Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Van Sasse van Ysseltstraat 3, 5211LW Den Bosch
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.2
Zorgkaart
9.3
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  13:00 - 21:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00

De tandartspraktijk

Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch is een algemene tandartspraktijk met 4 behandelkamers opgericht in mei 2008. De praktijk is gevestigd in het centrum van Den Bosch. U kunt gratis parkeren op eigen terrein. De tandartspraktijk beschikt over innovatieve apparatuur zoals een microscoop voor bij wortelkanaalbehandelingen, een OPT apparaat voor goede kaakoverzichtsfoto's en intra-orale camera's om u meer inzicht te geven in wat we doen. Naast tandartsen is er ook een mondhygiëniste werkzaam. 

Mondmedicentrum

Bij Mondmedicentrum wordt u snel geholpen bij spoed en/of pijnklachten, kunt u zich nog inschrijven en informeren we u uitgrebreid over de inhoud, risico's, effecten, kosten en onze kwaliteit van een behandeling.  Ook nemen we ruim de tijd voor u en maken we samen met u de keuze voor een behandeling. Daarnaast zijn we zeer transparant over onze werkwijze, hebben we ruime openingstijden en wordt u geholpen door een vriendelijk en deskundig team bestaande uit de tandarts, mondhygiënist, preventie-assistente, klinisch prothese technicus en implantoloog. 

Ons familiebedrijf met tandartseigenaren bestaat uit een tandtechnisch laboratorium en zeven tandartspraktijken in Oss, 's-Hertogenbosch, Tiel en Schaijk. U en uw kinderen kunnen bij ons terecht voor algemene mondzorg zoals controles, vullingen, kronen, tandvlees- en wortelkanaalbehandelingen, maar ook voor bleken, implantaten en kunstgebitten. In ons tandtechnisch laboratorium maken we o.a. kunstgebitten, kronen, bruggen en gebitsbeschermers op maat voor u. Mondmedicentrum biedt u mondzorg met kwaliteit en echte aandacht.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten
 • Snurk specialist

Team

tandarts
0.0
A. Hernandez Perez
Tandarts
BIG nummer: 49918000302
tandarts
0.0
H. Koenraads
Tandarts
BIG nummer: 49911447902
tandarts
0.0
J. Lozano
Tandarts
BIG nummer: 59929198902

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
4.2
62 waarderingen
9.3
30 waarderingen
Cécile van Vlijmen 11 Jan 2022 - 10:42

Een prima tandarts Hugo Koenraads met geweldige medewerkers, inclusief vriendelijke receptioniste. Het zag er ook heel fris en schoon uit. Ik voel me gerespecteerd en gerustgesteld. Veel dank.

Steven Einmahl 24 Nov 2021 - 21:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hans van den Berge 24 Nov 2021 - 10:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

martin Schippers 28 Sep 2021 - 10:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Erik Overeem 24 Sep 2021 - 19:15

Keurige praktijk, word altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

A F 24 Sep 2021 - 10:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Freeke Kuijpers 23 Sep 2021 - 23:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ted van Hooff 23 Sep 2021 - 22:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Michael Bos 23 Sep 2021 - 19:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jeroen Bouwman 23 Sep 2021 - 18:15

Zeer vakkundig. Geruststellend, duidelijk

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Top Jeroen.

Noortje van Ballegooij 23 Sep 2021 - 17:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Robert George 23 Sep 2021 - 17:10

Zeer goede tandarts met net zo goed personeel. Naar de tandarts gaan is nooit voor je lol maar wanneer je zeer goed behandeld wordt, geïnformeerd wordt dan maakt dat een hele hoop goed. Niks anders dan lof.

weske 23 Sep 2021 - 17:07

Als het gaat om het financieel gebied geven ze niet thuis waardoor je einde van de rit met toren hoge kosten zit die niet vermeld zijn

Viorel Ionut Vinter 25 Jun 2021 - 17:16

(Vertaald door Google) Dag iedereen ! Ik was daar voor een controle routine en ik moet zeggen dat ik de meest gemeende assistente ontmoet, Deya, die erg aardig voor me was en me een veilig gevoel gaf, ze werkte met professionaliteit en ik beveel met plezier MondMedicentrum in Den Bosch aan. (Origineel) Hello everyone ! I was there for a controle routine and I have to say I meet the most naciest assistent, Deya, who was very nice with me and make me feel safe, she worked with professionalism and I recomand with pleasure MondMedicentrum in Den Bosch.

