Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Esplanade de Meer 2, 1098WL Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.1
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  7:30 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:30

Tandartsen Praktijk Amsterdam (TPA) is een klantvriendelijke praktijk die professionele mondzorg aanbiedt. Voor halfjaarlijkse controle, algemene tandheelkunde en mondhygiëne staat ons team voor u klaar. Wij zijn een moderne praktijk gevestigd in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Wij zijn open van ma-vrij 08.00-17.00 uur. De praktijk is aan de A10 gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Ons team bestaat uit 5 algemene tandartsen. Naast de tandartsen werken er bij ons diverse mondhygiënistes en preventieassistentes. Zij besteden veel aandacht aan preventie van tandvleesziekten en het schoonmaken van het gebit.

Voor specialistische tandheelkundige zorg werkt TPA nauw samen met Tandheelkundig Centrum IJburg (TCIJ), waar tandartsen werkzaam zijn, die hebben doorgestudeerd op specialismen als parodontologie of implantologie. Een doorverwijzing is dus eenvoudig gemaakt.

Door de combinatie van specialisten en het inpandige tandtechnische laboratorium kunnen wij goed complexe behandelplannen uitvoeren.
 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist

Team

tandarts
0.0
Gert Jan de Weerd
Tandarts
tandarts
0.0
Jurriaan den Drijver
Tandarts
tandarts
0.0
N.P. Van Calcar
Tandarts
BIG nummer: 99052184202

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
0.0
4.1
9.8
XX XX 06 Jun 2022 - 14:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mohammed Ali Ali 30 Mei 2022 - 14:51

Niet eens 1 ster waard, slechte service van implantoloog Gert Jan de Weerd

Matthijs Groot 07 Feb 2022 - 09:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

E.N. Simon 14 Dec 2021 - 13:38

Ik ben bij de Tandarts geweest iets waar ik altijd huiverig voor bent maar de arts en zijn assistent dhr.Aldiri hebben mij zo goed ontvangen en gerustgesteld een ervaring dat ik zal nooit vergeten ik ben zeer tevreden.

Leonie Cazemier 08 Dec 2021 - 21:52

De tandartsen en mondhygiënisten zijn allemaal hartstikke goed, maar de communicatie laat regelmatig te wensen over. Ik ben meerdere keren voor een dubbele afspraak (tandarts + mondhygiënist) geweest waar dan bij aankomst bleek dat één van beide afspraken uit de agenda was verdwenen. Toch jammer als je eenmaal tijd hebt gemaakt om langs te gaan. Een receptionist zou kunnen assisisteren met de communicatie, maar die is er meestal niet.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Beste Leonie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons wat advies te schrijven, dat is erg nuttig. Sinds de eerste lockdown in maart 2020 hebben we de receptie moeten verwijderen om ervoor te zorgen dat al onze patiënten 1,5 meter persoonlijke ruimte hebben in onze wachtruimte. Afgezien daarvan zullen we ons best doen om afspraken niet te wijzigen zonder dat de patiënt hiervan op de hoogte is. We waren niet op de hoogte van dit gebeuren. Ik kan in je dossier zien dat dit een keer is gebeurd in maart, 9 maanden geleden. Fijne dag en tot snel. (Origineel) Dear Leonie, thank you that you took the time to write us some advice, that's very helpful. Since the first lockdown in march 2020 we had to remove the reception to ensure all of our patients to have 1,5 meters personal space in our waiting area. Apart from that, we will try our best not to change appointments without patients notice. We weren't aware of this happening. I can see in your file this happended once in march, 9 months ago. Have a nice day and see you soon.

Alnaser b.v. 27 Sep 2021 - 00:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

DGF 20 Aug 2021 - 18:08

Tegenwoordig zit ik bij dezelfde praktijk in Noord, maar was een zeer tevreden klant. Ben altijd een beetje nerveus voor de tandarts, maar Mo stelde me erg op mijn gemak. Transparante, vriendelijke en persoonlijke service! Groetjes, Dennis

Kees Koster 01 Jul 2021 - 08:02

Ik heb een mooi gebit maar zwak, altijd goed bijgehouden met daarbij horende vullingen en kronen. Toen ik een aantal maanden geleden hier binnen kwam trof ik een tandarts, die houd van zijn werk en zijn cliënten en dat is iets wat ik niet eerder tegen kwam, vriendelijk, geduldig, duidelijk, perfectionist met een fijn team, ik ben blij! Dank

Jos Elzenga 16 Jul 2020 - 16:22

Zojuist heel goed geholpen door Mohammed Aldeiri met het plaatsen van kronen, met echt een uitstekend resultaat!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Jos, Bedankt voor de review en voor de 5 sterren beoordeling!

B WMA 13 Mei 2020 - 02:04

Al meer dan 15 jaar ben ik zeer, zeer tevreden over deze praktijk. Natuurlijk veranderen gedurende de tijd ook de behandelende tandartsen (mede vanwege uitbreiding vestigingen). Na Gert Jan, Rixt en Elsa, werd nu Mohammad Aldeiri mijn tandarts. Toch even wennen. Maar, niets dan lof! Dr. Aldeiri is een enorm aardige, warme, rustige en aimabele man, en technisch een geweldige tandarts. Hij overlegt heel duidelijk over wat er aan de hand is en wat de keuzes zijn. En op basis van die keuzes voert hij dat geweldig uit. Ik ben echt zo ontzettend tevreden. Pak van mijn hart. Van harte aanbevolen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste WMA, Bedankt voor de review en voor de 5 sterren beoordeling!

Henrique Guimaraes 12 Mei 2020 - 12:19

(Vertaald door Google) Mohammed deed een groot werk! Top service van het personeel! (Origineel) Mohammed did a great work! Top service from the staff!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Beste Henrique, Bedankt voor uw bezoek en voor de 5 sterren waardering! (Origineel) Dear Henrique, Thanks for your visit and for the 5 star rating!

Joyce Schreuder 01 Mei 2020 - 13:11

Moderne hygiënische tandartsenpraktijk waar ik op korte termijn geholpen werd door een professionele tandarts Jessica en haar assistente. Ze hanteren een duidelijke communicatie tijdens de intake en ik ontving een goede uitleg over de stand van zaken van mijn gebit. Het onderzoek welke volgde werd gedaan met hoogwaardige apparatuur. Uiteindelijk was de telefoniste vergeten om mijn vul afspraak van mijn kies er achteraan te plannen, echter de tandarts was zeer flexibel en blokte extra tijd om toch het stuk kies welke afgebroken was na iets hards te hebben gegeten te repareren. Ik ben een tevreden klant!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Joyce, Bedankt voor de review en voor de 5 sterren beoordeling!

Romy Evander 19 Mrt 2020 - 13:01

Gebeld voor controle vervolgens krijg ik een rekening voor uitgebreid onderzoek met conclusies die ik al wist.. De reden was, omdat ik nieuw client was, maar ze waren inderdaad vergeten mij hun mail te sturen met bijkomende kosten. Fout wel toegeven, maar toch mij de factuur laten betalen.. Ook nog foto's moeten maken voor mijn dossier, wat blijkt, ik had nog foto's.. Slecht en onbetrouwbaar. Je voelt je een nummertje en het voelt alsof ze alleen maar geld aan je willen verdienen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Ik vind het erg vervelend dat u ons intakegesprek zo heeft ervaren. Bij een intake gesprek proberen we altijd alle gegevens te verzamelen om u passende zorg te bieden. We hebben geen foto’s van u ontvangen voorafgaand aan uw afspraak vandaar dat we ook foto’s hebben gemaakt. Mvg J. Jeminez, tandarts

Jolanda Scherpenisse 16 Mrt 2020 - 16:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Herwin Thole 14 Feb 2020 - 16:11

Al sinds 2012 erg blij met deze tandartsenpraktijk in Watergraafsmeer. De zorg is goed en overleg over de behandeling is altijd mogelijk.

