Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Amstel Dental - Tandarts Amsterdam
Wibautstraat 172, 1091GR Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.1
Zorgkaart
8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow zondag
  9:00 - 16:00
 • arrow maandag
  8:00 - 22:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 22:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 22:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 22:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 22:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 16:00

Tandheelkundig centrum

Amstel Dental heeft in Bussum en Amsterdam alles in huis. U kunt dus terecht voor algemene tandheelkunde en alle specialismen. Maar ook bij de mondhygienist of met uw gezin. Voor bijvoorbeeld het trekken van een verstandskies hoeft u dus niet naar een ziekenhuis. Bij onze praktijken als Tandarts Amsterdam en Tandarts Bussum hebben we alle kennis in huis. We zijn ‘s avonds en in het weekend geopend.

Persoonlijke benadering

Ondanks het feit dat we alles in huis hebben staan we ook voor een menselijke maat en een persoonlijke benadering. Wij vinden het dan ook prettig als u bij elk bezoek dezelfde tandarts krijgt. Zie meer over ons team en tandartsen in Bussum. We vinden het belangrijk dat u begrijp wat er gebeurt en waarom. Daarom leggen we uit wat er aan de hand is, hoe het zo goed mogelijk opgelost wordt en hoe het in de toekomst voorkomen kan worden.

Preventie

Ook in de tandheelkunde geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Goed onderhoud en advies kunnen de meeste problemen voorkomen. Het lukt technisch altijd om welke mond dan ook mooi, pijnvrij en functioneel te maken. We streven daarbij naar de technisch beste behandeling. Maar hoe minder behandeling er nodig is, hoe beter! Daarom gaan veel mensen regelmatig naar de mondhygiënist.

Angst voor de tandarts

Ook als u angst heeft voor de tandarts of al heel lang niet bent geweest begeleiden onze tandartsen u rustig op weg. We verwachten niet van iedereen dat hij of zij met plezier naar de tandarts zal gaan, maar het kan altijd op een draaglijke manier. De tandartsen in Bussum van Amstel Dental vertellen tijdens de behandeling geduldig wat ze doen en waarom. Zo kunnen we samen een tempo bepalen dat bij u past.

Heldere kosten

De tarieven voor tandheelkunde worden in Nederland door de overheid bepaald. Bij behandelingen boven de 250 euro krijgt u altijd een schriftelijke begroting. Maar u mag natuurlijk altijd vragen wat uw behandeling kost. De lijst met codes en tarieven die de overheid opgesteld heeft is voor niet-tandartsen nauwelijks te doorgronden. Lees daarom hier meer over de tarieven en uitleg over die codes en hoe het werkt met de facturen.

Moderne technieken en apparatuur

We maken gebruiken van de beste en nieuwste behandelmethodes. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste witte CEREC kronen (in 1 dag!), keramische (metaalvrije) implantaten en alle soorten röntgenfoto’s met een zo laag mogelijke straling. Daarmee levert Amstel Dental kwaliteit en duurzaamheid en zorgen we voor betaalbare zorg.

Tandarts Amsterdam open ‘s avonds en in het weekend

Tandarts Amsterdam heeft zeer ruime openingstijden. We zijn dagelijks ‘s avonds geopend en ook in het weekend. Zo hoeft u dus geen vrij te nemen voor de tandarts of mondhygiënist

 

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Biologische tandheelkunde
 • Snurk specialist
 • Kaakchirugie

Team

tandarts
9.6
Implantoloog
BIG nummer: 19923222302
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 49064338202
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 99930508902
tandarts
0.0
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 29024315402
tandarts
9.1
Tandarts
BIG nummer: 09914069902
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 79920185602
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 39913937302
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 19920474802
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 19920474802
tandarts
9.3
Tandarts
BIG nummer: 99925089002

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
 • 24/7-365
10.0
4.1
8
waardering icon
Matthijs Riethreaveld 16 Aug 2021 - 22:20 M.S.A. Muijen (Tandarts)
Erg goeie tandartspraktijk in Amsterdam, kan niet anders zeggen 👏👍
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Matthijs Riethreaveld 16 Feb 2021 - 15:15 Review voor de praktijk
Erg goeie tandartspraktijk in Amsterdam, kan niet anders zeggen 👏👍
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
T A 15 Mrt 2023 - 12:31

Ik vind één van de tandartsassistenten onbeleefd en altijd chagrijnig. Ik heb het idee dat ze een hekel heeft aan haar baan, dat straalt ze naar mijn mening in ieder geval uit. Assistenten in de zorgbranche beseffen tegenwoordig niet dat zij het visitekaartje zijn van het bedrijf. Heel jammer, want de tandartsen vind ik gewoon prima.
Ik heb over de praktijk verteld aan iemand in mijn omgeving en die kreeg deze assistente aan de lijn. Die persoon wil er niet naar toe door de manier waarop diegene te woord werd gestaan. Dat zegt naar mijn mening genoeg.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de feedback, heel graag ontvangen we uw contactgegevens via info@amsteldental.nl om dit indien nodig bij de bron te kunnen aanpakken. Uw review is nu anoniem. Dit is niet de dienstverlening waarom we bekend staan in Amsterdam (of willen staan).

Emma Klompmaker 12 Feb 2023 - 20:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de 5-star rating 😉

Lillian 12 Feb 2023 - 16:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Gezien de rating anoniem is ontvangen we heel graag uw contactgegevens via info@amsteldental.nl om te kunnen beoordelen of wij eventueel zaken kunnen verbeteren op de praktijk.

Frankie 03 Feb 2023 - 16:53

I strongly suggest you avoid this dental practice. I was rushed in to treatment which was painful and rough. The dentist didn't listen or even checked the x-ray properly. I tried twice to stop the treatment as it was too painful but I was just ignored. The problem wasn't fixed but got worse after the treatment.

(Vertaald door Google)
Ik raad u ten zeerste aan deze tandartspraktijk te vermijden. Ik werd met spoed naar de behandeling gebracht die pijnlijk en ruw was. De tandarts luisterde niet of controleerde de röntgenfoto niet eens goed. Ik heb twee keer geprobeerd de behandeling te stoppen omdat het te pijnlijk was, maar ik werd gewoon genegeerd. Het probleem was niet verholpen maar werd erger na de behandeling.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks for your feedback. Please send us an email with your name via info@amsteldental.nl so we can look into it (the feedback is now anonymous).

(Vertaald door Google)
Bedankt voor je feedback. Stuur ons dan een e-mail met je naam via info@amsteldental.nl zodat we ernaar kunnen kijken (de feedback is nu anoniem).

Karolina Maria Sokolowska 04 Jan 2023 - 11:25

I have been a patient of this clinic for last six years so let’s say I am there regular client. Today I missed my appointment- I was sure my appointment is in the afternoon I write it wrong in my agenda - it can happen to everyone. I called the lady by the front desk to reschedule my appointment and to explain what has happened . She told me that she has an appointment for me this Friday and if I don’t take it the next one is in July because everyone wants to go to dental hygienist ! Hmmmm seriously in July -we are in January! I have reschedule my appointments before and it was never an issue.I didn’t want to miss my appointment from today so being mean wasn’t necessary.I told the lady to send me a bill for my missed appointment and this will be the end of my story with Amstel Dental . This is not how we should deal with clients -it is childish and unprofessional.

