OVER TANDARTS.NL

Ingediend door admin-systeembeheer op ma, 06/07/2021 - 16:22
  About us

  Hoe is het begonnen?

  Tandarts.nl, opgericht in 2003 door tandartsen, is uitgegroeid tot het grootste dentale platform voor de (zorg)consument/patiënt met dagelijks duizenden bezoekers op zoek naar informatie, antwoorden of een tandartspraktijk.

  Op het platform Tandarts.nl is een uitgebreid aanbod van kennispagina’s te vinden. Op veel vragen is een antwoord te lezen of kan deze gesteld worden op het forum. Deze informatie is bedoeld om inzicht te krijgen in mogelijke oorzaken en oplossingen en niet bedoeld ter vervanging van het medisch advies. De bezoekers informeren en motiveren we met blogs over actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Het platform heeft eind 2020 een upgrade gekregen in zowel de lay-out als content managementsysteem. Daarmee is de site klaar voor de toekomst en kunnen we verder ontwikkelen. Daarnaast is, mede door de maatschappelijke veranderingen (COVID-19), de missie mee-ontwikkeld om de behoefte aan kennis voor een bewuste eigen regie over de gezondheid te kunnen vervullen. Iedereen een gezonde mond en toegang tot dentale zorg. 

   

  Waarom bezoeken komen op Tandarts.nl

   

  De missie van Tandarts.nl

  Onafhankelijk, betrouwbaar en compleet!

  Vanuit een realistisch idealisme wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder en weerbaarder Nederland. Door de bezoeker breed te informeren en motiveren willen we dat elke bezoeker zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap weet te zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee betere mondgezondheid. De mondgezondheid staat in relatie tot de algemene gezondheid waar steeds meer over bekend wordt en waar we meer aandacht voor gaan vragen. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een gezonder en weerbaarder Nederland.

    de spin - in - het dentale web                                                

  Hoe doen we dat?

  Tandarts.nl volgt de ontwikkelingen wereldwijd op de voet. Belangrijke en bijzondere inzichten, ontdekkingen en (aanvullende) kennis delen we met de bezoekers via nieuwsberichten, sociale media of in de vele kennispagina‘s op de site.

  Onafhankelijk!

  Het platform is onafhankelijk en is daardoor vrij om breed te informeren. Tandarts.nl geeft objectief informatie over reguliere-, natuurlijke- en biologische tandheelkunde. Door zo compleet mogelijk te informeren kan de bezoeker zelf kiezen welke tandarts of mondverzorgingsproduct het beste bij hem of haar past.

  Tandarts.nl brengt de bezoeker en de praktijk bij elkaar.

  Eenmaal goed geïnformeerd kan de bezoeker eenvoudig en op hetzelfde moment een tandarts of mondhygiënist naar keuze in de buurt vinden voor de professionele dentale begeleiding.

  Alle praktijken in Nederland zijn op Tandarts.nl vermeld met specialismen, team, openingstijden, locatie en waarderingen. Praktijken met specialismen behorend bij een onderwerp op een kennispagina worden automatisch ernaast getoond wat het vinden van een geschikte praktijk makkelijker maakt.

  Alle praktijken op Tandarts.nl hebben de mogelijkheid om informatie van de praktijk aan te vullen en of te wijzigen, dit is een handeling zonder kosten voor de praktijk.

  Hoe wordt Tandarts.nl gefinancierd?

  Het platform Tandarts.nl is ondergebracht bij Stichting Dental Promotion Europe. Het platform met ruim 300.000 bezoekers per maand onderhouden en verder te kunnen ontwikkelen kost veel tijd en geld. Wat betreft de inhoud en leveren de gepassioneerde professionele auteurs op vrijwillige basis hun bijdragen aan de site. Het platform is een spreekbuis voor professionals om de bezoeker te kunnen bereiken en andersom.

  Het technische gedeelte wordt door professionele webdesigners uitgevoerd. De praktijken die meewerken aan de maatschappelijke missie van Tandarts.nl bieden we handige tools om b.v. kwaliteit en zichtbaarheid te verhogen en praktijkkosten te verlagen waarvoor een relatief kleine bijdrage wordt gevraagd en met deze financiële ondersteuning kan de site worden onderhouden. Om verder te kunnen ontwikkelen is er ruimte gecreëerd voor enkele adverteerders. Tandarts.nl gelooft daarnaast in samenwerking met interessante partijen om elkaar te versterken in professie en missie.

  Het forum

  Het forum op de website is de plek waar mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan over tandheelkundige problemen. Het forum blijkt onverminderd populair. Een team van vrijwilligers bestaande uit tandartsen, (preventie)assistentes, orthodontisten en mondhygiënisten is hierbij betrokken om regelmatig vragen te beantwoorden. Als iemand vragen of twijfels heeft en vervolgens professioneel advies krijgt dan werkt dat heel geruststellend. Men kan 24/7 terecht op het forum, het luisterend oor is dus altijd beschikbaar. We zijn er trots op dat we deze service met Tandarts.nl mogelijk kunnen maken.

