OVER TANDARTS.NL

Ingediend door admin-systeembeheer op ma, 06/07/2021 - 16:22
  About us

  Hoe is het begonnen?

  Tandarts.nl, opgericht in 2003 door tandartsen, is uitgegroeid tot het grootste dentale platform voor de (zorg)consument/patiënt met dagelijks duizenden bezoekers op zoek naar informatie, antwoorden of een mondzorgpraktijk.

  Op het platform Tandarts.nl is een uitgebreid aanbod van kennispagina’s te vinden. Op veel vragen is een antwoord te lezen of kan deze gesteld worden op het forum. Deze informatie is bedoeld om inzicht te krijgen in mogelijke oorzaken en oplossingen en niet bedoeld ter vervanging van het medisch advies. De bezoekers informeren en motiveren we met blogs over actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Het platform heeft eind 2020 een upgrade gekregen in zowel de lay-out als content managementsysteem. Daarmee is de site klaar voor de toekomst en kunnen we verder ontwikkelen. Mede door de maatschappelijke veranderingen (COVID-19), de missie mee-ontwikkeld om de behoefte aan kennis voor een bewuste eigen regie over de gezondheid te kunnen vervullen. Iedereen een gezonde mond en toegang tot dentale zorg. 

   

  Waarom bezoeken komen op Tandarts.nl

   

  De missie van Tandarts.nl

  Onafhankelijk, betrouwbaar en compleet!

  Vanuit een realistisch idealisme wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder en weerbaarder Nederland. Door de bezoeker breed te informeren en motiveren willen we dat elke bezoeker zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap weet te zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee betere mondgezondheid. De mondgezondheid staat in relatie tot de algemene gezondheid waar steeds meer over bekend wordt en wat we met interesse volgen en delen met de bezoekers. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een (mond)gezonder en weerbaarder Nederland.

    de spin - in - het dentale web                                                

  Hoe doen we dat?

  Tandarts.nl volgt de ontwikkelingen wereldwijd op de voet. Belangrijke en bijzondere inzichten, ontdekkingen en (aanvullende) kennis delen we met de bezoekers via wekelijkse blogs, wekelijks nieuwsbrieven naar duizenden consumenten, naar praktijken, sociale media en in de vele kennispagina‘s op de site.

  Onafhankelijk!

  Het platform is onafhankelijk en is daardoor vrij om breed te informeren. Tandarts.nl geeft objectief informatie over reguliere-, natuurlijke- en biologische tandheelkunde. Door zo compleet mogelijk te informeren kan de bezoeker zelf kiezen welke tandarts of mondverzorgingsproduct het beste bij hem of haar past.

  Tandarts.nl brengt de bezoeker en de praktijk bij elkaar.

  Eenmaal goed geïnformeerd kan de bezoeker eenvoudig en op hetzelfde moment een tandarts of mondhygiënist naar keuze in de buurt vinden voor de professionele dentale begeleiding.

  Alle praktijken in Nederland zijn op Tandarts.nl vermeld met specialismen, team, openingstijden, locatie en waarderingen. Praktijken met specialismen behorend bij een onderwerp op een kennispagina worden automatisch ernaast getoond wat het vinden van een geschikte praktijk makkelijker maakt.

  Alle praktijken op Tandarts.nl hebben de mogelijkheid om basisinformatie van de praktijk aan te vullen en of te wijzigen, dit is een handeling zonder kosten voor de praktijk.

  Hoe wordt Tandarts.nl gefinancierd?

  Het platform Tandarts.nl is ondergebracht bij Stichting Dental Promotion Europe. Het platform met ruim 300.000 bezoekers per maand onderhouden en verder te kunnen ontwikkelen kost veel tijd en geld. Wat betreft de inhoud leveren de gepassioneerde professionele auteurs op vrijwillige basis hun bijdragen aan de site met als tegenprestatie naamsbekendheid en zichtbaarheid voor de eigen onderneming. Het platform is een spreekbuis voor professionals om de bezoeker te kunnen bereiken en andersom.

  Het technische gedeelte wordt door professionele webdesigners uitgevoerd. De praktijken die meewerken aan de maatschappelijke missie van Tandarts.nl bieden we handige tools om kwaliteit en zichtbaarheid te verhogen en praktijkkosten te verlagen waarvoor een relatief kleine bijdrage wordt gevraagd. Met deze financiële ondersteuning kan de site worden onderhouden. Om verder te kunnen ontwikkelen is er ruimte gecreëerd voor enkele adverteerders. Tandarts.nl gelooft daarnaast in samenwerking met interessante en betrouwbare partijen om elkaar te versterken in professie en missie.

  Het forum

  Het forum op de website is de plek waar mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan over tandheelkundige problemen. Het forum blijkt onverminderd populair. Een team van vrijwilligers bestaande uit tandartsen, (preventie)assistentes, orthodontisten en mondhygiënisten is hierbij betrokken om regelmatig vragen te beantwoorden. Als iemand vragen of twijfels heeft en vervolgens professioneel advies krijgt dan werkt dat heel geruststellend. Men kan 24/7 terecht op het forum voor een luisterend 'oor' en begrip, ook door het lezen van 'lotgenoten discussies'. We zijn er trots op dat we deze service met Tandarts.nl op deze wijze mogelijk kunnen maken.

  De site is vernieuwd!

  En daar zien we de resultaten van. Op dit moment zien we een stijgende trend en wordt de site bezocht door 10.000 á 12.000 bezoekers per dag met een gemiddelde leestijd van 2.17 minuut. De stijgende trend motiveert om met nog meer zorg en aandacht de (zorg)consument bij te staan.

  Dank voor het lezen!

  Iedereen kan meegroeien en meewerken aan het ontwikkelen van Tandarts.nl waarbij informatie en motivatie voor patiënten/consumenten een bijdrage levert aan inzicht en het belang van een gezonde mond. Dat kan als praktijk of Zzp’er door gebruik te maken van de services of als ambassadeur/gastschrijver.

  Sluit jij je aan?

  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Heb je al ideeën? Wil je weten wie de mensen zijn achter Tandarts.nl? Voel je vrij om ons te benaderen via info@tandarts.nl.

  Mission

  De missie van Tandarts.nl

   

  Onafhankelijk, betrouwbaar en compleet!

  Vanuit een realistisch idealisme wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder en weerbaarder Nederland. Door de bezoeker breed te informeren willen we dat elke bezoeker zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap weet te zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee betere mondgezondheid. De mondgezondheid staat in relatie tot de algemene gezondheid waar steeds meer over bekend wordt en wat we met aandacht volgen en deze informatie delen met de bezoekers. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we met het platform bijdragen aan een (mond)gezonder en weerbaarder Nederland.