Alain Meyer 12 Feb 2020 - 20:38

Tandartsen en mondhygiënisten die alleen uit zijn op je geld😶. TIP--->Laat hun begrotingen altijd controleren door een andere tandarts!!!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Alain, bedankt voor uw reactie. De kosten van tandheelkundige behandelingen (ook mondhygiëne) worden in Nederland door de Overheid vastgesteld, die mogen tandartspraktijken helaas niet zelf bepalen. Buiten dat, is het is inderdaad altijd slim om begrotingen (waarvoor dan ook) te laten controleren. Met vriendelijke groet.

Giselka Gutschow 01 Nov 2019 - 18:29

vele jaren was ik heel blij met tpa watergraafsmeer, maar nu ben ik toch maar opgestapt. Sinds de verbouwing is er allemaal nieuw personeel, geen bekend gezicht meer. De tandarts was lief maar die is inmiddels weg. De receptioniste is onaardig, denkt niet mee en houdt zich niet aan haar belofte. Er worden behandelingen verkocht die ik niet wil omdat dat nou eenmaal de “procedure” is. De mondhygiënist is vervangen door studenten tandheelkunde. Die deed er 2 keer 45 minuten over om mijn gebit te reinigen en de pockets te meten. Dat laatste wilde ik niet omdat ik al wist dat ik pockets heb en omdat ik de bijbehorende behandeling nooit meer wil. Kortom, ze hebben me flink op kosten gejaagd zonder overleg. Dat was vroeger niet zo.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Giselka, dank voor de genomen moeite om een review te plaatsen. Helaas was het inderdaad moeilijk om na verhuizing van 2 vaste tandartsen een goed en gemotiveerd nieuw team te krijgen maar gelukkig is dat inmiddels gelukt met tandartsen M. Aldeiri en J. Jimenez.

Arjan Bolhuis 23 Sep 2019 - 10:04

(Vertaald door Google) Vriendelijke mensen, goede service en Mohammed is de aardigste tandarts ooit. Ja, ik heb veel geld uitgegeven, maar dat was te verwachten nadat ik al geruime tijd geen tandarts had bezocht. Ga zo door met het goede werk mensen! (Origineel) Friendly people, good service & Mohammed is the nicest dentist ever. Yes, I spent a good amount of money, but that was to be expected after not seeing a dentist for quite some time. Keep up the good work folks!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Thank you Arjan!

Niels Tuning 12 Sep 2019 - 15:59

Sinds ik bij TPA ben, ben ik niet meer bang voor de tandarts. Pijnloos, professioneel, en in 1x goed.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dankjewel Niels.

Dirk Bomas 05 Aug 2019 - 18:43

(Vertaald door Google) Vriendelijk en professioneel team. (Origineel) Friendly and professional team.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

YATUSH Amsterdam Ink and Art 26 Jun 2019 - 16:29

(Vertaald door Google) Als iemand die gewoon niet van tandartsen houdt! (Ik moest een wortelkanaal krijgen) Alles wat ik kan zeggen, Dr. Mohammed is mijn nieuwe must-favoriet persoon in de wereld ... als je onder zijn hand zit, kun je vullen dat hij houdt van wat hij doet en aandacht schenkt aan de details Dank je Je bent geweldig. (Origineel) As somebody that just don’t like dentists! (I Had to get a root cannal ) All I can say , Dr. Mohammed is my new must Favorite person in the world ...... when you sit under his hand you can fill that he loves what he does and puts attention to the details Thank you You are awesome.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Graag gedaan Yatush! (Origineel) You're welcome Yatush!

Siba Shankar 26 Jun 2019 - 00:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

Frida Derkzen 12 Jun 2019 - 20:21

Heb van jongst af aan slechte ervaringen met tandartsen. Dankzij tandarts Mohammed Aldeiri heb ik minder angst voor een behandeling. Hij vertelt wat hij gaat doen, waardoor ik mij meer op mijn gemak voel.Kortom: ik voel mij gehoord! Voor mij is Mohammed met recht een toppertje, ik ben erg blij met hem. Hij vormt samen met zijn assistente een fantastisch koppel,

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Frida, wat leuk om te horen. Dank voor het mooie compliment!

Amit Kumar 08 Mei 2019 - 11:58

(Vertaald door Google) Super duur. Ik heb voor meer dan 400 euro voor 2 tandvullingen in rekening gebracht. en ze hebben mijn tand geïnfecteerd, dus ik moet gaan voor een wortelkanaalbehandeling die me weer 700 euro kostte. Ik zou dit nooit aan iedereen aanbevelen. Ze zuigen gewoon geld. (Origineel) Super expensive. I have been charged for more than 400 euros for 2 dental fillings. and they infected my tooth so i have to go for root canal which costed me again 700 euros. I would never recommend this to anyone. They just suck money.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Beste Amit, sorry dat de prijs van de behandelingen niet overeenkwam met je verwachtingen. We repareerden 4 tanden, de grootste restauratie was € 91,70 en 3 waren € 71,46, zonder de verdoving en rubberdam. We maken deze prijzen niet zelf op, de overheid doet dat wel. Waarom lieg je hierover op Google? Ik zie dat de tandarts je al een korting gaf na je telefoontje op 24 april. (Origineel) Dear Amit, sorry to here that the price of the treatments didn't match up with your expectations. We repaired 4 teeth, the biggest restoration was €91,70, and 3 were €71,46, without the anesthesia and rubberdam. We don't make up these prices ourselves, the Goverment does. Why are you lying about this on Google? I can see the dentist already gave you a discount after your phonecall on the 24th of April.

P K 07 Mei 2019 - 12:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Goedemorgen, vervelend dat u ergens niet tevreden over bent. Wie bent u en hoe zouden we u kunnen helpen?

Angelique Van Dis 05 Apr 2019 - 22:35

Top tandarts! Top team! ( Mieke@Houria). Super vriendelijk, zijn gericht op de patiënt, goed overleg wat er gaat gebeuren, of wat er evt aan zit te komen. Het aller fijnste is dat mijn angst bij deze dames een stuk minder is. 😃

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dank voor de mooie woorden Angelique!

Thijs Amstelveen 02 Apr 2019 - 07:17

Schone, hygiënische praktijk met vriendelijk personeel.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dankjewel!

Patrick Besseling 24 Mrt 2019 - 08:06

Ik ben ontzettend goed geholpen door Mohamed. Hij nam echt de tijd voor me en ik ben blij met het eindresultaat!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Fijn om te horen, dank voor de goede review!

luis bedoya 07 Mrt 2019 - 15:48

Goed werk , zeer profesioneel! Ik ben zeer tevreden over het werk en het resultaat! Dani jullie wel Mohammad en Nidia

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Bedankt Luis!

Pieter de Paauw 06 Mrt 2019 - 14:45

Mohammad is een betrouwbare tandarts. Hij luistert naar je en helpt je goed. Bij mij brak er na het aanbrengen van een facing een week later bij het flossen een klein stukje van de facing af. Ik werd snel geholpen en dit kostte niks, zoals het hoort. Aanrader dus.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dank Pieter, fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Emilio Moreno 25 Nov 2018 - 20:14

(Vertaald door Google) vriendelijk team en goede professionals. Voel je altijd goed na een sessie met Baha of andere leden van het team. aanbevolen. (Origineel) friendly team and good professionals. Always feel good after a session with Baha or any other meembers of the team. recommended.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thank you!

