Missie van tandarts.nl

Tandarts.nl heeft als doel om aan de patiënt in het Nederlandse taalgebied hoogwaardige informatie over de mondzorg te verspreiden.

Deze informatie is over het algemeen uitgebreider dan u zult vinden in folders en is als tegenwicht bedoeld tegen het 'Jip en Janneke niveau' dat vaak op internet te vinden is. Wij hopen dat u door onze informatie een gesprek op een meer gelijkwaardig niveau met uw tandheelkundig zorgverlener kunt voeren.

Informatie op Tandarts.nl

Wij proberen op Tandarts.nl objectieve informatie te geven die voldoet aan de huidige en algemeen geldende wetenschappelijke opinie. Naast de informatie die door ons geschreven is, kunt u ook de informatie vinden van het Ivoren Kruis, de landelijke vereniging voor de preventie van mond- en tandziekten en de bevordering van de mondgezondheid. Hierdoor hopen we te voorkomen dat er alleen informatie op het internet te vinden is die geschreven is uit het oogpunt van een fabrikant of een tandheelkundige zorgverlener die graag bepaalde behandelingen zou willen promoten.

Geen diagnose

De informatie op deze website is geschreven om de zorgverlener-patiënt relatie te verbeteren en niet te vervangen. Onze informatie is ook niet bedoeld om het advies van een zorgverlener te vervangen en/of te weerspreken. Een diagnose wordt altijd gesteld door uw zorgverlener en niet door Tandarts.nl. U kunt onze informatie wel gebruiken om vragen te stellen tijdens het consult met uw zorgverlener.

Reclame?

Objectieve informatie maar toch reclame op de site? Het onderhouden en uitbreiden van Tandarts.nl kost naast veel tijd ook veel geld. Hierdoor zijn reclame inkomsten voor ons dan ook noodzakelijk. Op dit moment zijn alle reclame inkomsten afkomstig van tandartspraktijken en fabrikanten die u kunt vinden op deze site. Wij zijn blij dat deze tandartspraktijken en fabrikanten de kwaliteit van Tandarts.nl herkennen en graag bij ons vermeld willen staan. In geen geval passen wij onze informatieve tekst aan om tegemoet te komen aan een fabrikant of tandartspraktijk.

Contact met Tandarts.nl

Indien u contact met ons wil, stuur dan een e-mail naar info @ tandarts.nl of ga naar de contact pagina.

Vacatures

Alle vacatures zijn overgegaan naar Mondzorgbaan.nl. Plaats uw cv (anoniem) en u wordt snel benaderd voor een leuke baan. U kunt ook direct al solliciteren op een van de vele vacatures.

Beroepsverenigingen

Mocht u op zoek zijn naar de twee beroepsverenigingen van tandartsen dan kunt u de onderstaande links gebruiken.