Apollo Tandheelkunde

Nieuwe Binnenweg 155, 3014GK Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.2
Zorgkaart
8.9
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 18:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 18:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 18:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 18:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 18:00
 • arrow zaterdag
  :0 - :0
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
Abkhezr
BIG nummer: 19914812802

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.2
8.9
Robbin Schreutelkamp 24 Aug 2022 - 00:33

Apollo tandheelkunde is echt een ervaren tandartspraktijk en stellen je meteen gerust! Prachtig pand brand schoon en super lieve mensen werken er! Ze gaven me echt een gevoel van rust en vertrouwen! Ik ben zelf best bang voor de tandarts maar sinds ik hier klant ben geworden is dat echt gigantisch afgenomen puur door hun professionaliteit en de aandacht voor jou als persoon en jou gebit! Ik raad apollo tandheelkunde zeer zeker aan! Ik kon maar tot 5 sterren gaan maar jullie krijgen er van mij 10!

Villa Festa 19 Aug 2022 - 12:15

Dit is echt de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Zeer kundig, geduldig, geeft eerlijk advies en stelt je enorm op je gemak… en niet heel onbelangrijk; hij zorgt dat je zo pijnloos mogelijk behandeld wordt. Hij brengt geen onnodige kosten in rekening en is transparant over betalingen. Ook bij kinderen is deze tandarts echt een topper. Mijn dochtertje van 5 vond het onwijs spannend dat ze een eerste gaatje had. De tandarts stelde haar zo op haar gemak dat ze rustig bleef liggen en zich veilig voelde. Ze heeft geen pijn ervaren en is ook totaal niet bang om de volgende keer naar de tandarts te gaan. Ik ben echt onwijs tevreden over tandarts Apollo en zou deze praktijk een ieder aanbevelen!

Jys 26 Jun 2022 - 13:39

Een paar jaar geleden facings laten plaatsen bij Apollo Tandheelkunde. Hier vanaf het begin super blij mee geweest. Nu zat er wat aanslag tussen de facings dus een afspraak gemaakt bij de mondhygiënist. Zij heeft het zo goed schoongemaakt, ziet er weer helemaal uit als nieuw!!! Heel tevreden.

Tea lady 21 Mei 2022 - 13:03

Geweldige praktijk. Tandarts Roderik is een kundige tandarts. En doet zijn werk met passie en humor. Voel mij erg op mijn gemak bij hem. Alles gaat in overleg en hij neemt de tijd voor je. Een aanrader als je een andere tandarts zoekt.

Eloy 20 Mei 2022 - 11:53

Ik ben heel blij met Apollo Tandheelkunde. De Front Desk medewerkers zijn vriendelijk en het pand is schoon en toegankelijk. Plus -het belangrijkste- mijn tandarts is geweldig! Bedankt, Abdollah, voor je superfijne vibe en alle service.

Sajda R 19 Mei 2022 - 14:59

Beste tandarts ever!!! De tandarts heeft mij afgebroken kies weer opgebouwd. Ik was alvorens de behandeling super angstig, de tandarts wist mij gerust te stellen. Nooit gedacht dat mijn kies in de voormalige toestand nog gered kon worden! Abdullah you are the best!!!! Groetjes Saida R.

M.S. 23 Apr 2022 - 17:08

Tandartsen praktijk Apollo is een schoon voorbeeld van hoe een echte tandartspraktijk hoort te zijn. Van alle praktijken die ik in het verleden heb gezien is dit veruit de beste! Zowel de praktijk als de behandelaars krijgen een dikke 10+ van mij. Ga voor het eerst met veel plezier naar de tandarts.

Dolores Mac Donald 22 Apr 2022 - 11:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

z a 14 Apr 2022 - 13:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

jacksz MT 21 Feb 2022 - 16:16

Zeer kundige tandarts, assistenten en medewerkers.

