Mondzorg Teakhout

Teakhout 114, 1507EM Zaandam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.6
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 20:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 20:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 20:00
 • arrow vrijdag
  8:15 - 17:00
 • arrow zaterdag
  :0 - :0

Tandartspraktijk Teakhout is gevestigd in Zaandam in de wijk Westerwatering. De praktijk is zeer dicht gelegen bij Station Zaandam. Zowel vanuit de wijk als vanuit andere wijken of zelfs steden zijn wij zeer goed bereikbaar. Onze tandartspraktijk ligt vrijwel naast/tegenover de GGD in de Houtbuurt.

Bij ons zijn deskundige BIG geregistreerde tandartsen en mondhygiënisten werkzaam. Wij hebben een van de weinige in Nederland erkende prosthodontisten werkzaam bij Mondzorg Teakhout die de 'lastigste gevallen' kunnen behandelen. Ook implantaten zetten is mogelijk. Wij nemen nog patiënten aan!

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit

Team

tandarts
0.0
Betül Çeçen
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Irene Schilder
Tandarts
BIG nummer: 89918789102
tandarts
9.5
Jenay de Clercq
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Kalè Mesri
Praktijkmanager
tandarts
0.0
Susanne den Brave
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Wanda van Lingen
Tandarts

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
0.0
0 waarderingen
3.6
24 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Dennis Brouwer 04 Feb 2022 - 20:38

Goede service. Leuk team. Altijd goed geholpen en een fijne sfeer. Was als angstige patiënt hier gekomen maar door het geduld en begrip in deze praktijk ben ik voor een groot gedeelte over mijn angst heen. Een aanrader dus.

Cor Den Brave 01 Dec 2021 - 09:03

Super goede tandartspraktijk met vriendelijke en behulpzame mensen. Ik kom hier al jaren en eigenlijk zijn alle behandelingen die ik tot nu toe heb ondergaan prettig verlopen. Ik ben bij verschillende tandartsen en mondhygiënisten geweest, voor mij allen even goed en prettig.

mba essex 25 Okt 2021 - 15:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mike Pharao 18 Okt 2021 - 14:21

Zeer emphatieloos en zeker niet aan te raden voor mensen met angst voor de tandarts. Als het je niet lukt om op te komen dagen en wilt afbellen word er tegen je gepraat alsof je een tiener bent op legerbivak met een contributieschuld.

Alex C 19 Jul 2021 - 15:13

Prima tandarts en mondverzorging. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.

michelle kraan 12 Feb 2021 - 18:27

Heb een goede ervaring gehad. De dames ontspande mij goed aangezien ik tandarts angst hebt. Verde re hebben zij mij goed behandeld. De tandarts praktijk ziet er ook netjes en verzorgd uit.

Meryem Ghazouani 09 Dec 2020 - 17:20

Geweldige tandarts en uitstekend geholpen met mijn behandelingen dankzij mijn behandelaar mevrouw constant.

Sandra Selie 01 Dec 2020 - 12:00

Zeer bekwame mondhyginiest, goede prettige behandeling met gemoderniseerde middelen om het gebit te reinigen zodat je weer helemaal fris en schoon de stoel verlaat. Flexibele openingstijden die goed matcht met de werkende mens.

Alexander Rietveld 03 Aug 2020 - 16:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jessica de Rooij 17 Jul 2020 - 15:12

Toen ik mijn kroon brak en de praktijk begreep dat het om een voortand ging, hebben ze me heel snel, aardig en perfect geholpen terwijl ik niet hun patiënt was. Heel erg fijn en persoonlijk contact gehad.

Milos Gnjidic 11 Mrt 2020 - 13:40

Erg tevreden met deze praktijk. De consulten bij de mondhygienisten en tandartsen zijn altijd prettig verlopen. Mondzorg Teakhout zou ik aan iedereen aanbevelen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groeten, het team van Mondzorg Teakhout

Robert Jap-Sam 10 Mrt 2020 - 18:58

Vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen daarom 5 sterren

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groeten, het team van Mondzorg Teakhout

Hanan Raji 10 Mrt 2020 - 18:50

Supergoede tandarts, ze zijn ook erg goed met kinderen. Ze zorgen ervoor dat de kinderen zich goed op hun gemak voelen en leggen ze alles uit wat ze gaan doen. Mijn dochter was eerst bang om naar detandarts te gaan en gaat nu met plezier.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groeten, het team van Mondzorg Teakhout

tosh 03 Mrt 2020 - 11:36

Nalatigheid op de grens met arrogantie Hoe moeilijk kan het zijn om een afspraak te maken? Je mailt voor een afspraak maar je wordt geïnformeerd dat je had moeten bellen. Beter was dat. Weet niet waarom, maar goed. Volgende keer, word je gebeld en geïnformeerd dat je afspraak, door een pijngeval, gewoon niet doorgaat. Prima, maar als je weer een nieuwe afspraak probeert te maken, krijg je gewoon geen antwoord. Uiteindelijk ben je er klaar mee en vraagt naar je dossier. Je krijgt als antwoord dat je je dossier krijgt als alle nota's zijn voldaan. Welke nota's bedoelt u, mevrouw de manager? Oh, ze had het niet gecontroleerd en dat was een "standaard antwoord", zegt ze gewoon zelf. U bent toch niet goed wijs mevrouw Merci. Uw collega's zullen vast weer blij zijn met uw bijdrage aan het imago van hun werk. Dit is een reactie op de respons van Mv. den Brave hieronder: Bedankt voor uw reactie mv. den Brave! U heeft uw best gedaan? Maar men moet bellen om een afspraak te maken? In de 21ste eeuw? Als u uw best had gedaan, had u tenminste een fatsoenlijke manager moeten aannemen. Wilt u aub ook op de rest van de reviews hieronder reageren? Of zijn die (ex)patiënten niet de moeite waard? Nog een fijne dag

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Geachte heer Tosh, Wat jammer dat u een vervelende ervaring hebt gehad met betrekking tot het maken van een afspraak in onze praktijk. De ervaring leert dat als wij per e-mail afspraken inplannen, dat er vaak erg veel over en weer gemaild moet worden om een datum en tijdstip te krijgen waarop beide partijen kunnen. Vandaar dat wij inderdaad liever telefonisch afspraken maken dan per e-mail. Verder proberen wij voor iedereen onze uiterste best te doen en in geval van acute spoedklachten kan het inderdaad zijn dat een afspraak wordt verzet. Wij hadden, in samenspraak met u, uw afspraak verzet naar het einde van onze werkdag om u op dezelfde dag nog te kunnen helpen, maar helaas kwam dat u naderhand toch niet zo goed uit. Onze praktijkmanager heeft u op beleefde wijze te woord gestaan en gepoogd u zo goed mogelijk te helpen. Tot onze grote spijt heeft u uw dossier opgevraagd om vervolgens een andere tandarts te zoeken. Dit staat u uiteraard vrij en u heeft dan ook vrijwel direct uw dossier van ons mogen ontvangen. Wij hebben met het gehele team ons best voor u gedaan zoals we dat ook voor alle andere patiënten doen. Wij wensen u succes bij uw nieuwe tandarts en vinden het jammer dat het zo gelopen is. Met vriendelijke groet, Susanne den Brave, praktijkhouder Mondzorg Teakhout

Eva 04 Dec 2019 - 22:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Bedankt voor de goede recensie! Met vriendelijke groeten, het team van Mondzorg Teakhout

T van Rossum 25 Nov 2019 - 11:17

Luisteren totaal niet naar patiënten en hun wensen. Dwingen je om naar de mondhygiënist te gaan. Lopen ALTIJD uit, minimaal 10 minuten. Ga hier NIET heen, zeker niet als je angstig bent.

