Beheer eenvoudig jouw online praktijkinformatie

Ingediend door admin-beheer op wo, 01/25/2023 - 12:01

YouVia werkt samen met Tandarts.nl om jouw bedrijfsinformatie op 35-tal platformen eenduidig en consistent online zichtbaar en goed vindbaar te laten zijn.

 

 

Met 1 druk op de knop alle belangrijke sites, zoekmachines, navigatie-apps etc. bijwerken met de meest actuele praktijkinformatie. Denk aan openingstijden, foto's, specialismen, tenaamsamenstelling, blogs en posts. Deze informatie is eenvoudig te beheren vanuit één omgeving en te publiceren op een 35-tal platformen zoals Google Bussiness, Google Maps, de Telefoongids, Openingstijden en natuurlijk ook op Tandarts.nl. Ook op sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitteren LinkeIn kan met dezelfde enkele knop de posts geplaatst worden. Vanuit deze omgeving kunnen ook de reacties worden gegeven. 

Eén keer bijwerken is overal bijwerken

Je hoeft nooit meer op iedere site (Tandarts.nl) of platform (o.a. Google (MijnBedrijf), Facebook) apart in te loggen om bijvoorbeeld je openingstijden te wijzigen. Gewoon één keer bijwerken en de tool zorgt ervoor dat het op alle platforms wordt bijgewerkt. Dit geldt natuurlijk ook voor praktijken met meerdere vestigingen. Wil je de  gegevens voor een praktijk met meerdere vestigingen aanpassen, dan kan dit met een klik worden gerealiseerd.

Alle platformen bij werken van uit YouVia

Alle resultaten in één overzichtelijk dashboard

Prestaties, zoals klantacties (o.a. routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken en website klikken) kan je in één overzichtelijk dashboard bekijken.

YouVia Dashboard

Social Posting + planning 

Beheer, plan en controleer jouw social media activiteiten vanuit een dashboard. Post direct of plan vooruit (o.a. op Facebook, Instagram & Google). Creëer relevante SEO content door Google Posting.

You Via Social Posting

Concurrentie analyse + ranking Google

Hoe scoort (ranking) jouw praktijk t.o.v. de belangrijkste concurrenten op Google. Analyseer jouw huidige online positie en bepaal jouw online strategie.

YouVia Concurrentie Analyse

Volg concurrenten en trends

Je weet niet of je wint van jouw concurrent als je dat inzicht niet hebt. Met de tool zie je direct hoe jouw bedrijf beoordeeld wordt ten opzichte van je belangrijkste concurrenten.

YouVia Volg de concurrentie op de voet

Wie is Youvia?

Al meer dan 140 jaar maakt Youvia ondernemers zichtbaar. Vroeger met de papieren Telefoongids & Gouden Gids en tegenwoordig digitaal en als partner van Google. Je vindt in Youvia dé partner die jouw onderneming helpt naar online succes.

Deze service is via Tandarts.nl eenvoudig af te sluiten.

Jouw Tandarts-voordeel

Als praktijk profiteer je via Tandarts.nl van kortingen tot 60% op een Online Locatie Manager. De OLM START gebruik je al voor € 200,- per jaar (normaal € 360) en de OLM MAX voor € 260,- per jaar (normaal € 660).

Wil je ook voor jouw praktijk dat alle praktijkinformatie overal uniform en compleet is, kijk dan voor tarieven in het service menu en selecteer de voor jouw gewenste opties.