleen
5 waarderingen
Rijksweg Noord 98, Geleen
1 waarderingen
No results found
Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 10/23/2020 - 09:42

Tandheelkundige voorzieningen in Sittard-Geleen

Voor iedereen die een gezond gebit en een stralende glimlach wil. Op deze pagina zie je een lijst met tandartsen- en mondhygiënepraktijken in Sittard die je daarbij kunnen helpen en op de kaart kan je snel zien waar de praktijken zich bevinden.

Sittard telt ongeveer 18 praktijken voor tandheelkunde.

Nederland kent een goed georganiseerde tandheelkunde, er is altijd wel een praktijk in de buurt voor een periodieke controle en algemene tandheelkundige behandelingen. In sommige gevallen heb je de hulp nodig van een specialist zoals de orthodontist, parodontoloog, angsttandarts, kindertandarts, implantoloog, kaakchirurg, cosmetische tandarts en de endotoloog. In een grotere stad als Sittard zijn alle specialismen wel vertegenwoordigd. Voor sommige specialismen moet je misschien toch iets verder weg, de handige kaart helpt je oriënteren.

Sittard is een van de oudste steden van Nederland. Sinds 2001 vormt Sittard samen met Geleen één gemeente. Er komen veel toeristen naar de prachtige historische binnenstad, de Markt met al zijn restaurants en terrasjes, de Toon Hermans wandeling, de vele musea, parken en tuinen. Of je nu op vakantie in Limburg bent of woont in een van de wijken van Sittard zoals Overhoven, Munstergeleen of Holtum-Born of in Geleen, er is altijd een tandartspraktijk bij jou in de buurt.

Tandartsbehandelingen

Kosten en tarieven tandarts Sittard-Geleen

Wanneer je de kosten en of tarieven vooraf wilt inzien kan je deze vinden in dit overzicht.  Wil je weten wat een behandeling financieel voor jou betekent dan kan je vooraf een begroting vragen en deze bespreken met je behandelend tandarts of mondhygiënist.

Openingstijden van de tandartspraktijken in Sittard-Geleen

De openingstijden van de praktijk naar keuze kan je vinden op de praktijkpagina binnen deze site door op de naam van de praktijk te klikken. Op de praktijkpagina staat ook automatisch het nummer van de samenwerkende spoedtandarts vermeld wanneer de praktijk gesloten is. Wanneer dit niet wordt weergegeven dan kan je in dit overzicht de spoed-, avond- en weekendregeling in Sittard en omstreken vinden.

Afspraak maken of aanmelden als nieuwe patiënt

Via de groene button op de praktijkpagina van de tandarts of mondhygiënist kan je in één klik een verzoek doen voor een afspraak of je aanmelden als nieuwe patiënt voor een eerste afspraak. De praktijk neemt dan contact met jou op zodat je niet ‘in de wacht’ hoeft of alleen kan bellen binnen bepaalde tijden. Dit is een service voor zowel de praktijk als de patiënt in deze tijd dat we allemaal zo drukbezet zijn.