Michel P 25 Nov 2019 - 10:18

Ondanks herhaaldelijk aangeven dat mijn angstige dochter geen mondhygiëniste gaat bezoeken omdat zijn een goed gebit heeft zonder gaatjes en geen overvloedig plak opbouw maar hooguit een opbouw bij haar beugeldraadje. Vindt de tandarts het nodig dit niet te verwijderen maar haar door te sturen naar je raad het al de mondhygiëniste. Ze snappen het niet en zullen het niet snappen. Als je angstig bent voor de tandarts ga dan NIET naar deze tandarts. Want tussen iets verkondigen en het daad werkelijk doen zijn 2 heeeel verschillende dingen. Eigenlijk te slecht voor woorden en ja ik heb daar ook op de stoel gelegen en ik weet waar ik over praat.

Jovin Asir 17 Okt 2019 - 12:11

(Vertaald door Google) Ze zijn erg vriendelijk, maar pas op als je geen volledige tandartsverzekering hebt, ze zijn zo verdomd duur. Hun tarieven voor algemene controle zijn evenveel als wat nodig is voor de daadwerkelijke behandeling met Dental365 (24x7 tandheelkundige spoedhulp in Amsterdam). Hun schatting voor de behandeling was meerdere keren de werkelijke behandelingskosten voor mijn behandeling bij Dental365. (Origineel) They are very friendly but beware if you do not have a complete dental insurance coverage they are so damn expensive. Their rates for general check up is as much as what it takes for the actual treatment with Dental365 (24x7 emergency dental service in Amsterdam). Their estimate for the treatment was multiple times the actual treatment cost for my treatment at Dental365.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Teakhout

Geachte meneer, Bedankt voor uw review. Ik heb uw patiëntenkaart zojuist even bekeken. Er staan geen buitenproportionele bedragen in uw begroting als ik uw patiëntenkaart bekijk. Ik denk dan ook dat onze begroting en de behandeling in de andere praktijk niet exact dezelfde is geweest. Het kan ook altijd gebeuren dat een situatie mee of tegenvalt tijdens de behandeling; meestal maken wij een begroting zo dat het een ruime inschatting van een behandeling is. Als de behandeling uiteindelijk meevalt, vallen de kosten naderhand uiteraard ook lager uit. Ook dat zou er mee te maken kunnen hebben dat u het idee heeft dat wij duurder zouden zijn. De tarieven die tandartsen hanteren, zijn bovendien wettelijk vastgesteld. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mocht u nog vragen hebben, zijn wij altijd bereid deze te beantwoorden, zowel telefonisch als per e-mail. Met vriendelijke groeten, Mondzorg Teakhout

aa aaa 22 Mrt 2019 - 10:21

Geen aanrader!

Jeanette Kroese 05 Mrt 2019 - 22:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nithin S 18 Feb 2019 - 21:04

(Vertaald door Google) We gingen voor algemene check-up en voor procedures controleerden ze de verzekering van mijn partner en vertelden dat check-up is gedekt. Na een paar dagen kreeg ik een betalingsbrief waarin stond dat er iets mis was met onze verzekering. Toen ik het verzekeringsbedrijf belde, vertelden ze me dat codes die op de factuur staan ​​niet van algemene controle zijn en dus niet worden gedekt. Niet zeker of ze deze game met iedereen doen, maar hetzelfde gebeurde ook voor een van mijn vrienden. (Origineel) We went for general check up and before procedures, they checked my partner’s insurance and told check up is covered. After few days , I got a letter for payment saying there is some thing wrong with our insurance. When I called Insurance company, they told me codes which are written in invoice is not of general check upand so its not covered. Not sure whether they are doing this game with everyone, but same happened for one of my friend as well.

Mowaffaq Tahir - nutrition expert 03 Jun 2018 - 12:49

(Vertaald door Google) Ze zeiden dat ze een goede tandarts waren en vriendelijk (Origineel) They said they are good dentist and friendly

Tamara Van Wandelen 10 Mei 2018 - 23:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nik Boshoff 22 Mrt 2018 - 13:00

Goeie tandarts