Lotte B 19 Jun 2021 - 23:34

Ik zit nu al meer dan een jaar met een afgebroken kies. waar de tandarts NIET van plan is om iets aan te doen. Ik heb 2 maanden moeten wachten voor mijn gaatjes gevuld konden worden, tegen die tijd had ik zenuwpijn en in plaats van dat meteen te fixen, hebben ze het eerst gevuld want "misschien is dat genoeg". Nu heb ik pijn vlak voor mijn tentamens, moet ik weer tijd spenderen om HUN fout te fixen en gaat het me opnieuw kosten voor vullen e.d.. Daarbij heb ik nog steeds het idee dat mijn wortelpuntontsteking niet helemaal verholpen is destijds, maar de tandarts luistert totaal niet naar deze zorgen. Bovendien ook geen klachtenprocedure op de website.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Lotte, Wat vervelend om jou ervaring te lezen. Wij hebben de afgelopen week meermaals contact met je proberen te zoeken maar helaas geen gehoor. Zou je met ons contact op kunnen nemen aub? Telefoonnummer 073-6137742. Alvast bedankt.

Frans vermeullen 23 Mrt 2021 - 22:28

Slecht!!!!! Slecht!!!! Slecht!!!! Nooit zo slecht meegemaakt, ik krijg een boete van 220 euro omdat ik niet op afspraak was geweest en boven dien was ik automatisch uitgeschreven bij hun Sysstem zonder dat ik weet!!! ik kon met de tandarts niet meer mogen spreken dus geen kans meer om met de tandarts te overleggen want de assistent heeft dat besloten!!! Slecht service en slecht praktijk niet normaal!!! Geen zakelijk mensen!!de tandarts Heeft altijd geen tijd voor Zijn patiënten, Ik ben ook ondernemer en ik heb altijd geleerd dat de klant koning is!! ook als de klant niet op afspraak is geweest, en ik had toch de boete 220 euro gelijk netjes betaald maar Ik ga overal mijn slechte ervaring vertellen en ik ben heel blij met mijn nieuwe tandarts in Maaspoort Den Bosch,

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Geachte meneer, Er is geen Frans Vermeullen bekend in onze praktijk. Wij hebben wel een vermoeden door wie deze review is geschreven. U bent schriftelijk op de hoogte gesteld van uw uitschrijving. Mocht u nog vragen hebben, mag u altijd contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 073-6137742. Met vriendelijke groet, Team Mondmedicentrum Den Bosch

Leon Wolters 10 Feb 2021 - 11:36

ik word hier altijd werkelijk keurig geholpen, en de mensen zijn zeer vriendelijk. Tandarts Hugo heb ik al 15 jaar en zijn werk houdt ook al zo lang stand. Deze man is echt een vakman

Tammo Van Dijck 28 Dec 2020 - 15:11

Proberen te verdienen op klanten in plaats van ze te helpen en te kijken wat het best is voor je. Als je belt na dat er teveel gefactureerd is duurt het heel lang voor ze bij je terug komen en krijg je de zelfde kosten maar verdeeld over 2 facturen.

Alex van den Hoogen 10 Nov 2020 - 18:26

Erg onvriendelijk personeel. Bij pijn aangeven dat je niet zo moet zeuren. Tandartsen wisselen en spreken veelal geen of slecht Nederlands. Klachten worden niet in behandeling genomen. Ben een paar jaar terug met veel tevredenheid naar een ander gegaan, dat zou ik iedereen aanraden.

Pauline van Rijen 20 Jun 2020 - 13:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Patricia Van Laarhoven 19 Jun 2020 - 22:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Cyriel Pastoor 18 Jun 2020 - 20:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Martin de Vries 15 Jan 2020 - 11:05

Nadat bleek dat een vertrekkende tandarts haar werk niet helemaal netjes had gedaan en ik contact zocht kreeg ik het volgende antwoord: " Helaas zal het opnieuw vullen/bijvullen de huidige situatie niet verbeteren." Inmiddels heeft de tandarts contact gezocht en heeft de kosten voor deze vulling gecrediteerd. Netjes opgelost, daarom nu drie sterren.

