Op zoek naar een tandarts in Heerlen?

52 tandartsen en mondhygiënisten in Heerlen in 26 praktijken voor tandheelkunde

De praktijken die op de kaart worden weergegeven met een groen gemarkeerde pin nemen patiënten aan via dit platform. Klik op de praktijk naar keuze, klik vervolgens op de button "nieuwe patient" en meld je aan. Aanmelden ging nog nooit zo makkelijk!

tandarts icon
Tandarts
mondhygienist icon
Mondhygiënist
tandarts en mondhygiënist icon
Tandarts & Mondhygiënist
Mondziekten en Kaakchirurgie icon
Mondziekten & Kaakchirurgie
Orthodontie icon
Orthodontie
Tandprothetici icon
Tandtechnici/Tandprothetici
overig icon
Overig

Op dit moment zijn er 1511 waarderingen over tandartspraktijken in Heerlen met een gemiddelde van 9.1 waardering. Het totale gemiddelde waarderingscijfers in Nederland ligt op dit moment 9.2

Specialisme

Akerstraat 91, Heerlen
1129 waarderingen
Zeswegenlaan 180, Heerlen
9 waarderingen
Dautzenbergstraat 42, Heerlen
73 waarderingen
35 waarderingen
Benzenraderweg 78, Heerlen
31 waarderingen
Akerstraat 75, Heerlen
31 waarderingen
Looierstraat 15, Heerlen
27 waarderingen
Meezenbroekerweg 108a, Heerlen
26 waarderingen
Gildestraat 10, Heerlen
23 waarderingen
Van Karnebeekstraat 11, Heerlen
19 waarderingen
Vlotstraat 11, Heerlen
18 waarderingen
Akerstraat 162, Heerlen
17 waarderingen
Bekkerweg 81, Heerlen
17 waarderingen
Akerstraat 108, Heerlen
15 waarderingen
Gasthuisstraat 23, Heerlen
10 waarderingen
Bautscherweg 54, Heerlen
7 waarderingen
Lokerstraat 28, Heerlen
6 waarderingen
Nieuw-Eyckholt 296c, Heerlen
5 waarderingen
Caumerbeeklaan 76, Heerlen
2 waarderingen
Schaesbergerweg 69, Heerlen
1 waarderingen
Gravenstraat 63, Heerlen
1 waarderingen
Henri Dunantstraat 5, Heerlen
0 waarderingen
Ruth Firststraat 15, Heerlen
0 waarderingen
Caumerbeeklaan 76, Heerlen
0 waarderingen
Van Lennepstraat 2, Heerlen
0 waarderingen
No results found
Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 10/23/2020 - 09:42

Tandheelkundige voorzieningen in Heerlen

Iedereen wil wel een goede mondgezondheid en een stralende glimlach. Op deze pagina zie je een lijst met tandartsen- en mondhygiënepraktijken in Heerlen die je daarbij kunnen helpen en op de kaart kan je snel zien waar de praktijken zich bevinden.

Heerlen telt ongeveer 28 praktijken voor tandheelkunde.

Een of twee keer per jaar bezoeken we de tandarts voor een periodieke controle en algemene tandheelkundige behandelingen. In Nederland is de mondzorg goed geregeld en een tandartspraktijk is altijd dichtbij te vinden.

Soms is er een specialistische behandeling nodig en word je doorverwezen naar een dentaal specialist zoals de angsttandarts, geriatrische tandarts, kaakchirurg, kindertandarts, implantoloog, cosmetische tandarts, orthodontist, parodontoloog, endotoloog en de gnatholoog. Misschien moet je iets verder weg voor een tandheelkundig specialist, de handige kaart helpt je oriënteren.

Heerlen ligt in de mijnstreek en heeft een rijke historie. De wijken rondom het centrum hebben mooie namen waar de historie in doorklinkt zoals Meezenbroek, Mariarade, Molenberg, Schandelen-Grasbroek en Caumerveld-Douve Weien. Toeristen weten Heerlen ook te vinden voor bijvoorbeeld het gezellige centrum, de Brunsummerheide, het Nederlands Mijnmuseum en de Sterrenwacht. Ook voor een diner en theaterbezoek is Heerlen een goede keuze. 

Dus waar je ook woont, werkt of op vakantie bent, er is altijd een dentale praktijk bij jou in de buurt.

De kosten en tarieven van tandartsen in Heerlen

Wanneer je de kosten en of tarieven vooraf wilt inzien kan je deze hier vinden. Wil je duidelijkheid vooraf een behandeling dan kan je een begroting vragen en deze vooraf bespreken met je behandelend tandarts of mondhygiënist. Informeer vervolgens bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingen en de voorwaarden om financiële verassingen achteraf te voorkomen.

Openingstijden en de spoedservice van tandartspraktijken in Heerlen

De openingstijden kan je op de praktijkpagina van je tandarts binnen deze site terugvinden door op de naam van de praktijk te klikken. Op de praktijkpagina staat ook automatisch het nummer van de samenwerkende spoedtandarts vermeld wanneer de praktijk gesloten is. Is dit niet bekend gemaakt op de praktijkpagina dan is de spoed-, avond- en weekendregeling voor Heerlen hier te vinden.

Afspraak maken of aanmelden als nieuwe patiënt

Met een klik op de button op de praktijkpagina van je tandarts kan je in één klik een verzoek doen voor een afspraak of je aanmelden als nieuwe patiënt voor een eerste afspraak. De praktijk neemt dan contact met je op. Dit is een service voor zowel de praktijk als voor de patiënt. De praktijk kan de patiënt bellen wanneer dat uitkomt en de patiënt hoeft niet ‘in de wacht’ of te bellen binnen bepaalde uren.