Tandarts.nl 20 jaar

Ingediend door admin-beheer op vr, 01/27/2023 - 07:53

 

Tandarts.nl 20 jaar

Nieuwsbrief Januari 2023

Tandarts.nl bestaat dit jaar 20 Jaar! Het platform is de afgelopen jaren vernieuwd en getransformeerd tot hét onafhankelijke consumenten platform mondzorg van Nederland.

Met vorig jaar 6 miljoen geraadpleegde informatiepagina’s mogen we ons met recht het grootste dentale consumenten platform in de mondzorg noemen.

Tandarts.nl heeft in 2022 30% groei gezien in bezoekers. Genereert in direct zin 20% meer patiënten en kan een groei van zo’n 25% bezoekers voor een praktijkwebsite genereren.

Dit is een feestje waard en dat gaan we samen met álle mondzorgpraktijken vieren. Zie de jubileumaanbieding!


Verder in deze nieuwsbrief:

  • Hoe profileer ik mijn praktijk nog beter voor lokale zichtbaarheid.
  • De MondzorgFlexpool is live!
  • Kwaliteit in Praktijk ontwikkelde voor de KNMT een complete set KNMT-praktijkprotocollen met implementatiehandleiding.
  • AlexiaVia, Instapreneur om je op weg te helpen op Instagram met een proactief praktijkaccount. Ze legt het ondernemen op Instagram aan je uit en heeft een aanbieding voor de lezers van deze nieuwsbrief!
  • Jubileumaanbieding van Tandarts.nl.

Hoe profileer ik mijn praktijk nóg beter voor lokale online zichtbaarheid.

Een stad of plaats met meer dan 10-12 praktijken maakt dat je praktijkvermelding al snel op pagina 2 terecht komt, waarbij 90% van de oriënterende patiënten of medewerkers je website niet eens ziet staan. Bij Google draait het eigenlijk om advertenties. Dat is een businessmodel van Google om iedereen tegen elkaar op te laten bieden. Het kan ook anders en wat heb je dan nodig:

  1. Een goed geindexeerde praktijkwebsite.
  2. Verwijzende sites en Backlinks  (SEO)
  3. Het aantal en score van actuele patiëntenreviews.

Deze 3 elementen zijn al snel dé toverwoorden waar een marketingadviesbureau de praktijk maar al te graag een service voor aanbiedt. Dat is in ieder geval veel duurzamer dan te blijven opbieden in Google Ads, maar blijft ook nog vaak erg kostbaar. Lees vooral even verder wat Tandarts.nl hierin voor je kan betekenen.

Het vernieuwde Tandarts.nl heeft services beschikbaar in een handig menu zodat je zelf de service kan afnemen die waardevol is voor je praktijk. Er zijn tevens alternatieven met partners ontwikkeld die in veel gevallen veel voordeliger uitvallen doordat we een goede deal voor ‘onze’ mondzorgpraktijken hebben kunnen sluiten.

Meer weten? Lees ook: Hoe vergroten we eenvoudig onze lokale zichtbaarheid en hoe krijgen we meer reviews en maken deze zichtbaar in Google én op onze eigen praktijkwebsite. 

Jubileumaanbieding Tandarts.nl 20 Jaar!

Praktijken die zich nieuw aanmelden krijgen 3 maanden gratis het starttarief met praktijkpagina optimalisatie, de ReportMonitor en het semiautomatisch werven van patiëntenreviews. Bestaande relaties kunnen hun basisvermelding 3 maanden gratis uitbreiden met de ReportMonitor en/ of het semiautomatisch werven van patientenreviews. Deze kan je zelf aanklikken in het servicemenu. Let op, de service gaat per half jaar en loopt tot wederopzegging. Het welkomstcadeau wordt verrekend op de eerste nota.

 


De MondzorgFlexpool is van start!

Mondzorgpraktijken en -professionals kunnen via dit platform elkaar snel vinden voor kortdurende invalopdrachten. De MondzorgFlexpool maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om een tijdelijke invalkracht te vinden. Eenmaal aangemeld als praktijk plaats je eenvoudig een opdracht. De Flexpoolers krijgen hiervan bericht en kunnen zich aanmelden voor jouw opdracht. 

Je kunt je praktijk nu aanmelden. Hoe sneller je dit doet, hoe groter de kans dat je binnenkort je eerste invalopdracht kunt plaatsen! En… no cure, no pay!

Voor meer informatie Mondzorgflexpool.nl / of log in op Tandarts.nl om de praktijk aan te melden en waar de praktijk het on-boardingsproces in stappen kan doorlopen. 


Kwaliteit in Praktijk ontwikkelde voor de KNMT een Complete set KNMT-praktijkprotocollen met implementatiehandleiding.

Voor leden en niet-leden van de beroepsvereniging is er nu de mogelijkheid om een complete set praktijkprotocollen met implementatiehandleiding aan te schaffen. De set bestaat beleidsprotocollen, hygiëne- en behandel- en Arbo-protocollen en protocollen voor de optimalisatie van uw praktijkvoering.

Lees meer


AlexiaVia, Instapreneur

Instagram voor mondzorgpraktijken

Voor een pilot ben ik op zoek naar 10 mondzorgpraktijken die nog geen Instagram account hebben of niet actief gebruik maken van Instagram.

Instagram is hét social mediakanaal om je praktijk onder de aandacht te brengen. Ideaal om contact te maken, en te houden met huidige en toekomstige cliënten of werknemers. Met waardevolle content en interactie bereik je potentiële cliënten en werknemers. Daarnaast is het belangrijk om je naam te registreren voordat deze bezet is.

Lees er hier meer over: Eénmalig voor deze pilot met maximaal 10 plaatsen.