Cor Griffioen 09 Nov 2018 - 12:43

Mohammud is een aardige man, en niet onbelangrijk, een goede tandarts. Ik ben blij met hem.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dankjewel Cor!

Naser Awad 07 Nov 2018 - 18:09

(Vertaald door Google) Ik wil Dr. Mohammad bedanken voor zijn goede werk. Ik had veel problemen en hij hielp me om ze op zijn professionele manier kwijt te raken! (Origineel) I want to thank Dr. Mohammad for his fine work. I had alot of problems and he helped me in getting rid of them in his professional way!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Bedankt Naser (Origineel) Thanks Naser

Andrew Brown 02 Nov 2018 - 17:22

(Vertaald door Google) Zeer goede tandartsen, zijn er al enkele jaren bij. Ze hebben mij (+ mijn vrouw) geholpen met verschillende problemen en ik heb helemaal geen klachten. (Origineel) Very good dentists, have been with them for several years. They have helped me (+my wife) with a variety of issues and I have no complaints whatsoever.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Bedankt, Adrew, welkom! (Origineel) Thanks Adrew, you're welcome!

Evelyne Griffioen 30 Okt 2018 - 13:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan Voerman 26 Okt 2018 - 14:00

Ik heb nu enkele behandelingen gehad bij de tandarts van TPA Jordaan. De behandelingen waren goed en prettig. Ik heb volop vertrouwen in de kundigheid van mijn tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Bedankt voor de mooie woorden.

Malek 19 Okt 2018 - 23:39

Ik had al een aantal dagen behoorlijk veel pijn en dat is snel opgelost dankzij tandarts Aldeiri. Kundig en goed advies dus zeer tevreden over deze praktijk! Buitengewoon vriendelijk en begripvol.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Bedankt Malek!

ch yeung 06 Okt 2018 - 06:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Babba 19 Sep 2018 - 11:57

Telefonisch niet bereikbaar in hun pauze

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Bart, wat vervelend. We hebben de telefoon toch echt de hele dag bemand van 08.10 tot 17.00 door meerdere mensen. Wist je dat je je vragen ook per email of chat kan stellen? In ieder geval onze excuses.

Marianne Kramer 20 Aug 2018 - 14:38

Ik ben al zo'n 6 jaar klant van deze praktijk en ga altijd tevreden de deur weer uit. Heel fijn team! Vandaag voor het eerst na de verbouwing voor een behandeling geweest. Wat is het prachtig geworden, chapeau mensen! Ik word al jaren met de juiste zorg behandeld en zal nog jaren willen blijven. Aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Dank Marianne!

joyce blok 20 Aug 2018 - 11:47

Vandaag gebeld naar aanleiding van een gat in me kies nav tandenknarsen. Eerst door de telefoniste te horen gekregen dat ik eerst een intake gesprek moet maken omdat ik sinds 2015 niet geweest ben. Dus moet er een behandelplan gemaakt worden. Ik wil alleen dat gaatje laten vullen of kies trekken wat goedkoper is. Ik heb weinig geld te besteden en ga dus alleen in uiterste nood na de tandarts zoals nu. Maar hun verplichten je een hele kosten plaatje te nemen hele rataplan controle en plan van aanpak bla bla ik wil gewoon geholpen worden.nou toch afspraak gekregen 15.minuten later dus ik denk hij gaat gevuld worden of getrokken .... Maar nee ook de tandarts begon even over het gehele kosten plaatje. Dus ze verplichten je gewoon extra geld uit te geven wat je niet hebt. Zit nu thuis met gat in me kies en geen tandarts meer !!!!! Belachelijk hoe je niet geholpen word hier.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Joyce, Vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij willen graag voorkomen dat patiënten gebitsproblemen krijgen daarom als een patiënt lange tijd niet geweest is willen wij graag voor u alles nakijken zodat we uw gebit netjes houden en niet wanneer er een probleem is dit pas gaan oplossen. Wij willen u uiteraard graag helpen de kies te behandelen en zien u graag terug bij ons in de praktijk.

Wil co 07 Aug 2018 - 17:21

Zeer goede zorg!!en kan me dan ook zeker niet vinden in alle negatieve reacties hier. Ik ging altijd heel bezwaard naar de tandarts, Maar nadat ik patient ben geworden bij tpa ga ik lachend. Goed bekwaam vriendelijk personeel die rustig de tijd voor je nemen, en alles goed uitleggen. Kortom goeie service ga zo door!!! Gr willem wanders

Robin Vogel 18 Jul 2018 - 20:16

Op 19 juni brak mijn kroon, die twee jaar geleden gezet was bij TPA. TPA geeft op de website aan dat ze zo zeker zijn over hun kroonwerk dat ze 3 jaar garantie geven. Op 21 juni kon ik bij TPA terecht. Daar heeft men een stift ingezet en een noodkroon. Die lag er binnen 24u ook uit. Mij is verteld dat ik die vrijdag of de week erop gebeld zou worden, omdat de eigenaar naar mijn situatie moest kijken. Het is nu 18 juli. Ik ben nog steeds niet gebeld. Ik krijg telefonisch niemand te pakken en op mijn terugbelverzoek wordt niet gereageerd. Op 13 juli had ik een controle-afspraak staan. Daarbij is in mijn mond gekeken, maar verder niets gedaan aan de ontbrekende kroon. De tandarts die mij behandelde wist ook niet hoe het verder moest. Want de eigenaar moet daar een beslissing over nemen. Inmiddels loop ik morgen een maand zonder kroon. Ik heb tijdens de controleafapraak mijn beklag gedaan bij de dienstdoende tandarts. Aangegeven dat ik ontevreden ben over de communicatie en heel graag een oplossing verlang. Hij zou het doorgeven, maar ik heb dus nog steeds niks gehoord. Ik probeer het nu maar op deze manier in de hoop dat er zo wel contact met mij opgenomen wordt. Dus TPA laat van je horen!

Bas G 19 Mei 2018 - 03:15

De receptionisten zijn heel erg naar in omgang. Dat is hier ook te merken aan de manier waarop wordt gereageerd Op negatieve recensies. De klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Dit geldt eveneens voor de professionaliteit. Ik voel mij hier niet op mijn gemak. Verder ook jammer dat de klanten worden omgekocht met de verloting van elektrische tandenborstels om goede recensies achter te laten. Dat neemt de oprechtheid van de positieve recensies helaas ook weg. Deze tandartsenpraktijk is slechts gericht op het verdienen van geld en oog voor de klant is er niet zolang het niet uitkomt. Dit vertaalt zich in de missende hartelijkheid van zij die de klanten te woord moeten staan. Ik kom hier nooit meer en hoop dat anderen ook niet de fout begaan om zo’n dure tandarts te betalen en daar weinig tot niks voor terug te krijgen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Bas G, Wij danken u voor uw reactie. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Onze praktijk staat juist voor kwaliteit en de beste zorg naar onze patiënten toe. Ik zou graag uw ervaring persoonlijk met u bespreken en zou u willen vragen mij te mailen op: lbellotto@tpamsterdam.nl

henk tank 06 Apr 2018 - 21:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

TheSweetKeys 04 Dec 2017 - 08:26

Bijzonder onbeschofte receptionistes.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Sweetkeys, helaas was u dusdanig laat voor uw afspraak dat we niet voldoende tijd meer hadden om u te kunnen behandelen, inderdaad heel vervelend. Hopelijk zien we u de volgende keer op de afgesproken tijd om juiste zorg te kunnen geven?

