Op zoek naar een tandarts in Wageningen?

38 tandartsen en mondhygiënisten in Wageningen in 11 praktijken voor tandheelkunde

Ben je op zoek naar een tandarts in Wageningen? De kaart hieronder geeft een goed overzicht van alle aangesloten tandartsen op tandarts.nl.

Wageningen telt ongeveer 13 praktijken voor tandheelkunde en mondhygiëne, dus er is altijd wel een tandartspraktijk bij je in de buurt. Naast een goede dagelijkse verzorging van het gebit, is het regelmatig bezoeken van een tandartspraktijk in Wageningen belangrijk voor een goede mondgezondheid.

De praktijken die op de kaart worden weergegeven met een groen gemarkeerde pin nemen patiënten aan via dit platform. Klik op de praktijk naar keuze, klik vervolgens op de button "nieuwe patient" en meld je aan. Aanmelden ging nog nooit zo makkelijk!

tandarts icon
Tandarts
mondhygienist icon
Mondhygiënist
tandarts en mondhygiënist icon
Tandarts & Mondhygiënist
Mondziekten en Kaakchirurgie icon
Mondziekten & Kaakchirurgie
Orthodontie icon
Orthodontie
Tandprothetici icon
Tandtechnici/Tandprothetici
overig icon
Overig

Op dit moment zijn er 204 waarderingen over tandartspraktijken in Wageningen met een gemiddelde van 8.8 waardering. Het totale gemiddelde waarderingscijfers in Nederland ligt op dit moment 9.2

Specialisme

Mennonietenweg 20, Wageningen
50 waarderingen
Mennonietenweg 18, Wageningen
36 waarderingen
Niemeijerstraat 31, Wageningen
28 waarderingen
Kemphaanweide 1, Wageningen
24 waarderingen
Floralaan 3, Wageningen
22 waarderingen
Mennonietenweg 16, Wageningen
14 waarderingen
Generaal Foulkesweg 27, Wageningen
5 waarderingen
Eekmolenweg 24, Wageningen
3 waarderingen
Generaal Foulkesweg 27, Wageningen
1 waarderingen
Generaal Foulkesweg 27, Wageningen
0 waarderingen
No results found
Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 10/23/2020 - 09:42

Tandarts in Wageningen

Ben je op zoek naar een tandarts in Wageningen? In de lijst hierboven vind je alle tandartspraktijken in Wageningen.

De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Mocht je toch klachten ervaren, dan kan je ook bij verschillende tandartsen in Wageningen terecht. Voor meer informatie over de meest voorkomende behandelingen kan je op deze pagina terecht. Hier leggen we uit wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts in Wageningen je hiervoor terecht kunt.

Zoek je een specifieke behandeling?

Soms heb je specifieke behandeling nodig en word je doorverwezen naar een specialist. De kaart met locaties op deze site helpt je oriënteren. Voorbeelden van dentale specialismen zijn onder anderen de kaakchirurg, de angsttandartskindertandartsgnatholoogimplantoloog, esthetische tandheelkunde en de bekendere orthodontist. In een grotere stad als Wageningen zijn vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd; zowel in het centrum als in de buitenwijken.

Openingstijden van tandartspraktijken in Wageningen

De openingstijden voor een tandarts in Wageningen kun je op de praktijkpagina binnen deze site terugvinden. Door op de naam van de praktijk te klikken krijg je alle informatie. Op de praktijkpagina staat ook automatisch het nummer van de samenwerkende spoedtandarts vermeld wanneer de praktijk gesloten is. Wanneer dit niet bekend is dan kan je het telefoonnummer vinden van een spoedtandarts bij jou in de buurt.

Tandarts in Wageningen