Ingediend door admin-content op vr, 05/20/2022 - 12:32
Martijn Boer

Martijn Boer

Initiatiefnemer van De VoorzieningenWijzer

Voordat De VoorzieningenWijzer werd opgericht, was ik werkzaam bij een woningcorporatie. Daar liet een woonlastenonderzoek zien dat één op de drie huurders betaalbaarheidsrisico’s had. Hoe kon het dat zoveel mensen dreigden vast te lopen, terwijl er zo’n groot vangnet is in Nederland? Het antwoord op die vraag luidde als volgt. Ja, er is veel geregeld. Maar, het is voor velen ingewikkeld om erachter te komen waar je recht op hebt of hoe je iets aanvraagt. Niet alleen voor huurdersregelingen; ook voor landelijke of gemeentelijke voorzieningen. Dat moest anders.

Zo ontstond in 2016 De VoorzieningenWijzer. Een aanpak waarmee we mensen helpen bewust keuzes te maken voor een zorgverzekering, energieleverancier en maatschappelijke voorzieningen. Samen met partners streven we ernaar dat iedere inwoner van Nederland een gezonde financiële basis heeft. Liever vandaag dan morgen.

Benieuwd naar de aanpak en de applicatie van De VoorzieningenWijzer? Ik geef regelmatig een online demonstratie. Meld je aan via https://www.devoorzieningenwijzer.nl/gratis-demonstratie.

 

  • Website
  • LinkedIn
  • Tandarts.nl