  De site is vernieuwd!

  Bij aanvang van deze nieuwe fase wordt de site bezocht door 10.000 á 12.000 bezoekers per dág en we zien een stijgende trend wat motiveert om met nog meer zorg en aandacht de (zorg)consument bij te staan.

  Dank voor het lezen!

  Iedereen kan meegroeien en meewerken aan het ontwikkelen van Tandarts.nl waarbij informatie en motivatie voor patiënten/consumenten een bijdrage levert aan inzicht en het belang van een gezonde mond. Dat kan als praktijk of zzp’er met een samenwerking (met alle service van dien) of als ambassadeur/gastschrijver.

  Sluit jij je aan?

  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Heb je al ideeën? Wil je weten wie de mensen zijn achter Tandarts.nl? Voel je vrij om ons te benaderen via info@tandarts.nl.

  Mission

  De missie van Tandarts.nl

   

  Onafhankelijk, betrouwbaar en compleet!

  Vanuit een realistisch idealisme wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder en weerbaarder Nederland. Door de bezoeker breed te informeren en motiveren willen we dat elke bezoeker zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap weet te zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee betere mondgezondheid. De mondgezondheid staat in relatie tot de algemene gezondheid waar steeds meer over bekend wordt en waar we meer aandacht voor gaan vragen. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een gezonder en weerbaarder Nederland.

  Tandarts.nl 

  de spin - in - het dentale web

  Samenwerken op het platform

  Samenwerken op het platform

  Het voordeel voor uw praktijk.

   

  Mondzorginformatie en motivatie van patiënten

  Tandarts.nl brengt de bezoeker en de praktijk bij elkaar.

  • In 2021 zochten 3.275.000 mensen mondzorg gerelateerde informatie en raadpleegden zij 5.987.651 pagina’s op Tandarts.nl.
  • Interactief via het Forum,
  • Via de mondzorg informatiepagina’s’
  • Via blog’s en social media posts m.b.v. een groeiend team bevlogen professionals,
  • Zoekend naar een (nieuwe) mondzorgpraktijk.

   

  Online reputatie van praktijken

  • 314.000 reviews van de grootste vergelijkingsplatforms overzichtelijk gepresenteerd.
  • Alle waarderingen via Google, Zorgkaart Nederland en Tandarts.nl op een rij.
  • Eenvoudig automatisch waarderingen verkrijgen per praktijk of behandelaar én met reactiemogelijkheid.
  • Overzicht en daarmee inzicht voor beheer van de praktijk.
  • Waarderingscore in tijdlijn per platform,
  • Reactie of een nuancering toevoegen op verschillende platforms,
  • In te stellen notificatie van reviews met bijzondere- of lage waardering score.
  • Alle waarderingen ook op de eigen praktijkwebsite.
  • Via Active Html link zijn alle reviews weer te geven op de eigen praktijkwebsite.

  Aanbrengen (nieuwe) medewerkers en/of patiënten door verlaging van drempels.

  • Informatie over werken binnen de mondzorg.
  • Informatie over opleidingen in de mondzorg.
  • Vacatures presenteren van verschillende recruitment platformen en -organisaties op de homepage maps Nederland.
  • MondzorgFlexpool voor ‘ziek en Piek’.
  • Aanmelden nieuwe patiënten; 10 tot 15% van de bezoekers zoeken naar een nieuwe praktijk of specialisme.
  • Zorgverwijzers en zorg doorverwijsplatformen gebruiken het actuele overzicht van alle praktijken op Tandarts.nl. (3-5%)

   

  Weergave praktijkpagina

  Practice page

  Praktijkpagina & eigen website samen sterk!

  Voor wie een eigen praktijkwebsite heeft lijkt het dubbel om ook een praktijkpagina op Tandarts.nl te hebben. We leggen u uit waarom het toch van belang is.

  Naast de reviews die de zoekmachines verzamelen zijn er verzekeringsplatforms, patiëntenplatforms en commerciële waarderingssites actief. Allemaal met een eigen insteek en/ of belang. In veel gevallen zijn platvormen daardoor beperkt in informatie en in breedte van de doelstelling.

  Via veelal zoekopdrachten komen dagelijks tussen de 12.000 – 14.000 bezoekers op het platform Tandarts.nl. Men komt op het dan direct op het Forum, op de informatiepagina’s of men zoekt direct naar een dentale praktijk. 

  De missie van de site is de bezoeker te informeren, motiveren door het belang van goede mondzorg en mondgezondheid aandacht te geven vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Elke bezoeker van Tandarts.nl moet zich kunnen herkennen en gehoord voelen om een stap te kunnen zetten richting een betere mondgezondheid.

  Dit ziet de (nieuwe) patiënt op de praktijkpagina.

  In een oogopslag alle noodzakelijke informatie en een eerste indruk van de praktijk.