(Vertaald door Google)
Ik ben de afgelopen zes jaar patiënt van deze kliniek geweest, dus laten we zeggen dat ik daar een vaste klant ben. Vandaag heb ik mijn afspraak gemist - ik wist zeker dat mijn afspraak in de middag is ik schrijf het verkeerd in mijn agenda - het kan iedereen overkomen. Ik belde de dame bij de receptie om mijn afspraak te verzetten en uit te leggen wat er is gebeurd. Ze vertelde me dat ze vrijdag een afspraak voor me heeft en als ik die niet neem, is de volgende in juli omdat iedereen naar de mondhygiënist wil! Hmmmm serieus in juli - we zijn in januari! Ik heb mijn afspraken eerder opnieuw gepland en het was nooit een probleem. Ik wilde mijn afspraak van vandaag niet missen, dus gemeen zijn was niet nodig. Ik zei tegen de dame dat ze me een rekening moest sturen voor mijn gemiste afspraak en dit zal de einde van mijn verhaal met Amstel Dental. Dit is niet hoe we met klanten moeten omgaan - het is kinderachtig en onprofessioneel.

Matti Dupre 18 Okt 2022 - 15:05

Wonderful people who helped me with my braces while I was traveling. Thank you!!!

(Vertaald door Google)
Geweldige mensen die me hielpen met mijn beugel terwijl ik op reis was. Dank je!!!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Happy we could help Matti and thanks for sharing your positive experience with our dental clinic here in Amsterdam 👏✌️😷

(Vertaald door Google)
Blij dat we Matti konden helpen en bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze tandheelkundige kliniek hier in Amsterdam 👏✌️😷

Franziska van groningen 02 Okt 2022 - 13:48

Wat een praktijk ze willen tandvlees op prothese anpassen prothese zit nie meer goed advies was om meetandvlees an te passen hope dat ik hi ervoor geen rekening krijg heel slechte indruk
Oh een meteen in mee prothese zitten slijpen nu zit het nog erger dan bevoor dit was de intake

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de feedback! We zullen u spoedig contacten om samen te kijken hoe we dit naar ieders tevredenheid kunnen oplossen.

C Krypto 03 Aug 2022 - 10:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Gezien de rating anoniem is ontvangen we heel graag uw contactgegevens via info@amsteldental.nl om te kunnen beoordelen of wij eventueel zaken kunnen verbeteren op de praktijk.

Peter Pronk 02 Aug 2022 - 19:48

Vandaag voor het eerst geweest , wat een prettige ervaring .
bij iedere stap kreeg je netjes van te voren uitleg , en werd gelijk met de wortel kanaal behandeling gestart , bedankt ...

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Meer dan graag gedaan Peter en dank voor ‘t delen van uw positieve ervaring met onze tandartspraktijk in Amsterdam! 😷✌️👍

Annemarie 14 Jun 2022 - 11:07

Oplichters prutsers
Ben hier lang klant geweest en dan zou je denken dat je eerlijk en professioneel behandeld wordt
Er worden grote fouten gemaakt en dan proberen ze ook nog een factuur door je stort te duwen
De tand technicus pablo is heel onprofessioneel en levert slecht werk en stuurt je dan ook nog een factuur van 1200euro die je dan uiteindelijk niet hoeft te betalen toegezegd door Rachel de spook officemanager
En tataaa de factuur komt weer terug zeer onprofessioneel

Mark Baker 12 Mrt 2022 - 10:12

Only one visit so far for an initial assessment, so it's difficult to make an overall judgement; but the reception staff were helpful, the young dentist did a good job making me feel comfortable, and everything seemed very professional.

(Vertaald door Google)
Slechts één bezoek tot nu toe voor een eerste beoordeling, dus het is moeilijk om een ​​algemeen oordeel te vellen; maar het personeel van de receptie was behulpzaam, de jonge tandarts deed goed werk waardoor ik me op mijn gemak voelde en alles leek erg professioneel.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thank you for sharing your positive experience with our (young) dentist 😉👍

(Vertaald door Google)
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze (jonge) tandarts 😉👍

uraz kosovali 18 Feb 2022 - 10:05

terrible experience. they try to do all the process to get more money and at the end you still have the same problem with the teeth. The dentist didn't even know what to do and asking me what I want to do. never again!

(Vertaald door Google)
verschrikkelijke ervaring. ze proberen het hele proces te doen om meer geld te krijgen en aan het einde heb je nog steeds hetzelfde probleem met de tanden. De tandarts wist niet eens wat hij moest doen en vroeg me wat ik wilde doen. nooit meer!

eva spook 18 Jan 2022 - 06:30

Je geld wordt behoorlijk snel uit je zakken geklopt. Enerzijds is 't aantrekkelijk omdat je evt op afbetaling je rekening kan betalen. Maar ze zijn heel makkelijk met 't inplannen van diverse consults die in mijn optiek louter voor de winst zijn en die makkelijk naar 1 /2 consults kunnen worden omgezet.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor je review en de duidelijke feedback Eva! Als wij jou het gevoel geven dat wij puur op winst uit zijn doen we iets niet goed en dit is niet waarmee wij groot zijn geworden als tandartspraktijk in Amsterdam. Heel graag gaan we met jou in gesprek om je onvrede te bespreken en misschien zelfs weg te nemen. Omdat we je niet in ons systeem kunnen vinden ontvangen we heel graag je volledige naam en contactgegevens via een PM of email (info@amsteldental.nl).

Desire Soliana 03 Jan 2022 - 16:03

I cant stress enough how many reason i have for you to NOT choose this practice.
If you don't care about costumer service go here.
if you get sick and cancel even two days ahead, make sure you have money to pay a ridiculous fine for not having control on your health.

They only care about the money and please go somewhere that actually cares about your health <3

(Vertaald door Google)
Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel redenen ik heb om NIET voor deze praktijk te kiezen.
Als je niet om klantenservice geeft, ga dan hierheen.
als je ziek wordt en zelfs twee dagen van tevoren afzegt, zorg dan dat je geld hebt om een ​​belachelijke boete te betalen omdat je geen controle hebt over je gezondheid.

Ze geven alleen om het geld en ga alsjeblieft naar een plek die echt om je gezondheid geeft <3

Alf 21 Nov 2021 - 20:24

Perfect service, perfect price, perfect communication

(Vertaald door Google)
Perfecte service, perfecte prijs, perfecte communicatie

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks for sharing your perfect experience with our dentist in Amsterdam Alf! You’re more then welcome! See you soon! 🤲💯😷

(Vertaald door Google)
Bedankt voor het delen van uw perfecte ervaring met onze tandarts in Amsterdam Alf! Je bent meer dan welkom! Tot ziens! 🤲💯😷

Kuipie Vak 110 21 Nov 2021 - 13:11

Ik kom al jaren bij deze fijne tandarts. Ze zitten vlak bij amstel station waardoor de bereikbaarheid perfect is. Alle disciplines binnen deze tandartspraktijk denken goed met je mee, al met al super service! Ben er blij mee! 😄👍

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Goed te lezen dat je al jaren zo tevreden bent, graag gedaan! Bedankt voor het delen van je positieve bij onze tandartspraktijk! 🤲💯😷

Kostas Pavlidis 08 Nov 2021 - 09:32

Very bad. Only about money. If you question them once they will stop the treatments and wish you "good luck".
Shame on you.