harold cobben 28 Nov 2019 - 10:34

Slecht geholpen , gebitsreiniging zeer onzorgvuldig uitgevoerd, binnen 2 weken meer aanslag dan ooit daarvoor. Dit aangegeven en een hele discussie moeten voeren omdat men hier vond dat het wel aan mijn eetpatroon zou liggen. Nee , had te maken met de onzorgvuldige behandeling en het slecht polijsten na de behandeling. Hier kom ik nooit meer ! Service NUL

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste meneer, we betreuren het dat u uw ongenoegen via twee verschillende namen uit. Zoals eerder te lezen viel in onze reactie op heer Opstal, vinden we het vervelend voor u dat u niet het resultaat heeft gekregen waar u naar op zoek was. Jammer dat u de schuld hiervan bij ons neerlegt en op deze wijze (middels onjuiste weergave van de gebeurtenissen) uw ongenoegen uit.

j.a.m. van opstal 21 Nov 2019 - 17:08

Erg slecht!! Tanden laten reinigen en na een half uurtje klaar ( €59) , binnen 2 weken zat er meer aanslag op mijn tanden dan ooit daarvoor. Blijkbaar hebben ze hier mijn tanden te ruw gemaakt waardoor deze veel aanslag oppakt en erg slecht gepolijst. Gebeld dat na 2 weken mijn tanden er slechter uitzagen dan daarvoor en besproken dat ik een herstel behandeling wilde. Dit was oke maar kon pas over 4 weken. 4 weken later geweest , blijkt men de afspraak niet vastgelegd te hebben , gewoon niets genoteerd maar gelukkig kon ik wel worden geholpen en is alles opnieuw gereinigd en ik daarna weer naar huis. Een week later krijg ik hiervoor de rekening gepresenteerd hetgeen niet was afgesproken omdat het de eerste keer zo slecht gedaan was. Ik heb mijn klacht gedaan en zou worden teruggebeld ( waar ik ook 3 x voor heb moeten bellen , pfff man man ) Eindelijk word ik teruggebeld en krijg ik een 20 min lange opsomming waarom ik toch moet betalen. Want hoogstwaarschijnlijk gebruik ik mondspoeling en dit werkt juist aanslag in de hand en nog een hele reeks onzin kreeg ik te horen. Ik geef dus aan dat wr de afspraak hadden dat het een herstelbetaling was en ik deze niet zou betalen ( als dat je met je auto de wasstraat in gaat en deze er nog half vies uitkomt, dan bieden ze je ook nogmaals een nieuw rondje aan zonder dat in rekening te brengen ) but anyhow men blijft aangeven dat er niets in het systeem staat van een gratis herstelbetaling en na 20 min was ik er wel klaar mee. Heb aangegeven te betalen en NOOIT MEER!! naar deze slechte en zeeeeeer klantonvriendelijke ballentent te komen!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste meneer, wij vinden het vervelend voor u dat u niet de resultaten krijgt die u verwacht. Het is echter onredelijk de schuld hiervan in de schoenen van onze zorgverleners te schuiven en spijtig dat u de feiten verdraaid. Wanneer wij niet verantwoordelijk zijn voor een bepaald gebitsprobleem kunnen we dit ook niet onder garantie oplossen.

Cortni Dennis 24 Sep 2019 - 11:16

(Vertaald door Google) Sprekend als een expat, sprak het personeel allemaal Engels en voelde ik me zeer welkom. Ik was in staat om snel een afspraak te maken en de service op de dag van was professioneel en super vriendelijk. (Origineel) Speaking as an expat, the staff all spoke English and made me feel very welcome. I was able to set up an appointment quickly and the service on the day of was professional and super friendly.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

(Vertaald door Google) Geweldig dat we je gelukkig hebben kunnen maken. (Origineel) Great that we were able to make you happy.

lenneke kunst 23 Sep 2019 - 21:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Arne Breepoel 18 Jun 2019 - 17:04

Tandarts zelf 4 min gezien in een behandeling van een half uur.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Arne, afhankelijk van de behandeling worden bepaalde verrichtingen in de mondzorg uitgevoerd door preventie-assistentes; zo ook bij Mondmedicentrum. Dit doen we omdat zij minimaal even goed dit onderdeel van de behandeling uitvoeren als de tandarts. Wat we echter ook denken te lezen in jouw review is de wens om aandacht te krijgen van de tandarts. We zullen ernaar streven dat jij in de toekomst hierin een betere ervaring hebt. Met vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum.