  • Openingstijden
  • Zichtbaarheid en zoeken op de kaart (Google Maps)
  • Contactgegevens *0
  • Spoedservice binnen openingstijden van de praktijk
  • Avond- en weekend spoedservice en telefoonnummer
  • Reviews van Tandarts.nl per behandelaar
  • Reviews van Google per praktijk
  • Weergave van certificeringskeurmerk; ISO-9001, HKZ of de AutoAudit *2
  • De behandelaren uitgelicht inclusief de reviews via een clickable personal page waarbij elke behandelaar zich kan profileren!
  • Sfeerimpressie van de praktijk d.m.v. foto’s
  • De eigen unieke omschrijving van de praktijk.

  Voordelen zijn:

  De patiënt ziet overzichtelijk en transparant informatie op deze veel bezochte site.

  • Bij vergelijk van praktijken zijn uw pluspunten snel en overzichtelijk zichtbaar.
  • Via veelvoorkomende vragen over aandoeningen, pijnklachten, angst en kosten komen bezoekers op Tandarts.nl waarbij in een kolom naast de informatiepagina’s de praktijken direct zichtbaar zijn.
  • Tandarts.nl staat in bijna alle plaatsten bovenaan in de zoekresultaten.
  • De data van Tandarts.nl wordt gebruikt door een aantal (grote) zorgverzekeraars om praktijken te zoeken en te adviseren aan hun cliënten.
  • Resultaten van adverteren voor uw praktijk bij zoekmachines is sterk afhankelijk van het budget dat er dagelijks beschikbaar is. Het geeft zichtbaarheid voor de duur dat het advertentiebudget dit toelaat. Bij tandarts.nl zit daar geen limiet aan, uw praktijk is altijd zichtbaar!

   Interactieve functies voor de patiënt

  • Zich aanmelden 24/7 als nieuwe patiënt via een webformulier.
  • Direct vanuit de site in 1 klik de praktijk bellen om een afspraak te maken.
  • Een afspraak aanvragen middels een terugbelverzoek is mogelijk. We zien dat in de huidige 24 uursmaatschappij een groeiend aantal mensen hier gebruik van maken buiten de openingstijden van een praktijk.
  • Via de Tandarts.nl doorklikken naar de website van de praktijk.

  Eigen regie over de praktijkpagina

  Alle praktijken kunnen na inlog de eigen praktijkpagina bewerken en actualiseren. Dit kan zonder betaalde samenwerking met Tandarts.nl.

   

  Weergave van Tandarts.nl binnen zoekresultaten per stad of regio

  Tandarts zoeken in Google search op plaats
  Op de resultaten pagina van o.a. de Google zoekmachine staat Tandarts.nl in de meeste gevallen bovenaan.

  Zoeken binnen Tandarts.nl

  Zoeken naar een dentale praktijk kan door klikken op de kaart, op locatie, per postcode, op specialisaties, behandelingen of aandoening.

  Kaart van Nederland met alle tandartspraktijken

   

  Zoeken per plaats

  Praktijk zoeken per plaats

  Op de mobile zijn de functies en weergave aangepast aan het type mobile.

  Weergave op aantal en score van patiënten waarderingen

  zichtbaar per plaats

  Filteren of zoeken op specialisaties

  Lijst met praktijken

  Lijst met selectie mogelijkheid van alle praktijken in Nederland.

   

  Zichtbaar bij alle informatiepagina’s over aandoeningen, behandelingen, angst en preventie.

   

  Bij informatie pagina's overzicht van praktijken in de buurt

   

  • Zichtbaar bij de vele onderwerpen op het Forum.
  • Via de zorgadviseurs en zorgzoekers van diverse Zorgverzekeraars.

   

  Online reputatie en patiënt waarderingen

  Review system

  Totaal review overzicht

  Steeds meer mensen zoeken en vergelijken praktijken en behandelaars online voor ze een keuze maken. Tandarts.nl geeft de reviews weer die gemaakt zijn via Google, Zorgkaart en Tandarts.nl.

   

  Patiënten waarderingen verzamelen

  Er zijn verschillende methodes:

  • Verstrekken van flyers (te verkrijgen bij Tandarts.nl)
  • Upload van een file van patiënten die de afgelopen dag(en) de praktijk hebben bezocht. 
  • Geautomatiseerd patiënten uitnodigen voor gebruikers van Oase (Service bij samenwerking Platina)
  • Geautomatiseerd via Review Collect. Direct vanuit alle patiëntenadministratie systemen met een uitgebreide en geavanceerde koppeling. (Externe service via Review Collect)

  KRT goedgekeurde Patiënten tevredenheidsonderzoeken

  • Samen met Happy Survey of Medisch ondernemen automatisch patiënten tevredenheidsonderzoeken. Voordeel is dat de ingevulde enquête zowel intern als extern voor de praktijk een blijvende werking heeft.

  Plaats een reactie bij een review 

  Als praktijk heeft u de mogelijkheid om bij een waardering van een patiënt een nuancering of reactie te schrijven.

  Alleen maar ‘top!’ reacties is niet geloofwaardig dus een kritische beoordeling tussen de vele positieve waarderingen geeft een reëel en betrouwbaar beeld en wordt ook zo door google geïnterpreteerd.

