Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Christiaan Huygensstraat 40, 4816BK Breda
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.2
Google
4.5
Zorgkaart
9.2
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
HKZ-Certificering
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

  • arrow maandag
    8:15 - 17:00
  • arrow dinsdag
    8:15 - 17:00
  • arrow woensdag
    8:15 - 17:00
  • arrow donderdag
    8:15 - 17:00
  • arrow vrijdag
    8:15 - 17:00

 

Tandarts Breda West

Uw tandarts in Breda West

Dental Clinics Breda Belcrum Linie is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het westen van Breda. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie:

Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.

Professionele en moderne praktijk, op loopafstand van station Breda.

Ook voor o.a. preventie, implantologie en de onzichtbare beugel.

Wij werken volgens vastgestelde tarieven.

5 dagen per week geopend.

Team Tandarts de Lini
ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Tandvlees behandeling
  • Wortelkanaal behandeling
  • Kroon- en brugwerk
  • Mondhygiëne
  • Implantaten
  • Protheses-kunstgebit
  • Facings
  • Tanden bleken
  • Kindertandheelkunde
  • Geriatrische tandheelkunde/ouderen
  • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
9.3
Tandarts
BIG nummer: 59023264002
tandarts
9.5
Mondhygiënist
BIG nummer: 09928977979
tandarts
9.4
Preventieassistent
tandarts
8.9
Mondhygiënist

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Parkeergelegenheid (Betaald)
  • Spoed
9.2
4.5
9.2
waardering icon
Melissa 22 Feb 2024 - 16:46 Sisa Jakob (Preventieassistent)
Ze heeft geduld en oog voor de persoon in de stoel. Ze communiceert op een prettige manier met zowel ons als onze kinderen. Echt een topper!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
M.A. de Zwart 17 Feb 2024 - 12:08 Rangina Rahimi (Mondhygiënist)
Zeer professioneel
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
8.8
waardering icon
M. Chichati 30 Jan 2024 - 19:15 Review voor de praktijk
Duidelijk en professioneel, ik voelde me goed op me gemak
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
8.0
Rob Van der pluijm 06 Feb 2024 - 22:01

Klantvriendelijke en kundige tandarts
Aanwinst voor de praktijk

(Translated by Google)
Customer-friendly and knowledgeable dentist
An asset to the practice

Abdelkarim Bitchou 06 Feb 2024 - 19:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ashley Lebis 02 Sep 2023 - 10:42

Goede tandartspraktijk. Inrichting huiselijk waardoor je je zeer welkom voelt. Personeel vriendelijk en zeer meedenkend met jou als patiënt om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij hen helemaal over mijn tandartsangst heen, dus ik ga hier echt niet meer weg. No way! Het is wel even wachten op een (vaste) tandarts op locatie Belcrum. Ik kan uitwijken naar andere locaties maar dat is voor mij dan weer een beetje te spannend. Ik hoop dat ze snel een nieuwe tandarts krijgen die ook net zo goed als al deze lieve meiden en heren kan werken. Go for it team Belcrum-Linie!!

(Translated by Google)
Good dental practice. Homely furnishings that make you feel very welcome. Staff friendly and very cooperative with you as a patient to make you as comfortable as possible. Thanks to them, I've completely overcome my fear of the dentist, so I won't be leaving here again. No way! We will have to wait a while for a (permanent) dentist at the Belcrum location. I can move to other locations, but that is a bit too exciting for me. I hope they get a new dentist soon who can work just as well as all these lovely girls and gentlemen. Go for the team Belcrum-Linie!!

Arie Mosies 12 Jul 2023 - 19:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ronald Van Ballegooy 12 Jul 2023 - 18:28

Prima tandarts vriendelijk en zeer kundig

(Translated by Google)
Excellent dentist, friendly and very knowledgeable

Aaaa Aaaa 03 Jul 2023 - 13:49

Twee weken geleden een afspraak gemaakt voor een wortelkanaalbehandeling, er stond een rekening open die bij een externe deurwaarder lag (waarvan ik de rekening nog niet van heb ontvangen) toen telefonisch afgesproken dat ik de behandeling na afloop contant zou betalen. Word ik 1 uur voor de afspraak gebeld met dat ik niet geholpen kan worden en de afspraak wordt geannuleerd. Dat is geen manier van zaken doen en zeker niet netjes.
Vervolgens een andere tandarts gezocht die wel gewoon netjes is met zijn patiënten. Ik heb dentalclinis gevraagd of ze me dossier konden doorsturen naar de nieuwe tandarts en dat willen ze doen wanneer ze tijd hebben ergens deze week of later terwijl ik nog met de pijn zit. Niet netjes en onprofessioneel

(Translated by Google)
Two weeks ago I made an appointment for a root canal treatment, there was an open bill with an external bailiff (whose bill I have not yet received) and I agreed by telephone that I would pay for the treatment in cash afterwards. I receive a call 1 hour before the appointment stating that I cannot be helped and the appointment is cancelled. That is no way to do business and certainly not polite.
Then looked for another dentist who is just nice to his patients. I asked dentalclinis if they could forward my file to the new dentist and they want to do that when they have time sometime this week or later while I am still in pain. Not neat and unprofessional

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Beste Aaaa Aaaa,

Bedankt voor uw feedback. We hebben dit intern besproken. Het is vervelend dat het zo is gelopen. Wanneer er nog een rekening openstaat, kunt u bij ons alleen terecht voor spoed (acute pijn, nabloeding of trauma's). Op het moment dat u uw gegevens bij ons opvroeg was de balie onbemand. We hebben zo spoedig mogelijk het dossier opgestuurd.