(Vertaald door Google)
Heel slecht. Alleen over geld. Als je ze een keer ondervraagt, stoppen ze met de behandelingen en wensen ze je "veel succes".
Je moet je schamen.

C F 03 Nov 2021 - 08:51

Booked an appointment for Invisalign and travelled over 40 minutes to get to the practice, only to be told the only dentist who performs Invisalign wasn't there and they didn't know when she would be back. However if I hadn't of shown up for the appointment, they would have charged me the entire fee! What a waste of time 👎🏼

(Vertaald door Google)
Een afspraak gemaakt voor Invisalign en meer dan 40 minuten gereisd om bij de praktijk te komen, alleen om te horen dat de enige tandarts die Invisalign uitvoert er niet was en dat ze niet wisten wanneer ze terug zou zijn. Maar als ik niet op de afspraak was komen opdagen, hadden ze me het volledige bedrag in rekening gebracht! Wat een tijdverspilling

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks for your feedback. Please send us an email with your name via info@amsteldental.nl so we can look into it (now the feedback is anonymous).

(Vertaald door Google)
Bedankt voor je feedback. Stuur ons dan een e-mail met je naam via info@amsteldental.nl zodat we ernaar kunnen kijken (nu is de feedback anoniem).

Amsterdam A 05 Okt 2021 - 02:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de 5-star rating! 😷👍

Alice Waters 07 Aug 2021 - 15:58

I visited Amstel Dental last year and debated over whether to write this review, as it is reflective of only one dentist - whose name I can’t remember. The administration were nice and environment was clean.
I visited due to discoloration of a tooth. I had emailed before visiting asked for someone senior as I was relatively nervous. When I arrived the dentist quickly checked only the tooth I complained about, though I was charged for C28 an ‘extensive’ consult not C13 a ‘problem-oriented’ consult. He said he could see a hole and do I want to fix it now. I asked whether X-rays should be taken, he said no. I felt a bit rushed to make a decision so agreed and forewarned him I usually need a bit more local anesthetic. Once he had begun, he realized the hole was larger than anticipated. There wasn’t enough local anesthetic used, I was sweating and shaking with pain and discomfort, at one point even grabbed his arm to stop, not offered anymore local only told it wouldn’t be much longer. The whole experience was quite awful. The colour of my filling is terribly off, and there is a huge concave in my tooth. I leave this review now because if that wasn’t enough, today the corner of my tooth has chipped off where the filling is.

(Vertaald door Google)
Ik heb vorig jaar Amstel Dental bezocht en gedebatteerd over het schrijven van deze recensie, omdat het een weerspiegeling is van slechts één tandarts - wiens naam ik me niet kan herinneren. De administratie was aardig en de omgeving was schoon.
Ik bezocht vanwege verkleuring van een tand. Ik had een e-mail gestuurd voordat ik naar een senior vroeg, omdat ik relatief nerveus was. Toen ik aankwam, controleerde de tandarts snel alleen de tand waarover ik klaagde, hoewel ik voor C28 een 'uitgebreid' consult moest betalen en niet voor C13 een 'probleemgericht' consult. Hij zei dat hij een gat kon zien en of ik het nu wil repareren. Ik vroeg of er röntgenfoto's moesten worden gemaakt, hij zei nee. Ik voelde me een beetje gehaast om een ​​beslissing te nemen, dus stemde ermee in en waarschuwde hem dat ik meestal wat meer plaatselijke verdoving nodig heb. Toen hij eenmaal was begonnen, besefte hij dat het gat groter was dan verwacht. Er was niet genoeg plaatselijke verdoving gebruikt, ik zweette en trilde van de pijn en het ongemak, op een gegeven moment greep ik zelfs zijn arm om te stoppen, niet meer aangeboden lokaal alleen verteld dat het niet veel langer zou duren. De hele ervaring was behoorlijk verschrikkelijk. De kleur van mijn vulling is vreselijk afwijkend en er zit een enorme holte in mijn tand. Ik laat deze recensie nu achter, want alsof dat nog niet genoeg was, is vandaag de hoek van mijn tand afgebroken waar de vulling zit.

Cherylle van Kuijk 14 Jul 2021 - 10:38

Slechtste praktijk waar ik ooit ben geweest: bij pijn moet je 2 weken wachten, wanneer je ruim van tevoren afzegt voor een afspraak aangezien je de melding krijgt in contact te zijn geweest met iemand met Corona krijg je vervolgens een boze mail dat ze deze keer niets factureren maar volgende keer moet je het niet in je hoofd halen weer af te zeggen. En als klap op de vuurpijl: ineens een factuur voor gemaakte kosten waar tijdens de behandeling niet over gecommuniceerd is.

Om het af te maken wordt op alles arrogant, kort af en over het algemeen onprettig gereageerd. Wat je ook doet: ga lekker naar een andere praktijk. Deze wil je écht niet.

B vd S 08 Jun 2021 - 17:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! 💯😷

(Origineel)
Thanks for the 5-star rating! 💯😷

Claudia Cyndecka 25 Feb 2021 - 15:47

(Vertaald door Google) Afspraak gemaakt nadat ik pijn had en gevoelig was voor koude en warme dranken in mijn mond. Ze keken amper in mijn mond en zeiden dat "het niets was" en dat ik gewoon mijn tandpasta moest verwisselen (daarvoor betaalde ik 25 euro)

2 jaar later kwam ik er (via een andere tandarts) achter dat ik een gaatje had en dat het absoluut dringend voor mij is om het eruit te halen omdat het bijna mijn zenuw raakt. Een simpele röntgenfoto was voldoende om daar achter te komen, maar helaas kon Amstel Dental niet de tijd nemen om het uit te zoeken.

Niet aanbevelen

(Origineel)
Made an appointment after feeling pain and being sensitive to cold and warm drinks in my mouth. They barely looked inside my mouth and said that "it was nothing" and that I should just change my toothpaste (I paid 25 euros for that)

2 years later, I found out (through another dentist) that I had a cavity and that it is absolutely urgent for me to take it out as it's almost touching my nerve. A simple x ray was sufficient to figure that out but unfortunately, Amstel Dental didn't care do take the time to check it out.

Do not recommend

Tom Hölscher 20 Feb 2021 - 18:54

Na jaren van vullingen die eruit vielen, gezet door andere praktijken, nu hoge kwaliteit service bij tandarts Overgauw. Vullingen die goed zitten en geen problemen veroorzaken.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Meer dan graag gedaan, goed dat uw problemen nu zijn opgelost en dank voor het delen van de positive ervaring bij onze tandarts! 😷👍

Julian van Leeuwen 17 Feb 2021 - 09:28

Mondhygiëniste Danielle heeft mij een behandeling gegeven op koninklijk niveau. Ze weet wat ze doet en legt haar handelingen goed uit zodat jij, als client, weet wat je kan verwachten en thuis zelf kan ondernemen.
Een uitstekende ervaring!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Goed te lezen dat u zo happy was met onze mondhygiënist! 🤲👏

Edzard Janssens 12 Feb 2021 - 20:01

Ruim twintig jaar dezelfde tandarts gehad en de juiste overstap was lastig, maar Amstel Dental en met name Maarten Overgaauw maakten de stap heel aangenaam.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor je positieve review Edzard, ook namens collega Overgaauw! 😷👍

J DS 28 Jan 2021 - 10:23

(Vertaald door Google) Geweldige tandarts die erg behulpzaam is, receptioniste is behulpzaam of niet, afhankelijk van wie je krijgt, ook backoffice zou efficiënter moeten zijn

(Origineel)
Great dentist who is very helpful, receptionist are helpful or not depending on who you get, also back office should be more efficient

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor de positieve beoordeling en de feedback!

