Op zoek naar een tandarts in Ommen?

13 tandartsen en mondhygiënisten in Ommen in 5 praktijken voor tandheelkunde

De praktijken die op de kaart worden weergegeven met een groen gemarkeerde pin nemen patiënten aan via dit platform. Klik op de praktijk naar keuze, klik vervolgens op de button "nieuwe patient" en meld je aan. Aanmelden ging nog nooit zo makkelijk!

tandarts icon
Tandarts
mondhygienist icon
Mondhygiënist
tandarts en mondhygiënist icon
Tandarts & Mondhygiënist
Mondziekten en Kaakchirurgie icon
Mondziekten & Kaakchirurgie
Orthodontie icon
Orthodontie
Tandprothetici icon
Tandtechnici/Tandprothetici
overig icon
Overig

Op dit moment zijn er 86 waarderingen over tandartspraktijken in Ommen met een gemiddelde van 9.8 waardering. Het totale gemiddelde waarderingscijfers in Nederland ligt op dit moment 9.2

Specialisme

Van Reeuwijkstraat 52, Ommen
11 waarderingen
Baron Bentinckstraat 65, Ommen
10 waarderingen
van Reeuwijkstraat 54, Ommen
10 waarderingen
Carrouselplein 4, Ommen
9 waarderingen
Steile Oever 2A, Ommen
0 waarderingen
No results found
Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 10/23/2020 - 09:42

Tandheelkundige voorzieningen in Ommen

Iedereen wil wel een gezond gebit en een stralende glimlach. Op deze pagina zie je een lijst met tandartsen- en mondhygiënepraktijken in Ommen en op de kaart kan je snel zien waar de praktijken zich bevinden.

Ommen telt ongeveer 24 praktijken voor tandheelkunde.

Tandheelkundige praktijken zijn er in heel Nederland en er is altijd wel een praktijk in de buurt voor een periodieke controle en algemene tandheelkundige behandelingen. Je kan worden doorverwezen naar een specialist zoals bijvoorbeeld; de angsttandarts, kindertandarts, implantoloog, geriatrische tandarts, Gnatholoog, orthodontist, parodontoloog, endotoloog, kaakchirurg en de cosmetische tandarts.

In Ommen zijn niet alle specialismen vertegenwoordigd. Voor sommige specialismen moet je dus misschien iets verder weg, de handige kaart op de Homepagina helpt je oriënteren.

Ommen ligt mooi aan de Vecht in het Vechtdal waar je prachtig kan wandelen. Zowel voor de bewoners als voor toeristen is Ommen aantrekkelijk om het gezellige historisch centrum, de terrasjes en de musea zoals het Streekmuseum, Vliegermuseaum, en het Landbouwmuseum. Zwolle ligt op 20 minuten rijden afstand en het dorp Dalfsen ligt bijna tegen Ommen aan.

In Ommen zelf zijn 3 tandartspraktijken dus er is er altijd een bij je in de buurt.

Tandartsbehandelingen

Kosten en tarieven tandartsen Ommen

Indien je de kosten en/of tarieven vooraf wilt weten kan je deze hier vinden op tandarts.nl. Wil je duidelijkheid voorafgaand een behandeling of een behandelingstraject dan kan je een begroting vragen en vooraf bespreken met je behandelend tandarts of mondhygiënist. Informeer bij je zorgverzekeraar wat er wel en niet vergoed wordt om vervelende financiële tegenvallers te voorkomen.

Openingstijden van dentale praktijken in Ommen

De openingstijden van de praktijk kan je vinden binnen deze site, je hoeft alleen maar op de naam van de praktijk te klikken en je gaat automatisch naar de eigen praktijkpagina van je tandarts, mondhygiënist of specialist. Op de praktijkpagina staat tevens automatisch het nummer van de samenwerkende spoedtandarts vermeld wanneer de praktijk gesloten is. In Ommen is de spoed-, avond- en weekendregeling geregeld via deze goed georganiseerde regiopraktijk.

Afspraak maken of aanmelden als nieuwe patiënt

Via de button op de praktijkpagina kan je in één klik een verzoek doen voor een afspraak of je aanmelden als nieuwe patiënt voor een eerste afspraak. De praktijk belt jou om een afspraak te maken en je hoeft dan niet binnen bepaalde uren te bellen of ‘in de wacht’ te verblijven. Deze recent toegevoegde service is ontstaan in de eerste Corona golf toen praktijken nog moeilijker telefonisch te bereiken waren.