Rox A 26 Sep 2017 - 14:37

Een jaar of zes al patient bij deze tandarts. Vakbekwame en vriendelijke mensen. Maar! Eerlijk gezegd altijd moeten wachten, ook als ik een afspraak aan het begin van de dag had. Het 48-uursbeleid dat wordt gehanteerd voor het afzeggen van een afspraak wordt zeer streng nageleefd en daarin geen enkele coulance. Heb in de tijd dat ik patiënt ben hier nog nooit een afspraak afgezegd, maar toen mijn dochter op zaterdagavond ziek werd en dat op maandagochtend nog steeds was, heb ik gelijk gebeld om aan te geven dat ik de afspraak (die 's middags was) helaas niet kon nakomen. Achteraf een factuur van 120 euro gekregen waarover gelijk gebeld, maar niet over teruggebeld werd (ondanks afspraak). Later nogmaals bij de herinnering gebeld en een week later pas teruggebeld. Helaas geen enkele coulance maar enkel fixatie op de algemene voorwaarden. Als ik een nieuwe afspraak zou maken dan zou het bedrag nog wel verlaagd kunnen worden (inmiddels -tijdelijk- verhuisd naar de andere kant van het land dus niet mogelijk). Al met al DIEP teleurgesteld en voor mij alle reden om -bij terugkeer naar Amsterdam- een andere tandarts te zoeken die meer klant- en minder omzetgericht is. P.s. let op! De lovende recensies worden gevraagd door de tandarts. Briefjes in de praktijk: vul een recensie in op google en maak kans op een elektrische tandenborstel!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste mevrouw Rox, Wat jammer dat u na ons uitgebreide telefoongesprek van gistermiddag waarin ik u ons 48 uur beleid heel goed heb uitgelegd en u aangaf het volledig te begrijpen omdat u zelf bij een soortgelijk bedrijf heeft gewerkt met dit soort, en zelf nog strengere regels zoals u verwoorde u alsnog een negatieve recensie schrijft. Ik begrijp dat u het betreurd dat wij de rekening niet crediteren. Maar helaas moeten wij daar een lijn in trekken naar al onze patiënten toe en kunnen wij dat niet voor 1 patiënt wel doen en voor een ander niet. In het gesprek hebben wij u verteld dat wij het heel goed begrijpen dat het vervelend is als iemand ziek is geworden of verhinderd is maar dat wij als praktijk tijd reserveren voor patiënten en als er op het laatste moment een afspraak geannuleerd moet worden dit ons als praktijk geld kost. Vandaar dat wij een 48 uur beleid hanteren waarbij als de afspraak dan na afzegging binnen 2 weken opnieuw zal plaatsvinden zullen de kosten die gemaakt zijn voor het afzeggen van de afsprak 50% in mindering gebracht worden.

Rico van Midde 12 Sep 2017 - 16:21

(Vertaald door Google) Voor de mensen die deze tandarts net als ik leuk vinden voor de recensies ... Ze promootten met een dure elektrische tandenborstel voor de beste recensie :( (Origineel) For the people that like this dentist for the reviews just as I did... They promoted with an expensive electric toothbrush for the best review :(

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

(Vertaald door Google) Beste Rico, je laatste afspraak was in 2013 (Origineel) Dear Rico, your last appointment was in 2013

Dennis Manshande 01 Aug 2017 - 10:04

Super blij met de tandarts en mondhygiënist kom er graag ( normaal heb ik stress maar bij hun voel ik me op me gemak ) mvg dennis

Lars Hoogland 02 Jun 2017 - 11:45

Na een aantal jaar geen tandarts bezocht te hebben door slechte ervaringen besloten naar TPA te gaan. Een erg fijne eerste ervaring gehad waarbij alle handelingen stap voor stap werden uitgelegd op professionele manier. Zeker een aanrader.

Maarten vd Wal 04 Mei 2017 - 20:54

Vanwege een zeer pijnlijke kies ben ik me gaan oriënteren op een tandarts in mijn nieuwe buurt. Gebasseerd op de vele goede recensies heb ik mij ingeschreven bij de praktijk. En daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kon binnen een dag terecht en ben direct geholpen met een wortelkanaalbehandeling. Snel en pijnloos. En dus: 24 uur nadat ik me had ingeschreven kon ik weer iets anders eten dan soep ☺. Erg blij mee. Een aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Maarten, wat fijn dat je nu weer pijnvrij bent. En bedankt voor je positieve woorden. Vriendelijke groet, Tandartsen Praktijk Amsterdam

Fisla Marjanovic 17 Apr 2017 - 12:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kees den Heijer 23 Jan 2017 - 12:41

Uitstekende praktijk, prima mensen. Mijn gebit, dat nogal verwaarloosd was, is weer helemaal netjes gemaakt. Nooit pijn van betekenis gehad, Klasse!

WTH_Lamename 24 Sep 2016 - 16:17

Ik heb een gaatje gevuld en het doet nog steeds pijn de tandarts zei tegen mij half jaar maar er zijn nu al 3maandem voorbij en het is nog steeds pijnlijk om op te kauwen.. kan geen eens een sla blaadje kauwen of de vreselijke pijn schiet erin. Erg vervelend en jammer want heb het nagevrgaad bij andere tandartsen en hun zeggen dat het niet klopt.. dat een gevuld gaatje zoveel pijn na geeft en zolang

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Joey, heel vervelend inderdaad. We hebben vele diepe gaatjes voor je behandeld en helaas blijft een kies soms toch zeer doen. Je bent uiteraard van harte welkom om nog eens naar de kies te laten kijken en dan kunnen we wat aanvullend onderzoek doen. Je kan ons op werkdagen van 08.00 tot 20.00 bereiken op 020-3983132

Donna Kersten 07 Jun 2016 - 15:06

Bij TPA kwam ik erachter dat ik mijn hele leven lang mijn tanden verkeerd poetste. Ik lag in de stoel bij de mondhygiëniste waar ik ineens een mini cursus tandenpoetsen kreeg. Beschamend; ik was natuurlijk al twintig. Wel heel handig, want ik snapte ineens waar al die gaatjes vandaan kwamen. Het personeel is altijd ontzettend vriendelijk en bovendien gezellig. Ze denken altijd met je mee (ook met het financiële plaatje) wat altijd fijn is. Nog fijner: ze staan meteen voor je klaar als je kies ineens besluit af te breken. Zo brak mijn kies vorig jaar af en had ik alleen nog maar een raar stompje over. Je begrijpt, ik zat in de stress. Mijn tandarts bleef echter heel erg rustig en relaxed. Geloof me, dat is precies het soort tandarts dat je wilt hebben op zo'n moment. Maakt niks uit waar ik ga wonen later, dit zal altijd mijn tandarts blijven.