(Origineel)
Thank you for the positive rating and the feedback!

Sebastiaan Bom 25 Jan 2021 - 16:43

Ik was gewend dat een behandeling bij de mondhygeïnist gepaard gaat met enkele flinke pijnstoten. Maarten Overgaauw bood aan om een ander gereedschap te gebruiken. Sindsdien is een bezoek aan de mondhygeïnist net zo gemakkelijk als op de tram wachten. Dank!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor ‘t delen van je positieve ervaring bij ons Sebastiaan! Ook namens collega Overgaauw 😷😉

Feras Alhussein 18 Jan 2021 - 16:42

De prijzen zijn erg hoog. Ze vroegen me ongeveer 250 euro voor een tandextractie, terwijl ik eerder een tand verwijderde in een andere kliniek voor 125 euro.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de feedback, we hadden u graag geholpen. We hanteren immers dezelfde tarieven gezien er in Nederlands sprake is van vaste tarieven waar ook wij niet vanaf kunnen wijken.

Sophie Reitsma 29 Dec 2020 - 10:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks voor de 5-star rating ban onze tandartspraktijk in Amsterdam Sophie! 🤲👏💯

Gorkem Kilic 05 Dec 2020 - 01:28

(Vertaald door Google) Ik heb een vreselijke ervaring gehad met tandarts Chantal. (Achtergrondinformatie: ik zit midden in een voortandimplantaatbehandeling, dus ik gebruik tijdelijk een gedeeltelijk kunstgebit om de ruimte te vullen.) Tijdens onze reguliere controlesessie stelde ze voor dat ze de vulling van mijn andere voortand zou vernieuwen, direct naast mijn ontbrekende tand door verkleuring. Voor die simpele vulbehandeling vertelde ik haar dat ik bang was dat de gedeeltelijke prothese niet zou passen nadat ze de vulling had vernieuwd. Ze zei dat ze het zou passen. Ze begon met de behandeling waarbij ze extreem onbeleefd en onhandig was. Ze oefende vele malen druk uit op mijn implantaatbehandeling en ik moest haar vaak waarschuwen omdat het pijn deed. Nadat de vulling was vernieuwd, raad eens.. De gedeeltelijke prothese paste niet. Ik was erg gefrustreerd omdat het ergste gebeurde, hoewel ik haar voor de behandeling had gewaarschuwd. Het missen van een voortand zou mijn sociale leven drastisch beïnvloeden. Ze zei dat ze zo snel mogelijk een nieuwe gedeeltelijke prothese konden maken. Na twee keer indrukken te hebben gemaakt, heb ik 2 weken gewacht en ze hebben het nog steeds niet afgemaakt. Ik ben buitengewoon teleurgesteld omdat ze me veel pijn en ongemak heeft bezorgd voor iets dat helemaal niet urgent is. De niet-dringende vulling zou eigenlijk vlak voor de kroonplaatsing van het implantaat worden gemaakt, niet 4 maanden te vroeg. Het deed me denken dat deze tandartsen in deze praktijk de opdracht krijgen om niet-dringende behandelingen te bedenken om geld te verdienen. Ik heb mijn vertrouwen verloren en ik ga van tandartspraktijk veranderen. Ik hoop dat ze hun klanten aardiger behandelen en onthouden dat ze met mensen werken.

(Origineel)
I had a terrible experience with the dentist Chantal. (Background info: I am in the middle of a front tooth implant treatment so I am temporarily using a partial denture to fill the space. ) On our regular checkup session she suggested that she would renew the filling of my other front tooth right next to my missing tooth because of discoloration. Before that simple filling treatment I told her I was concerned that the partial denture would not fit after she renewed the filling. She said she would make it fit. She started with the treatment during which she was extremely rude and clumsy. She applied pressure on my implant treatment many times and I had to warn her many times as it was hurting. After the filling was renewed, guess what.. The partial denture didn’t fit. I was very frustrated because the worst happened even though I warned her before the treatment. Missing a front tooth would impact my social life drastically. She said they could make a new partial denture ASAP. After two times of taking impression , I have been waiting for 2 weeks and they still didn’t finish it. I am extremely disappointed as she caused me a lot of pain and discomfort for something not urgent at all. The non-urgent filling was actually supposed to be made just before the crown placement of implant, not 4 months early. It made me think that these dentists in this practice are instructed to come up with non urgent treatment to make money. I lost my trust and I will change my dental practice. I hope they treat their clients more nicely and remember they are working with humans.

Jessica 10 Nov 2020 - 13:30

(Vertaald door Google) Ik zou Amstel Dental van harte aanbevelen.

De orthodontist kon een invisalign-behandeling geven die mijn tanden in slechts 14 weken corrigeerde. Ter vergelijking: een eerdere ortho zei dat de behandeling 48 weken zou duren en dat het daardoor veel duurder zou zijn (bijna het dubbele van wat ik uiteindelijk betaalde).

De behandeling bij Amstel Dental heeft me zoveel tijd, geld en gezond verstand bespaard.

Een paar andere dingen die Amstel Dental opvielen:
- Altijd beschikbare tijden gehad (geen maandlange wachttijden)
- Zeer transparant met facturatie
- Geweldige communicatie en het verzenden van afspraakherinneringen
- Snel en to the point met behoud van kwaliteit
- Vriendelijk personeel, stelt je op je gemak

(Origineel)
I would highly recommend Amstel Dental.

The orthodontist was able to provide an invisalign treatment that corrected my teeth in just 14 weeks. In comparison, a previous ortho said the treatment would 48 weeks and as a result it would much more expensive (almost double than what I paid in the end).

The treatment at Amstel Dental saved me so much time, money and sanity.

A few other things that made Amstel Dental Stand out:
- Always had available times (no month long waiting times)
- Very transparent with billing
- Great communication & sending appointment reminders
- Quick and to the point while maintaining quality
- Friendly staff, make you feel comfortable

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Hartelijk dank voor uw positieve recensie over uw orthodontische behandeling bij ons en we waren u graag van dienst! 😷👍

(Origineel)
Thank you very much for your positive review about your orthodontic treatment with us and we where more than happy to help! 😷👍

Alina Albu 02 Nov 2020 - 16:15

(Vertaald door Google) Ik ben nu 3 jaar patiënt, ik had allerlei complexe werkzaamheden gedaan, had 2 verschillende tandartsen, een implantoloog. Het is de enige kliniek waar ik me veilig voel en ik heb het gevoel dat ze weten wat ze doen. Nieuwste technologie en apparatuur en professioneel personeel. Ook na mijn verhuizing naar Den Haag blijf ik naar Amstel Dental gaan. Sterk aanbevolen. Ga zo door met het geweldige werk! Beste kliniek ooit!

