Online reputatie van de praktijk

Ingediend door admin-beheer op wo, 04/06/2022 - 15:01

Online Reputatie

Tandarts.nl genereert, verzamelt en maakt online reputatie van de praktijk zichtbaar, doormiddel van het weergeven van alle reviews van de 3 grootste reviewplatvormen in Nederland; Google, Zorgkaart Nederlanden Tandarts.nl. Inmiddels geeft Tandarts.nl meer dan 133.000 reviews weer.

Online repuatie weergave op de site en op eigenwebsite
Deze score labels zijn via een active link op de eigenwebsite van de praktijk zichtbaar te maken. 

 

Een waarderingen voor Praktijk en behandelaar.

Reviews via Tandarts.nl kunnen op praktijk en/of behandelaar worden gemaakt.  Hierdoor is meer betrouwbaarheid en inzicht beschikbaar in de beleving en mening van uw patiënt. *

 

Eenvoudig reviews genereren.    review collect logo

Via een nieuwe functie binnen Tandarts.nl en in samenwerkingen met Review Collect, zijn op eenvoudige (automatische) wijze patiënten ervaringen en waarderingen te verkrijgen. Ook een KRT-enquête is op deze wijze eenvoudig te organiseren. *

 

Tandarts.nl Review Monitor

Overzicht, inzicht en beheer zijn in één oogopslag te volgen van uit een handige managementfunctie. * Overzicht van aantal review per periode, trendlijn, waarderingsscore zijn gedetailleerd te volgen. Via een in te stellen notificatie kan het binnen komen van nieuwe reviews eenvoudig worden beheerd. Via het rapportsysteem kan eenvoudig periodiek een e-mail met een rapportage worden verzonden en of via een download voor eigen bewerking worden gebruikt.

 

review monitor

 

De waarde van de review op Tandarts.nl voor de online zichtbaarheid.

Door een samenwerking als zorgplatform met Google wordt de review op eenzelfde wijze geïndexeerd als de reviews die rechtstreeks gemaakt worden op Google. Een complete vermelding op Tandarts.nl is een waardevolle (back) link naar de website van de praktijk en ondersteund de ranking (plaats) vermelding in o.a. Google.

Vermelding in Google Search

 

Onderschrijven van een patiënten review

Via het beheer zijn reacties, onderschrijvingen en nuanceringen toe te voegen op ontvangen patiënten reviews.

nuancering of comment bij een patiënten review

Waarde voor de (nieuwe) patiënt

De toegevoegde waarde van Tandarts.nl is de laagdrempelige toegankelijkheid en actuele praktijkinformatie voor onze bezoekers (patiënten en consumenten) en de zorgverwijzers.

Waarde voor de (nieuwe) medewerker.

vacatures

Via het vacature overzicht op de homepage vinden zoeken en vinden oriënterende medewerkers de praktijkpagina.

Nieuwe medewerkers die zich oriënteren hebben de keuze aanzicht en oriënteren zich online. De reputatie en informatie over de praktijk kan hierbij een extra stimulans zijn.

 

Medewerkers tevredenheid.

Het systeem ondersteund de mogelijkheid om medewerkers te betrekken bij de praktijkvoering, hun eigen gevoel, hun werkomgeving, de happy Ness bij alles. Het gevoel om gehoord worden, betrokken zijn ondersteund dat medewerkers mee bouwen aan de uitstraling en kwaliteit van de praktijk.

Persoonlijke profiel pagina.

 

 

Verzamel eenvoudig patiënten aanbevelingen en reviews en neem deze je gehele carrière met je mee.

Hiermee ondersteun je de praktijk, de patiënt en profileer je jezelf langdurig.

Zie alle mogelijkheden van de Persoonlijke Profileer Pagina.

 

 

Mondzorg Flexpool

Voorziet in snel een personeelsinvulling te vinden voor ziek- en/ of piekmomenten. Door vooraf de basis afspraken met praktijk en flexpool-medewerkers vast te leggen kan het proces van vraag en aanbod snel en makkelijk (geautomatiseerd) worden ingevuld. De Mondzorg Flexpool is een samenwerking met DCP.