Inge C 17 Jun 2019 - 17:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Dank je Inge.

Enzo Piazza 17 Jun 2019 - 17:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

(Vertaald door Google) Bedankt. (Origineel) Grazie.

Geert Pijnenburg 19 Apr 2019 - 10:35

Heel goede tandarts met aandacht voor patient

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Wat fijn te lezen dat jij ons zo ervaart Geert.

Aart Olivier 16 Apr 2019 - 19:23

Fijne ervaring met de tandarts, werkt rustig, en kundig. Vertelt wat hij gaat doen, tijdens de behandeling. Is correct en aardig. Ben erg tevreden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Hoi Aart Olivier, Wat top dat je ons met de maximale score hebt beoordeeld! Groetjes, Team Mondmedicentrum Tandartspraktijk Den Bosch

eline josemans 15 Apr 2019 - 19:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Thanx Eline.

Marion Van Rijn 28 Jan 2019 - 21:39

Ben erg tevreden tandarts Hugo is een zeer aardige tandarts en natuurlijke de assistentes ook om niet te vergeten . In een woord geweldige praktijk .

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Dank je voor het delen Marion.

Antoinette Houdijk 28 Jan 2019 - 20:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

5 sterren; super! Dank Antoinette

Susanne v. E. 28 Jan 2019 - 20:33

Fijne tandarts, fijne praktijk. Zéker een aanrader voor angstigen en autisten, want ze luisteren heel erg goed naar wensen van cliënten.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Wat geweldig dat je ons zo aanbeveelt Susanne.

Raoul Cooijmans 28 Jan 2019 - 17:03

Een erg goede tandartspraktijk die alle stappen van je behandeling erg professioneel aanpakken!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt voor de mooie woorden Raoul.

Alfons Looman 03 Jan 2019 - 15:03

Betrouwbare kundige tandarts, die behalve Nederlands ook Spaans spreekt! Aanbevolen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt voor de leuke review!

Karl Darkins 27 Nov 2018 - 09:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Dank je wel Karl.

P Verheugt 17 Nov 2018 - 07:59

Maakt spookafspraken. Stuurt je door naar een kinder tandarts omdat ze zelf nog geen gaatje kunnen maken. Zelf geen nieuwe afspraak gemaakt maar besloten naar een goede tandarts over te stappen. Word je gebeld of je eerder naar de afspraak kan komen. (Hoe geen idee was geen nieuwe afspraak gemaakt ) Als je belt ben je maar een leugenaar. Want zelf plannen ze geen afspraken. Moet je bij zijn. Nogmaals wij hebben geen nieuwe afspraak gemaakt. En nu krijg je een rekening. Zelf 1 ster is voor deze tandarts te veel. Denk goed na of je hier behandeld wil worden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Wij herkennen ons totaal niet in dit verhaal en zien daarom niet in hoe we hier op zouden kunnen reageren. Hopelijk wordt u naar wens geholpen bij de nieuwe praktijk.

Ronald van der Spoel 13 Nov 2018 - 12:36

Kundig, efficient, punctueel

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

(Vertaald door Google) Bedankt ooit Ronald! (Origineel) Dank je Ronald!

Astrid Robeerst 12 Nov 2018 - 22:05

Hugo is een zeer bekwame tandarts en weet mij telkens weer op mijn gemak te stellen als er een ingreep nodig is. Vakkundig, begripvol en bovenal duidelijkheid. Dat maakt het bezoek heel aangenaam.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt Astrid voor de mooie feedback.

Huub Peltzer 12 Nov 2018 - 19:15

Sinds enkele jaren is Nuria mijn tandarts bij het Mond medisch centrum. Ik ben erg tevreden over haar. Zij is erg secure in haar werk en geeft duidelijke uitleg daar waar nodig.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Wat fijn dat je zo tevreden bent Huub.

Rico Loco 12 Nov 2018 - 19:10

erg vriendelijk en goed behandeld,

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

(Vertaald door Google) Bedankt Rico. (Origineel) Thanx Rico.

Kevin van Rossum 10 Sep 2018 - 23:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

(Vertaald door Google) TOP; ooit bedankt Kevin. (Origineel) TOP; dank je Kevin.

