Orthopraktijk Peerboom

Mauritslaan 140
6161HZ
Geleen

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • dinsdag
  9:00 - 14:30
 • woensdag
  9:00 - 18:00
 • donderdag
  9:00 - 14:30
 • zaterdag
  9:00 - 13:00

Welkom bij orthopraktijk Peerboom. Indien u op zoek bent naar een vakkundige orthopraktijk in Geleen, dan bent bij ons aan het juiste adres. Bij orthopraktijk Peerboom staat persoonlijke aandacht centraal en wij maken gebruik van de modernste beugels, zoals de Myobrace, Clear Aligners (Orthocaps), de motion II, keramische brackets en het Carrière SLX Bracket systeem.

Orthodontische behandelingen

Het is onze missie om goede orthodontische behandelingen toegankelijk te maken voor iedereen en voor elke leeftijd. Voor kinderen die een beetje extra aandacht nodig hebben of voor volwassenen die gesteld zijn op hun privacy. Door de gescheiden kamers en de persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Onze moderne praktijk is ISO-gecertificeerd en ademt een vriendelijke en open sfeer.

Onzichtbare beugel en mooie rechte tanden

Wij kijken niet alleen naar het gebit, maar ook naar het gezicht. Wij werken nauw samen met partners, werkzaam in de tandzorg op dezelfde locatie, waarbij de patiënt altijd centraal staat.Of wilt u of uw kind juist een onzichtbare beugel? Wilt u ook mooie rechte tanden? Heeft u een overbeet, schuin staande tanden of andere wensen. Orthopraktijk Peerboom maakt dit mogelijk, voor elke leeftijd. Een mooi gebit is goud waard!

Specialisaties

 • Orthodontie

Faciliteiten

This practice has not loaded any facility informations yet!

Wat mensen zeggen

Deze praktijk heeft geen waardering.
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering