Maak van uw patiënten de beste Ambassadeurs voor de praktijk!

Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 04/09/2021 - 16:40

 

Totaal waarderingscijfer patiënten beoordelingen Tandartspraktijk

Zijn uw patiënten tevreden ambassadeurs voor uw praktijk?

1 van 9

Patiënten die positieve of mindere ervaringen hebben na een bezoek aan de tandarts delen dit graag in hun dagelijkse omgeving. Mond tot mondreclame werkt nog altijd het best. Wat anderen van uw praktijk vinden is dan gemeengoed geworden. De angst van die ene ‘ontevreden patiënt’ is minder zwaarwegend als er meer positieve reviews tegenover staan.

Waarom waarderingen via Tandarts.nl

  • Meer dan alleen de waardering!
  • Informatie en inzicht krijgen door de waarderingen.
  • Slimmer de waarderingen laten werken voor de praktijk.
  • Eenvoudig en goedkoper.

Dit is wat we de komende maanden verder gaan realiseren.

Het waarderingssysteem van Tandarts.nl bestaat inmiddels meer dan 13 jaar en heeft duizenden patiëntervaringen mogen ontvangen. Inmiddels zijn er ook andere platforms waar patiënten ervaringen achter kunnen laten.

Echter, Tandarts.nl is de enige Dentale site met oog voor het online zicht- en vindbaar maken van kwaliteiten, bijzonderheden en specialisaties van een praktijk.

Daarnaast presenteren we de praktijken in de regio naast de kennispagina’s en binnenkort ook op het forum waardoor de stap naar een praktijk kleiner is.

Meer dan alleen de waardering

Op de praktijkpagina van Tandarts.nl beschikt een patiënt direct over alle informatie van uw praktijk. Al vele praktijken presenteren zich via de praktijkpagina d.m.v. informatie over het team, specialisaties, openingstijden, spoednummers geïllustreerd met b.v. foto’s. Deze informatie kunt u zelf eenvoudig invullen en/of wijzigen. Omdat er gemiddeld meer dan 10.000 bezoekers per dag via de zoekmachines op dentale onderwerpen of via het Forum op de site komen biedt Tandarts.nl veel meer dan enkel een vergelijkingssite en bent u meer gericht online zichtbaar.  

Informatie en inzicht halen uit een waardering

Inmiddels is het voor de patiënt mogelijk om waarderingen per behandelaar te maken.

Op de medewerkerspagina’s (in ontwikkeling) kan de medewerker zich presenteren waarin visie en specialisme kan worden opgenomen met een foto voor de herkenbaarheid. Eventueel met een link naar LinkedIn voor een nog grotere online vindbaarheid.

Door de persoonlijke presentatie kan de medewerker kenbaar maken wat voor hem of haar belangrijk is en kunnen patiënten gerichter een passende keuze maken. De waarderingen zullen worden bijgehouden op de persoonlijke pagina welke men mee kan nemen gedurende de dentale carrière.

Doel van deze ingrijpende ontwikkeling is naast de patiënt inzicht te geven per behandelaar, ook de praktijk te informeren hoe patiënten een bezoek aan de praktijk en een behandeling hebben ervaren.

Uiteraard gaan we dit waarderingssysteem slimmer en beter maken dan bestaande vergelijkingssites en komt er een overzichtelijker dashboard voor u met een overzicht van alle waarderingen van uw praktijk.

Veel redenen dus om uw patiënten uit te nodigen om via Tandarts.nl een waardering te geven.

Slimmer de waardering laten werken voor de praktijk.

Binnenkort heeft Tandarts.nl de mogelijkheden beschikbaar om het aantal waarderingen sterk te laten toenemen en hebben we het systeem zo ingericht dat de waardering op vier manieren voor de praktijk gaat werken.

  • Betere online vindbaarheid voor (nieuwe) patiënten.
  • Hogere positie in het praktijkoverzicht naast de kaart binnen Tandarts.nl op basis van hoeveelheid waarderingen.
  • Managementinformatie via overzichtelijk Dashboard.
  • Geschikt voor de 5-jaarlijkse KRT-patiënten onderzoek.
  • In de komende weken verdere aankondigingen over deze service.
Punt 1 is voor alle praktijken gratis beschikbaar. Punt 2, 3 en 4 is alleen beschikbaar voor de praktijken waar een samenwerking is en het platform hiermee ondersteunen.

Eenvoudiger en goedkoper.

Met een simpele link naar uw website kunt u de totaalscore van de waarderingen via het waarderingsschildje op uw website weergeven.

Middels eenzelfde link kunt u op uw website een button plaatsen waarmee bezoekers van uw site een waardering voor uw praktijk kunnen maken. Vraag uw webmaster om naast bestaande waarderingssites ook de link van Tandarts.nl op te nemen. Het gebruik van deze link is geheel gratis.