  Nuancering bij paiëntenwaardering

  Waardering per behandelaar. 

  zie tab "Behandelaren"

  Online Monitor

  Online Monitor

  Online reputatie monitor 

   Totaal overzicht van alle waarderingen van Zorgkaart Nederland, Google en Tandarts.nl en binnen kort van Klanten Vertellen.

  Trend van de patiënten waarderingen. En inzicht van de waardering van de behandelaars van de praktijk(en)  

   

  Dashboard met:

  • Overzicht totaal waarderingscijfer van Google, Zorgkaart en Tandarts.nl
  • Overzicht van datum laatst gegeven patiënten review.
  • Overzicht van aantal waarderingen per platform. 

  Totaal overzicht score en aantal reviews

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Meerdere praktijken en of ketens van praktijken:
   • Hier is een overzicht in totaal en per praktijk.
   • Een selectie per Regio manager in te stellen. 

  Trendlijn per groep of praktijk.

  • Overzicht per praktijk met een inzicht over de trend van de patiëten waarderingsscore. 

  Trendlijn totaal overzicht

  Review overzicht per behandelaar. 

  Score per behandelaar

   

  Review beheer en reactie module 

  lijst met binnen gekomen review
  • Reacties en nuanceringen op patiëntenwaarderingen. (bij reviews via Tandarts.nl en binnenkort ook voor Google reviews)
  Respons op patiënten waardering

  Notificatie (waarschuwing) instellingen en rapportages:

  • Instelling voor het ontvangen van een email na een nieuw binnengekomen review.  Deze functie kan naar wens worden ingesteld bij reviews met een score van 1 tot 10. Alle waarderingen met een score lager of gelijk aan de gekozen score, wordt via een email aan u kenbaar gemaakt. Hiermee kan eenvoudig zichtgehouden worden op de reviews die voor de praktijk van belang zijn.  (beschikbaar vanaf 6 mei 2020)

  Waarschuwings e mail

  • Rapportages in ontwikkeling

   

  * De online reputatie monitor is beschikbaar voor praktijken met een “zilver” of “goud” samenwerking

  Behandelaren

  Team Member

  Waardering per behandelaar en of praktijk.

  Via Tandarts.nl kan de patiënt een waardering maken op naam van zowel de praktijk als de behandelaar.

  De voordelen zijn;

  Voor de praktijk; De waarderingen van de patiënten geven inzicht hoe een bezoek aan de praktijk beleefd wordt. De praktijk krijgt inzicht hoe de behandelaren worden ervaren in deskundigheid en contact.*  De waardering op praktijk geeft de patiënt een globaal inzicht.  De waardering per behandelaar geeft de patiënt een meer gedetailleerd inzicht en daarmee nog meer vertrouwen.

  Voor de behandelaar; Deze ziet en kan volgen, hoe de patiënt hem of haar waardeert als professional en persoon. De behandelaar is hiermee nog meer gemotiveerd en kan met deze inzichten ontwikkelen in de kwaliteitsbeleving van hun patiënten. Hij of zij bouwt hiermee aan de (eigen) waarde, deskundigheid en imago. De behandelaar neemt de verzamelde waarderingen mee gedurende de beroepscarrière. De totaalscore blijven bij de praktijk.

   

   

  * De online reputatie monitor is beschikbaar voor praktijken met een “zilver” of “goud” samenwerking

  Nieuwe patiënten

  New patients

  (in bewerking)

  Inlog, overzicht, beheer en inzicht van de praktijkpagina.

  •  Overzicht van aantal binnen gekomen reviews

  • Overzicht van aantal aangemelde nieuwe patiënten via het platform Tandarts.nl

   

  praktijk dashboard overzicht, beheer, inzicht

  • Overzicht van het aantal personen die de  praktijk pagina bezocht hebben. 
  • Aantal personen die van uit Tandarts.nl gelikt hebben op de link van de eigen praktijkwebsite. (hierna hebben wij geen gegevens. 

  Aanmeld formulier NIeuwe Patiënt bij de praktijk

  • De patiënt vult nagenoeg alle belangrijke informatie in. 

   

  Terugzoeken en overzicht van nieuw aangemelde patiënten via Tandarts.nl

  Overzicht via het Dashboard

  Overzicht van alle bezoekers activiteiten van de praktijkpagina

  • Aantal praktijkpagina bezoekers.
  • Aantal afspraak verzoeken. 
  • Aantal personen die van uit een mobile telefoon de praktijk hebben benaderd (veelal vooraf het aanmelden als nieuwe patiënt)
  • Aantal Klikt naar eigen praktijk website.

   

  Statistiek overzicht van alle clicks

  Symbool schilden

  Quality shields
  Herkenbare schildjes

  Symbool weergave voor sneller en eenduidige en transparant inzicht voor de patiënt en zorgverwijzer. 