   3 forucus gebieden

  de spin - in - het dentale web

  Samenwerken op het platform

  Samenwerken op het platform

  HOGER IN GOOGLE

  Online zichtbaarheid

  Online_Zichtbaarheid- Communicatie- Reputatie van Tandarts.nl

  De stille kracht van de PRAKTIJKPAGINA op Tandarts.nl.

  • Naast de eigen praktijkwebsite is elke praktijk zichtbaar op meerdere platformen.
  • Via Tandarts.nl regel je makkelijk de praktijkinformatie uniform en compleet op alle platformen om optimaal voor de praktijk te kunnen werken.
  • De praktijkwebsite vermelding op de praktijkpagina van Tandarts.nl genereert meer bezoekers en is tevens een waardevolle backlink.
  • Met de hoge Domein Ratio (DR) van Tandarts.nl hoger in Google.
  • Dagelijks 10.000+ bezoekers met 2.17 minuten leestijd!

  De praktijkpagina optimalisatie binnen Tandarts.nl

  Slimmer in Google met Tandarts.nl 3.0.!

  Hogere zichtbaarheid in Google en extra vermelding in alle mondzorg rubrieken binnen Tandarts.nl. Hoe werkt dat?

  • Tandarts.nl geeft de praktijk weer in Google met de behaalde sterren en het totaal aantal reviews van de 4 grootste reviewplatformen.
  • Tandarts.nl geeft de praktijk op het platform op diverse manieren weer alwaar jaarlijks meer dan 6 miljoen page views door bezoekers.
  • Met één of meer backlinks via de praktijkpagina stimuleer je Google in de zichtbaarheid van de praktijkwebsite, dus hoger in Google.
  • Zorgverwijzers gebruiken Tandarts.nl om hun patiënten door te verwijzen, de actuele praktijkinformatie wordt gewaardeerd.

  Online reputatie van praktijken

  • 340.000 reviews van de grootste vergelijkingsplatforms overzichtelijk gepresenteerd.
  • Alle waarderingen via Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl op een rij.
  • Eenvoudig automatisch waarderingen verkrijgen per praktijk of behandelaar én met reactiemogelijkheid.
  • Overzicht, inzicht en beheer van de reviews van de 4 grote reviewsite over de praktijk(en) op 1 dashboard.
  • Waarderingscore in tijdlijn per platform,
  • Reactie of een nuancering toevoegen op verschillende platforms,
  • In te stellen notificatie van reviews met bijzondere- of lage waardering score.
  • Alle waarderingen ook op de eigen praktijkwebsite.
  • Via een actieve html link zijn alle reviews weer te geven op de eigen praktijkwebsite.

  Aanbrengen (nieuwe) medewerkers en/ of patiënten door verlaging van drempels.

  • Informatie over werken binnen de mondzorg. (3 - 5 % van de bezoekers)
  • Informatie over opleidingen in de mondzorg.
  • Vacatures presenteren van verschillende recruitment platformen en -organisaties op de homepage maps Nederland.
  • MondzorgFlexpool voor ‘ziek en Piek’.
  • Aanmelden nieuwe patiënten; 10 tot 15% van de bezoekers zoeken naar een nieuwe praktijk of specialisme.
  • Zorgverwijzers en zorg doorverwijsplatformen gebruiken het actuele overzicht van alle praktijken op Tandarts.nl. (3-5%)

  Mondzorginformatie en motivatie van patiënten

  Tandarts.nl brengt de bezoeker en de praktijk bij elkaar.

  • In 2022 zochten 5.375.000 mensen mondzorg gerelateerde informatie en raadpleegden zij 6.187.651 pagina’s op Tandarts.nl.
  • Interactief via het Forum,
  • Via de mondzorg informatiepagina’s’
  • Via blog’s, wekelijkse nieuwsbrieven, social media posts m.b.v. een groeiend team bevlogen professionals,
  • Bezoekers zoekend naar een (nieuwe) mondzorgpraktijk.

   

  Meer informatie over de praktijk vermelding 

   

  Weergave praktijkpagina

  Practice page

  Online vermelding op 35 prominete websites

   

  Praktijkpagina & eigen website samen sterk!

  Voor wie een eigen praktijkwebsite heeft lijkt het dubbel om ook een praktijkpagina op Tandarts.nl te hebben. In basis heeft elke praktijk een praktijkpagina met enkele basisgegevens. We leggen je uit waarom het belangrijk is om deze pagina goed te beheren.

  Naast de reviews die de zoekmachines verzamelen zijn er vergelijkingsplatforms, patiëntenplatforms en commerciële waarderingssites actief. Allemaal met een eigen insteek en/ of belang en laten alleen de door hen verzamelde reviews zien.

  In veel gevallen zijn platformen beperkt in informatie en incompleet.

  Tandarts.nl verzamelt de reviews van de 4 grootste platforms, online actueel en compleet vindbaar, en ontzorgt hiermee een praktijk bij de online reputatie. 

  Uit onderzoek blijkt dat een patiënt meestal niet direct de praktijkwebsite zoekt maar met een andere vraag aan zijn zoektocht begint.

  Dit kan gaan over kosten of angst, een mondprobleem of juist een wens zijn. Mensen zoeken via zoekwoorden en komen op verschillende sites terecht. Veel bezoekers belanden op de site van Tandarts.nl. In de 21 jaar dat het platform bestaat, is er een uitgebreide database van dentale informatie op de site beschikbaar. Google waardeert het platform hierdoor met een hoge Domein Ratio en geeft om die reden Tandarts.nl bij veel zoekwoorden weer.

  Ook zijn er veel gemeenten, zorg verwijzende instellingen en zorgverzekeraars die het platform gebruiken om inwoners, patiënten of zorgverzekerden naar een behandelaar te verwijzen. Die bezoeken dan eerst jouw praktijkpagina op Tandarts.nl.

  Daarom is een praktijkpagina op Tandarts.nl zo belangrijk!

  Tezamen met de andere services van Tandarts.nl zorgt de praktijkpagina voor meer praktijkwebsite bezoek. Het is dus verstandig om de praktijkinformatie op jouw praktijkpagina compleet en aantrekkelijk te maken. Hiervoor zijn verschillende slimme services beschikbaar. Je praktijkpagina op Tandarts.nl is een extra toegang tot je praktijkwebsite en levert je dus meer traffic op.

  Via (veelal) zoekopdrachten komen dagelijks tussen de 10.000 – 12.000 bezoekers op het platform Tandarts.nl. Men komt op het dan direct op het Forum, op de informatiepagina’s of men zoekt direct naar een dentale praktijk op locatie of specialisme. Sinds 3 jaar verzorgen we wekelijkse dentale (lifestyle) blogs met social media ondersteuning en wekelijkse consumentennieuwsbrieven wat de online zichtbaarheid nog meer verhoogd.

  De missie van de site is de bezoeker te informeren en motiveren door het belang van mondzorg en mondgezondheid aandacht te geven vanuit verschillende invalshoeken/ interessegebieden. Daarnaast maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Elke bezoeker van Tandarts.nl moet zich kunnen herkennen, gehoord voelen en een stap kunnen zetten richting een betere mondgezondheid.

