Nu meer reviews voor je praktijk én de vernieuwde nota

Ingediend door admin-systeembeheer op wo, 10/13/2021 - 12:32

 

De vernieuwde nota

Na het live gaan van de nieuwe omgeving (nov. 2020) bleek dat de facturering van de samenwerking en de aanmeldingen van o.a. nieuwe patiënten, call’s en clicks niet op 1 factuur weergegeven konden worden. Daar kwamen terecht veel vragen over. Dat hebben we nu opgelost. De facturering heeft daarom niet in september plaats gevonden maar zal de komende weken worden hervat.

Één factuur per periode

De factuur voor de samenwerking gaat nu semi-automatisch wat een enorme administratieve verbetering en verlichting betekent.

Een verandering die we doorgevoerd hebben is dat de click kosten naar de praktijkpagina per oktober zijn omgezet naar clicks naar de eigen website van de praktijk. Gelijk aan wat Google ook levert.

Het zichtbaar maken van de praktijkpagina is vanaf heden zonder kosten en wil Tandarts.nl enorm gaan promoten door het weer te geven bij de mondzorg informatiepagina’s, het forum en via Zorgzoek systemen van verschillende platformen en zorgverzekeraars.

Factuur met uitleg

 

Google en Zorgkaart reviews

 

waarderingen   Zorgkaart waardering

 

Tandarts.nl heeft in samenwerking met Google het mogelijk gemaakt om de reviews die uw patiënten gemaakt hebben weer te geven op de praktijkpagina.

In de loop van oktober zullen we in samenwerking met de Patiënten Federatie Nederland ook de praktijkreviews gemaakt op Zorgkaart hieraan toevoegen.

Zo ontstaat er een helder en goed overzicht van alle belangrijkste review-platformen in Nederland en dragen we op deze wijze bij aan de Online reputatie van de praktijk.

Wilt u meer doen met reviews voor uw praktijk dan informeren wij u graag. Nieuw is de mogelijkheid om automatisch reviews verkrijgen en dit uit te breiden met het KRT-patiënten tevredenheid onderzoek.

Fase van vernieuwingen:

De eerste fase van het vernieuwen van het platform is succesvol afgerond en stap voor stap wordt er nu tal van verfijningen, verbeteringen en verdiepingen ontwikkeld (fase 2).  Wil je weten welke aanpassingen er al hebben plaats gevonden? Klik dan hier.

 

Lees meer over:

NUANCEER SLECHTE WAARDERINGEN

WAARDERING PER MEDEWERKER

MAAK VAN UW PATIËNTEN DE BESTE AMBASSADEURS VOOR DE PRAKTIJK!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

AUTOAUDIT & QUALITY RATING