Nga Nguyen 24 Aug 2021 - 20:17

Ik ben tevreden met tandarts Philip Hawi hij heeft mij tanden heel mooi recht gemaakt ik kom hier zeker terug

Cristina Stephens 13 Apr 2021 - 13:43

(Vertaald door Google) Ik ben bang voor de tandarts .. dus ik zocht hoog en laag naar een plek die al mijn dozen aanvinkte en dit is verreweg de beste plek. De telefoondienst en klantenservice is zonder twijfel de beste. Ze zijn zoooo vriendelijk dat ik het niet genoeg kan uitdrukken. Snelle service en snelle afspraakdata. Ik zie mezelf nooit bij een andere tandarts. Zelfs als ik naar de andere kant van het land zou verhuizen .. zou ik nog steeds naar deze ene locatie reizen voor zijn dienst. Hij is zo geweldig. Ik ben hier al jaren en geen enkele klacht. Ik raad ten zeerste aan. (Origineel) I'm scared of the dentist.. so I searched high and low for a place that checked all my boxes and this is by far the best place. The phone service and customer service is the best hands down. They're soooooo friendly I can't express it enough. Quick service and fast appointment dates. I don't ever see myself at another dentist. Even if I move to the other side of the country.. I would still travel to this one location for his service. He's that great. I'm here for years already and not one complaint. I highly recommend.

nathalie tromp 25 Mrt 2021 - 08:28

Deze praktijk is geweldig..in het begin van de pandemie kreeg ik een tandvleesontsteking en mijn eigen tandarts zag dat niet als een spoedgeval en wilde mij niet behandelen toen ik deze praktijk belde om te vragen of zij mij wilde behandelen kon ik direct langskomen inmiddels al vele behandelingen gehad en zeer tevreden direct gebleven en direct een goede tandarts gevonden . Dit jaar een afspraak gepland voor facings laten zetten

Klaudia Marcekova 26 Feb 2021 - 13:58

(Vertaald door Google) Ik heb nieuwe tandbruggen en kronen. Na lang zoeken vond ik Apollo en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met hun werk. Mijn tanden waren in zeer slechte staat. Maar Dr. Philip heeft heel goed voor me gezorgd. Mijn gebit is nog niet helemaal af maar ik ben al tevreden. De communicatie is perfect en omdat mijn Engels en Nederlands niet zo goed zijn, heb ik ze altijd begrepen en waren ze aardig tegen me. De prijs is precies zoals hun kwaliteit, geweldig. :} Ik raad aan. (Origineel) I have new dental bridges and crowns. After a long search, I found Apollo and I must say that I am very happy with their work. My teeth were in very poor condition. But Dr. Philip took very good care of me. My teeth are not completely finished yet but I am already satisfied. The communication is perfect and because my English and Dutch are not very good, I always understood them and they were nice to me. The price is exactly like their quality, great. :} I recommend.

Mohsen M 04 Jan 2021 - 22:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

O. Devletli 27 Dec 2020 - 18:59

Fijne en professionele tandarts. Voor me eerste intakegesprek heeft de pijn in mn kies gelijk behandeld. Gaat zeer vriendelijk en hygienisch te werk.

ali subasi 26 Dec 2020 - 19:48

Maak je een afspraak omdat je last heb van je kies niet dat ze zeggen we werken niet samen met jou verzekering aan de telefoon. Maar net voordat je geholpen gaat worden roepen ze je even naar de balie dat ze niet samenwerken met mij verzekering. Schandalig gewoon. En niet liegen dat ik van te voren was geïnformeerd. Ik was bijna aan de beurt voordat de assistente mij kwam vertellen dat ik niet wordt geholpen met mijn verzekering. Stelletje oplichters!!

waardering
Reactie van/namens: Apollo Tandheelkunde

U was van te voren geïnformeerd. En wij zijn geen spoed tandarts, want u belt alleen als u spoed heeft. En dat u verzekering het niet vergoed, is niet ons verantwoordelijkheid. Dan kunt u het beste een ander zorgpakket nemen.

