Ingediend door admin-systeembeheer op do, 11/11/2021 - 12:28
Alexia de kleijn

Alexia de kleijn

Instapreneur en meer

Afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de mondverzorging. Ik ben verantwoordelijk geweest voor de verkoop van mondverzorging in Nederland en België specifiek binnen de apotheek en het ziekenhuis. Vele congressen, productintroducties en trainingen zijn de revue gepasseerd. Verkopen en mondverzorging past bij mij. Vooral daar waar mondverzorging een ondergeschoven kindje is. Met veel toewijding heb ik bijvoorbeeld hospices bezocht, om tot het laatste moment aandacht te vragen voor mondverzorging. Mijn wens voor iedereen is een mooie lach, ook als het de laatste is.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan verbinden. Bij Tandarts.nl kan ik daar mijn steentje aan bijdragen omdat het past bij de missie van dit platform. Neutraal en voor iedereen toegankelijk kennis overbrengen, daar draag ik graag aan bij. 

Met mijn onderneming AlexiaVia specialiseer ik mij in het ondernemen op Instagram, met de juiste strategie een groot bereik, online reputatie en verkoop generen. Creatief denken, oplossingen bedenken en verbinden komen samen. Wil je op Instagram meer bereik, het plaatsen van vacatures, nieuwe patiënten of om een andere reden dan ook, ik kan je daarbij ondersteunen en uitvoeren. Ook de mogelijkheden via Tandarts.nl zijn legio, ik kan je informeren en neem het vervolgens graag van je over. Wacht niet langer en neem contact met mij op, er zijn al veel praktijken je voorgegaan. 

P.s.: Mailen voor een LinkedIn banner mag ook.

 

AlexiaVia screenshot logo

  • Website
  • Tandarts.nl