Ingediend door admin-systeembeheer op ma, 05/31/2021 - 16:12
Irene Boers

Irene Boers

Ondersteuning beheer, content- en relatiebeheer platform gezondheidszorg

Info

Als verpleegkundige is bejegening is altijd mijn stokpaardje geweest, ieders leven en keuzes respecteren om daarin mee te bewegen als zorgverlener maakte elk contact voor mij nog waardevoller.  

Voor Tandarts.nl zet ik mij in om de bezoekers van brede, actuele en onafhankelijke informatie te voorzien. De bezoeker kan dan goed geïnformeerd kiezen wat bij hem of haar past om vervolgens een volgende stap te zetten.

Met het platform vraag ik ook aandacht voor alle mensen die om wat voor reden dan ook nu niet naar de tandarts kunnen gaan. Net als de huisarts zou de tandarts ook voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Mensen met angst of geldproblemen kunnen geholpen worden als ze de weg weten. Dat huisarts en tandarts meer samenwerken in de eerstelijnszorg is een wens. Mondgezondheid staat in relatie tot de algehele gezondheid en vele welvaartsziekten vinden (deels) een oorsprong in problemen met de mondgezondheid. Daarnaast is sociale isolatie door slechte ademgeur en verborgen pijn een lijden dat niet nodig is met goede dentale zorg. Daarom Tandarts.nl!

 

  • LinkedIn
  • Tandarts.nl