  • Het groene "Waardering" schild geeft wisselt de score weer tussen Google en Tandats.nl 
  • Het Rode "Spoed" schild geeft weer of de praktijk patiënten met urgente pijn klachten op de dag zelf kan behandelen. 
  • Het Paarse "Spoed 24/7-365". geeft weer of er een afspraak in met een avond en weekend dienst. (vast telefoon nummer) 
  • Het paarse "Nascholings" schildje geeft aan of 1 of meer personen in de praktijk aan nascholingen volgt volgens de KRT richtlijnen. 
  • Het Oranje schildje "Cerfificaat" geeft weer of de praktijk een ISO-9001, HKZ of een Kwaliteit voor Praktijken AutoAudit heeft doorlopen. 

  Indien één of meer schildjes "Grijs" zijn dan is er binnen het platform geen informatie beschikbaar en of heeft de praktijk de gegeven niet bij gewerkt. 

   

  Samenwerkingsvormen en kosten

  Voordelen

   

  Platina 

  Goud

  Zilver

  Brons

  Aantal behandelkamers

  Meer dan 1 behandelkamer Meer dan 1 behandelkamer

  1 behandelkamer

  n.v.t.

  Online weergave en positie (Ranking)

  • Weergave in Google search bij woonplaats.

  • Praktijk pagina extra SEO geoptimaliseerd.


  • Weergave bovenste posities met praktijk logo in woonplaats zoeklijst van Tandarts.nl.

  • Weergave op kaart (Maps).

  • Vindbaar op specialisaties. 

  • Weergave bij de informatiepagina's op basis van specialisaties. 

  • Top ranking is, van aantal en score van patiënten waarderingen

  • Ondersteuning werving nieuwe medewerkers.

  • Weergave in Google search bij woonplaats

  • Weergave bovenste posities met praktijk logo in woonplaats zoeklijst van Tandarts.nl.
  • Weergave op kaart (Maps)
  • Zoekbaar op specialisaties 
  • Weergave bij Forum & Informatie pagina's op basis van specialisaties 
  • Top ranking is, afhankelijkvan aantal en score van patiënten waarderingen
  • Werving ondersteuning nieuwe medewerkers
  • Weergave in Google search bij woonplaats
  • Weergave bovenste posities bij woonplaats in  zoek lijst van Tandarts.nl.
  • Weergave op kaart (Maps)
  • Zoekbaar op speciaisaties 
  • Weergave bij Forum & Informatie pagina's op basis van specialisaties
  • Ranking is, afhankelijk van aantal en score van patiënten waarderingen.
  • Werving ondersteuning nieuwe medewerkers
  • Vermelding op Tandarts.nl, naam, adres, woonplaats.

  Belangrijkste voordeel

  Zichtbaar op uw praktijk profiel:

  • Telefoonnummer 
  • Websiteadres
  • Waarderingscijfer van de huidige patiënten. 
  • Openingstijden
  • Specialisaties
  • Afstand
  • Kaart (zoeken op de kaart en afstand).
  • Behandelaars en Team.
  • Bel button voor direct bellen van uit een mobiele telefoon.
  • Inschrijven nieuwe patiënt met anamnesemogelijkheid. 
  • Aanvraag voor een afspraak.
  • Vermelding over aanname nieuwe patiënten, patiëntenstop of onder voorbehoud.
  • Link naar de eigen websitehomepage met Waarderingschild + cijfer.
  • Link naar tarievenpagina met codes (automatisch jaarlijkse update).

  Zichtbaar op uw praktijk profiel:

  • Telefoonnummer 
  • Website adres. 
  • Waarderingscijfer van uw huidige patiënten. 
  • Openingstijden.
  • Specialisaties.
  • Afstand
  • Kaart (zoeken op de kaart en afstand)
  • Behandelaars en Team.
  • Bel button voor direct bellen van uit mobiele telefoon.
  • Inschrijven nieuwe patiënt. 
  • Aanvraag voor een afspraak.
  • Vermelding over aanname nieuwe patiënten, niet of onder voorbehoud
  • HTML-Link voor eigenwebsite weergave Waarderigen + Cijfer
  • Link naar Tarief code's pagina (automatisch jaarlijkse update) 

  Zichtbaar op uw praktijk profiel:

  • Telefoonnummer 
  • Website adres. 
  • Waarderingscijfer van uw huidige patiënten. 
  • Openingstijden.
  • Specialisaties.
  • Afstand
  • Kaart (zoeken op de kaart en afstand)
  • Behandelaars en Team.
  • Bel button voor direct bellen van uit mobiele telefoon.
  • Inschrijven nieuwe patiënt. 
  • Aanvraag voor een afspraak.
  • Vermelding over aanname nieuwe patiënten, niet of onder voorbehoud
  • HTML-Link voor eigenwebsite weergave Waarderigen + Cijfer
  • Link naar Tarief code's pagina (automatisch jaarlijkse update) 

  Zichtbaar op uw praktijk profiel:

  • Aanvraag voor een afspraak 
  • Vermelding over aanname nieuwe patiënten, |Patiënten stop, of onder voorbehoud
  • HTML-Link voor eigenwebsite weergave Waarderigen + Cijfer
  • Extra toe te voegen tegen eenmalige bijdrage € 20,-- een link naar Tarief code's pagina (automatisch jaarlijkse update) 

  Benchmark

     

   

   

   

     

   

   

  Gedetailleerd profiel

  -

  Patiënten waarderingen.