(Origineel)
I have been a patient for 3 years now, I had all kind of complex work done, had 2 different dentist, one implantologist. It is the only clinic where I feel safe and I feel that they know what they do. Latest technology and equipment and professional staff. Even after moving to the Hague I keep on going to Amstel Dental. Highly recommended. Keep up the amazing work! Best clinic ever!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij onze tandartspraktijk Aline 😷👍 We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen ✌️

(Origineel)
Thank you very much for sharing your positive experience at our dental clinic Aline 😷👍 We are glad we could have helped you ✌️

Matthijs Riethreaveld 31 Okt 2020 - 16:18

Erg goeie tandartspraktijk in Amsterdam, kan niet anders zeggen 👏👍

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor je 5-star rating en het delen van je positieve ervaring met onze tandartspraktijk 😷👍

Helena Soester 12 Sep 2020 - 16:51

Geweldig geholpen...top praktijk...kundig en ontzettend aardig. Aanrader

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Helena! 🤲👏

(Origineel)
Thanks for the 5-star rating Helena! 🤲👏

Floor van Ameyde 29 Aug 2020 - 11:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de 5-star rating van onze tandartspraktijk Floor!😷👍

Hozan x 24 Aug 2020 - 18:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Hozan!

(Origineel)
Thanks for the 5-star rating Hozan!

MF DCAP 24 Aug 2020 - 14:07

KIES versTANDig, ga naar deze tandarts :)

Er is een fijne sfeer en kundig personeel.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Wij zijn heel blij te lezen dat je zo positief bent over onze tandartspaktijk bent Boudewijn! 👍😷✌️

Marmie 09 Aug 2020 - 09:54

(Vertaald door Google) Zeer professioneel, efficiënt en redelijk. Beste tandartsbezoekervaring.

(Origineel)
Very professional, efficient and reasonable. Best dental visit experience.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze tandarts in Amsterdam Marmie! 😷👍

(Origineel)
Thanks for sharing your positive experience with our dentist in Amsterdam Marmie! 😷👍

Robbert Sloos 30 Jul 2020 - 11:44

Tandartspraktijk die ook zeer toegankelijk is voor studenten die beginnen met studeren in Amsterdam. Op een makkelijk bereikbare plek en is zeer professioneel.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor het delen van je positieve ervaring over onze tandartspraktijk in Amsterdam 👊😷😏

Koos Boos 21 Jul 2020 - 13:40

Ik had gebeld en kreeg een receptionist aan de lijn genm. (Joyce ) of joy . Had gehoopt op meer informatie maar er werd heel vaag gereageerd. En ze had niet echt een antwoord kunnen geven op hele simpele vragen, omdat ik opzoek ben naar een nieuwe tandarts zit ik met bepaalde vragen. Via de site gedacht een specialist aan de lijn te hebben voor advies. Durfde geen verdere vragen meer te stellen.! Nu verder zoeken

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Beste Koos, hier is duidelijk iets niet naar wens gegaan. Niet dat we iets goed willen praten maar de huidige COVID situatie legt veel extra druk op de baliemedewerkers. Graag neemt 1 van onze specialisten vanavond nog contact met u op om alle vragen die u heeft te kunnen beantwoorden. Als u hiervoor u telefoonnummer kunt mailen naar info@amsteldental.nl kunnen we u vanavond nog bellen!

kk 13 Jul 2020 - 00:56

(Vertaald door Google) Lees dit alsjeblieft! Het bespaart je tanden en geld natuurlijk!
Tandheelkundige zorg gaat over de juiste behandeling en tevredenheid op de lange termijn. Helaas heb ik er niets van meegekregen.
Drie maanden geleden >> dr Parunovac << mijn vier tanden gevuld en sindsdien heb ik pijn.
Pijn na meer dan 3 maanden vullen is inderdaad ongebruikelijk.
- Toen ik twee keer om een ​​oplossing vroeg, beschuldigde hij me ervan alleen maar te zeggen "Ik weet het niet! maak het gewoon schoon" en nog een röntgenfoto. Hij heeft niet alleen geen idee wat er mis gaat met de vulling, maar vroeg me "wat denk je dat we moeten doen"!
Ik ben gefrustreerd en blijf pijnstillers nemen om met een andere oplossing te komen.

(Origineel)
Read this please! It saves your teeth and money of course!
Dental care is about the proper treatment and long term satisfaction. Unfortunately, I didn't get any of it.
Three month ago >> dr Parunovac << filled my four teeth and since then I have had pain.
Pain after filling for more than 3 months is indeed unusual.
- When I asked for solution two times, he charged me for just saying "I don't know! just clean it" and another X-ray. He not only has no idea what goes wrong with the filling but asked me "what do you think we should do"!
I am frustrated and keep taking pain killers to come up with another solution.

A A 10 Jul 2020 - 11:03

Fijne tandartspraktijk. Zeer flexibel en ruime openingstijden. Goede communicatie tijdens de behandeling en goede adviezen, Maarten Overgaauw bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Heel erg bedankt voor ‘t delen van je positieve ervaring over onze tandartspraktijk Adnane 😷👍 Ook namens de heer Overgaauw 😉

Diana Katherine H 07 Jun 2020 - 19:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Diana! ️

(Origineel)
Thanks for the 5-star rating Diana! 😷✌️

Esther Bisschop 29 Mei 2020 - 19:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks voor de 5-star rating van onze praktijk Esther! Ook namens Emma 😉

Janina Steur 28 Mei 2020 - 17:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de 5-star rating 😷👍

Sevi N 24 Mrt 2020 - 16:34

(Vertaald door Google) - 30 min vertraging op mijn afspraak
- Ik moest 3 e-mails sturen om mijn vragen te beantwoorden
- Ze zouden me een overzicht geven van de kosten van mijn behandeling en 3 weken daarna wacht ik nog steeds.

En bovendien was de communicatie (toen gebeurde) erg slecht.

(Origineel)
- 30 min delay to my appointment
- I had to sent 3 emails for them to follow up on my questions
- They were supposed to give me an overview of the cost of my treatment and 3 weeks afterwards I still wait.

And on top of all these the communication (when happened) was very poor.

Ragnhild Dekruiter 20 Mrt 2020 - 22:15

Nou ik dus nooit meer gewoon een rekening van een foto geen foto gemaakt

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Beste Ragnhild, we vinden het heel erg dit te moeten lezen via Google. Helaas kunnen we je bericht nu pas zien, anders hadden we zeker eerder contact met je opgenomen! Tot 1-2 dagen geleden liet Google geen berichten en reviews zien die werden geplaatst (https://www.bovenaaninternet.nl/google-reviews-niet-geplaatst/)! Het mag niet gebeuren dat je een rekening van een foto krijgt die niet is gemaakt, maar laat ons alsjeblieft deze fout herstellen. We hebben met deze coronacrisis al moeite genoeg om ons hoofd boven water te houden en het laatste wat we willen is dat daar bovenop onze patiënten ook nog eens ontevreden zijn! Kan je ons alsjeblieft een bericht sturen via info@amsteldental.nl hoe we het beste de komende dagen contact met je kunnen opnemen? 🤲

Jessica Tang 28 Feb 2020 - 19:57

(Vertaald door Google) Ik had een ontstoken verstandskies. De gestelde diagnose was raak. Ze gaven me een behandeling en vroegen me om terug te komen om het voor elkaar te krijgen. Ik ben over het algemeen tevreden met de service. Het was praktisch en efficiënt.

De tandartsassistente was bekwaam en gaf goede service. Ik denk dat haar naam Sabah was.

