Tandarts.nl heeft een boek gewonnen van Puur Julia!

Hoe dat zo?

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Tandarts.nl een onafhankelijk mondzorggericht consumentenplatform met als missie een (mond)gezonder Nederland. Dat kunnen we niet alleen en daarom werken we samen met professionals, baanbrekers en voortrekkers met verassende initiatieven. Het platform biedt hen een podium zodat zij jou als lezer kunnen inspireren, jij kunt kennismaken met deze bijzondere mensen en zij hun kennis met je kunnen delen. Elke week verschijnt er een nieuwe blog met leuke, handige of praktische lifestyle informatie, geschreven door een breed scala aan auteurs, waarvan de één je misschien meer zal aanspreken dan de ander. Maar we willen er zijn voor iedereen en daarom is de informatie die we bieden zo breed georiënteerd. Leg de informatie over een onderwerp naast elkaar en maak de keuze die het best bij je past. Ons motto: met elkaar kom je verder!

Gezonde mond voor een gezond(er) lichaam

Een andere belangrijke reden om samen te werken met meer dan alleen mondzorgverleners is omdat de mond niet los staat van het lichaam. Alles wat in de mond gebeurt heeft invloed op je algehele welzijn. Bijvoorbeeld, heb je ontstekingen in je mond, heeft dat gevolgen in de rest van je lichaam. Schadelijke bacteriën in de mond kunnen zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, waardoor je ziek of kwetsbaarder kunt worden. Heb je gevoelige of pijnlijke tanden en kan je niet goed kauwen, dan heeft dat gevolgen voor de darmwerking, wat weer gevolgen heeft voor de opname van voedingsstoffen, ontlastingspatroon etc. Zo zijn er nog heel veel andere voorbeelden. Genoeg redenen om goed voor je mond te zorgen en je verder te verdiepen in de relatie tussen mondgezondheid en algehele gezondheid.

Instagram en Puur Julia

Ook als platform blijven ons verdiepen en vernieuwen en zo kwam onze Instapreneur Alexia de kleijn van AlexiaVia op Instagram Julia Corbu van Puur Julia tegen. Ze heeft de perfecte combinatie gemaakt van mondzorg en algehele gezondheid. Julia is namelijk preventieassistent, kindervoedingscoach, OERsterk coach én auteur van Het Gezonde Tanden Boek. We zijn Puur Julia gaan volgen en laten wij nou daarmee het Het Gezonde Tanden Boek hebben gewonnen!

Wij willen dit boek graag doorgeven aan een van onze bezoekers, misschien wel aan jou! Stuur een mailtje naar info@tandarts.nl om kans te maken op het boek. Onder de reacties verloten we Het Gezonde Tanden Boek.

5 mei 2023: Het boek is gewonnen door Inge S. uit Boskoop. Gefeliciteerd! 

We gaan meer horen van Puur Julia!

We hebben Julia maar meteen gevraagd of ze enkele blogs zou willen schrijven om haar inzichten en deskundigheid te delen met onze bezoekers. En ze zei ja! Welkom Julia!

Wil jij ook elke zondagmorgen de leuke lifestyle nieuwsbrief vol weetjes en tips van Tandarts.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in met je mailadres; helmaal onderaan, links op de website. 

 

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform