Kies-Precies Tandartspraktijk

Terweeweg 54, 2341CS Oegstgeest
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.6
Google
4.4
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 16:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 13:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling

Team

tandarts
0.0
Harry Betcke
Tandarts
BIG nummer: 69019952202

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
9.6
3 waarderingen
4.4
17 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
Jan Visser 26 Dec 2019 - 10:21
in alle opzichten uitstekend !!!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
waardering icon
Eefj 21 Aug 2018 - 13:06
Super tandarts, goed en duidelijke uitleg. is sociaal, heeft oog voor gehele patient en niet alleen het gebit.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
M. Braker 23 Sep 2016 - 04:27
Ben zeer tevreden...geen pijn.. geen wachttijden en levert kwaliteit
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.0
Monique Prive 04 Apr 2022 - 17:28

Ik kom al jaren bij deze tandarts en ben er zeer tevreden over. Deze tandarts heeft heel veel ervaring en dat is te merken tijdens de behandelingen. Als je belt voor een afspraak kun je snel komen, en de tandarts en assistenten zijn allemaal heel vriendelijk. Echt een aanrader !

Koes Beer 13 Feb 2022 - 19:50

Zeer tevreden , fijne sfeer en goede service.

Bouchra Mouhout 25 Nov 2021 - 12:10

Beste mensen hierbij waarschuw ik om ver weg te blijven bij deze tandarts. Ze zijn lief en aardig, maar daar blijft het bij. Mijn kiezen zijn totaal verwoest door onkunde van de Betcke. Kiezen die gevuld zijn en binnen een maand onstoken raken, daarna 2 wortel kanaal behandelingen waarbij een 4 keer1 2 keer en nog opnieuw moeten laten doen bij iemand anders. Door deze man heb ik maanden lang pijn gehad en nog steeds. Daarna doodleuk een rekening sturen die niet klopt. Bij mijn dochtertje heeft die maar liefst 8 gaatjes over het hoofd gezien. Daarna haar doodleuk de schuld geven dat ze angstig is ( wat totaal niet zo is). Hij heeft me echter gelaten met een ravage die ik bij iemand anders moet oplossen nu. Bij mijn neef heeft hij een vijltje laten zit tten tijden een wortelkanaal behandeling. Ik heb zo'n spijt ooit bij hem te hebben aangemeld. Mensen aub denk na voordat je hier in gaat schrijven. Ze liegen de boel bij elkaar en proberen de patiënt de schuld in de schoenen te schuiven!

waardering
Reactie van/namens: Kies-Precies Tandartspraktijk

Beste Bouchra, Ook ik vind jou aardig en eerlijk gezegd was ik ontdaan door hetgeen je schreef. Maar toen ik je woede bemerkte in je andere reviews over het 5-mei zwembad en een pizzeria, kon ik je beter begrijpen. Graag wil ik ingaan op de 3 geuite klachten. De tandarts heeft je dochter verwezen naar een kindertandarts omdat ze haar mond niet open wilde of kon doen. Tandbederf bij kinderen komt veel voor. Jammer genoeg hebben we je dochter tussen 2017 en 2000 niet gezien. Of ze een andere tandarts bezocht heeft weten we niet, maar door de halfjaarlijkse controles die tot 18 jaar vanuit de basisverzekering worden vergoed en daarom gratis zijn, leren kinderen hun angst te overwinnen. De tandarts vond 3 gaatjes, maar kreeg de kans niet om goed te kijken. Het is geen schande om een kindertandarts te bezoeken omdat deze ervoor geleerd heeft om specifiek met kinderen om te gaan. Je schreef dat de andere tandarts 8 gaatjes vond, maar je weigerde me zijn of haar naam te geven zodat onze tandarts geen intercollegiaal gesprek kon voeren. Dan je eigen klacht. Als er een caviteit geconstateerd wordt, vult de tandarts de kies. Als later blijkt dat de caviteit te dicht op de zenuw zit en het element ontstoken raakt, kan de tandarts de kies trekken, hetgeen onomkeerbaar is, maar hij kan ook door middel van een wortelkanaalbehandeling de kies proberen te redden. Over het algemeen houdt de patient hierna enige tijd pijn en het is in jouw geval jammer dat het langer duurde om het juiste kanaal te vinden. Tenslotte kan ik over het achtergebleven vijltje van je neef opmerken dat zolang de tandarts dit meldt, het geen medische fout betreft, maar dat dit een complicatie is waarvoor de tandarts niet aansprakelijk is. Je kunt dit o.a. nalezen in de site van Achmea Rechtsbijstand. Al met al nemen we je de afbrekende review niet kwalijk omdat je niet precies kunt weten hoe tandartsen werken. We wensen je het allerbeste in de toekomst toe. Team Kies-Precies

