De Praktijkpagina is vernieuwd

Ingediend door admin-beheer op vr, 03/18/2022 - 14:53

Nieuwe praktijkpagina Tandarts.nl

 


Vanaf heden is de weergave van uw praktijkpagina binnen Tandarts.nl in nieuw design! Een uitnodigend visitekaartje naar uw praktijk op het grootste patiëntenplatform van Nederland. 

De update is doorgevoerd na bestudering van het gebruik van de praktijkpagina’s door de bezoekers van de site. 

De layout is strakker en moderner. De “Call to action” buttons zoals ‘aanmelden nieuwe patiënt’ en ‘bel de praktijk’ zijn geoptimaliseerd.

Binnenkort kunt u de achtergrond van het groene topkader voorzien van een foto naar keuze wat het imago en sfeer van de praktijk illustreert.  

Overige wijzigingen zijn:
 

 1. De schildjes hebben een moderner en strakkere design gekregen. 
 2. Binnenkort zal een vacature via een lichtblauw schildje zichtbaar zijn (via Mondzorgbaan, DCP en meerdere partijen die binnenkort volgen).
 3. Foto’s layout sprekender. 
 4. De presentatietekst ‘Over de praktijk’ met de openingstijden duidelijker.
 5. Het team van behandelaren wordt weergegeven met de individuele patiëntenreviews. 
  1. Binnenkort worden de behandelarenpagina’s verder gepersonaliseerd.
 6. Reviewweergave Zorgkaart, Google en Tandarts.nl op een rij.
  1. Via een HTLM link kunt u deze reviews scores plaatsen op de eigen praktijkwebsite.                         

 • Er is een upload functie beschikbaar om patiënten via email eenvoudig uit te nodigen een waardering te geven of mee te werken aan het KRT-onderzoek. Via de Online Report monitor zijn alle waarderingen overzichtelijk te beheren. 

 • In samenwerking met Review Collect is het mogelijk om patiënten geheel automatisch na een bezoek aan de praktijk de ervaringen te delen.

 • De voor iedere praktijk beschikbare (gratis) AutoAudit geeft in een rapport overzicht van de interne organisatie, wet- en regelgeving en de kwaliteitszaken weer. Na deze test heeft u inzicht in welke zaken op orde zijn en welke nog aandacht behoeven. De score van deze AutoAudit (2 tot 5 sterren) kan na formaliseren* worden weergegeven op de praktijkpagina en kan gelden als alternatief van een ISO of HKZ certificering. Deze dienst is in samenwerking met dhr. M. Bouwman van Kwaliteit in Praktijk. 

*Hieraan zijn separaat kosten verbonden