Auteurs & Ambassadeurs

Informeren, motiveren en inspireren anno 2021

Als onafhankelijk platform is Tandarts.nl vrij om de bezoeker breed te informeren. Het informeren gebeurt zorgvuldig door zowel dentale zorgprofessionals als zorgprofessionals uit de algemene geneeskunde, regulier en complementair. Inmiddels is er een groeiend team vrijwilligers die met enthousiasme bijdragen aan actuele kennis en inzichten middels nieuwsberichten, sociale media en kennispagina’s op de site. Daarnaast worden op het forum vragen beantwoord door dentale professionals.

Ben je een (aankomend) professional?

Wil jij je aansluiten bij het team professionele vrijwilligers van Tandarts.nl bestaande uit tandartsen, artsen, specialisten, mondhygiënisten, therapeuten en studenten? Lees dan even verder.

Wat doet Tandarts.nl?

De missie van Tandarts.nl in het kort; Door de bezoeker breed te informeren, motiveren en inspireren willen we dat iedereen zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap kan zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee een betere mondgezondheid. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een gezonder en weerbaarder Nederland.

                                                                                    Tandarts.nl als de Spin in het Dentale web!

Onafhankelijk!

Het platform is onafhankelijk en is daardoor vrij om breed te informeren. Tandarts.nl heeft in 2020 een deels zichtbare transformatie ondergaan met o.a. een frissere lay-out en een ingrijpende onzichtbare ontwikkeling in het content-managementsysteem waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Bij aanvang van deze nieuwe fase wordt de site bezocht door 10.000 á 12.000 bezoekers per dág en we zien een stijgende trend wat motiveert om met nog meer zorg en aandacht de (zorg)consument bij te staan.

Hoe wordt de site gefinancierd?

De praktijken die meewerken aan de maatschappelijke missie van tandarts.nl bieden we handige tools om b.v. kwaliteit en zichtbaarheid te verhogen en praktijkkosten te verlagen waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd en met deze financiële ondersteuning kan de site worden onderhouden. Om verder te kunnen ontwikkelen is er ruimte gecreëerd voor enkele adverteerders.

Tandarts.nl gelooft daarnaast in een samenwerking (met gesloten beurs) met partijen waarvan missie in het verlengde ligt van het onze waardoor we elkaar kunnen versterken in missie en professie.

Sluit jij je aan?

Tandarts.nl heeft altijd ruimte voor studenten en professionals die op basis van maatschappelijke betrokkenheid als ambassadeur, deskundige op het forum, content-checker of gastschrijver bij willen dragen aan de missie van het platform. Invulling en tijdbesteding is een persoonlijke keuze en natuurlijk afhankelijk van de studie- en werkbelasting van het moment. Het zal altijd een win – win samenwerking zijn waarbij de ‘win’ voor iedereen persoonlijk is.

Wat bieden wij:

 • Meegroeien en meewerken aan het ontwikkelen van Tandarts.nl waarbij informatie en motivatie voor patiënten/consumenten een bijdrage levert aan inzicht en het belang van een gezonde mond.
 • Een professioneel mailadres je naam@tandarts.nl op kosten van tandarts.nl.
 • Platform waar jij je kan profileren als (aankomend) tandarts, specialist, mondhygiënist, arts of andere professie.
 • Platform om artikelen te plaatsen voor de consument en de dentale wereld.
 • Naamsbekendheid en een plek in de galerij van ambassadeurs met foto en presentatie in woorden.
 • Toegang tot een groot netwerk.
 • Voor de studenten een voortrekkersrol al voor je bent afgestudeerd.
 • Jaarlijks een ‘dank je wel’ bijeenkomst met alle ambassadeurs waar we successen kunnen evalueren op gepaste wijze.

Wat zijn onze verwachtingen:

 • Enthousiaste betrokkenheid
 • Uitdragen en ondersteunen missie.
 • Kennis inzetten op nader te overleggen uitingen in overleg met de beheerder.
 • Eigen netwerk inzetten op gepaste wijze voor jezelf en voor Tandarts.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Heb je al ideeën? Wil je weten wie de mensen zijn achter Tandarts.nl? Voel je vrij om ons te benaderen via info@tandarts.nl.