Hans Rohlof 17 Sep 2021 - 11:14

Ben al heel lang bij deze tandarts, zo'n twintig jaar, en heb alleen maar prettige ervaringen. Hij heeft veel aan mijn gebit gedaan: plomberen, nieuwe kronen, schoonmaken, en ik kijk met een glimlach als ik mezelf in de spiegel zie.

Marloes Hillinga 16 Mrt 2021 - 12:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jurre 10 Jul 2020 - 20:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Perry Zuurbier 28 Dec 2019 - 20:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tracy Mullin 27 Dec 2019 - 10:46

(Vertaald door Google) Ik ben nooit een patiënt geweest van een betere tandarts. Aanbevolen door mijn dochter, en ik zou nergens anders heen gaan. Ik word altijd behandeld door vriendelijk, zorgzaam personeel. Harry Betcke leert zijn patiënt kennen en dat is heel belangrijk. (Origineel) I've never been a patient of a better dentist. Recommended by my daughter, and I wouldn't go anywhere else. I'm always treated by friendly, caring staff. Harry Betcke gets to know his patient and that's very important.

marco werkhoven 27 Dec 2019 - 09:41

Supertandarts! Na angst opgebouwd te hebben en maar liefst 7 jaar niet naar de tandarts geweest te zijn heeft deze tandarts mijn angst weggenomen. Zeer aardig en vakkundig personeel. Ik ga nu weer met plezier naar de tandarts. Heer Betcke bedankt!

Nikki Meijlink 18 Sep 2019 - 18:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Florian Braakman 05 Jun 2019 - 13:19

Mijn eigen tandarts was even op vakantie, en daarom geholpen door "Kies Precies". Prettige ontspannen ontvangst, vriendelijke en vakkundige tandarts en assistenten, en netjes op tijd !

Lukas Duffner 15 Nov 2018 - 10:00

Betrouwbar, professioneel & geduldig

Amer Maleki 13 Feb 2018 - 10:56

Vanmorgen ben ik bij tandarts Betcke geweest. Hij heeft me van mijn angst afgeholpen omdat hij geduldig is en tijdens de behandeling rustig blijft. Ik krijg voldoende informatie, hetgeen me helpt om over mijn angst heen te komen. Hij is zeer vakkundig. De praktijk ziet er schoon uit en heeft een keurmerk “Prakijk in Orde”. Het personeel is zeer vriendelijk. Kortom: naar de tandarts gaan is niet mijn hobby, maar deze tandarts en zijn team zorgen ervoor dat ik zorgeloos mijn afspraken nakom.

Harry Betcke 12 Feb 2018 - 10:59

Beste anonieme patient. Uw review heeft ons verbaasd omdat we op alle andere sites een goede beoordeling hebben. Als u contact met ons opneemt en ons laat weten waarin de tandarts tekort is geschoten, zullen we onze uiterste best doen om tot een akkoord te komen. Met vriendelijke groet, D. Betcke

anoniem - 10 Dec 2017 - 14:23

Tandarts Betcke verdient niet eens 1 ster! Als je van je tanden houdt, geen blijvende schade wilt oplopen, geen pijn wilt lijden, geen fobie wilt oplopen tegen tandartsen, geen trauma wilt oplopen moet je vooral niet naar Tandarts Betcke. Het doel van deze zogenaamde tandarts is alleen maar geld verdienen en denkt niet aan zijn patiënten. Probeert zoveel mogelijk patiënten te behandelen in korte tijd en raffelt alles af. Een echte arts zou aan de gezondheid van zijn patiënten denken en geen slecht advies geven voor zijn eigen doel. Heeft geen professionele houding. Ik kan nog een heleboel dingen opnoemen, maar kort gezegd vooral NIET GAAN ALS JE VAN JE GEBIT EN GEZONDHEID HOUDT!!!!!

Elena Volkova 23 Jun 2017 - 10:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ahmed Oso 06 Jun 2016 - 14:01

Deze Google-recensie is zonder tekst