Informatie over Tandarts.nl | Tandarts.nl

Doel van Tandarts.nl

Het doel van Tandarts.nl is om consumenten betrouwbare en volledige informatie over mondzorg en tandartspraktijken te bieden. Wij vinden dat mondzorg transparant moet zijn voor iedereen. De informatie over mondzorg op Tandarts.nl voldoet aan de algemeen geldende wetenschappelijke opinie. Wij hopen dat u met behulp van onze informatie een gesprek op een meer gelijkwaardig niveau met uw mondzorgverlener kunt voeren. Door alle tandartspraktijken in Nederland te vergelijken, kunnen consumenten gemakkelijk een keuze maken voor een tandartspraktijk.

Geen diagnose

De informatie op Tandarts.nl is geschreven om de relatie tussen mondzorgverlener en de patiënt relatie te verbeteren. De informatie is niet bedoeld om het advies van een zorgverlener te vervangen en/of te weerspreken. Een diagnose wordt altijd gesteld door uw zorgverlener en niet door Tandarts.nl. U kunt onze informatie wel gebruiken om vragen te stellen tijdens het consult met uw zorgverlener.

Reclame

Hoe zit het met objectieve informatie op Tandarts.nl en reclame op de website? Het onderhouden en uitbreiden van Tandarts.nl kost naast veel tijd ook veel geld. Hierdoor zijn reclame inkomsten voor Tandarts.nl dan ook noodzakelijk. Alle reclame inkomsten zijn afkomstig van tandartspraktijken en bedrijven die u kunt vinden op deze site. Wij zijn blij dat deze tandartspraktijken en bedrijven de kwaliteit van Tandarts.nl herkennen en graag op de website vermeld willen staan. In geen geval passen wij onze informatieve tekst aan om tegemoet te komen aan een fabrikant of tandartspraktijk. Tandarts.nl is in 2003 opgericht door drie tandartsen. De website is sindsdien uitgegroeid tot de grootste tandheelkundige website in Nederland en heeft per maand meer dan 300.000 unieke bezoekers.

Contact

Indien u contact met ons wil, stuur dan een e-mail naar info @ tandarts.nl of ga naar de contact pagina. Alle tandartspraktijken van Nederland staan op Tandarts.nl vermeld. Mocht u een praktijk missen, laat het ons weten. Tandartspraktijken kunnen zich (gratis) aanmelden via de pagina ‘Voeg een tandartspraktijk toe’. Wij bieden tandartspraktijken ook mogelijkheden voor een betere zichtbaarheid, lees hier verder.