Instagram voor mondzorgpraktijken

Ingediend door admin-beheer op vr, 01/20/2023 - 14:18
Alexia Instraproneur
Alexia de Kleijn – Instapreneur - partner 

Instagram voor mondzorgpraktijken

Voor een pilot ben ik op zoek naar 10 mondzorgpraktijken die nog geen Instagram account hebben of niet actief gebruik maken van Instagram.

Instagram is hét social media kanaal om je praktijk onder de aandacht te brengen. Ideaal om contact te maken met huidige en toekomstige cliënten of werknemers. Met waardevolle content en interactie bereik je potentiële cliënten en werknemers. Daarnaast is het belangrijk om je naam te registreren voordat deze bezet is.

Wat gaan we doen?

We maken een professioneel Instagram account met herkenbare branding van de mondzorgpraktijk. Ik help je bij het maken van een Instagram strategieplan en het plaatsen van berichten.

Waarom samenwerken met Tandarts.nl en AlexiaVia?

Samen bundelen wij de kennis over mondzorg en Instagram. Na jaren ervaring in sales en marketing specifiek in de mondzorg weten wij waar we het over hebben.

Wat krijg je

  • Je ontvangt een werkboek om een helder Instagram plan te maken.
  • Twee keer een persoonlijk overleg van 40 minuten.
  • Zes weken begeleiding bij het opmaken en plaatsen van berichten (gem. 30 minuten per week).
  • Zichtbaarheid op het Instagram account van Tandarts.nl

Mimount:Alexia heeft mij kunnen overtuigen van de voordelen van Instagram voor mijn onderneming. Ze denkt in oplossingen en is de ideale sparringpartner. Ik kwam al vast te zitten bij stap 1 omdat mijn keuze van gebruikersnaam niet meer beschikbaar was. Alexia heeft me ook geholpen om een mooie en passende biografie te schrijven. Dankzij haar kennis over marketing heb ik als bonus nog mooie tips gekregen voor mijn website. Een echte aanrader!

Eénmalig voor deze pilot met maximaal 10 plaatsen een investering van 199 euro ex. BTW.

Start voor 1 maart of reserveer een plek voor de volgende ronde vanaf 7 maart voor 299 euro ex. BTW.

Contact

Wil jij ervaren wat Instagram marketing voor jou kan betekenen, hoe je Instagram voor jou laat werken? Ik help je ondernemen op Instagram. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Aanmelden voor de pilot of de wachtlijst kan via info@alexiavia.nl dan neem ik contact met je op.

Ik kijk uit naar onze kennismaking, Alexia

Alexia de Kleijn – Instapreneur

06-54243170

info@alexiavia.nl

www.alexiavia.nl