Met vriendelijke groet,

Het team van Dental Clinics

(Translated by Google)
Dear Aaaa Aaaa,

Thanks for your feedback. We have discussed this internally. It's unfortunate that it turned out this way. If an invoice is still outstanding, you can only contact us for emergencies (acute pain, bleeding or trauma). When you requested your details from us, the counter was unmanned. We sent the file as soon as possible.

Yours sincerely,

The Dental Clinics team

Lovejoy Dichoson 13 Jun 2023 - 20:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Elza Van Gils 07 Jun 2023 - 19:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

gurp fv 17 Mei 2023 - 21:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nicole van der Westen 04 Mei 2023 - 08:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

sirratje sirratje 19 Apr 2023 - 01:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

Selma Sussek 18 Apr 2023 - 20:25

Erg fijne behandeling gehad bij Dental Clinics mondhygiëniste & tevreden over de tandarts

(Translated by Google)
Had a very nice treatment at Dental Clinics dental hygienist & satisfied with the dentist

Richard van de Pol 12 Apr 2023 - 22:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hanan Zaghnoun 12 Apr 2023 - 19:19

Voldoende parkeer gelegenheid.

(Translated by Google)
Sufficient parking space.

Sandra Schrauwen 22 Mrt 2023 - 08:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Noël Kruitz 17 Mrt 2023 - 19:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Patrick Westerholt 14 Mrt 2023 - 19:44

Top service!

milan passchier 24 Feb 2023 - 12:51

Vriendelijk personeel en professionele behandeling

(Translated by Google)
Friendly staff and professional treatment

Louis Payens 14 Feb 2023 - 18:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marlies Bervoets 26 Jan 2023 - 09:13

Goede behandeling gehad.

(Translated by Google)
Had good treatment.

Rien van Gils 25 Jan 2023 - 21:22

Vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Prima locatie. Zeker een aanrader.

(Translated by Google)
Friendly and skilled employees. Great location. Highly recommended.

Judith Schaffels 25 Jan 2023 - 18:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tim Salet 18 Jan 2023 - 18:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Henk Jansen 18 Jan 2023 - 11:01

Ben zeer tevreden over de behandeling van Mariana Mendes ze stel je op je gemak je bent minder angstig bij haar.

(Translated by Google)
I am very satisfied with Mariana Mendes' treatment, she puts you at ease and you are less anxious with her.

Joris van Eil 01 Nov 2022 - 20:23

afsprakensysteem werkt perfect, afspraken zijn ultra stipt, adviezen zijn op maat en erg bruikbaar, er wordt met heel veel beleid met mij omgegaan als cliënt, het is bovendien gezellig. Dit geldt zowel voor mijn afspraken bij de mondhygiënist als bij de tandarts. Kortom, ik ben superblij met de overstap! Perfect.

(Translated by Google)
appointment system works perfectly, appointments are ultra punctual, advice is tailor-made and very useful, I am treated as a client with a lot of policy, and it is also pleasant. This applies to both my appointments with the dental hygienist and with the dentist. In short, I am very happy with the switch! Perfect.

Milla M 28 Okt 2022 - 11:23

Friendly and very professional team.

Abdel 27 Sep 2022 - 07:46

Ik ben zeer tevreden over de behandeling

(Translated by Google)
I am very satisfied with the treatment

Brian Raghoenandan 22 Sep 2022 - 10:14

Zeer vriendelijk personeel. Tot op heden kundige tandarts en mondhygiëniste. En aan de receptie wordt je keurig te woord gestaan / geholpen. Ook telefonisch kun je er goed terecht en als je afspraken wilt omzetten, wordt daar serieus mee om gegaan. Heel fijne praktijk.

Let wel op het betaald parkeren in de wijk.

(Translated by Google)
Very friendly staff. To date, a skilled dentist and dental hygienist. And you will be assisted/helped at the reception. You can also contact them by telephone and if you want to change appointments, this will be taken seriously. Very nice practice.

Please note that paid parking is required in the area.

Geert Orsel 13 Sep 2022 - 20:47

Mevrouw Mendes is een erg prettige tandarts.

(Translated by Google)
Mrs. Mendes is a very pleasant dentist.

Marlon Thomas 12 Jun 2022 - 09:20

Ik kom al vele jaren (20) bij tandarts Pino, zeer tevreden.
sinds een jaar ben ik bij tandarts Mendes, ook in dezelfde praktijk, en ook over haar ben ik meer dan tevreden!

