Tandarts.nl is dé site voor patiënt en consument

Onafhankelijk, betrouwbaar en compleet.

Nu al 12.000 bezoekers per dag!

Vorig jaar heeft het platform technisch grote stappen gezet en zijn we nu flink in beweging om jou als bezoeker nog meer van dienst te kunnen zijn. De missie en visie van Tandarts.nl is, mede door Corona, herschreven naar de wereld waarin we nu leven. Een gezonde levensstijl en een goede mondgezondheid maakt je weerbaar en sterk en Tandarts.nl wil je daarbij helpen. Je kan namelijk zelf veel doen!

Een holistische benadering van de mondgezondheid is noodzakelijk omdat de mond een belangrijk deel van het lichaam is waar veel meer gebeurt dan het kauwen van je maaltijd. Een groeiend aantal deskundigen uit diverse richtingen geven je kennis, ideeën en uitleg waar je direct wat aan hebt. Want door jou van complete en onafhankelijke informatie te voorzien kan je een weloverwogen keuze maken welke tandheelkundige zorg, producten en methoden je wenst en waar je die kan vinden. Preventie staat hoog in ons vaandel dus je kan ook alles lezen over een goede mondhygiëne, levensstijl en meer comfort.

Hiermee wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder, gelukkiger en weerbaarder Nederland. Doe je mee?

Lees bijvoorbeeld; gezonde mond in relatie tot de algemene gezondheid, speeksel en enzymen, vitamine C en Vitamine D en mondgezondheid, Bloedend tandvlees, energieke senioren met een gezonde mond, snurken en de slaaptandarts en nog veel meer!

Artikel auteur

Irene Boers

Irene Boers

Ondersteuning beheer, content- en relatiebeheer platform gezondheidszorg