Dental Clinics Wateringseveld

Laan van Wateringse Veld 120
2548CC
Den Haag

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • maandag
  8:00 - 16:30
 • dinsdag
  8:00 - 16:30
 • woensdag
  8:00 - 16:30
 • donderdag
  8:00 - 20:30
 • vrijdag
  8:00 - 16:30

 

Dental Clinics Den Haag

Complete mondzorg voor het hele gezin

Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld foto team

Welkom bij Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld, uw tandarts in de omgeving Den Haag Escamp en Rijswijk. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Laan van Wateringse Veld 120. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Gehandicapte patiënten
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Lasertherapie
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed

Wat vinden de patiënten

9.6

2 waarderingen
Duidelijke uitleg
10.0
Behandeltijd
9.5
Is deskundig
10.0
Aanbeveling
9.0

3.4

16 waarderingen

9.1

17 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Jeannine lo-a-njoe 30/09/2021 - 10:28
Gülten Sarma (Paro-preventieassistent)

Vriendelijke, attend en goed in haar werk. Adviseert mij heel goed. Ik gebruikte al jaren het verkeerde borstel en nu is mijn tandvlees gezond en zoals het moet zijn. Ik ben blij en tevreden met haar. (paropreventie) Bedankt voor jou advies en inzet. Door jou ben ik een tevreden klant.

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Jeannine lo-a-njoe 30/09/2021 - 10:17
P.E. Cornejo Ulloa (Tandarts)

Professionele arts die luisterd en levert waar ik voor kom. Met de beste zorg en is attend. Begripvol, lief en legt elke stap uit of handeling. Maar allerbelangrijkste is dat ze haar werk goed doet. Ik ben bang voor prikken en heb niets gevoeld. Zij vormt een goed team tesamen met een goede assistent Bousra. Ik hoop dat zij blijft, want zij is mijn tandarts.

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
8
9.3
Esen Pamay 28/09/2021 - 00:35

Vandaag had ik afspraak voor gebit reiniging. Eerder heb ik ergens anders deze behandeling gehad maar dan met verdovingsmiddel. Toen ik binnenkwam gaf zij gelijk al een warm gevoel met haar straling. Vind het altijd al spannend om naar de tandarts te gaan. Vandaag dacht ik weer die behandeling, omdat ik eerder helaas slechte ervaring heb gehad. Ik zei al gelijk” wil je aub verdoven?” Ze is zo warm, professioneel, en wat ik ook heel belangrijk vind; ze spreekt uitstekend en heel duidelijk Nederlands. Ze legt alles stap voor stap uit.Ze heeft mij binnen 1 minuut overtuigd dat ik het zonder verdoving zeker wel kan. Ik geloofde mezelf niet eens, maar dacht oké ik ga het proberen. Uiteindelijk zonder verdoving ben ik geslaagd voor deze behandeling en met trots ben ik naar huis gegaan. En wie is deze persoon?? Gulten Sarma😊 onwijs leuk persoon, die klanten vriendelijk ontvangt. Super professioneel en ze neemt echt de tijd voor je. Ze beantwoordt aandachtig je vragen. Gulten, ik wil je bij deze heel erg bedanken. Dankzij jou heb ik geen angst meer!!! Je mag echt trots zijn op jezelf, want werken bij de tandarts betekent niet alleen dat je je bezig houdt met de tanden maar belangrijkste is dat je met patiënten goede contact kan hebben en dat je de vertrouwen kan winnen. Dat heb jij vandaag bij mij bereikt Gulten! Super team! Dank jullie wel..🌺

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Hallo Esen, Heel graag gedaan! Wat fijn dat je de behandeling zo prettig hebt ervaren. We zijn blij om te horen dat je, mede door de duidelijke uitleg, je op je gemak voelt bij onze collega en dat je door haar geen last meer hebt van je angst om naar de tandarts te gaan. Bedankt voor de vijf sterren en de lieve complimenten. Met vriendelijke groet, Het team van Dental Clinics

Jhotish Mahabier 15/07/2021 - 17:22

Ik heb de manager horen praten aan de telefoon en wat een onrespectvolle vrouw is dat. Ze schreeuwt door de telefoon. Zo ga je niet met je patienten om, vind het super jammer want de mensen zijn super aardig die hier werken. Ga ook niet meer terug en me laten uitschrijven.

Corrie Timmer 02/07/2021 - 00:54

Vriendelijke mensen

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Hallo Corrie, Wat fijn om te horen. Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Het team van Dental Clinics

Sara S 12/03/2021 - 21:21

Ik heb hier vorig jaar een wortelkanaalbehandeling laten verrichten aan mijn kies en ben zeer teleurgesteld omdat ze het niet goed hadden gedaan. Afgelopen maand kreeg die kies namelijk weer een herinfectie. Ik was diep teleurgesteld toen ik te horen kreeg dat de behandeling opnieuw gedaan moest. Zoveel kosten vorig jaar gemaakt en dat voor niets. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar een specialist en die heeft mijn kies gelukkig wel weten te redden.

Emmy van E 06/02/2020 - 14:52

Zohra en Zaynab hebben kennis en skills, over de tandarts ben ik niet erg te spreken.