  Dit ziet de (nieuwe) patiënt (en oriënterende kandidaat medewerker!) op de praktijkpagina.

  In één oogopslag alle noodzakelijke informatie en een eerste indruk van de praktijk.

  • Praktijk logo, naam en adres.
  • Foto's
  • Openingstijden
  • Zichtbaarheid en zoeken op de kaart (Google Maps) of via plaats.
  • (mobiele) telefoon belbutton.
  • Button voor het aanmelden als nieuwe patiënt.
  • Button voor het aanvragen van een afspraak. (vaak gebruikt in avond en wekenden.)
  • Spoedservice binnen openingstijden van de praktijk
  • Avond- en weekend spoedservice en telefoonnummer
  • Reviews van Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl in widget.
  • Reviews van Tandarts.nl per behandelaar met score.
  • Review patiënten beschrijving en eventueel aanwezige respons per review platform; Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl
  • Weergave van certificeringskeurmerk; ISO-9001, HKZ of de AutoAudit (via Tandarts.nl doorlopen en geformaliseerd)
  • De behandelaren uitgelicht inclusief de reviews via een clickable personal page waarbij elke behandelaar zich kan profileren!
  • De filosofie en unieke omschrijving van de praktijk.

  Voordelen zijn:

  • Via de Tandarts.nl button doorklikken naar de website van de praktijk.

  Informatie van de praktijk:

  Tandarts.nl 3.0 haalt de basisinformatie uit diverse openbare databases en combineert deze tot unieke en de meest complete informatie die in de markt beschikbaar is. Hierdoor wordt de site door Google en zorgverwijzers hoog gewaardeerd. Reden voor steeds meer praktijken om de basisinformatie aan te vullen met foto’s, filosofie, specialisaties en team medewerkers.

  Praktijk informatie uniform op alle platformen. Dit is een tijdbesparende servicemodule die via Tandarts.nl. voordelig is af te sluiten. Middels deze service werk je alle gegevens met één klik bij op meer dan 35 platformen, waaronder Google Business, Facebook, Telefoongids enz.

  Eigen regie over de praktijkpagina

  Alle praktijken kunnen na inlog (gratis) de eigen praktijkpagina bewerken en actualiseren. Basisinformatie kan elke praktijk ook zonder betaalde service van Tandarts.nl.

   

  Weergave van Tandarts.nl binnen zoekresultaten per stad of regio

  Tandarts zoeken in Google search op plaats
  Op de resultaten pagina van o.a. de Google zoekmachine staat Tandarts.nl in de meeste gevallen bovenaan.

  Zoeken binnen Tandarts.nl

  Zoeken naar een dentale praktijk kan door klikken op de kaart, op locatie, per postcode, op specialisaties, behandelingen of aandoening.

  Kaart van Nederland met alle tandartspraktijken

   

  Zoeken per plaats

  Praktijk zoeken per plaats

  Op de mobile zijn de functies en weergave aangepast aan het type mobile.

  Weergave op aantal en score van patiënten waarderingen

  zichtbaar per plaats

  Filteren of zoeken op specialisaties

  Lijst met praktijken

  Lijst met selectie mogelijkheid van alle praktijken in Nederland.

   

  Zichtbaar bij alle informatiepagina’s over aandoeningen, behandelingen, angst en preventie.

   

  Bij informatie pagina's overzicht van praktijken in de buurt

   

  • Zichtbaar bij de vele onderwerpen op het Forum.
  • Via de zorgverwijzende instellingen, diverse Gemeentes diverse Zorgverzekeraars en zorgconsumenten die via zoekwoorden komen op het platform Tandarts.nl.

   

  Online reputatie en patiënt waarderingen

  Review system

   

  Steeds meer mensen zoeken en vergelijken praktijken en behandelaars online voor ze een keuze maken. Tandarts.nl geeft de reviews weer die gemaakt zijn via Google, Zorgkaart, Klantenvertellen en Tandarts.nl.

  Hoger in Google met een slimme zichtbare online reputatie

  De waarde van een review zit in de zichtbaarheid. Tandarts.nl 3.0 maakt met verschillende tools de praktijkreputatie gebundeld online zichtbaar.

  • Door middel van het weergeven van alle reviews van de 4 grootste reviewplatforms in Nederland; Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl.
  • Weergave van de ‘real time’ aantallen, en gemiddelde scores van reviews in de zoekresultaten bij Google.
  • De widget met het 'real time' totaaloverzicht ook op je eigen praktijkwebsite.

  Inmiddels geeft Tandarts.nl meer dan 340.000 reviews weer.

  De 4 redenen waarom veel reviews van groot belang zijn:

  • Indexering en algoritme van Google kijkt o.a. naar het aantal reviews.
  • Minder kwetsbaar voor een minder positieve review, die valt namelijk weg tegenover de vele goede.
  • Het biedt inzicht in jouw praktijk voor oriënterende patiënten en kandidaat medewerkers.
  • Een doorlopende stroom van reviews is een goede en betrouwbare (interne) graadmeter van de patiënten beleving.

  Patiënten waarderingen verzamelen

  Eenvoudig reviews genereren

  Via een nieuwe functie binnen Tandarts.nl 3.0 is het mogelijk om patiënten eenvoudig via een e-mail uit te nodigen om hun ervaring met jou en de buitenwereld te delen.

  Vanuit Exquise (classic of Next Generation), Oase of een andere patiënten applicatie, selecteer je de patiënten die de afgelopen dagen een behandeling in de praktijk hebben gehad en via een upload functie verstuur je deze geselecteerde groep via e-mail de uitnodiging. Met een éénmalig te maken eigen uitnodigingssjabloon nodig je makkelijk en snel de patiënten uit voor een review.

                                  Logo ReviewCollect                       Klantenvertellen Logo      

  In samenwerking met Review Collect, Patiëntenvertellen is op eenvoudige (geheel automatische) wijze patiënten ervaringen en waarderingen te ontvangen. Ook een KRT-enquête is op deze wijze eenvoudig te organiseren.

  Een waardering voor praktijk en behandelaar.

  Reviews via Tandarts.nl kunnen op praktijk en/ of behandelaar worden gemaakt.  Hierdoor is er meer inzicht beschikbaar in de beleving van je patiënt. (zie tab "Behandelaren")

  Melding via e-mail instellen bij een bepaalde score

  Via een naar voorkeur in te stellen notificatie, kunnen nieuwe reviews direct en eenvoudig worden beheerd. De melding kan naar de verantwoordelijke persoon worden gemaild die hier meteen op kan reageren.

  Plaats een reactie bij een review 

  Google Mybusiness

  Voor de praktijk is er de mogelijkheid om bij een waardering van een patiënt een nuancering of reactie te schrijven.