Adolfo Bulfoni 22 Mrt 2016 - 08:01

(Vertaald door Google) Na het lezen van alle goede beoordelingen besloot ik deze plek hier te proberen; Ik had een afspraak gepland voor de middag. Enkele dagen later stuurden ze me een e-mail waarin ze zeiden dat de tandarts op dat moment niet meer werkt, dus moest ze het een week later om 7.30 uur verzetten. Hoewel heel vroeg, besloot ik het te nemen om het gemakkelijker te maken. Ik ontving drie verschillende e-mails met een bevestiging van de afspraak. De dag van de afspraak Ik werd wakker om 6, nam de tram, ging er. Tot mijn verbazing, kon het meisje bij de receptie niet de afspraak te vinden. Ze zei dat het haar heel erg speet, maar de tandarts was er niet en ze zou pas om 9 uur aankomen. Hoe is het mogelijk om zo ongeorganiseerd en chaotisch te zijn? Als ze zo chaotisch met schema's kan ik me niet voorstellen hoe ze behandelen patiënten. (Origineel) After reading all the good reviews i decided to try this place here; I had an appointment scheduled for the afternoon. Few days later they sent me an email where they say the dentist at that time is not working anymore, so she had to reschedule it the week after at 7.30am. Although very early, I decided to take it to make things easier. I received three different emails with confirmation of appointment. The day of appointment I woke up at 6, took the tram, went there. To my astonishment, the girl at the reception couldn't find the appointment. She said she was very sorry, but the dentist was not there and she would arrive only at 9. How is it possible to be so unorganized and chaotic? If they are so chaotic with schedules I can't imagine how do they treat patients.

Stephana de Wolf 18 Feb 2016 - 16:14

Nadat ik het hoge noorden verruild heb voor de hoofdstad, moest ik op zoek naar een nieuwe tandarts in Amsterdam. Door het grote aanbod was het moeilijk kiezen. Ik kwam eerst bij een tandarts terecht waar ik niet prettig behandeld werd. Op aanraden van mijn zorgverzekeraar kwam ik uit bij Tandartsen Praktijk Amsterdam (Watergraafsmeer). Er werd goed naar mij geluisterd, ik voelde me begrepen en gehoord! Geen ongewenst advies of oordeel, maar een deskundige blik en behandeling. Een hele fijne ervaring en ik zie nu ook minder op tegen mijn vervolgafspraak!

Linda Hospers 08 Feb 2016 - 15:02

Sinds ik bij TP Amsterdam zit, kom ik altijd tevreden terug van de tandarts. Sinds TP Amsterdam zijn de gebitsreinigingen net zo fijn als je haar wassen bij de kapper! Super fijne en aardige mensen. Goed te bereiken met OV.

Gregory Nm 07 Feb 2016 - 13:34

Ik ben nu al meer dan een jaar bij Tandartspraktijk Amsterdam op aanraden van een vriend van mij. Het intakeproces was zeer prettig verlopen, er werd rustig een behandelplan opgesteld en alles is helemaal goed verlopen. Ook de samenwerking met de verschillende filialen verloopt goed zo moest ik zelf even naar de praktijk in IJburg waar ik ook op precies dezelfde wijze heel professioneel en heel vriendelijk ben geholpen. Nu een jaar verder, heb ik nog steeds dezelfde mening als mijn eerste indruk. Tandartspraktijk Amsterdam heeft mij tot nu toe nog niet teleurgesteld en ik denk ook niet dat ze dat in de loop van de tijd zullen doen. Ook het feit dat je constant via sms en mail wordt herinnert aan de afspraken is ook een hele goede kwaliteit van hen. Aangezien je alvast een afspraak maakt voor over 6 maanden voor de controle is het vaak dat je het alsnog even vergeet. Door de mailtjes en smsjes vergeet je het niet en kan je afspraak je nooit ontgaan. Mocht het nou zijn dat je uiteindelijk niet kan op de afgesproken tijd doen ze nooit heel moeilijk over het wijzigen van de afspraak. Ik zeg prima team en tot nu toe mijn beste tandarts!

Jasmijn Seghers 03 Feb 2016 - 14:19

Ik heb mij net een maandje ingeschreven bij TP Amsterdam. Door de goede service en strakke planning van de afspraken heb ik zowel een intake gesprek als een behandeling gehad! Ook houden de tandartsen en mondhygiënisten zich goed aan het schema van de afspraken, waardoor er in mijn beleving geen uitloop van afspraken is en je dus niet lang hoeft te wachten. Door de vele herinneringen via de mail vergeet ik mijn afspraak niet, wat ik ontzettend fijn vind. Bij de behandeling die ik had, was ik per ongeluk te laat. Daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan en in de resterende tijd kreeg ik alsnog mijn behandeling. Veel verstand van tandartsbehandelingen heb ik niet, in mijn opinie doet de tandarts zijn werk zo goed als hij kan. Toch heb ik het idee dat de kwaliteit van de behandelingen zeer hoog is en ik keerde altijd met een tevreden gevoel terug van de behandelingen. En dat bij de tandarts! Laatst opperde ik tijdens de behandeling dat ik graag een wat witter gebit wilde en gelijk kwamen er adviezen en opties vanuit de tandarts. Waar ik bij mijn eerdere tandartsen hier juist heel veel moeite voor moest doen. Kortom, TP Amsterdam is een praktijk die ronduit goed is voor je gebit!

Joost Kuper 17 Dec 2015 - 16:47

Dit is een geweldige praktijk. Thijs, super tandarts, ontzettend bedankt. Na jaren van angst en weglopen bij andere praktijken (schaam!) hier gisteren geholpen aan verstandskies en kies daarvóór. In 25 minuten: pijnloze verdoving; goed geïnformeerd over behandeling; snel trekken; heel veel hulp bij geruststellen; gehecht en nazorg. Geweldig, wat ben ik blij met jullie!

Geert Luijten 09 Nov 2015 - 13:29

Op zeer korte termijn kon ik hier terecht met mijn 4 kids voor een intake en vervolgafspraken. Mijn kids en ikzelf zijn ook zeer enthousiast of de werkwijze van Rixt en Suzanne. Mijn kinderen hadden voorheen ook een beetje angst voor de tandarts maar die is hier meteen na de eerste afspraak weggenomen en kijken hoe gek het ook klinkt al uit naar de volgende behandeling. Ze zijn ook thuis onderling elkaar aan het stimuleren met het verzorgen van hun tanden. Top!

Alejandra Silva 22 Okt 2015 - 08:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tamara Bruggemans-Lepage 13 Okt 2015 - 11:40

Helaas geen goede ervaringen met deze tandarts. Bij de eerste afspraak een kwartier zitten wachten in de stoel, daar zit je dan in een nieuwe praktijk. Daarnaast krijg je ongevraagd advies over flossen/stoken, waar je nog voor moet betalen ook. Berekenen meer tijd dan ze eigenlijk aan je besteden, blijkbaar moeten ze zelfs aan een goed gebit nog verdienen. Maar ze kunnen bij controle niet eens tandsteen weghalen, daar moet je weer een nieuwe afspraak voor maken. Bij het overstappen naar een andere tandarts is het onmogelijk om per e-mail je dossier mee te krijgen. Onprofessioneel, denken niet mee, werken niet mee.