A G 23 Dec 2020 - 14:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Robert Visscher 16 Dec 2020 - 14:38

Deze tandarts roept actief via e-mails hun klanten op om geen mondkapje te dragen in de wachtruimte. In een tijd waarin we allemaal ons best moeten doen om het coronavirus terug te dringen is dit vreemd en zeer onverantwoordelijk. Het klopt dat het niet verplicht is om een mondkapje te dragen in de wachtruimte, maar je zou van een tandartsenpraktijk toch mogen verwachten dat ze adviseren om wel een mondkapje te dragen, behalve als dit vanwege medische redenen niet kan. Toen ik dit telefonisch meldde werd gezegd dat dit 'maar een mening was'. De maatregelen, waaronder afstand houden en mondkapjes dragen, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dat een tandartsenpraktijk daar tegenin gaat en dit 'maar een mening' noemt, vind ik onbegrijpelijk. Een tandarts die dit soort regels niet serieus neemt, kan mensen niet goed behandelen. Ik ga daarom naar een andere tandarts en raad iedereen af om bij deze tandartsenpraktijk te worden behandeld.

waardering
Reactie van/namens: Apollo Tandheelkunde

Allereerst tandartsenpraktijken zijn geen publieke ruimte! Er geldt dus GEEN mondkapjesplicht. Dit is door de overheid zelf en de tandartsenvereniging (ANT & KNMT) zelf bepaald. Om deze reden mogen patiënten zelf bepalen wel /geen mondkapje dragen. Dit stond duidelijk in de e-mail die u en alle andere patiënten hebben ontvangen. Om deze discussie te voorkomen. Daarnaast komen mensen bij ons niet zomaar naar binnen, onze deur is gesloten en gaat alleen open als wij het openen. Patiënten komen alleen op afspraak. En onze wachtkamer is gigantisch (100m2) afstand bewaren is zeer gunstig.

Lotte Hoekman 08 Dec 2020 - 14:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bas d' Achard van Enschut 28 Nov 2020 - 08:49

Ik raad iedereen aan om zich in te schrijven bij Apollo! De eerste keer dat ik bij abdullah in de stoel zat, hielp hij mij gelijk goed. Abdullah is erg ervaren in zijn vak en dat straalt hij ook uit in zijn behandelingen, hij zorgt er direct voor dat je gerust gesteld word als je in de stoel ligt. Hij is erg zorgvuldig in zijn behandelingen en dat resulteert in resultaat! Abdullah adviseerde mij een bitje te laten aanmeten voor het voorkomen van slijtage van de tanden tijdens het trainen. Ik had verwacht dat er minimaal weken overheen zullen gaan, maar dat was niet het geval. Het bitje lag aan het eind van de behandeling al klaar! Abdullah bedankt!

Dennis van Dijk 28 Okt 2020 - 08:57

Wat een fantastische praktijk met hele fijne en kundige mensen. In het bijzonder wil ik graag abdullah benoemen omdat hij toch heel erg goed is op het gebied van cosmetische tandheelkunde (zo zijn er niet veel in Nederland). Ik heb afgelopen 4 maanden een traject doorlopen en ben erg blij met het resultaat en de manier hij alles geregeld en begeleid werd. Ik kan iedereen aanbevelen naar deze praktijk te gaan

Ab Shabba 11 Okt 2020 - 20:17

Ik word hier altijd vakkundig en eerlijke behandeld. Mijn tandarts vertelt altijd duidelijk van te voren de kosten, kom nooit voor verrassingen te staan. Ze werken ook met de nieuwste apparatuur en wachtruimte is erg groot en schoon.

Shora Kermani 08 Okt 2020 - 22:36

Vakbekwame tandartsen en persoonlijke warme services.

Anna Veldhuizen 05 Okt 2020 - 10:45

Superfijne tandarts, heel professioneel en netjes. Ik kom hier al jaren en heb nooit klachten gehad. Ook fijn dat ze je een smsje sturen een week voor de afspraak, zo weet je zeker dat je het niet vergeet. Helemaal top!

Arnold Leonhard van Rijswijk 17 Sep 2020 - 15:17

Kan me niet echt vinden in de negatieve reacties, 2 jaar geleden facings laten zetten hier ben ik erg tevreden over, onlangs bij de hygienist geweest en ook daar was ik tevreden over, klantvriendelijk en een zeer moderne praktijk op het gebied van tandheelkunde, ziet er goed schoon uit binnen. Wel jammer dat ze gestopt zijn met composietfacings.