  Alleen maar ‘top!’ reacties is niet geloofwaardig dus een kritische beoordeling tussen de vele positieve waarderingen geeft een reëel en betrouwbaar beeld en wordt ook zo door google geïnterpreteerd.

  Nuancering bij paiëntenwaardering

  Van 3 april 2023 is het mogelijk om op alle reviews van Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl direct reacties te kunnen geven op reviews én dat vanuit 1 dashboard!

  De waarde van de review op Tandarts.nl --> meer online zichtbaarheid!

  Door de samenwerking van Tandarts.nl (als zorgplatform) met Google wordt de review op eenzelfde wijze geïndexeerd als de reviews die rechtstreeks gemaakt worden op Google. Tandarts.nl geeft het totaal aantal reviews gemaakt op de alle reviewplatformen door aan Google, waardoor de praktijk bij online zoeken veel meer reviews laat zien dan de vermelding via de afzonderlijke platformen. (Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl)

  Een (back) link naar de website van de praktijk verhoogd de ranking (plaats) in o.a. Google. Evenals het plaatsen van de ‘real time’ review widget op de praktijkwebsite.

  Waarde voor de (nieuwe) patiënt

  De toegevoegde waarde van Tandarts.nl is de laagdrempelige toegankelijkheid en actuele praktijkinformatie voor onze bezoekers (patiënten en consumenten) en de zorgverwijzers.

  Waarde voor de (nieuwe) medewerker.

  Via het vacature overzicht op de homepage kunnen oriënterende medewerkers in contact komen met de praktijk.

  Oriënterende medewerkers hebben online veel keuze. De reputatie en informatie over de praktijk kan hierbij een extra stimulans zijn om voor jouw praktijk te kiezen.

  3 tot 5% van de bezoekers van Tandarts.nl oriënteert zich en leest pagina’s over werken en leren in de tandheelkunde.

  Weergeven real-time widget op de eigen praktijkwebsite.

  Real-time review widget van Tandarts.nl

  De real-time widget van de reviews van de grootste 4 reviewplatformen met de gemiddelde scores is te plaatsen op eigen praktijkwebsite. Indien er geen reviews zijn bij een platform wordt deze niet weergegeven. De actieve HTML-code, voorziet in het automatisch bijhouden (real-time) van de aantallen en gemiddelde scores. De link met de code, is na inlog eenvoudig op te halen en te plaatsen op de praktijk website.

   

   

  Report Monitor

  Report Monitor

  Dashboard:

  (Zichtbaar voor elke prakijkhouder.)

  Scores uitgesplitst;

  Score meter de maand en vorige maand.

  Overzicht van positie in Google en Tandarts.nl.

   

  Dashboard Praktijk positie en score

  Score overzicht per jaar:

   

  score overzicht per jaar

   

  Report Monitor 

  (Alleen zichtbaar met abonnement voor de report monitor  of service pakket.)

  Totaal overzicht van alle waarderingen van Zorgkaart Nederland, Google, Klantenvertellen en Tandarts.nl  .

  Trend van de patiënten waarderingen. En inzicht van de waardering van de behandelaars van de praktijk(en)  

  • Overzicht totaal waarderingscijfer van Google, Zorgkaart en Tandarts.nl
  • Overzicht van datum laatst gegeven patiënten review.
  • Overzicht van aantal waarderingen per platform. 

  Totaal overzicht score en aantal reviews

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Meerdere praktijken en of ketens van praktijken:
   • Hier is een overzicht in totaal en per praktijk.
   • Een selectie per regio manager in te stellen. 

  Trendlijn per groep of praktijk.

  • Overzicht per praktijk met een inzicht over de trend van de patiëten waarderingsscore. 

  Trendlijn totaal overzicht

  Review overzicht per behandelaar. 

  Score per behandelaar

   

  Review beheer en reactie module 

  lijst met binnen gekomen review
  • Reacties en nuanceringen op patiëntenwaarderingen. (bij reviews via Zorgkaart Nederland, Tandarts.nl en binnenkort ook voor Google reviews)
  Respons op patiënten waardering

  Notificatie (melding) instellingen en rapportages:

  • Instelling voor het ontvangen van een email na een nieuw binnengekomen review.  Deze functie kan naar wens worden ingesteld bij reviews met een score van 1 tot 10. Alle waarderingen met een score lager of gelijk aan de gekozen score, wordt via een e-mail aan de verantwoordelijke persoon kenbaar gemaakt. Met de Report Monitor eenvoudig inzicht, trendlijn en beheer op 1 dashboard.

  Waarschuwings e mail

   

  * De online reputatie monitor is gratis beschikbaar tot 31-12-2022, daarna vragen we een bijdrage te vinden in service en tarieven.

  Behandelaren

  Team Member

  Waardering per behandelaar en of praktijk.

  profiel pagina per behandelaar op Tandarts.nl

  Via Tandarts.nl kan de patiënt een waardering maken op naam van zowel de praktijk als de behandelaar.

  De voordelen zijn;

  Voor de praktijk; De waarderingen van de patiënten geven inzicht hoe een bezoek aan de praktijk beleefd wordt. De praktijk krijgt inzicht hoe de behandelaren worden ervaren in deskundigheid en contact.*  De waardering op praktijk geeft de patiënt een globaal inzicht.  De waardering per behandelaar geeft de patiënt een meer gedetailleerd inzicht en daarmee nog meer vertrouwen.

  Voor de behandelaar; Deze ziet en kan volgen, hoe de patiënt hem of haar waardeert als professional en persoon. De behandelaar is hiermee nog meer gemotiveerd en kan met deze inzichten ontwikkelen in de kwaliteitsbeleving van hun patiënten. Hij of zij bouwt hiermee aan de (eigen) waarde, deskundigheid en imago. De behandelaar neemt de verzamelde waarderingen mee gedurende de beroepscarrière. De totaalscore blijven bij de praktijk.

   

   

  * De Report Monitor is beschikbaar voor praktijken met service abonnement, zie servicemenu & kosten.

  Nieuwe patiënten

  New patients

   

  Inlog, overzicht, beheer en inzicht van de praktijkpagina.

  • Overzicht van aantal binnengekomen reviews

  • Overzicht van aantal aangemelde nieuwe patiënten via het platform Tandarts.nl

   

  praktijk dashboard overzicht, beheer, inzicht

  • Overzicht van het aantal personen die de praktijk pagina bezocht hebben. 
  • Aantal personen die vanuit Tandarts.nl geklikt hebben op de link van de eigen praktijkwebsite. (hierna hebben wij geen gegevens). 

  Aanmeld formulier NIeuwe Patiënt bij de praktijk

  • De patiënt vult nagenoeg alle belangrijke informatie in. 