Stephanie Van Graas 22 Sep 2015 - 14:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Evita Papadopoulou 05 Sep 2015 - 23:07

(Vertaald door Google) Een bezoek aan mijn tandarts is een van de dingen waar ik nooit naar uitkeek. Een bezoek aan een nieuwe tandarts, vooral iemand die mijn taal niet spreekt, is een van de dingen die ik altijd als onmogelijk beschouwde. Maar omdat ik er een moest vinden, bezocht ik TPA in Watergraafsmeer en ontmoette daar mijn nieuwe tandarts, Thijs Esser. Na aandachtig naar me te hebben geluisterd, controleerde hij mijn abces en zei tegen me drie magische woorden: Wortelkanaalbehandeling ... de gruwel! Dankzij hem en de rest van het personeel daar was het echter niet zo. Ze waren erg vriendelijk maar ook zeer professioneel met een uitstekende kennis van het Engels, waardoor ik het probleem beter kon begrijpen. Wat de behandeling betreft, deze was succesvol en pijnvrij! Veel dank aan het TPA-team en vooral aan Thijs voor zijn uitstekende behandeling, voor het verdienen van mijn vertrouwen en voor het helpen ontspannen door het hele proces. (Origineel) A visit to my dentist is one of the things I was never looking forward to. A visit to a new dentist, especially one who does not speak my language, is one of the things I used to consider as impossible. But since I had to find one, I visited TPA in Watergraafsmeer and met there my new dentist, Thijs Esser. After listening to me carefully, he checked my abscessed tooth and said to me three magic words: Root Canal Treatment….the horror! However, thanks to him and the rest of the staff there, it wasn’t. They were very friendly but also very professional with an excellent knowledge of English, which helped me understand the problem better. As for the treatment, it was successful and pain free! A big thanks to the TPA team and especially to Thijs for his excellent treatment, for earning my trust and for helping me relax through the whole process.

Erik Smit 19 Aug 2015 - 07:31

Geweldige service! Gisteren volledig pijnvrij een kroon laten zetten. Ze hebben alle high tech apparatuur in huis om je direct en heel snel te helpen. Binnen een uur stond ik weer buiten, en nu totaal geen pijn meer met eten. Fantastisch!

Annerieke Glaser 05 Aug 2015 - 11:45

Zeer fijne ervaringen met deze praktijk. Alle aandacht voor patient, goede en uitgebereide uitleg. Ik was vroeger altijd bang voor de tandarts, maar tegenwoordig niet meer.

Berna Tuvay 09 Jul 2015 - 22:21

Vandaag mijn intake-consult gehad bij Tandartsen Praktijk Amsterdam - locatie Watergraafsmeer en ik ben heel enthousiast over deze praktijk. Het personeel is ontzettend vriendelijk en professioneel, de behandelende tandarts en assistente zijn zeer bekwaam en alles werd tot in de puntjes toegelicht. Tijdens de afspraak werd er geïnformeerd naar de medische achtergrond, een aantal foto's genomen en in de mond zelf gekeken. Vervolgens werd er een behandelplan voorgesteld en ten slotte werd het verloop van de behandeling geëvalueerd. De tandarts maakte voldoende ruimte voor het stellen van vragen en legde helder uit wat de volgende stappen zijn. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen in mijn omgeving deze praktijk aan! ;-) Bedankt TPA voor deze fantastische zorg! ☆☆☆☆☆

Arnold 24 Jun 2015 - 16:22

TPA is voor mij de beste Tandartsen praktijk ooit. Het volledige team is zeer professioneel. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied staat hoog in het vaandel. De wijze waarop mijn versleten gebit opnieuw is opgebouwd is ongelooflijk en getuigt van grote deskundigheid. Ik wist niet dat dit mogelijk was en heb weer een grote glimlach. De gastvrijheid bij ontvangst en de wijze waarop de behandelplannen besproken worden heb ik als erg prettig ervaren. Je merkt aan de sfeer dat hier mensen werken die van hun vak houden.

Rixt Geertsma 29 Mei 2015 - 22:13

Als je op zoek bent naar een tandarts is TPA echt een aanrader. Vandaag mijn eerste afspraak gehad en dit was van begin tot eind een ontzettend fijn tandarts bezoek. Het begint al met een hartelijk ontvangst. Vervolgens een uitgebreide en persoonlijke intake waarbij de tandarts de tijd voor me nam. De behandeling zelf kwam deskundig over en het was fijn dat de tandarts alles goed toelichtte. Ook de receptioniste nam de tijd om de rekening duidelijk uit te leggen. Op deze manier valt een bezoekje aan de tandarts echt mee.

D 30 Mrt 2015 - 13:00

na zes jaar angst te hebben gehad nu eindelijk geen angst meer. dit komt vooral door de goede zorg van de tandartsen en andere personeelsleden. ik kan nu met een gerust hart in de stoel gaan liggen. het is een top-praktijk die je graag helpt. zelfs nu in ben verhuisd blijven zij mijn tandarts. dit zegt toch wat over hoe goed ze zijn.

Rob Berentsen 24 Feb 2015 - 16:27

Fijne to-the-point en kundige praktijk. Vriendelijk personeel en tandartsen. Niet de goedkoopste, maar wel flexibel (oa. mogelijkheid tot behandelen 's avonds en vanaf 07.30u 's ochtends) en mijns inziens pragmatisch. Afspraak is via internet te maken en wijzigen wat ik ook wel prettig vind. Klein nadeeltje is het betaald parkeren, maar ja, dat hoort bij Amsterdam (binnen de Ring) inmiddels.

yamal uchime 28 Jan 2015 - 17:12

Sinds mijn vierde kom ik al bij TPA. Bang voor de tandarts was ik nooit. Dat komt natuurlijk door de goede artsen en aardige assistenten. Mijn gebit voelt altijd weer helemaal goed aan als ik van de tandarts kom. Ook vind ik dat de praktijk erg mooi is ingericht daarom ga ik graag naar de tandarts. Daarom raad ik TPA aan iedereen aan!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Beste Yamal, hartstikke bedankt! We hopen dat we nog jaren de zorg voor jouw gebit mogen dragen!

Anne ten Berge 27 Jan 2015 - 13:44

Onze zoon van inmiddels 6 komt al zeker twee jaar bij de tandartsen van Tandartspraktijk Amsterdam in Watergraafmeer. Omdat hij een aandoening heeft aan zijn tandglazuur moet hij helaas regelmatig naar de tandarts en heeft hij ook al vullingen en zelfs een kies moeten laten trekken. De tandartsen van Praktijk Amsterdam in Watergraafsmeer gaan echt super goed met hem om, hij gaat zelf na al deze behandelingen nooit met tegenzin naar de tandarts. Wij zijn heel erg blij met deze goede zorg voor hem (ook voor onszelf trouwens)!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

beste mevrouw ten Berge, Heel hartelijk dank voor de positieve Recensie, wij zijn blij dat u zo tevreden bent. vriendelijke groet. team van TPA

Adoptie Los Caballos Luna 06 Dec 2014 - 09:55

Blij, dat ben ik. En dat zullen de meeste niet zeggen als ze bij de tandarts vandaan komen! Omdat onze tandarts stopte, moesten wij een andere praktijk zoeken. Vond ik helemaal niet erg, want zo leuk vond ik onze tandarts niet. Maar, dan is het toch maar weer afwachten bij wie je terecht komt. Mijn moeder ging kennismaken en kwam zowaar enthousiast thuis! Dat kan ik me niet voorstellen, maar ze had het over een zéér klantvriendelijke praktijk, met super leuk en aardig personeel, met vakkennis en vernieuwing en had verschillenden dingen geleerd. Mooie is ook dat het maar 3 minuten vanaf ons huis zit, en is super goed te bereiken ook met openbaar vervoer, de halte is zowat voor de deur. Afijn, ik was aan de beurt! Ik ben eigenlijk hartstikke bang voor de tandarts maar je laat je verder ook niet kennen! Met zwetende handjes, werd ik zeer vriendelijk ontvangen, eerst een intake gesprek, en vertelde eerlijk dat ik niet zo blij was met de tandarts. Nou ik hoefde me helemaal geen zorgen te maken, alles komt goed!. 2e afspraak gemaakt, daar zat ik nogal tegenop! Verdoving, die ik nog nooit heb gehad en toch een aardig rigoureuze aanpak op de bovenkant van mijn tanden. Ik ging met stress heen, en ging voor het eerst sinds jaren blij terug naar huis, nergens last van gehad, alleen een beetje slap aan het praten het eerste uur. ( De meeste vonden dat wel lekker rustig!) Super lieve mensen ALLEMAAL stuk voor stuk, véél geduld en stelde mij genoeg gerust! De assistent kwam zelfs even vertellen dat ik mijn telefoon thuis was vergeten, dat mijn moeder had gebeld en dat ik wel eerst even naar huis moest komen! Kleine dingetjes doen het, het is een lang verhaal, maar wilde het toch even kwijt. Ik durf voor het eerst sinds jaren zonder problemen naar de tandarts. Ik vind het zelfs een beetje leuk! Dus... ben je opzoek naar een tandarts, ik raad voor 100% deze aan! Ik ben blij, en dat zal zeker worden! xxxx

