Ingediend door admin-content op ma, 08/29/2022 - 12:50
Richard de Leth

Richard de Leth

Eigenaar OERsterk BV & OERsterk Academy BV

Richard is specialist in preventieve gezondheidszorg, gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit.

'Na mijn opleiding Geneeskunde wist ik alles over ziekte en de dood. Maar wat wist ik over optimale gezondheid en het leven? Want ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden, maar hoe doe je dat?
Met die vraag in m’n rugzak stopte ik met mijn co-schappen. Ik weet het nog goed: het was op een dinsdagmiddag dat ik besloot de reguliere gezondheidszorg nog voor het artsexamen achter mij te laten.
Ik ging op ontdekkingsreis om te onderzoeken wat de mens nodig heeft om optimaal te leven. Dat was het begin van OERsterk.'

Inmiddels is OERsterk uitgegroeid tot een bedrijf met een groot team. Het is onze missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg. Wij zijn graag jouw gids naar een beter leven. Bekijk hier onze website met meer informatie in de vorm van online trainingen, podcasts met experts, boeken en een gratis masterclass.
Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van actueel gezondheidsnieuws? Klik dan hier
 

OERsterk is het initiatief en het levenswerk van Richard de Leth. Wil jij persoonlijk evolutionair voedings-, leefstijl- en suppletieadvies kunnen geven? Inzicht krijgen in de meestvoorkomende verstoorde lichaamsfuncties inclusief symptomen, oorzaken en oplossingen? Check dan onze OERsterk Coach Opleiding.

  • Website
  • Tandarts.nl