   

  Terugzoeken en overzicht van nieuw aangemelde patiënten via Tandarts.nl

  Overzicht via het Dashboard

  Overzicht van alle bezoekers activiteiten van de praktijkpagina

  • Aantal praktijkpagina bezoekers.
  • Aantal afspraak verzoeken. 
  • Aantal aanmeldingen nieuwe patiënten.
  • Aantal personen die van uit een mobile telefoon de praktijk hebben benaderd (veelal vooraf het aanmelden als nieuwe patiënt)
  • Aantal kliks naar eigen praktijk website.

   

  Statistiek overzicht van alle clicks

  Symboolwidgets praktijkpagina

  Quality shields
  Herkenbare schildjes

  Symbool weergave voor sneller en eenduidige en transparant inzicht voor de patiënt en zorgverwijzer. 

  • Het groene "Waardering" widget geeft wisselt de score weer tussen Google en Tandarts.nl 
  • Het Rode "Spoed" widget geeft weer of de praktijk patiënten met urgente pijn klachten op de dag zelf kan behandelen. 
  • Het Paarse "Spoed 24/7-365" widget geeft weer of er een afspraak in met een avond en weekend dienst. (vast telefoon nummer) 
  • Het paarse "Nascholings" widget geeft aan of 1 of meer personen in de praktijk aan nascholingen volgt volgens de KRT richtlijnen. 
  • Het Oranje widget "Certificaat" geeft weer of de praktijk een ISO-9001, HKZ of een Kwaliteit voor Praktijken AutoAudit heeft doorlopen. 

  Indien één of meer widgets "grijs" zijn dan is er binnen het platform geen informatie beschikbaar en of heeft de praktijk de gegevens niet bij gewerkt. 

   

  Samenwerkingsvormen en kosten

  Services overzicht 2024 -Eb6mtr24

  zie voor tarieven 2023

   
  Writers en Co

   

  Over de auteurs & ambassadeurs

  Zie hier een compleet overzicht van alle auteurs van heden en verleden. 

  Informeren, motiveren en inspireren anno 2022

  Als onafhankelijk platform is Tandarts.nl vrij om de bezoeker breed te informeren. Het informeren gebeurt zorgvuldig door zowel dentale zorgprofessionals als zorgprofessionals uit de algemene geneeskunde, regulier en complementair als ook therapeuten en andere aanverwante professionals. Inmiddels is er een groeiend team vrijwilligers die met enthousiasme bijdragen aan actuele kennis en inzichten middels blogs, consumentennieuwsbrieven, sociale media en kennispagina’s op de site. Daarnaast worden op het forum vragen beantwoord door dentale professionals.

  Ben je een (aankomend) professional?

  Wil jij je aansluiten bij het team professionele vrijwilligers van Tandarts.nl bestaande uit tandartsen, artsen, specialisten, mondhygiënisten, therapeuten en studenten? Lees dan even verder.

  Wat doet Tandarts.nl?

  De missie van Tandarts.nl in het kort; Door de bezoeker breed te informeren, motiveren en inspireren willen we dat iedereen zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap kan zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee een betere mondgezondheid. Naast bewustwording en kennis delen maken we de stap naar de tandarts of mondhygiënist praktisch en kleiner. Op deze wijze willen we bijdragen aan een gezonder en weerbaarder Nederland.

  De spin - in - het dentale web                                                                           

  Onafhankelijk!

  Het platform is onafhankelijk en is daardoor vrij om breed te informeren. Tandarts.nl heeft in 2020 een deels onzichtbare en deels zichtbare transformatie ondergaan met o.a. een frissere lay-out en een ingrijpende onzichtbare ontwikkeling in het content-managementsysteem waardoor we klaar zijn voor de toekomst. De resultaten van de ontwikkelingen zijn zichtbaar, de site wordt bezocht door 10.000 á 12.000 bezoekers per dag met gemiddeld 2.17 leestijd. De stijgende trend motiveert om met nog meer zorg en aandacht de (zorg)consument bij te staan.

  Hoe wordt de site gefinancierd?

  De praktijken bieden we handige tools om b.v. kwaliteit en zichtbaarheid te verhogen en praktijkkosten te verlagen waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd en met deze financiële ondersteuning kan de site worden onderhouden. Om verder te kunnen ontwikkelen is er ruimte gecreëerd voor enkele adverteerders.

  Tandarts.nl gelooft daarnaast in een samenwerking met interessante betrouwbare partijen waarmee we elkaar kunnen versterken in missie en professie.

  Sluit jij je aan?

  Tandarts.nl heeft altijd ruimte voor studenten en professionals die op basis van maatschappelijke betrokkenheid als ambassadeur, deskundige op het forum, content-checker of gastschrijver bij willen dragen aan de missie van het platform. Invulling en tijdbesteding is een persoonlijke keuze en natuurlijk afhankelijk van de studie- en werkbelasting van het moment. Het zal altijd een win – win samenwerking zijn waarbij de ‘win’ voor iedereen persoonlijk is.

  Wat bieden wij:

  • Meegroeien en meewerken aan het ontwikkelen van Tandarts.nl waarbij informatie en motivatie voor patiënten/consumenten een bijdrage levert aan inzicht en het belang van een gezonde mond.
  • Een professioneel mailadres je naam@tandarts.nl op kosten van tandarts.nl zolang je bijdraagt.
  • Platform waar jij je kan profileren als (aankomend) tandarts, specialist, mondhygiënist, arts of andere professie.
  • Platform om artikelen te plaatsen voor de consument en de dentale wereld.
  • Naamsbekendheid en een plek in de galerij van ambassadeurs met foto en presentatie in woorden.
  • Toegang tot een groot netwerk.
  • Voor de studenten een voortrekkersrol al voor je bent afgestudeerd.
  • Jaarlijks een ‘dank je wel’ attentie.

  Wat zijn onze verwachtingen:

  • Enthousiaste betrokkenheid
  • Uitdragen en ondersteunen missie.
  • Kennis inzetten op nader te overleggen uitingen in overleg met de beheerder.
  • Eigen netwerk inzetten op gepaste wijze voor jezelf en voor Tandarts.nl.

  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Heb je al ideeën? Wil je weten wie de mensen zijn achter Tandarts.nl? Voel je vrij om ons te benaderen via info@tandarts.nl.

  AlexiaVia Instagram Prakijkprofilering

  AlexiaVia Instagram

  Instagram voor mondzorgpraktijken

  Alexia Instragram voor mondzorgpraktijken

   

  Instagram is hét social media kanaal om je praktijk onder de aandacht te brengen. Ideaal om contact te maken met huidige en toekomstige cliënten of werknemers. Met waardevolle content en interactie bereik je potentiële cliënten en werknemers. Daarnaast is het belangrijk om je naam te registreren voordat deze bezet is.

  Wat gaan we doen?

  We maken een professioneel Instagram account met herkenbare branding van de mondzorgpraktijk. Ik help je bij het maken van een Instagram strategieplan en het plaatsen van berichten.