waardering
Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer

Lisa ! wat een vreselijk lieve revieuw heb jij geschreven! echt hartelijk dank , dat is zo waardevol voor ons! blij dat je je bij ons zo op je gemak voelt! tot gauw! alhoewel misschien toch liever niet :-)) groetjes Sylvia TPA

Jorrien kremer 20 Nov 2014 - 12:27

Ik ben lang opzoek geweest naar een goede tandarts na mijn verhuizing naar Amsterdam. TCA watergraafsmeer en Ijburg zijn beide hele goede centrums. Ik vind mijn gebit super belangrijk en merk dat mijn tandarts (Juriaan) dat net zo belangrijk vindt. Vandaag een kroon laten maken en zetten, allemaal in 1 afspraak omdat het centrum over de meest geavanceerde techniek beschik. De sfeer en het personeel is heel vriendelijk en er hangt een open sfeer. Ik ben al een paar jaar erg tevreden over deze tandarts :-)!!

Andrius Drevinskas 11 Nov 2014 - 11:05

ik ben verhuisd, woon niet meer in Amsterdam. Maar ik blijf graag bij TPA ingeschreven. Die extra kilometers te reizen zijn zeker de moeite waard want tandarts en overig personeel zijn zeer professioneel !!! TOP !!!

Arni Zechmeister 10 Nov 2014 - 20:33

(Vertaald door Google) Als u uit het buitenland komt, is de keuze voor een tandarts nooit eenvoudig. Ik had vreselijke pijn en daarom moest ik op zoek naar een tandarts, omdat ik geen idee had waar ik heen moest, koos ik voor TPAmsterdam (Watergrafsmeer) omdat het slechts een paar minuten van mijn huis was. In het begin was ik een beetje nerveus, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar nu kan ik later zeggen dat het echt een goede keuze was geweest. Iedereen was vriendelijk en tegelijkertijd professioneel! Voor mij is het belangrijkste bij een tandarts dat je een goed gevoel hebt, dat de arts competent is en dat je hem / haar kunt vertrouwen en precies dat positieve gevoel dat ik had tijdens de behandeling (het was een behoorlijk zware wortelbehandeling). Nu is de pijn eindelijk weg en ben ik erg blij met het goede werk dat iedereen bij TPA heeft gedaan! Ik kan het iedereen aanbevelen! Speciale dank aan Rixt, Suzanne en Sylvia! (Origineel) If you come from abroad the choice of a dentist is never easy. I had terrible pain and therefore I had to look for a dentist, as had no idea where to go, I chosed TPAmsterdam (Watergrafsmeer) as its just a few minutes from my home. In the beginning I was a little nervous, as I didn´t know what to expect, but now afterwards I can say that it had been a really good choice. Everyone was friendly and at the same time professional! For me the most important thing at a dentist is that you have a good feeling, that the doctor is competent and that you can trust him/her and exactly that positive feeling I had during the treatment (it was a pretty tough root treatment). Now the pain is finally gone and I´m really happy about the good job everyone made at TPA! I can highly recommend it to everyone! Special thanks to Rixt, Suzanne and Sylvia!

Nathalie K. 30 Jul 2014 - 16:46

Zowel bij de tandarts, de mondhygieniste als de receptioniste voel ik de persoonlijke aandacht. Ze zijn allemaal heel aardig en begripvol en geven goede uitleg over wat ze gaan doen, wat het gaat kosten en geven verder duidelijke adviezen die goed op te volgen zijn. Naar de tandarts gaan is niet mijn hobby, maar bij deze praktijk voel ik mij goed op mijn gemak en ben ik gemotiveerd om mijn mond gezond te houden. Een aanrader!

Matteo Seminaroti 09 Jul 2014 - 20:07

(Vertaald door Google) Ik ben niet Nederlands, maar ik moet toegeven dat dit voor expats een geweldig centrum is! Iedereen spreekt perfect Engels, tandartsen zijn professionele en erg aardige personen. Ik raad het ten sterkste aan! (Origineel) I'm not dutch, but I have to admit that for expats this is a great center! Everybody speaks perfect english, dentists are professional and really nice persons. I Highly recommend it!

Natascha K 20 Jun 2014 - 15:26

Sinds twee jaar ben ik onder behandeling bij Tandartsen Praktijk Amsterdam en dat bevalt me tot dusverre erg goed. Het team is enthousiast en vriendelijk en wat ik vooral prettig vind is dat ze echt de tijd voor me nemen. Waar ik me bij mijn vorige tandarts kon ergeren aan het lange wachten voor je aan de de beurt was en dan ook nog eens in vijf minuten weer buiten staan zonder enig persoonlijk contact - heb ik hier een heel andere, prettige ervaring op gedaan. Een aanrader!

Sophie Claassen 04 Jun 2014 - 14:43

Kort geleden wilde ik de overstap maken naar een tandarts in Amsterdam. De website van Tandartsen Praktijk Amsterdam gaf me direct een goed gevoel. Ik belde voor een eerste afspraak en kon de week daarop al terecht. Mijn eerste indruk aldaar was prettig, mede doordat de tandarts en haar assistente behalve interesse in mijn gebit, ook persoonlijke interesse toonden. Twee dagen later kon ik terecht voor mijn eerste behandeling bij de mondhygiëniste. Ook hier kwam ik blij van terug. Ze gaf vakkundige adviezen en is voorzichtig en toch grondig te werk gegaan. Al met al zou ik deze zorginstelling aanbevelen. De aardige medewerkers leggen alles wat ze doen uit en beantwoorden al je vragen. Ze nemen de tijd voor je, iets wat niet vanzelfsprekend is in een drukke praktijk. Om deze redenen lijkt deze instelling me tevens een goede keus voor mensen met angst voor de tandarts.

Ezra Langendorff 28 Apr 2014 - 13:16

Professionele praktijk met jonge tandartsen die hun vak verstaan. Prettig en moderne benadering en zeer klantvriendelijk.

Ed Kakes 23 Mrt 2014 - 00:09

Ik heb een uitgebeid onderzoek gedaan naar de beste tandarts in mijn buurt en kwam uit bij de TPA. Na een paar bezoeken was het mij duidelijk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Een jong en goed opgeleid team dat aan continue bijscholing doet en de nieuwste technieken gebruikt. Dit gepaard met korte wachttijden en grote klantvriendelijkheid. Ik kan deze tandarts iedereen aanraden. Ed Kakes

Rita Herban 24 Feb 2014 - 17:41

(Vertaald door Google) Sinds jaren bezoekt de hele familie deze tandartspraktijk en we zijn echt tevreden met hun diensten. Zelfs de kinderen zijn niet bang voor de tandartsen! Sterk aanbevolen. (Origineel) Since years the whole family has been visiting this dental studio and we are really satisfied with their services. Even the children are not afraid of the dentists! Highly recommended.