(Origineel)
I had an infected wisdom tooth. The diagnosis provided was spot on. They gave me treatment and asked me to come back to pull it off. I'm overall happy with the service. It was practical and efficient.

The dentist assistant was competent and provided great service. I think her name was Sabah.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

(Vertaald door Google) Bedankt voor je positieve review Jessica en we hopen dat je snel herstelt 😉👍

(Origineel)
Thanks for your positive review Jessica and we hope you will have a speedy recovery 😉👍

Koen de lange 28 Feb 2020 - 12:08

Altijd uitstekend geholpen, goede systemen voor afspraken maken, zeer professioneel georganiseerd!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor je positieve review Koen 🙌 en we zijn blij te lezen dat je de organisatie van onze tandartspraktijk in Amsterdam als zo professioneel ervaart 😉👍

Jordan Javadi 19 Jan 2020 - 13:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de 5-star rating van onze tandarts praktijk in Amsterdam Jordan 😷👍

Veles Weles 15 Dec 2019 - 23:06

Easily de beste tandartspraktijk van Amsterdam en omstreken 🙏👌 Ben hier op advies van mijn vorige tandarts naartoe gegaan omdat hij daar zelf ook patiënt is en met pensioen is gegaan 👍

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor de positie feedback! 🙌👍

Anass Achtoun 12 Dec 2019 - 15:50

Beste Amstel Dental,

Ik heb veel woorden die ik kwijt wil voor het personeel van Amstel Dental, maar ik heb gekozen om het kort en krachtig te houden. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit geef ik deze praktijk een 10+.

Mijn dank is zeer groot aan de dames en heren van Amstel dentel.

Met vriendelijke groet,
Anass Achtoun

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Heel veel dank voor je ongelooflijk positieve feedback Anass 🙏👍

Thijs Van Nierop 04 Dec 2019 - 10:45

Kom al jaren bij deze fijne tandarts. Centraal gelegen naast het Amstelstation. Met Jazzmuziek in de behandelkamer lig ik ontspannen in de stoel.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor je uiterst sympathieke review Thijs 👌😉

Benjamin Bouman 03 Dec 2019 - 17:38

Ik ben ontzettend blij met Amstel Dental. Maarten & Thera zijn altijd vriendelijk en professioneel. Zo zijn de openingstijden ook erg flexibel, wat voor mij persoonlijk een belangrijk plus punt is. Ze denken goed met je mee en waar nodig geven ze je nuttige tips. Super!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Dank voor je uiterst positieve review en 5-star rating Benjamin 🙌 ook namens Maarten en Thera 😉

Karel Y 02 Dec 2019 - 21:24

Been to Amstel Dental few times for cleaning my teeth and also twice surgery of wisdom teeth removal. Dentist there are very professional, no unselling activity, and they would explain to you every procedure with smile and comfort, especially to client like me who is scared of pain, it helps a lot. Especially Dentist Maarten Overgaauw, thanks a lot for your help, highly recommended !! :-)

(Vertaald door Google)
Een paar keer bij Amstel Dental geweest voor het poetsen van mijn tanden en ook twee keer een operatie waarbij verstandskiezen zijn verwijderd. Tandarts daar is zeer professioneel, geen onverkoopbare activiteit, en ze zouden je elke procedure met een glimlach en comfort uitleggen, vooral voor klanten zoals ik die bang zijn voor pijn, het helpt veel. Vooral Tandarts Maarten Overgaauw, super bedankt voor je hulp, een echte aanrader!! :-)

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thank you very much for sharing your positive experience with our clinic in Amsterdam Karel 👍 also on behalf of Maarten Overgaauw 😉

(Vertaald door Google)
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze kliniek in Amsterdam Karel 👍 mede namens Maarten Overgaauw 😉

VU Uni 21 Sep 2019 - 19:31

Experts in hun vakgebied!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de review van onze tandartspraktijk in Amsterdam 😉

Constanza NaturalSlim 12 Sep 2019 - 12:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de rating 😉

Mark Beelen 11 Sep 2019 - 21:08

Super goede ervaringen met mondhygienist Maarten. Hij legt precies stap voor stap uit wat hij gaat doen en waarom hij dat doet. Daarnaast denkt hij perfect mee over juiste tandenborstel, tandpasta, poetstechniek, etc. gebruiken. Echt een aanrader. Ook super ervaringen met de tandartsen en kaakchirurg. Ook ‘s avonds zijn ze open, wat fijn is als je een drukke agenda hebt. Ik heb tot nu toe 5 verschillende praktijken geprobeerd, maar ben nog nooit zo’n goede als Amstel Dental tegengekomen!

Het enige verbeterpunt zou voor mij zijn dat je eenvoudige afspraken (bijvoorbeeld controleafspraken) zelf online kan inplannen.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Heel erg bedankt voor de je uiterst positive review en de duidelijke feedback Mark! Ook namens Maarten!

Hatice Yildirim 23 Aug 2019 - 07:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de rating 😉

K 21 Aug 2019 - 13:56

Had multiple treatments here. They may seem professional in what they do, but they always started 30–50 minutes after my actual appointment time, I have not once had a clear estimate of my costs presented to me and have had them come as a surprise multiple times, and have also rarely gotten actual instructions on how to take care after wisdom teeth removal. All of this creates lack of trust and increases my willingness to move to a new practice next time.

(Vertaald door Google)
Hier meerdere behandelingen gehad. Ze lijken misschien professioneel in wat ze doen, maar ze begonnen altijd 30-50 minuten na mijn eigenlijke afspraaktijd. kreeg ook zelden echte instructies over hoe te zorgen na het verwijderen van verstandskiezen. Dit alles zorgt voor een gebrek aan vertrouwen en vergroot mijn bereidheid om de volgende keer naar een nieuwe praktijk te verhuizen.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thank you very much for your feedback! We are glad te read that your impression of our dentist in Amsterdam is professional. We would gladly receive your real name / contact details via e-mail at wibautstraat@amsteldental.nl so we can evaluate what happened, see where we can improve ourselves and give you our feedback so we can possibly receive an even better rating from you in the future Krisi! Thank you, Maarten & YuLian

(Vertaald door Google)
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te lezen dat uw indruk van onze tandarts in Amsterdam professioneel is. We ontvangen graag uw echte naam / contactgegevens via e-mail op wibautstraat@amsteldental.nl zodat we kunnen evalueren wat er is gebeurd, kijken waar we onszelf kunnen verbeteren en u onze feedback kunnen geven zodat we mogelijk een nog betere beoordeling van u kunnen krijgen in de toekomst Krisi! Bedankt, Maarten & YuLian

Gijs Bon 13 Aug 2019 - 17:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de 5-star rating Gijs!

N Wageeh 27 Jun 2019 - 22:35

Hele fijne praktijk met ervaren tandartsen. Voor een deskundige en professionele tandartspraktijk ben je hier aan het juiste adres. Amstel Dental bewijst dat veelzijdigheid en kwaliteit goed gepaard gaan.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de review 😉

HoiikbenJoy 14 Jun 2019 - 22:32

Praktijk met veel verschillende specialisme’s waardoor ze elkaar goed kunnen ondersteunen! Altijd plek op korte termijn en heel vriendelijk personeel!

