Nieuwe kennispagina over dagelijkse mondzorg bij een kunstgebit of prothese

Ook met een prothese of kunstgebit is dagelijkse mondhygiëne erg belangrijk om de mond gezond te houden. Behalve een gezonde mond waarmee je goed kan eten, helpt een gezonde frisse mond je ook in je sociale contacten en in je (liefdes)relaties. Met een stralende glimlach sta je steviger in je schoenen! 

In de nieuwe kennispagina van Martijn Kalsbeek lees je alles over de dagelijkse mondzorg bij een kunstgebit of prothese. Hij legt uit hoe je dit het beste kan doen en waarom. Maar ook hoe je de prothese moet onderhouden om lang plezier te hebben van een goed passend kunstgebit. En waarom is het goed om  je tandvlees te masseren? Hoe kan je vervelende ontstekingen voorkomen? Moet je nou wel of niet 's nachts je kunstgebit uit doen?

Heeft u na het lezen van de kennispagina over het dagelijks onderhoud van een kunstgebit nog vragen, laat het ons weten via info@tandarts.nl, wij zullen deze beantwoorden in de betreffende pagina. Naast deze kennispagina over dagelijkse zorg heeft Martijn ook kennispagina's geschreven over het het eerste kunstgebit/de noodprothese, het klikgebit, het flexibel kunstgebit en de frameprothese.

 

Hoe beoordeel je de kwaliteit van deze informatie?

Keuzen
CAPTCHA
4 + 6 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform