Ingediend door admin-content op vr, 04/08/2022 - 15:33
Rosaline Ratering-McDonald

Rosaline Ratering-McDonald

Docent leefstijlcoaching, gediplomeerd voedingsdeskundige - Stoppen Met Roken Coach

Rosaline Ratering-McDonald (Arnhem,1962) is voormalig journaliste. Ze werkte onder meer voor Reed Business Information en was als freelancer lid van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten.

In 2011 koos ze doelbewust voor een andere richting. “Ik wilde niet langer schrijven over ‘zaken’ en ‘de waan van de dag’, maar over mensen en onderwerpen die er werkelijk toe doen, zoals gezondheid en preventie.”  

Rosaline is nu CRKBO geregistreerd docent leefstijlcoaching, gediplomeerd voedingsdeskundige (BGN) en KABIZ geaccrediteerd Stoppen Met Roken Coach. “Het geeft me veel voldoening om de kwaliteit van het leven te verbeteren met behulp van preventie. Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken.”

Stichting Gratis Gezond

Samen met andere leefstijlprofessionals zet Rosaline zich in voor een gezondere en meer rechtvaardige samenleving. Ze is voorzitter van Stichting Gratis Gezond, een ANBI stichting die als doel heeft mensen met zeer lage netto inkomens te helpen met een gezonder leven. Speerpunt daarbij is kosteloze stoppen met roken coaching. “Dat is voor de doelgroep armoedebestrijding en gezondheidswinst in één.” Voor meer informatie zie: www.stichtinggratisgezond.nl

E-book De 12 basics voor een gezonder leven

Rosaline leeft en werkt vanuit een holistische visie. Ze heeft een aantal boeken geschreven over vitaliteit voor ziel, geest en lichaam, zoals Fit in hart en spieren (Boekencentrum Uitgevers, 2008) en Rotsvast (Gezond & Weldoen, 2019) en Vitaal leven met de Bijbel (Ark Media 2022).

 

Haar e-book ‘De 12 basics voor een gezonder leven’ kunt u hieronder gratis downloaden. 

Rosaline Ratering-McDonald (Foto: Picture People)

 

e book

www.gezondeleefstijlcoach.nl

 

  • Website
  • Tandarts.nl