Een cadeautje van ons aankomend Tandarts.nl-auteur Rosaline omdat het Paasweekend voor de deur staat.

Tandarts.nl en Rosaline McDonald gaan de krachten bundelen. Naast de blogs die Rosaline gaat schrijven voor jou als bezoeker van de Tandarts.nl of als lezer van de nieuwsbrief, zijn we ook gezamenlijk bezig met een programma waarin je met behulp van een coach succesvol kan stoppen met roken. Tandartsen kunnen straks een linkje op de eigen praktijkwebsite plaatsen en zo hun patiënten concreet helpen met het stoppen met roken. En natuurlijk komt de 'stoppen met roken' knop ook op Tandarts.nl voor iedereen beschikbaar.  

Veel tandartsen adviseren rokers te stoppen omdat de nicotine o.a. de doorbloeding van het tandvlees verminderd waardoor er groter risico is op tandvleesontstekingen en genezing na een behandeling belemmerd wordt. Het is een bijzonder programma dat kosteloos kan worden gevolgd, je hoort hier binnenkort meer over!

Rosaline heeft meer te bieden, ze is leefstijlcoach en auteur van boeken. Zoals beloofd hier alvast een voorproefje. Op haar auteurspagina is ook het e-book ‘De 12 basics voor een gezonder leven’ gratis te downloaden. Maar hier eerst 3 heerlijke en gezonde recepten voor een zonnig Paasweekend! 

1 brunch

2 Brunch

3 brunch

4 brunch

 

 

 

 

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform

Artikel co-auteur

Rosaline Ratering-McDonald

Rosaline Ratering-McDonald

Docent leefstijlcoaching, gediplomeerd voedingsdeskundige - Stoppen Met Roken Coach