  • Flyers met uitnodiging voor een waardering voor patiënten gratis beschikbaar op aanvraag. 
  • Uitgebreide rapportage per maand.*
  • Samenwerkingsabbonement met Review Collect*1
  • Uitgebreide patiënten waardering voor kwaliteitsonderzoek volgens KRT richtlijnen. *
  • Medwerkers tevredenheid thermometer

   

  • Flyers voor patiënten gratis beschikbaar. 

  • Upload faciliteit vanuit Equise met een eenvoudige uitnodiging en stimulans voor patiënten waarderingen na een bezoek

  • Patiënt waarderingen + Extra vragen organisch en via systemen van Tandarts.nl 
  • Flyers voor patiënten gratis beschikbaar. 
  • Uitgebreide rapportage per maand.
  • Patiënt waarderingen + Extra vragen organisch en via systemen van Tandarts.nl 
  • Flyers voor patiënten 25 stuks € 2,50 + porto. 

  Toegang tot dashboard met statistieken

  • Review Monitor:

  • 1) In één oogopslag, inzicht in alle online reviews van Google, Zorgkaart Nederland en Tandarts.nl

  • 2) Bewaking reputatie van de praktijk per behandelaar.

  • 3) Melding en interactie bij nieuwe reviews.

  • Aantal bezoekers totaal per maand in jouw vestigingsplaats.
  • De gemiddelde positie van uw praktijk.
  • Aantal 'Bel me terug' verzoeken.
  • Aantal inschrijvingen van nieuwe patiënten.
  • *
  • Review Monitor:

  • 1) In één oogopslag, inzicht in alle online reviews van Google, Zorgkaart Nederland en Tandarts.nl
  • 2) Bewaking reputatie van de praktijk per behandelaar.
  • 3) Melding en interactie bij nieuwe reviews.

   

  • Aantal bezoekers totaal per maand in uw vestigingsplaats.
  • De gemiddelde positie van uw praktijk
  • Aantal 'Bel me terug' verzoeken
  • Aantal nieuwe Patiënt inschrijvingen
  • *

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Aantal bezoekers totaal per maand in uw vestigingsplaats.
  • De gemiddelde positie van uw praktijk
  • Aantal 'Bel me terug' verzoeken
  • Aantal nieuwe Patiënt inschrijvingen
  • *

  -

  Samenwerkings kosten 

  • € 104,50,- per maand
  • Variabele kosten:
   • Nieuwe patiëntenregistratie € 0,00 per patiënt
   • (bel-button) € 0,50 per keer 
   • Website klik € 0,00
  • € 16,67,- per maand
  • Variabele kosten:
   • Nieuwe patiënten registratie € 7,50 per patiënt
   • (bel button) € 2,50 per keer 
   • Website klik € 0,25
  • Mogelijkheid tot maximale kosten per maand in te stellen
  • E-mail alerts bedrag besteed
  • Maandelijkse e-mail met resultaten
  • Afkoop variable kosten € 50,-- per 6 maanden. 
  • € 8,33,- per zes maanden
  • Variabele kosten:
   • Nieuwe patiënten registratie € 10,00 per patiënt
   • (bel button) € 3,50 per keer 
   • Website klik € 0,35
  • Mogelijkheid tot maximale kosten per maand in te stellen
  • E-mail alerts bedrag besteed
  • Maandelijkse e-mail met resultaten
  • Afkoop variable kosten € 50,-- per 6 maanden.
  •  gratis

   

  Persoonlijk E-mail adres met extentie @Tandarts.nl 

  • Tandarts.nl € 90,-- per jaar
  • Tandarts.nl € 90,-- per jaar
  • Tandarts.nl € 102,-- per jaar


  Tandarts.nl € 120,-- per jaar

  Betaling

   

  • Factuur en automatische incasso.
  • Overschrijving. 
  • Royalty-programma van Henry Schein.
  • Factuur en automatische incasso.
  • Overschrijving 
  • Factuur en automatische incasso.

  -

           

  * onder constructie

  Neem contact op Neem contact op

  Neem contact op

  Neem contact op

  Writers en Co

   

  Over de auteurs & ambassadeurs

  Een compleet overzicht van alle auteurs van heden en verleden Auteurs, Bloggers, en Forum vrijwilligers

  Informeren, motiveren en inspireren anno 2021

  Als onafhankelijk platform is Tandarts.nl vrij om de bezoeker breed te informeren. Het informeren gebeurt zorgvuldig door zowel dentale zorgprofessionals als zorgprofessionals uit de algemene geneeskunde, regulier en complementair. Inmiddels is er een groeiend team vrijwilligers die met enthousiasme bijdragen aan actuele kennis en inzichten middels nieuwsberichten, sociale media en kennispagina’s op de site. Daarnaast worden op het forum vragen beantwoord door dentale professionals.

  Ben je een (aankomend) professional?

  Wil jij je aansluiten bij het team professionele vrijwilligers van Tandarts.nl bestaande uit tandartsen, artsen, specialisten, mondhygiënisten, therapeuten en studenten? Lees dan even verder.

  Wat doet Tandarts.nl?

  De missie van Tandarts.nl in het kort; Door de bezoeker breed te informeren, motiveren en inspireren willen we dat iedereen zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap kan zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee een betere mondgezondheid. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een gezonder en weerbaarder Nederland.

                                                                                      Tandarts.nl als de Spin in het Dentale web!

  Onafhankelijk!

  Het platform is onafhankelijk en is daardoor vrij om breed te informeren. Tandarts.nl heeft in 2020 een deels zichtbare transformatie ondergaan met o.a. een frissere lay-out en een ingrijpende onzichtbare ontwikkeling in het content-managementsysteem waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Bij aanvang van deze nieuwe fase wordt de site bezocht door 10.000 á 12.000 bezoekers per dág en we zien een stijgende trend wat motiveert om met nog meer zorg en aandacht de (zorg)consument bij te staan.

  Hoe wordt de site gefinancierd?

  De praktijken die meewerken aan de maatschappelijke missie van tandarts.nl bieden we handige tools om b.v. kwaliteit en zichtbaarheid te verhogen en praktijkkosten te verlagen waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd en met deze financiële ondersteuning kan de site worden onderhouden. Om verder te kunnen ontwikkelen is er ruimte gecreëerd voor enkele adverteerders.

  Tandarts.nl gelooft daarnaast in een samenwerking (met gesloten beurs) met partijen waarvan missie in het verlengde ligt van het onze waardoor we elkaar kunnen versterken in missie en professie.

  Sluit jij je aan?

  Tandarts.nl heeft altijd ruimte voor studenten en professionals die op basis van maatschappelijke betrokkenheid als ambassadeur, deskundige op het forum, content-checker of gastschrijver bij willen dragen aan de missie van het platform. Invulling en tijdbesteding is een persoonlijke keuze en natuurlijk afhankelijk van de studie- en werkbelasting van het moment. Het zal altijd een win – win samenwerking zijn waarbij de ‘win’ voor iedereen persoonlijk is.

  Wat bieden wij:

  • Meegroeien en meewerken aan het ontwikkelen van Tandarts.nl waarbij informatie en motivatie voor patiënten/consumenten een bijdrage levert aan inzicht en het belang van een gezonde mond.
  • Een professioneel mailadres je naam@tandarts.nl op kosten van tandarts.nl.
  • Platform waar jij je kan profileren als (aankomend) tandarts, specialist, mondhygiënist, arts of andere professie.
  • Platform om artikelen te plaatsen voor de consument en de dentale wereld.
  • Naamsbekendheid en een plek in de galerij van ambassadeurs met foto en presentatie in woorden.
  • Toegang tot een groot netwerk.
  • Voor de studenten een voortrekkersrol al voor je bent afgestudeerd.
  • Jaarlijks een ‘dank je wel’ bijeenkomst met alle ambassadeurs waar we successen kunnen evalueren op gepaste wijze.

  Wat zijn onze verwachtingen:

  • Enthousiaste betrokkenheid
  • Uitdragen en ondersteunen missie.
  • Kennis inzetten op nader te overleggen uitingen in overleg met de beheerder.
  • Eigen netwerk inzetten op gepaste wijze voor jezelf en voor Tandarts.nl.

  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Heb je al ideeën? Wil je weten wie de mensen zijn achter Tandarts.nl? Voel je vrij om ons te benaderen via info@tandarts.nl.

  Mondzorg Flexpool

  Mondzorg Flexpool
  Mondzorg Flexpool

   

  Werken wanneer jij wilt!

  Af en toe extra werken naast je vaste werkplek

  Enkele dagen of langere periode

  Goede verdiensten

  Bepaal zelf je beschikbaarheid en reisafstand

  Mondzorg Flexpool is een initiatief van Tandarts.nl en Dental Care Professionals. 

  https://www.mondzorgflexpool.nl

  Praktijk Advies en ondersteuning

  Praktijk Advies en ondersteuning

   

  kwaliteit in praktijk

  Toegevoegde waarde van deze waarderingsmethodiek

   

  • Deze waarderingsmethodiek geeft de tandartspraktijk de mogelijkheid zich te onderscheiden.
  • De toetsing is onafhankelijk en gestructureerd.
  • De toegevoegde waarde van Kwaliteit in Praktijk is de ondersteuning die aan de praktijken geboden kan worden bij de implementatie van de eisen voor de verschillende waarderingsniveaus.

   

  Kwaliteits check

  Dit is een initiatief Kwaliteit in Praktijk en Tandarts.nl.