  Waarom samenwerken met Tandarts.nl en AlexiaVia?

  Samen bundelen wij de kennis over mondzorg en Instagram. Na jaren ervaring in sales en marketing specifiek in de mondzorg weten wij waar we het over hebben.

  Wat krijg je

  • Je ontvangt een werkboek om een helder Instagram plan te maken.
  • Twee keer een persoonlijk overleg van 40 minuten.
  • Zes weken begeleiding bij het opmaken en plaatsen van berichten (gem. 30 minuten per week).
  • Zichtbaarheid op het Instagram account van Tandarts.nl

   

  Contact

  Wil jij ervaren wat Instagram marketing voor jou kan betekenen, hoe je Instagram voor jou laat werken? Ik help je ondernemen op Instagram. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. 

  Ik kijk uit naar onze kennismaking, Alexia

   

  Alexia de Kleijn – Instapreneur

  06-54243170

  info@alexiavia.nl

  www.alexiavia.nl

   

  Nieuwsbrief Januari 2023 Instagram voor mondzorgpraktijken

   

  Beetr - Verbeetr jouw online reputatie

  Beetr - Verbeetr jouw online reputatie
  Beter

  Verbeetr jouw online reputatie

   

  Automatisch reviews verzamelen via Beetr

  Beetr heeft een innovatieve software ontwikkeld waardoor zorgprofessionals eenvoudig, gebruiksvriendelijk en structureel reviews kunnen vergaren op de belangrijkste reviewplatforms van Google en ZorgkaartNederland. Recent behandelde patiënten ontvangen een e-mail in de huisstijl van de praktijk met het verzoek om een review achter te laten. Met Beetr bouwt de praktijk moeiteloos aan zijn online reputatie - klanten van Beetr ontvangen jaarlijks namelijk tientallen tot honderden nieuwe reviews.

  Voordelen van reviews voor de praktijk

  • Meer inschrijvingen
  • Betere online vindbaarheid
  • Aantrekken van personeel
  • Een Beetr(e) online reputatie

  Verdien eenvoudig 12 KRT punten

  Bij minimaal 50 beoordelingen (per behandelaar) is het mogelijk om middels reflecteren in de KRT module eenvoudig 12 KRT punten te verdienen. Deze KRT module zit standaard in elk Beetr abonnement.

   

  De Lieve Tandarts

  De Lieve Tandarts
  De Lieve Tandarts

  De Lieve Tandarts is een bemiddelingsplatform. We helpen je als je het lastig vindt om naar de tandarts te gaan.

   

  Tandarts.nl helpt de websites van een aantal aangesloten leden van de Lieve Tandarts optimaal online zichtbaar te maken. 

  Dent Rules

  Dent Rules

  Dental Rules

  Review Incident management

   

  Henry Schein (Loyalty program)

  Henry Schein

  Loyaliteitsprogramma voor zowel de grote praktijk als de zelfstandige tandartsen van Henry Schein.

  Dentalliance

  Dentalliance is speciaal ontwikkeld voor de loyale klanten van Henry Schein.

  Via aankopen, afhankelijk van product of productgroep spaart de praktijk punten.

  Door slim in te kopen kunt u veel extra punten sparen en gebruiken om verschillende service van derde partijen mee te betalen.

  Tandarts.nl is ook één van de aangesloten bedrijven waar de service via de verzamelde punten betaald kunnen worden. Zo bespaart de praktijk liquide middelen en dus kosten.

  Meer weten? Kijk naar de voorwaarden en mogelijkheden op Henry Schein Dentalliance programma

  Informatie flyers

  Klantenvertellen

  Klantenvertellen
  klanten vertellen

  Klanten vertellen reviews nu zichtbaar op Tandarts.nl

  Vanaf heden vermeldt Tandarts.nl de reviews van de 4 grootste review platforms. Hiermee krijgt een zorgconsument, medewerker en toekomstige werknemer een transparant en helder overzicht van uw praktijk.

  Wat levert het vermelden van de reviews van Klanten Vertellen voor de praktijk op?

  De reviews van Klantenvertellen helpen wel bij het beter ranken van uw praktijkwebsite binnen zoekmachines, met de aanvulling van de reviews van Google, Zorgkaart Nederland en Tandarts.nl is de ranking binnen de zoekmachines nog een stuk hoger. 

  Kan ik de Widget met alle totaalscores op mijn website plaatsen?

  Widget met de 4 platforms

  De widget met de 4 scores op een rij is een stukje HTML code die uw webbeheerder eenvoudig kan plaatsen op de eigen praktijk website. En vervolgens wordt deze, via een slimme functie door gegeven aan de zoekmachines zoals Google met de totaal aantal reviews en de score, waardoor uw website nog hoger op komt.

  Wat kan ik met de Report Monitor allemaal zien en beheren?

  Lees hoe reviews positief kunnen werken en hoe eenvoudig het is om ze te verzamelen, inzicht, overzicht en beheer te houden.

   

  Medipro

  Medipro
  Medipro logo

  Medipro biedt hulp bij stoppen met roken. Onze gecertificeerde coaches begeleiden persoonlijk of telefonisch uw patiënt tijdens het stopproces.

  Hierdoor wordt uw stopkans aanzienlijk vergroot, tot wel 10 keer!

  Onze begeleiding wordt één keer per kalenderjaar per persoon van uit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. De patiënt is in 2022 vrijgesteld van het eigen risico. 

  Vergroot de stopkans bij de patiënt

  Loopt de patiënt al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van uw rookverslaving.

  Deelname aan ons coachingstraject vergroot uw stopkans aanzienlijk. Zo heeft u tot wel 10 keer meer kans om succesvol te stoppen.

  Mondzorg Flexpool

  Mondzorg Flexpool
  Mondzorg Flexpool

   

  Werken wanneer jij wilt!

  Af en toe extra werken naast je vaste werkplek

  Enkele dagen of langere periode

  Goede verdiensten

  Bepaal zelf je beschikbaarheid en reisafstand

   Mondzorg Flexpool is een initiatief van Tandarts.nl en Dental Care Professionals. 

   https://www.mondzorgflexpool.nl

    

   MZFP samenwerking

   Payt

   Payt
   Payt

   Payt, het voordelige en vriendelijke alternatief voor factoring

   Patiënten kiezen hun zorgverlener vooral op basis van vertrouwen. Om dit vertrouwen op te bouwen en te behouden is persoonlijk contact onmisbaar. Jij voert de behandeling uit bij de patiënt en dat maakt het niet meer dan logisch dat ook de patiëntnota vanuit jouw praktijk verstuurd wordt.