(Translated by Google)
I have been coming to dentist Pino for many years (20), very satisfied.
I have been seeing dentist Mendes for a year now, also in the same practice, and I am more than satisfied with her too!

Aggie van Elewout 17 Mei 2022 - 19:00

Wij komen al zo’n 37 jaar bij tandarts Pino.
Altijd prima geholpen!!!

(Translated by Google)
We have been coming to dentist Pino for about 37 years.
Always great help!!!

Ria rijvers 17 Mei 2022 - 18:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

Connie Biermann 21 Apr 2022 - 23:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ralder de Hoogh 29 Jun 2021 - 10:09

Dit jaar door een nieuwe tandarts geholpen, vorige werkt er niet meer. Ging erg grof te werk en wilde meerdere vullingen vervangen omdat er gaatjes onder zouden zitten. Second opinion gevraagd bij andere tandarts die na uitgebreid onderzoek en foto's geen gaatjes of problemen met de vullingen kon vinden. Ook bij mijn dochter van 4 wilde ze ingrijpende handeling uitvoeren, deel van tanden wegslijpen om ruimte te maken. Voor haar twee second opinions gevraagd die dit beiden totaal onnodig vinden bij een melkgebit en erop wijzen dat dit alleen angst in de hand werkt. Ik heb hier geen vertrouwen meer in en we zijn overgestapt. Verder wel een mooie praktijk met vriendelijk personeel.

(Translated by Google)
Helped by a new dentist this year, the previous one no longer works there. I worked very roughly and wanted to replace several fillings because there were holes underneath. Requested a second opinion from another dentist who, after extensive research and photos, could find no cavities or problems with the fillings. She also wanted to perform a drastic action on my 4-year-old daughter, grinding away parts of the teeth to make room. Asked for two second opinions for her, both of whom found this completely unnecessary for baby teeth and pointed out that this only promotes fear. I no longer have confidence in this and we have switched. Furthermore, a nice practice with friendly staff.

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Beste meneer de Hoogh,
Bedankt voor uw feedback. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en onze excuses aangeboden voor de onprettige ervaring. Ook heeft de tandarts-directeur naar de foto's gekeken. We zijn in ieder geval blij om te horen dat u tevreden bent over de praktijk zelf en de vriendelijkheid van ons team.
Met vriendelijke groet,
Het team van Dental Clinics

(Translated by Google)
Dear Mr de Hoogh,
Thanks for your feedback. We have now spoken by telephone and apologized for the unpleasant experience. The dental director also looked at the photos. In any case, we are happy to hear that you are satisfied with the practice itself and the friendliness of our team.
Yours sincerely,
The Dental Clinics team

danny Kessel 21 Apr 2021 - 17:46

Ik ging door de grond. De verdoving sloeg niet aan, gaf al aan dat ik niet het gevoel had dat de verdoving werkte omdat ik ook de temperaturen nog voelde, maar toch ging ze porren. Ik stond gewoon te trillen van de pijn. Absoluut geen aanrader.

Edit: Ik begrijp dat het bij deze vestiging erg belangrijk is de juiste tandarts te treffen, er zijn hier meerdere tandartsen. De vrouw die ik had, moet je in ieder geval niet hebben. Ik zou niet kiezen voor deze praktijk omdat de kans bestaat dat je de verkeerde arts krijgt.

(Translated by Google)
I went through the floor. The anesthesia didn't work, which already indicated that I didn't have the feeling that the anesthesia was working because I could still feel the temperatures, but she still started poking. I was just shaking in pain. Definitely not recommended.

Edit: I understand that it is very important to find the right dentist at this location, there are several dentists here. In any case, you shouldn't have the woman I had. I would not choose this practice because there is a chance that you will get the wrong doctor.

Sandra Zwaal - Pastoor 15 Mrt 2021 - 12:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Hallo Sandra,
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Met vriendelijke groet,
Het team van Dental Clinics

(Translated by Google)
Hello Sandra,
Thank you for the nice review!
Yours sincerely,
The Dental Clinics team

Michel prins 27 Okt 2020 - 08:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Bedankt, Michel!

(Translated by Google)
Thanks, Michel!

Black Angel 22 Okt 2020 - 09:01

For a tooth RTG and 5 min conversation with the dentist, the price for the visit 45 €. I went asking the dentist to snatch the tooth, the doctor said he would not take it, I have to go to the surgeon to the hospital. And for the visit I waited two days. I do not recommend.

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Hello Black Angel, we're sorry to hear you're not satisfied with our service. We always try to help everyone as quickly as possible, but sometimes the wait is a little bit longer. The dentist referred you to the surgeon because the chances were high that the tooth would break during extraction. The price for the visit is set by the government. We would be happy to talk to you about the complaint. You can always give us a call. Kind regards, the Dental Clinics team

ANA DEIDA GIL 02 Apr 2019 - 16:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Bedankt voor je positieve beoordeling!

(Translated by Google)
Thank you for your positive review!

Koen de Kuiper 08 Mei 2018 - 15:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jessica Santos Barbosa 06 Jul 2017 - 08:51

Deze Google-recensie is zonder tekst