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de review 😉

Dirk Colijn 08 Jun 2019 - 21:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor de rating Dirk, we gaan er hard aan werken om van 3 naar 5 sterren te gaan 😉 Groeten Maarten & YuLian

Bob van de Worp 16 Mei 2019 - 15:45

Zeer professionele en deskundige tandarts. Inmiddels drie jaar bij Koen Verweij onder behandeling.

Vanmiddag de eerste behandeling gehad waarbij er een gaatje geboord en gevuld moest worden. Ik werd met alle rust en aandacht door het process begeleid waarbij alles pijn vrij verlopen is.

Zeer tevreden met deze tandarts, kan het zeker aanraden en blijf nog lang klant.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor je review Bob! Ook namens Koen!

Julian Marcus 22 Mrt 2019 - 10:53

Have been a client for many years and have always experienced the high quality of service and professionalism. They respond promptly and their system is state-of-the-art to keep me up to date of appointments and changes. I can recommend this practice to everyone.

(Vertaald door Google)
Al vele jaren klant en altijd de hoge kwaliteit van service en professionaliteit ervaren. Ze reageren snel en hun systeem is state-of-the-art om me op de hoogte te houden van afspraken en wijzigingen. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks recommending our dental clinic in Amsterdam and thank you for sharing your positive experience Julian! 🤲👏

(Vertaald door Google)
Bedankt voor het aanbevelen van onze tandheelkundige kliniek in Amsterdam en bedankt voor het delen van je positieve ervaring Julian! 🤲👏

Krisztina Lajosi-Moore 26 Feb 2019 - 20:34

I am very pleased with the professional attitude and expertise of the dentists at Amstel Dental. Yesterday they performed a quite complex oral surgery which left me recovering without pain and without any need for painkillers. I was given clear instructions before the surgery and they kept informing me about every step in the procedure. After visiting three other dentists' offices in Amsterdam, I have some basis for comparison, and I can honestly recommend Amstel Dental as the best dentists' office in the city. I met three specialists in their polyclinic and all three of them did an amazing job.

(Vertaald door Google)
Ik ben zeer tevreden over de professionele houding en deskundigheid van de tandartsen bij Amstel Dental. Gisteren hebben ze een vrij complexe kaakoperatie uitgevoerd waardoor ik zonder pijn en zonder pijnstillers kon herstellen. Ik kreeg duidelijke instructies voor de operatie en ze bleven me op de hoogte houden van elke stap in de procedure. Na drie andere tandartspraktijken in Amsterdam te hebben bezocht, heb ik enige vergelijkingsbasis en kan ik Amstel Dental oprecht aanbevelen als de beste tandartspraktijk van de stad. Ik ontmoette drie specialisten in hun polikliniek en ze hebben alle drie geweldig werk geleverd.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks you very much voor sharing your positive experience at our dental clinic Krisztina! 😷✌️

(Vertaald door Google)
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij onze tandartspraktijk Krisztina! 😷✌️

Yasmin Akh 12 Feb 2019 - 13:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yassine Laaziz 01 Feb 2019 - 16:33

Fijn en vriendelijk personeel. Al vanaf het begin een warm gevoel. Kosten worden van te voren besproken, werk wordt uitstekend uitgevoerd en er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Je kan voor bijna alle behandelingen in de praktijk terecht en het is nog eens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Super blij met mijn keuze!

Constanza Chirio 19 Okt 2018 - 16:03

(Vertaald door Google) Ik ben zo blij met mijn nieuwe tand!! Mijn tandarts Koen heeft het perfect gedaan!!! Ziet er perfect uit, vorm kleur alles! Zoveel betere tandarts dan de laatste die ik had in een andere kliniek die een slecht gevormde tand maakte. Ik kan het niet genoeg bedanken! Ik hou van mijn nieuwe lach!! HEEL erg bedankt. Je hebt me zo blij gemaakt vandaag :D

(Origineel)
I am so happy with my new tooth!! My dentist Koen did a perfect job!!! Looks perfect, shape color everything! So much beter dentist that the last one i had in another clinic who made a bad shaped tooth. I cant thank it enough! I love my new smile!! Thank you SO MUCHHHH. You have made me so happy today :D

Jeremy Haustels 12 Sep 2018 - 23:30

Dankzij een ongelukje in het verleden moest er een lastige behandeling door de tandarts bij mij worden uitgevoerd. Op aanraden van vrienden ben ik voor advies naar Amstel Dental gegaan. Dit is een hypermoderne tandartspraktijk met een metrohalte voor de deur (voor mij ideaal). De kosten werden vooraf duidelijk besproken met een app die ze daarvoor op de praktijk hebben. De behandeling was een succes… aanrader!

rick goetheer 12 Sep 2018 - 13:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

D 11 Sep 2018 - 15:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Constanza Chirio 09 Sep 2018 - 18:01

(Vertaald door Google) Ik hou van deze plek!! Iedereen is zeer professioneel en de energie van de plek is geweldig. Als ik daarheen ga, weet ik dat de plaats schoon en mooi is in vergelijking met andere tandheelkundige klinieken waar ik in het verleden ben geweest. . .
en ik hou van mijn tandarts daar! Ze is de liefste 💛

(Origineel)
I love this place!! Everyone is very profesional and the energy of the place is great. If i go there I know that the place is clean and nice in comparison of others dental clinics I went to in the past...
and I love my dentist there ! She is the sweetest 💛

Floris Zuiderent 06 Sep 2018 - 12:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Thanks voor je rating Floris 😉 we gaan de mouwen maar opstropen om van 4 naar 5 sterren te gaan! Groeten, Maarten

Thijs Van Velzen 01 Sep 2018 - 15:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Charissa Pinas 30 Aug 2018 - 15:12

Ik ben sinds kort een paar keer geweest. En hier word mijn vaste tandarts. Ik ben zeer tevreden. Ze hebben ontzettend veel geduld en leggen alles goed uit. Zij zijn zeker aan te bevelen..

European Trainers Network 16 Aug 2018 - 11:19

(Vertaald door Google) Terwijl ik een weekendfilm keek en popcorn at, kauwde ik op een niet-gepofte pit en brak de helft van mijn achterste tand af, met gekartelde randen die mijn tong sneden en zo. Ik ben een professionele spreker en trainer, dus mijn glimlach is erg belangrijk voor mijn imago. Ook vertrouw ik niet zomaar iemand met mijn tanden. Dus ik was blij dat ik maandag zo snel een afspraak kon krijgen bij Amstel Dental. De tandarts heeft snel en pijnloos mijn oude vulling verwijderd en mijn tand weer opgebouwd. Hij was zo kalm en voorzichtig, ik had geen plaatselijke verdoving nodig, dus ik ging binnen de kortste keren weg en zonder enig gevoel van verdoving in mijn mond. Het is verbazingwekkend hoe nieuwe tandheelkundige technieken zoveel sneller zijn dan voorheen, mooi en pijnloos in de bekwame handen van de juiste tandarts. De tandarts praatte niet veel omdat hij zo efficiënt was, maar als hij sprak, was hij vriendelijk, kalm en direct. Ik voelde dat ik hem kon vertrouwen. En zijn vriendelijke assistent was heel voorzichtig met dat zuigding in mijn mond, stilletjes alles pakkend wat de tandarts nodig had. Ze waren een geweldig team en ik voel me dankbaar en gelukkig dat ze me mijn glimlach hebben teruggegeven. Bedankt Amstel Dental!