    

   Payt biedt u een voordelig en vriendelijk alternatief voor factoring. Payt ondersteunt niet alleen de afhandeling van de nota naar de patiënt, maar kan ook geautomatiseerd de clearing via Vecozo voor u verzorgen. Daarbij worden retourberichten van verzekeraars geautomatiseerd omgezet in patiëntnota's en hoeft u alleen actie te nemen bij inhoudelijke afwijzingen. De patiënt nota’s worden verstuurd vanuit uw praktijk met uw logo, voorzien van een iDEAL betaalknop en QR-code. Patiënten herkennen meteen dat de factuur vanuit uw praktijk komt en kunnen gemakkelijk en snel betalen. Het betaalgedrag wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet.

   Benieuwd wat de services  van Payt voor jouw praktijk kan betekenen? Download dan gratis de brochure speciaal voor de mondzorg.

   Tandarts.nl 3.0

   Reviews werven terwijl u declaraties verstuurt.

    

   Patiënten ervaringen verzamelen

   • Tegelijk met het verzenden van declaraties.
   • Review uitnodiging via keuzemenu in te stellen.
   • De review uitnodiging verzenden uit naam van de praktijk.

   Inzicht en beheer

   • Dashboard met inzicht en overzicht per praktijk en per medewerker
   • Respons geven op reviews op alle reviewplatformen van uit één portal.
   • Notificatie instellen bij binnenkomst van reviews met een bepaalde score.

    

   Online zichtbaarheid

   Reviews krijgen pas waarde bij zichtbaarheid op

   • Google, Zorgkaart Nederland, Tandarts.nl
   • Reviews via de ‘real time’ reviews widget zichtbaar op de eigen praktijkwebsite.

   Praktijk Advies en ondersteuning

   Praktijk Advies en ondersteuning

    

   kwaliteit in praktijk

   Toegevoegde waarde van deze waarderingsmethodiek

    

   • Deze waarderingsmethodiek geeft de tandartspraktijk de mogelijkheid zich te onderscheiden.
   • De toetsing is onafhankelijk en gestructureerd.
   • De toegevoegde waarde van Kwaliteit in Praktijk is de ondersteuning die aan de praktijken geboden kan worden bij de implementatie van de eisen voor de verschillende waarderingsniveaus.

    

   Kwaliteits check

   Dit is een initiatief Kwaliteit in Praktijk en Tandarts.nl.

   Review Collect

   Review Collect
   Review Collect

   ReviewCollect en Tandarts.nl

   • Een automatisch manier waarmee je patiënten kunt uitnodigen om een review te schrijven na een bezoek aan de praktijk.
   • Tandarts.nl verzamelt de reviews van Zorgkaart Nederland, Google, Klantenvertellen en Tandarts.nl en maakt deze op verschillende wijze online zichtbaar. Daarmee wordt elke review zeer waardevol voor de praktijk.
   • Via de beheer tool Report Monitor van Tandarts.nl is inzicht, beheer, notificatie mail bij nieuwe review en respons geven zeer eenvoudig. Laat de reviews voor je werken, je patienten zijn je ambassadeurs. 

    

   De complete tool om patiënten én personeel te vinden en deze te behouden

   Als praktijkhouder of praktijkmanager ben je vaak druk met van alles rondom de behandeling van uw patiënten. Maar daarná komt ook nog een belangrijk moment: hoe heeft de patiënt het bezoek aan jouw praktijk ervaren? En hoe voelen de medewerkers zich? ReviewCollect is een softwareoplossing die vrijwel geheel automatisch zorgt voor:

   • Opbouwen van de online reputatie bij alle bekende websites (Google, Zorgkaart Nederland, Tandarts.nl)
   • Het meten van de personeelstevredenheid
   • Uitvoeren van de erkende patiëntenenquête voor alle behandelaren (ook ZZP’ers)
   Schematische werking ReviewCollect voor reviews

    

   Koppeling Exquise, Exquise Next Generation en Oase Dental

   Een unieke mogelijkheid in ReviewCollect is de koppeling met Exquise, Exquise Next Generation en Oase Dental. Je hoeft dus zelf vrijwel nergens aan te denken. Natuurlijk is het prettig om zelf de regie te houden, dus voordat de patiënten van een bepaalde periode worden uitgenodigd, krijg je een email om eventueel bepaalde patiënten geen uitnodiging te sturen. Deze functionaliteit is specifiek niet bedoeld om selectief te werk te gaan, sterker nog: onze visie is dat af en toe een wat minder goede review juist bijdraagt aan de geloofwaardigheid van de online reputatie. De mogelijkheid om een reviewverzoek uit te sluiten kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij patiënten die tijdens de behandeling slecht nieuws over hun privésituatie hebben verteld of in een langer behandeltraject zijn.

   Meer informatie: ReviewCollect

   Tandarts.nl maakt de geplaatste reviews op Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl zichtbaar op de praktijkpagina en verhoog zo de vermelding in de zoekresultaten binnen Google. 

    

   Widget 4 platformen

    

    

   Toppraktijk

   Toppraktijk
   Toppraktijk

   Ga jij een praktijk starten, overnemen of wil je je patiëntenbestand laten groeien?

   TopPraktijk verzorgt alles met betrekking tot marketing en communicatie in en/of rondom de praktijk. Hetgeen wij voor een klant doen verschilt per praktijk en is o.a. afhankelijk van de ligging van de praktijk, de ambitie en wensen van de praktijkhouder, de concurrentie in het gebied en de samenstelling van de mensen in de omliggende omgeving (leeftijd, beroepsniveau, etc). Alles wat wij doen is volledig afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de betreffende praktijk.

   Een specialist voor ieder specialisme

   Het team van TopPraktijk bestaat uit gedreven marketing- en communicatieprofessionals met ieder een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij werkelijk alles aanbieden op het gebied van marketing en communicatie dat nodig is voor de uitstraling en patiëntenwerving van jouw praktijk. Uiteraard op een hoog en professioneel niveau.

   Diensten:

   Identiteit
   Wat wil de praktijkhouder uitstralen naar de doelgroep? Basic/no nonsense of juist chique/high end. Op basis van het inventarisatiegesprek maken wij een professionele huisstijl/logo dat volledig is afgestemd op de wensen van de klant.
   De stijl en uitstraling trekken wij door naar de website, overige marketingkanalen en communicatie-uitingen van de praktijk. Door dit direct al goed op te zetten en overal toe te passen, creëren we herkenning en associatie met de praktijk door onze doelgroep.

   Website


   Het belangrijkste marketingkanaal voor de praktijk is de eigen website. De website dient als visitekaartje van de praktijk en dient er professioneel, overzichtelijk en betrouwbaar uit te zien. Nog belangrijker is dat de website de doelgroep aanspreekt en dat de website uitnodigt om contact op te nemen of zich online in te schrijven. Wij maken professionele websites op maat, volledig gericht op conversies (inschrijvingen, afspraken en contactaanvragen).

   Marketing


   Als wij aan de slag gaan voor de praktijk om een patiëntenbestand op te bouwen of uit te breiden, dan zetten wij gericht (online) marketing in. Alles wat we doen, maken wij meetbaar en inzichtelijk voor de klant. De resultaten bespreken wij periodiek (fysiek of online) met de klant op de praktijk.

