Complete set-praktijkprotocollen met implementatiehandleiding

Ingediend door admin-beheer op vr, 01/20/2023 - 10:27
Kwaliteit in Praktijk
Van onze partner Menno Bouman van Kwaliteit in Praktijk.  

Kwaliteit in Praktijk ontwikkelde voor de KNMT een complete set praktijkprotocollen met implementatiehandleiding.

Voor leden van de beroepsvereniging is er nu de mogelijkheid om een complete set praktijkprotocollen met implementatiehandleiding aan te schaffen. De set bestaat beleidsprotocollen, hygiëne- en behandel- en Arbo-protocollen en protocollen voor de optimalisatie van uw praktijkvoering. 

Conform HKZ-norm Mondzorgpraktijken

De set KNMT-protocollen is beoordeeld door de certificerende instantie Tüv en is in overeenstemming bevonden met de nieuwe HKZ-norm voor mondzorgpraktijken en relevante wet- en regelgeving

Zelf eenvoudig aanpassen

De KNMT-protocollen bestaan uit voorbeelddocumenten (in Word) die u eenvoudig voor uw eigen praktijksituatie kunt aanpassen. U hoeft dus geen teksten over te typen. Dit bespaart u heel veel tijd en energie. Na bestelling krijgt u de set protocollen met implementatiehandleiding digitaal aangeleverd.

De implementatiehandleiding bestaat uit een digitaal boekwerk met een heldere uitleg met tips en tricks waarmee u de protocollen eenvoudig kunt implementeren voor een efficiënt en veilig functionerende praktijk.

Opstapje naar visitatie en/ of certificering.

De set protocollen en implementatiehandleiding vormen samen een uitstekend instrument ter voorbereiding voor een praktijkvisitatie of HKZ-certificering.

Deze set protocollen met implementatiehandleiding wordt u aangeboden voor € 345,— (excl. btw). KNMT-leden betalen slechts € 199,00 (excl. btw).

Over Kwaliteit in Praktijk

Kwaliteit in Praktijk begeleidt al 14 jaar tandarts- en orthodontiepraktijken naar succesvolle ISO 9001 of HKZ-certificering. Alle protocollen die zijn ontwikkeld, voldoen aan de HKZ-norm voor mondzorgpraktijken. Alleen daar waar u wat hulp nodig denkt te hebben schakelt u Kwaliteit in Praktijk in voor advies op afstand of een praktijkbezoek. Als geen ander weten zij dat u op de kosten moet letten. Daarom zit u bij Kwaliteit in Praktijk nooit aan een contract vast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem contact op via deze link

Kwaliteit in Praktijk heeft voor Tandarts.nl de Autoaudit ontwikkeld.  Deze service is een instrument waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in het functioneren van uw praktijkorganisatie t.o.v. wet- en regelgeving en servicegerichtheid. De autoaudit is geen certificering of examen voor uw praktijkvoering. Het geeft inzicht waar verbeterpunten zijn. De AutoAudit is GRATIS en is, na inlog vindbaar op de Dashboardpagina van Tandarts.nl. Meer lezen over de AutoAudit?