  MondzorgFlexpool / DCP

  MondzorgFlexpool / DCP
  MZFP samenwerking

  Flexibel werken in de tandheelkunde transparant, duidelijk en goed geregeld

  De Mondzorg Flexpool brengt praktijken en ZZP’ers in de mondzorg op een snelle en eenvoudige manier bij elkaar.

  https://www.mondzorgflexpool.nl

  Review Collect

  Review Collect
  Review Collect

  De samenwerking tussen ReviewCollect en Tandarts.nl

  • EEN NIEUWE MANIER WAARMEE U AUTOMATISCH EEN REVIEW VAN PATIËNTEN OVER HUN BEZOEK AAN DE PRAKTIJK KUNT VRAGEN.
  • EENVOUDIGE ENQUÊTES VERSTUREN NAAR UW PATIËNTEN, WAARMEE U WAARDEVOLLE FEEDBACK VERZAMELT ÉN 12 KRT-PUNTEN VERDIENT.
  • DEZE KRACHTIGE COMBINATIE MAAKT DÉ OPLOSSING TOT EEN COMPLETE TOOL OM PATIËNTEN EN PERSONEEL TE WERVEN EN TE BEHOUDEN.

  Meer informaties: ReviewCollect

   

  Review Collect Collage

   

   

  Tandarts.nl maakt de geplaatste reviews op Google, Zorgkaart Nederland Klanten vertellen en Tandarts.nl zichtbaar op de praktijkpagina en verhoogd zo uw vermelding in de zoek resultaten binnen Google. 

   

  Widget 4 platformen

   

   

  Klantenvertellen

  Klantenvertellen
  klanten vertellen

  Klanten vertellen reviews nu zichtbaar op Tandarts.nl

  Vanaf heden vermeldt Tandarts.nl de reviews van de 4 grootste review platforms. Hiermee krijgt een zorgconsument, medewerker en toekomstige werknemer een transparant en helder overzicht van uw praktijk.

  Wat levert het vermelden van de reviews van Klanten Vertellen voor de praktijk op?

  De reviews van Klantenvertellen helpen wel bij het beter ranken van uw praktijkwebsite binnen zoekmachines, met de aanvulling van de reviews van Google, Zorgkaart Nederland en Tandarts.nl is de ranking binnen de zoekmachines nog een stuk hoger. 

  Kan ik de Widget met alle totaalscores op mijn website plaatsen?

  Widget met de 4 platforms

  De widget met de 4 scores op een rij is een stukje HTML code die uw webbeheerder eenvoudig kan plaatsen op de eigen praktijk website. En vervolgens wordt deze, via een slimme functie door gegeven aan de zoekmachines zoals Google met de totaal aantal reviews en de score, waardoor uw website nog hoger op komt.

  Wat kan ik met de Report Monitor allemaal zien en beheren?

  Lees hoe reviews positief kunnen werken en hoe eenvoudig het is om ze te verzamelen, inzicht, overzicht en beheer te houden.

   

  Zorgkaart Nederland

  Zorgkaart Nederland

   

  PatiëntenFederatie - Zorgkaart Nederland

   

  ZorgkaartNederland helpt je met het kiezen van de best passende zorgaanbieder.

  In samenwerking met de patiënten Federatie Nederland geeft Tandarts.nl ook de reviews van Zorgkaart Nederland, te zamen met de reviews van Google en Klanten vertellen en reviews die gemaakt zijn op Tandarts.nl weer. 

  Kan ik de Widget met alle totaalscores op mijn website plaatsen?

  Widget met de 4 platforms

  De widget met de 4 scores op een rij is een stukje HTML code die uw webbeheerder eenvoudig kan plaatsen op de eigen praktijk website. En vervolgens wordt deze, via een slimme functie door gegeven aan de zoekmachines zoals Google met de totaal aantal reviews en de score, waardoor uw website nog hoger op komt.

  Lees over de service en mogelijkheden van de ReviewMonitor

  Hoe kan ik mijn Widget HTML code ophalen om op de praktijk website te plaatsen? 

   

  Medipro

  Medipro
  Medipro logo

  Medipro biedt hulp bij stoppen met roken. Onze gecertificeerde coaches begeleiden persoonlijk of telefonisch uw patiënt tijdens het stopproces.

  Hierdoor wordt uw stopkans aanzienlijk vergroot, tot wel 10 keer!

  Onze begeleiding wordt één keer per kalenderjaar per persoon van uit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. De patiënt is in 2022 vrijgesteld van het eigen risico. 

  Vergroot de stopkans bij de patiënt

  Loopt de patiënt al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van uw rookverslaving.

  Deelname aan ons coachingstraject vergroot uw stopkans aanzienlijk. Zo heeft u tot wel 10 keer meer kans om succesvol te stoppen.

  Nieuwsbrieven

  Nieuwsbrieven
  Press Contact

  Indien er vragen zijn over het platform, informatie of publicaties, cijfers en data, neem dan contact op via het contact fomulier hier onder.

  Contact formulier

  If you have further questions about this website or one of our publications, please complete the form below.

  Contact form