Thijs Timmermans 05 Mei 2013 - 13:30

Deze tandartspraktijk is echt een gouden greep geweest. De intake verliep meteen al vriendelijk, to the point en deskundig. Een behandelplan waar ik me geheel in kon vinden werd na een half uur al met mij doorgenomen. Dank je Elsa! Ik had een voortand die er al jarenlang wat treurig en grauw uitzag, gevolg van een rigoureuze wortelkanaalbehandeling. Na een even simpele als doeltreffende tandenbleek-behandeling, van binnenuit aangebracht, ziet die tand er weer als nieuw uit. Tevens zijn enkele andere overjarige, donker geworden, voortandvullingen vernieuwd zodat alles er weer toonbaar en fris uitziet. Mijn vorige tandarts heeft in de 15 jaar dat ik patiënt bij hem was over een tandenbleek behandeling nooit met een woord gerept! TPA voert als standaard onderdeel ook een uitgebreide mondhygiëne behandeling uit, op de praktijk zelf, handig dus. Ook daarvan was bij mijn vorige tandarts geen sprake.. Alle kosten, verzekeringscodes etc. worden je van tevoren inzichtelijk gemaakt en door meerdere sms-jes word je goed aan je afspraken herinnerd. De praktijkruimte in de Watergraafsmeer is precies goed. Ingebouwd in een wooncomplex dus de entree heeft meteen al iets huiselijks. En dit wordt nog versterkt door de vriendelijke, attente, benadering door (in mijn geval) Sylvia aan de balie. Jammer dat ik deze praktijk niet eerder heb gevonden. Voorlopig raken ze mij als zeer tevreden klant bij TPA niet meer kwijt. Aanrader!

MIES 02 Mei 2013 - 16:28

Beetje vreemd om te zeggen maar ik word superblij van deze tandartsen. Ik kom al een paar jaar bij TPA en ben door verschillende tandartsen geholpen. Allemaal even vakkundig! Ze geven goed advies, denken in mogelijkheden en zijn superflexibel in het maken van afspraken. Bijna jammer dat ik volgend jaar pas weer terug hoef te komen... :)

Eddy Steeneken 01 Apr 2013 - 21:57

Heb hele goede ervaringen met deze praktijk. Je kunt altijd snel terecht, wordt uitgebreid voorgelicht en zeer vakkundig geholpen. Bovendien is de ontvangst altijd even hartelijk en de ambiance zeer prettig. Aanrader.

B van Houts 03 Mrt 2013 - 09:11

Top kwaliteit tandartsen!

michael nederlof 18 Feb 2013 - 05:19

Ken een van de tandartsen persoonlijk dus wellicht niet helemaal objectief, maar echt een goeie praktijk. Heb op veel plekken gewoond en super blij met praktijk in watergraafsmeer en nu meeverhuisd naar ijburg. laatste grote behandeling was twee facing bij mijn voortanden. Die waren verkleurd en zien er nu beter uit dan ooit. Moderne praktijk gerund door professionals met liefde voor het vak...

Ireen Maarse 16 Feb 2013 - 10:02

Ik ben zeer tevreden over de tandartspraktijk tpamsterdam. De assistenten zijn altijd vriendelijk als je binnenkomt en Elsa Miedema helpt mij altijd uitstekend. Wat ik heel prettig vind is dat je vooraf wordt herinnerd aan je afspraak via een sms-je en ze zijn heel flexibel met het maken van afspraken. zeer tevreden!

Rob van Bracht 15 Feb 2013 - 20:18

Zeer kundige mensen, veel persoonlijke aandacht zeg, klasse.

marten meij 15 Feb 2013 - 18:48

Zeer professionele club waar de klant altijd voorop blijft staan. Ik ben in het gelukkige bezit van een gezond gebit en dat wil ik graag zo houden. Daarvoor vertrouw ik op de kundigheid van de artsen van TPA

Ties Carlier 15 Feb 2013 - 15:24

Thanks guys, ik kan weer biertjes openen met mijn rechter kaak!

Iwan Gobel 15 Feb 2013 - 11:12

Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik een uitgebreide uitleg over de werkzaamheden. Ik was zeer onder de indruk over de professionele apparatuur en wist niet dat er al zoveel mogelijk was. Zeker een aanrader!

Pieter Bronkel 07 Feb 2013 - 10:16

Al een tijdje niet bij de tandarts geweest. 2 jaar geleden bij deze praktijk gekomen vanwege kiespijn. Ik kon direct langskomen en zij hebben mij goed geholpen. Nu ga ik netjes 2 keer per jaar langs.

Ed Bintjes 06 Feb 2013 - 09:16

Na problemen met mijn kies en het plaatsen van een implantaat ben ik doorgestuurd naar Ijburg door het Zaans medisch centrum om een kroon te plaatsen. Normaal erg angstig voor de tandarts werd ik bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en gerust gesteld. De uitleg m.b.t. de behandeling was erg duidelijk. Ik ben echt uitstekend geholpen

Maarten Kok 06 Feb 2013 - 08:45

prettige sfeer, snel aan de beurt. Verdoving niet gevoeld toptandarts dus

Liesbeth De Jong 05 Feb 2013 - 17:08

Zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de gebruikelijke als de meer specialistische zorg, zoals het vakkundig plaatsen van een implantaat plus kroon. Daarnaast zeer goede service wat betreft het maken van (vervolg) afspraken en het nakomen ervan dmv herinneringen per SMS/email. Kortom: een aanrader!

Vincent Guicherit 05 Feb 2013 - 16:17

Combinatie van ervaring en deskundigheid. Zelf mogen ervaren. Mooie kroon gekregen dezelfde dag klaar. Wel zo efficiënt, je hoeft er niet voor terug te komen. Wel een beetje blabla, maar daar is niets mis mee. Je mag namelijk trots zijn op het vakwerk dat je levert en dat van de daken schreeuwen. Da's mooi, kortom vaklui.

Arnout Koning 05 Feb 2013 - 16:14

Topservice en zeer relaxed en kundig personeel!

Steven Beers 05 Feb 2013 - 16:04

Ik ben ook erg tevreden met deze tandartsenpraktijk. Vriendelijk, geduldig en professioneel personeel. Ik ben onder behandeling bij een paradontoloog. Zeer vakkundig. Telkens vol vertrouwen naar de volgende afspraak.

P van Noort 05 Feb 2013 - 15:08

professionele praktijk, vriendelijke assistentes, veel aandacht en goede zorg!

Oscar Fischer 15 Jan 2013 - 09:33

Een enthousiast en vriendelijk team van tandartsen /specialisten .Samenwerking van top-professionals voor alle behandelingen in de tandheelkunde . Zelf heb ik 6 facings op mijn voortanden laten plaatsen : het resutaat was echt perfect !

Volkert Poulie Wilkens 09 Jan 2013 - 17:50

Vanmiddag had ik mijn eerste bezoek bij een tandarts sinds jaren, via een collega hierbij gekomen. Erg professionele mensen en een zeer capabele tandarts die ook nog is geinteresseerd en meedenkt. Een aanrader dus.