Wenche Kwinten 10 Sep 2018 - 17:19

Lieve fijne tandarts met goede zorgen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Hoi Wenche, bedankt voor jouw mooie woorden over onze tandarts. Groetjes team tandartsprakijk Monmedicentrum Den Bosch

Abdenassr Aoulad Belkacem 13 Jul 2018 - 14:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Abdenassr, zou je contact met ons op willen nemen om toe te lichten hoe het komt dat je niet tevreden bent? Wellicht zijn er vervolgens mogelijkheden voor ons om dit te veranderen. Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum

Marian Janssen 11 Jul 2018 - 19:43

Vriendelijk, duidelijk, conform afspraak, efficiënt. Met zelfs spontane nazorg na het trekken van een verstandskies waarbij ik na dagen gebeld werd om te informeren of alles goed met me ging.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Dank voor de positieve feedback Marian. Leuk ook om te lezen dat onze nazorg zo gewaardeerd wordt door jou. Groeten Team Mondmedicentrum Tandartspraktijk Den Bosch

Rudy herings 11 Jul 2018 - 07:39

wij vinden het een fijne tandarts

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt voor jouw review Rudy! Vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum Tandartspraktijk Den Bosch

Gerard van Zundert 10 Jul 2018 - 20:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

dara Soso 10 Jul 2018 - 19:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jorien Dirksen 10 Jul 2018 - 17:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Petra de Blouw 02 Jun 2018 - 21:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Petra, bedankt voor jouw mooi review!

Mike Bos 31 Mei 2018 - 09:55

Nuria is een hele goede tandarts. Ik zou haar zeker aanraden bij mensen die een nieuwe tandarts zoeken!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt voor de complimenten voor onze lieve collega tandarts Nuria.

Jolanda Breedveld 30 Mei 2018 - 17:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Bedankt voor de 5 sterren voor onze tandartspraktijk Den Bosch! Vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum

Bart Braas 20 Mei 2018 - 10:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Top Bart! Bedankt.

Ine Platvoet 21 Apr 2018 - 08:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Dag Ine, bedankt voor jouw review. Fijne dag gewenst, Team Mondmedicentrum Den Bosch

Vanya 20 Apr 2018 - 05:40

Ze zijn heel aardig en ze werken heel goed!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Hoi Vanya, bedankt voor je feedback! MVG team Mondmedicentrum Den Bosch

Frank Capone 26 Mrt 2018 - 16:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Frank, bedankt voor de 5 sterren! Groetjes Team Mondmedicentrum Tandartspraktijk Den Bosch

Joop Thissen 01 Nov 2017 - 23:09

Vandaag op controle afspraak geweest bij tandarts Jura Tortosa Hita. Ik had geen problemen maar na de door haar uitgevoerde controle bleken er toch twee gaatjes te zitten onder twee kronen, die behandeling nodig hadden. Hiervoor moest een nieuwe afspraak gemaakt worden, logisch toch. Even in de PC kijken en een uur later was er plaats voor de behandeling. De behandeling is door haar in de perfectie uitgevoerd, iedere behandeling werd vooraf toegelicht en wat er ging gebeuren, ook door haar assistente. Een geweldig team, zeer professioneel, werkend in alle rust en daardoor was er een ontspannen sfeer. De behandeling is uitgevoerd zonder verdoving en zonder pijn. Ik ben haar zeer erkentelijk en dankbaar waarbij ik met een gerust hart uitkijk naar de volgende controle over zes maanden.

krystle 19 Apr 2017 - 10:51

Klantvriendelijk, denken met je mee, laten van tevoren een offerte zien, leuk personeel ook met kinderen.

Tamara P 07 Nov 2016 - 17:33

Heel erg tevreden over deze (Spaanse) tandarts. Ze hebben moderne apparatuur die de behandeling comfortabel maakt. De eerste keer dat ik er kwam werd er een foto van mijn kiezen gemaakt. Op deze manier werd een beginnend gaatje opgespoord, dat makkelijk gefixed kon worden. Boren was zelfs zonder verdoving nauwelijks voelbaar. Ik lig daar niet angstig in de stoel.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Mondmedicentrum 's-Hertogenbosch

Beste Tamara, Bedankt voor jouw positieve feedback! Leuk om te horen dat wat we beogen ook wordt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Mondmedicentrum