Raphaël 17 Aug 2020 - 09:46

Deskundige en bovendien erg vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten

sa v prooijen 11 Aug 2020 - 09:19

Goede tandartsen !

paola Stoyanova 13 Mrt 2020 - 10:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dineke 05 Okt 2019 - 00:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

M Tsb 30 Sep 2019 - 22:04

€50 euro voor 5min offerte maken. Binnenkomst personeel onproffesioneel. Hadden we meer verwacht als je €50 betaald voor een offerte. In iedergeval diep teleurgesteld.

Rico Benten 12 Jul 2019 - 10:27

Zeer tevreden over mijn tandarts bij Apollo Tandheelkunde, doe ook mijn gezicht behandelingen bij de Huidkliniek Apollo Huid- en Laserkliniek! Topkwaliteit!!

Lisa Van Houten 04 Jun 2019 - 13:53

Echt professionele tandarts, tandarts Abdollah heb ik zelf en hij stelt je enorm op je gemak. Ik ga ook bij de Huidtherapeute bij Apollo beauty!!mooie plek

Amalia Ramos 27 Apr 2019 - 14:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maya Ion 15 Mrt 2019 - 10:45

Dit is de beste tantarts ever

N. A. 30 Jan 2019 - 17:34

Ik was op zoek naar een tandarts in Rdam, 2x langsgeweest en totaal ontevreden weer opzoek gegaan na verkeerde advies en behandeling van de tandarts. Ook vond ik ze niet echt klantvriendelijk.

khais merayah 28 Jan 2019 - 17:18

kijk uit ze proberen kosten op de patiënten te verhalen die niet van toepassing zijn. en problemen die ze zelf veroorzaken zoals lijmresten op tanden en vullingen die niet goed geplaatst zijn extra door te belasten als patiënt daar last van heeft.

A Be 27 Aug 2018 - 12:36

Geen goede ervaring, weinig geduld tijdens de behandeling en erg veel napijn gehad. Ook geen begrip van de telefoniste naderhand, meedere malen al een gaatje laten vullen (bij een andere tandarts) maar nog nooit zoveel pijn gehad erna.

sss Zeebregts 02 Aug 2018 - 00:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lara Viana 30 Jul 2018 - 21:07

Je wordt goed op je gemak gesteld en het is erg schoon binnen. Ben al twee keer geweest en heb helemaal geen pijn ervaren, zelfs niet de prik van de naald. Het lijkt alsof er echt om je gebit gegeven wordt.

T Ramdien 07 Jun 2018 - 13:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jacqueline Boer 02 Jun 2018 - 15:28

Na een ernstig ongeluk is mijn gebit erg achteruit gegaan. Tandvleesontstekingen en scheve tanden. Al een tijdje dacht ik aan facings maar vond de stap te groot. Na een intake bij tandarts Philip heb ik besloten de stap te wagen. Het resultaat is mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Tijdens de behandeling heel goed gecontroleerd, op mijn gemak gesteld. Ik vond het zeker spannend maar zou het zo weer over doen. Resultaat is een prachtig naturel gebit en een dolblije klant!

Fabien Brat 04 Mei 2018 - 11:40

tandarts Abdollah heeft een wonder verricht met het gebit van goede vriend. Een leven voor, én na tandarts Abdollah. Dank daarvoor!

hamdi ciklaakbiyik 10 Jan 2018 - 17:16

Heel modern en nog behulpzame praktijk. Ik zal iedereen het aanraden. Wij zijn niet als gezin maar als familie tevreden met apollo

Leo Kleijburg 15 Apr 2016 - 17:42

Philip Hawi heeft me prima geholpen, zeker gezien het feit dat ik erg bang was. Zou iets meer begeleiding in het proces naar een volledige prothese gewaardeerd hebben. Begrijp dat schriftelijk voorlichting gezien de wijk erg lastig is, maar een begin kan gemaakt woirden.

Giovanni Rosario 04 Apr 2016 - 23:21

Deze Google-recensie is zonder tekst