Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
CDC stuurt tandartsen de laan uit | Tandarts.nl

BEST - Bij Cosmetic Dental Care (CDC) in Best worden 31 arbeidsplaatsen geschrapt. Dat heeft de directie het personeel vorige week laten weten. De banen verdwijnen over de volle breedte van het bedrijf: tandartsen, tandtechnici, kantoorpersoneel en het management.

De tien jaar oude kliniek voor functionele en cosmetische tandheelkunde is dit jaar in de rode cijfers terechtgekomen. Vorig jaar realiseerde CDC nog een nettowinst van 1,3 miljoen euro bij een omzet van bijna veertien miljoen euro.

"Ten opzichte van vorig jaar zijn we flink achteruit gehobbeld. Volgend jaar hopen we weer op een omzet van tien miljoen euro te zitten'', aldus Eric Dral, directeur/mede-eigenaar van CDC. Volgens hem " is het ontslag vervelend voor de mensen die het betreft maar positief voor de onderneming en voor de mensen die blijven.''

EXTRA vragen

Heb je vooraf informatie gekregen over de kosten van de behandeling?
Hoe ben je te woord gestaan door de medewerkers van de praktijk?
Ben je goed geïnformeerd aan het begin van de behandeling?
Werd je geïnformeerd tijdens de behandeling?
Kreeg je advies en instructies na de behandeling?
Hoe is het resultaat na de behandeling?
De praktijk waar ik patiënt ben, kent flexibele openingstijden
De telefonische bereikbaarheid van de praktijk?