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Wij betreuren het ten zeerste dat u een onprettige ervaring heeft gehad met onze praktijk. Wij gaan hierover graag met u in gesprek en zien dit als een mogelijkheid om wellicht verbeteringen in onze dienstverlening door te voeren. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij u helaas niet terugvinden in ons systeem en willen u daarom vragen contact met ons op te nemen.

Angel Mae Gaburno 24/01/2020 - 02:49

Ben zeer tevreden over Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld!

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling😁

Carla Molenaar 22/01/2020 - 21:21

Vandaag bij de mondhygiënist geweest (Zora?) Een hele fijne, lieve dame die luistert, zorgvuldig werkt en kennis heeft bij wat ze doet! Het is bijna een feestje om naar haar toe te gaan. Je hebt het super gedaan, dank je wel!

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Graag gedaan, Carla! Bedankt voor je vriendelijke bericht. Met vriendelijke groet, het team van Dental Clinics

Boja Sopacuaperu 30/08/2019 - 00:55

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Bedankt voor je beoordeling!

Anthony El Farsi 29/06/2019 - 21:21

Nette tandheelkundige Praktijk, met een leuke sfeer en behulpzamen mensen. Vriendelijke mevrouw achter de balie, en mijn nieuwe tandarts hier is top! Aanrader voor iedereen die om zijn tanden geeft!

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Bedankt voor je aanbeveling en het mooie compliment voor ons team! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent.

Viktor Bijkerk 08/05/2019 - 19:16

Karim Bouasria 23/01/2019 - 18:14

Praktijk ziet er keurig uit, altijd voldoende parkeergelegenheid. Wordt altijd op tijd geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Herinnersmail en herinnerings sms voor je afspraken. Super praktijk. !

Mathieu Nieuwland 19/11/2018 - 11:15

Slechtste tandarts van den haag. Net als andere reviews zeggen zijn geld kloppers ipv dat ze echt willen helpen. Ik raad deze tandarts af.

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Wat jammer dat je deze indruk hebt gekregen. We hopen dat je dit ook hebt besproken met de praktijk. We staat er altijd voor open om dingen te bespreken, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren. Wat betreft de kosten voor de behandelingen, houden wij ons aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid. Je kunt deze inzien op de website van de NZa.

Brigitta Coninck Westenberg 13/11/2018 - 19:28

Verdient geen ster. Bij al mijn afspraken had ik het gevoel dat er mij geld uit mijn zak geklopt werd. er was altijd wel wat. Ik heb er zelf geen verstand van, maar ik kreeg er geen prettig gevoel bij. Hadden het over een gezonde kies trekken, waarna ik niet meer ben geweest. Vandaag mijn dossier opgevraagd, en klakkeloos zonder een woord in de mail geplakt. Heel erg onprofessioneel.

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Wat jammer dat je deze indruk hebt gekregen. We staan er altijd voor open om klachten te bespreken en proberen deze dan naar tevredenheid op te lossen. We hebben je beoordeling besproken met het team, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Achraf Gambino 28/09/2018 - 14:36

Vanochtend voor het eerst bij Dental Clinics geweest voor controle. Ik moet zeggen de zaak zag er goed en verzorgd uit de Tandarts heeft mij op een professionele wijze geholpen en geadviseerd. Helaas ben ik niet tevreden over de balie medewerkster bij binnenkomst werd mij meteen verteld dat ik alleen basis verzekerd was en na de afspraak meteen mocht aftikken terwijl dat onjuist is en niet goed is gekeken in het systeem hoe het wel is! Dat ter zijde het klantvriendelijkheid aspect was niet bij deze dame aanwezig. Na de controle mocht ik bij de balie een vervolg afspraak inplannen de tandarts gaf herhaaldelijk aan over 2 weken wil ik hem weer terugzien helaas was er volgens de balie medewerkster geen ruimte maar pas over 4 weken anders in december omdat al haar collega's volzitten niet fijn om te horen als nieuwe klant dat er geen plek of ruimte aanwezig is. Mijn advies wees secuur met de info die je verstrekt en wees voortaan wat vriendelijker bedankt voor uw gastvrijheid!!!

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

Beste Achraf, bedankt voor uw beoordeling. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en hebben deze gelijk met het team besproken. Hier leren we graag van. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk een plekje te geven op de dag dat het beste voor hen uitkomt, maar soms komt het voor dat de agenda's van bepaalde behandelaren al vol zit. We proberen dan te kijken naar een alternatief. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

papayaya21 10/08/2017 - 11:18

Als je een afspraak hebt moet je niet te laat komen ook al is het 8 u sochtends en kom je 6 over 8 binnen en heb je een afspraak van 40 min maar dan moet deze verzet wórden.. zeer zwakke behulpzaamheid... verder bekwame mensen in praktijk . Mooiste deze afspraak stondt oorspronkelijk op een andere dag en hun verplaatsen die naar 8 u sochtends .. bedankt voor je onbegrijpelijke werkwijze

Reactie van/namens: Dental Clinics Wateringseveld

We streven ernaar zo goed mogelijk op tijd te werken. Omdat we niet altijd rekening kunnen houden met onverwachte zaken, kan het soms voorkomen dat we noodgedwongen moeten afwijken van de afgesproken tijd. Het spijt ons zeer dat je afspraak niet door heeft kunnen gaan. We doen er uiteraard alles aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Sel Brin 23/07/2017 - 21:23