(Origineel)
Watching a weekend movie and eating popcorn, I chomped down on an unpopped kernal and broke off half of my back tooth, with jagged edges cutting my tongue and all. I'm a professional speaker and trainer, so my smile is very important to my image. Also, I don't trust just anyone with my teeth. So, I was happy how I could get an appointment so quickly at Amstel Dental on Monday. The dentist quickly and painlessly removed my old filling and rebuilt my tooth. He was so calm and careful, I didn't need any local anesthetic, so I left in no time and without any numbing feeling in my mouth. It's amazing how new dental techniques are so much faster than before, good-looking and painless in the capable hands of the right dentist. The dentist didn't talk much since he was so efficient, but when he did speak, he was kind, calm and direct. I felt I could trust him. And, his friendly assistant was very careful with that suction thing in my mouth, quietly getting whatever the dentist needed. They were a great team and I feel grateful and lucky that they gave me my smile back. Thank you Amstel Dental!

Arno Nijhof 13 Aug 2018 - 18:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kauser ‘Kai’ K 13 Aug 2018 - 16:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rein B 13 Aug 2018 - 16:20

Great service and high quality professionals! The go to dentist in Amsterdam!

(Vertaald door Google)
Goede service en vakmensen van hoge kwaliteit! De go to tandarts in Amsterdam!

Maarten KS 13 Aug 2018 - 15:02

Boevenbende, gestuurd op omzet. Tandarts die een second opinion gaf was verbijsterd over de diagnose -klopte niets van. Een vriend had dezelfde ervaring, de rest van deze reviews is niet te vertrouwen.

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam


Bedankt voor de review Maarten, we nemen deze feedback serieus. Graag nemen we contact met u op om uit te zoeken wat, wanneer en hoe het verkeerd is gegaan om tot een mogelijke oplossing te komen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen inzake uw review?

Renske de Lange 28 Jul 2018 - 16:42

Been a patient here from opening, and had nothing but good experiences! Being quite afraid of dental treatment, I was really nervous to go in. Hadn't visited a dentist in 5 years before and I was so pleased with their patience and lack of judgement. My dentist, as well as oral hygienist, was very considerate about me being afraid, and checked in with how I was feeling several times.

Also, their evening and weekend opening hours are so convenient if you are working fulltime, and doesn't cost extra! I'd highly recommend this clinic!

(Vertaald door Google)
Ben hier vanaf opening patiënt geweest, en alleen maar goede ervaringen gehad! Omdat ik behoorlijk bang was voor tandheelkundige behandelingen, was ik erg nerveus om naar binnen te gaan. Ik had al 5 jaar geen tandarts bezocht en ik was zo blij met hun geduld en gebrek aan beoordelingsvermogen. Mijn tandarts, evenals mondhygiëniste, was erg attent dat ik bang was en checkte verschillende keren hoe ik me voelde.

Ook zijn hun openingstijden in de avond en het weekend zo handig als je fulltime werkt, en het kost niets extra's! Ik zou deze kliniek ten zeerste aanbevelen!

Roxane Pochet 06 Apr 2018 - 14:04

Dentists in this organisation are very caring, informative and make you feel confortable. I had very efficient and professional treatment so far, thank you !

(Vertaald door Google)
Tandartsen in deze organisatie zijn erg zorgzaam, informatief en stellen je op je gemak. Ik heb tot nu toe een zeer efficiënte en professionele behandeling gehad, bedankt!

Socap Original 16 Mrt 2018 - 23:50

Geweldig geholpen op vrijdagavond 22 uur. Altijd even spannend als een vreemde tandarts een spoed behandeling gaat geven. Bij Martijn voelde ik me gelijk op mijn gemak en hij heeft prachtig werk geleverd. 1000 x dank. Morgen met een gerust hart naar Bologna.
Sylvia Bruens

Danouk Bom 13 Mrt 2018 - 08:30

Hele fijne en vriendelijke artsen! Ben niet zo’n held als het op de tandarts aankomt, maar hier voel ik me echt op mijn gemak. Daarbij komt dat ze enorm ruime openingstijden hanteren, waardoor het bezoekje tandarts goed te combineren is met een fulltime baan.

Alexandra Ursu 27 Feb 2018 - 17:03

I had a great experience with this practice! I absolutely recommend doctor Martin! I needed a root canal while 4 month pregnant and his care and attention to detail made less afraid of the entire process.

(Vertaald door Google)
Ik heb een goede ervaring gehad met deze praktijk! Ik raad dokter Maarten absoluut aan! Ik had een wortelkanaalbehandeling nodig toen ik 4 maanden zwanger was en zijn zorg en aandacht voor detail maakten het hele proces minder bang.

Yoram 21 Feb 2018 - 14:19

Ik ben pas overgestapt van m'n tandarts in Groningen naar Amstel Dental en ik ben echt heeel blij met m'n nieuwe tandarts. Hij ging zo voorzichtig te werk dat ik voor het eerst in m'n leven de prik van de verdoving letterlijk niet gevoeld heb en hij hield goed contact met mij tijdens de behandeling waardoor hij op tijd door had dat ik nog niet goed was verdoofd en er nog een beetje bij kon doen. De rest van de behandeling ook niks gevoeld en verder is mijn tandarts gewoon een hele relaxte, sympathieke man en ik ben dankzij hem nu eindelijk over mijn angst voor de tandarts heen aan het komen. Thanks doc!

wiebe vree 17 Jan 2018 - 23:04

Super goed geholpen. Snel, professioneel en ook nog eens klantvriendelijk! Aanrader voor iedereen die een tandarts zoekt in Amsterdam en omstreken.

Claudia Verwohlt 12 Jan 2018 - 15:41

Ik ben hier heel goed geadviseerd en behandeld en heb mij direct laten inschrijven als nieuwe klant.

shelly outar 11 Jul 2017 - 03:14

(Vertaald door Google) bedankt voor het poetsen van mijn tanden.

(Origineel)
thanks for cleaning of my teeth.

CHRIS AUTO MUSIC 08 Jul 2017 - 04:16

(Vertaald door Google) Jullie hebben fantastisch werk geleverd door mijn verstandskiezen te verwijderen, het was pijnloos bedankt.

(Origineel)
You Guys did an amazing job by removing my wisdom teeth, it was painless thanks.

christine lall 30 Jun 2017 - 20:28

(Vertaald door Google) Geweldige bretels bedankt jongens

(Origineel)
Great braces thank guys

Natalia Serova 21 Jun 2017 - 14:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yvette Ramakers 29 Dec 2016 - 12:30

Zeer vriendelijke en professionele tandartsen en mondhygiënisten. De meest pijnloze behandeling die ik ooit gehad heb.

Lianne 28 Nov 2016 - 07:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Bedankt voor uw review van onze tandartspraktijk Lianne! ✌️👍

Joseline Van Leende 29 Okt 2016 - 11:42

Een dikke 10 voor Amstel Dental! Ik ben super tevreden over deze praktijk. Het personeel ontzettend aardig en behulpzaam. Bij de tandartsen voel ik mij me enorm op mijn gemak en iedereen is zeer professioneel. Alles is zeer schoon en de sfeer in de praktijk is geweldig.

Vladimir Nyvlt 02 Apr 2016 - 22:41

(Vertaald door Google) Goede service. Professioneel en vriendelijk.

(Origineel)
Great service. Professional and friendly.