   Welke marketingkanalen/middelen wij kunnen inzetten/verzorgen voor onze klanten:

   • Aankleding pand o.a. bestickering en signing
   • Google Ads
   • Google SEO
   • Microsoft Ads (voorheen Bing)
   • Facebook + Instagram Advertising
   • LinkedIn Marketing
   • Design flyers en/of krantenadvertenties
   • Raambestickering
   • Print- & Drukwerk
   • Professionele fotografie
   • Bedrijfsvideo’s


   Kortom, TopPraktijk is een one-stop-shop voor onze klanten, waarbij alles dat met marketing en communicatie te maken heeft, op een hoog en professioneel niveau verzorgd wordt door echte specialisten.Meer informatie en diverse voorbeelden van onze werkzaamheden vind je op onze website: www.toppraktijk.nl

   Real-Time Widget

   De verzamelde reviews van Google, Zorgkaart Nederland, Tandarts.nl en eventueel Patiëntenvertellen als die er zijn kunnen via een Real-time widget op de praktijkwebsite worden geplaatst. Toppraktijk zorgt voor de juiste plaats of positie op de website.

    

   Webova

   Webova
   Webova

    

   Samenwerking met Webova

   Webova heeft méér dan 10 jaar ervaring in o.a. de zorgsector en kunnen kwalitatief hoogwaardige communicatieoplossingen en websites en bieden tegen een eerlijk tarief en in relatief korte tijd. Geen ingewikkeld gedoe en fancy marketing termen. We doen het graag samen met jou en gaan voor het beste eindresultaat!

   De samenwerking (gaat) voorzien in slimme data en informatie-uitwisseling tussen de informatie van een praktijkwebsite en Tandarts.nl en vice versa.

   Real-Time Widget

   De verzamelde reviews van Google, Zorgkaart Nederland, Tandarts.nl en eventueel Patiëntenvertellen als die er zijn kunnen via een Real-time widget op de praktijkwebsite worden geplaatst. Webova zorgt voor de juiste plaats of positie op de website. 

   Wachtkamer Informatie schermen

   Op de wachtkamer informatie schermen kan nieuws en blogs getoond worden. Tandarts.nl verzorgt wekelijks nieuwe content op dit gebied. Hiermee voorziet de praktijk de patiënt van het meest actuele nieuws tijdens het wachten.

   Organische lokale vindbaarheid

   Om op een organische manier zichtbaarheid te verbeteren kan de service van YouVia/Tandarts.nl worden ingeschakeld. Hiermee wordt de praktijk op een 35-tal websites en platformen (GoudenGids, Openingstijden.nl, Tripadvisor, Waze) uniform en consistent weergegeven.

   Via de koppeling Website, Tandarts.nl, Google, YouVia worden alle gegevens automatisch bijgewerkt. 

   YouVia

   YouVia

    

    

   Beheer eenvoudig jouw  online bedrijfsinformatie

   Wij zorgen er voor dat jouw bedrijfsinfromatie overal zichtbaar en vindbaar is. Dit op alle belangrijke sites, zoekmachines, navigatie-apps en meer (o.a. Tandarts.nl, GMB, Facebook, Openingstijden, etc). Zonder dat je bij al die platformen apart moet aanmelden. Simpel met één druk op de knop. 

   Eén keer bijwerken is overal bijwerken

   Je hoeft nooit meer op iedere site (tandarts.nl) of platform (o.a. GMB, Facebook) apart in te loggen om bijvoorbeeld je openingstijden te wijzigen. Gewoon één keer bijwerken en de tool zorgt ervoor dat het op alle platforms wordt bijgewerkt. Dit geldt natuurlijk ook voor praktijken met meerdere vestigingen. Wil je de  gegevens voor een praktijk met meerdere vestigingen aanpassen, dan kan dit met een klik worden gerealiseerd.

   Alle platformen bij werken van uit YouVia

   Alle resultaten in één overzichtelijk dashboard

   Prestaties, zoals klantacties (o.a. routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken en website klikken) kan je in één overzichtelijk dashboard bekijken.

   YouVia Dashboard

   Social Posting + planning 

   Beheer, plan en controleer jouw social media activiteiten vanuit een dashboard. Post direct of plan vooruit (o.a. op Facebook, Instagram & Google). Creëer relevante SEO content door Google Posting.

   You Via Social Posting

   Concurrentie analyse + ranking Google

   Hoe scoort (ranking) jouw praktijk t.o.v. de belangrijkste concurrenten op Google. Analyseer jouw huidige online positie en bepaal jouw online strategie.

   YouVia Concurrentie Analyse

   Volg concurrenten en trends

   Je weet niet of je wint van jouw concurrent als je dat inzicht niet hebt. Met de tool zie je direct hoe jouw bedrijf beoordeeld wordt ten opzichte van je belangrijkste concurrenten.

   YouVia Volg de concurrentie op de voet

    

   Deze service is via Tandarts.nl eenvoudig af te sluiten.

   Wil je ook voor jouw praktijk dat alle praktijkinformatie overal uniform en compleet is, kijk dan voor tarieven in het service menu en selecteer de voor jouw gewenste opties. 

    

   Ziektevrijleven.nl

   Ziektevrijleven

   .

   Zorgkaart Nederland

   Zorgkaart Nederland

    

   PatiëntenFederatie - Zorgkaart Nederland

    

   ZorgkaartNederland helpt je met het kiezen van de best passende zorgaanbieder.

   In samenwerking met de patiënten Federatie Nederland geeft Tandarts.nl ook de reviews van Zorgkaart Nederland, te zamen met de reviews van Google en Klanten vertellen en reviews die gemaakt zijn op Tandarts.nl weer. 

   Kan ik de Widget met alle totaalscores op mijn website plaatsen?

   Widget met de 4 platforms

   De widget met de 4 scores op een rij is een stukje HTML code die uw webbeheerder eenvoudig kan plaatsen op de eigen praktijk website. En vervolgens wordt deze, via een slimme functie door gegeven aan de zoekmachines zoals Google met de totaal aantal reviews en de score, waardoor uw website nog hoger op komt.

   Lees over de service en mogelijkheden van de ReviewMonitor

   Hoe kan ik mijn Widget HTML code ophalen om op de praktijk website te plaatsen? 

    

   Nieuwsbrieven

   Nieuwsbrieven

   Tevredenheid overzicht tandheelkundige verzekeringen in Nederland

   Tevredenheid overzicht tandheelkundige verzekeringen in Nederland
   Press Contact

   Indien er vragen zijn over het platform, informatie of publicaties, cijfers en data, neem dan contact op via het contact fomulier.

   Contact formulier

   If you have further questions about this website or one of our publications, please complete the form.

   Contact form