Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

IJburglaan 388
1086XT
Amsterdam

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts ISO - 9001
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  8:15 - 16:30
 • dinsdag
  8:15 - 16:30
 • woensdag
  8:15 - 16:30
 • donderdag
  8:15 - 16:30
 • vrijdag
  8:15 - 16:30

Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg is een van de modernste tandheelkundige klinieken in Nederland. De kliniek heeft een verwijsfunctie voor specialistische tandheelkundige zorg; dit betekent dat tandartsen hun eigen patiënten kunnen doorverwijzen voor bijzondere behandelingen. De tandartspraktijk is aan de A10 gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Team tandartsen

Ons team bestaat uit twee algemene tandartsen, twee implantologen (NVOI erkend), een parodontoloog (NVVP erkend), twee endodontologen (een NVVE erkend), een orthodontist (VvO geregistreerd), een gnatholoog (NVGPT erkend) en een cosmetisch tandarts. Door de combinatie van specialisten en het inpandige tandtechnische laboratorium kunnen wij goed complexe behandelplannen uitvoeren.

Preventie

Naast de tandartsen werken er bij ons diverse mondhygiënistes en preventieassistentes. Zij besteden veel aandacht aan preventie van tandvleesziekten en het schoonmaken van het gebit.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Snurk specialist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig

Wat vinden de patiënten

4.3

112 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Catherine Hayden 09/09/2021 - 15:11

Sam Abdelhamid 19/08/2021 - 23:29

ramona hoekstra 19/08/2021 - 19:16

Nadat mijn vorige tandarts me voortand had verpest ben ik bij tpa terecht gekomen super goed geholpen. Maken altijd tijd voor je als je beld en zijn erg lief allemaal ik ben dik tevreden wil geen andere tandarts meer.zelfs ik nu naar Lelystad verhuis blijf ik bij ze dikke 10 verdienen ze.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Nou Ramona, wat fijn! Dankjewel!

Maria den Drijver 14/08/2021 - 12:38

Arif Baskan 06/08/2021 - 16:21

Heel vriendelijk, eerlijk en vertrouwd ervaren. Ik ben erg blij met de snelle service en het eindresultaat. Bedankt Jurian

Silvia Cortes Rodes 25/06/2021 - 00:00

Isa 16/05/2021 - 19:47

Ik bracht een ingewikkelde casus. Met precisiewerk en veel betrokkenheid werd ik geholpen. Jurriaan heeft mij vertrouwen gegeven dat ik de juiste kliniek heb uitgezocht.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt voor je reactie Isa, tot de volgende keer!

Rudhi Wagenaar 05/03/2021 - 11:15

Ik ben al een aantal jaar klant bij deze tandartspraktijk en ik ben zeer tevreden over deze tandartspraktijk. Ze werken met de nieuwste technieken op tandheelkundige gebied en de medewerkers zijn altijd ontzetten vriendelijke kortom een aanrader

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Rudhi, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achter laten van een review. Graag tot ziens!

milo reinshagen 02/03/2021 - 20:01

Ik ben al jaren onder behandeling van TPA en wij zijn twee jaar geleden verhuist van Amsterdam naar Apeldoorn. Het feit dat ik nog steeds onder behandeling ben bij Gert -Jan (tandarts) en Kristel (mondhygiëniste) behoeft eigenlijk geen verdere uitleg.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Milo, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achter laten van een review. We lezen dit met een brede glimlach op ons gezicht. Graag tot de volgende keer!

Ashley Koch Bree 02/02/2021 - 14:20

Zeer professioneel 👍👍👍

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Ashley, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achter laten van een review!

Victoria Bouter 19/01/2021 - 11:19

Marco van Veldhuizen 10/12/2020 - 01:26

TPA heeft uitstekende specialisten in dienst. Onlangs ben ik behandeld door Jurriaan voor het zetten van twee implantaten in de bovenkaak. De hele ervaring was zeer professioneel en ik heb weinig ongemak ervaren, in tegenstelling tot een ervaring elders 10 jaar geleden. Geweldige praktijk waar je gebit in goede handen is!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Marco, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achterlaten van een review!

BIanca Conrad 04/12/2020 - 14:10

Ik ben super bang voor de tandarts en ik ben zo vreselijk goed geholpen door Nils Calcar. Op mijn gemak gesteld, zachte hand, rustig, heel geduldig maar wel duidelijk. En wat mijn hart deed smelten bij binnenkomst was de foto die er hangt van Obama met Martin Luther King. Wat voelde ik mij welkom. Dank jullie wel en tot volgende maand!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste BIanca, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achterlaten van een review!

Rachel 24/11/2020 - 17:04

Zeer tevreden met TPA waar ik al meer dan tien jaar kom. Zelfs toen ik niet in Amsterdam woonde ben ik hier naar toe blijven komen. Een zeer professionele en nette praktijk. Alle medewerkers zijn goed. Mijn favoriete mondhygiëniste is Kristel zij sprankelt snel en kundig elke keer haar magie over mijn tanden heen bij (helaas ben ik gevoelig voor tandplak). Elke keer ga ik weer met Hollywood smile de deur uit als zij mijn tanden heeft gedaan. Nils van Calcar is de absolute man op gebied van esthetische tandheelkunde doch rekening houdend met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ben nog nooit zo trots geweest op mijn glimlach mede door Nils en zijn assistente. Absolute toppers.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Rachel, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achterlaten van een review!

lorenzo Peralta 05/11/2020 - 17:53

Very friendly and professional. Had my wisdom teeth removed and it was a painless experience thanks to their patience and consideration.

Denis Polivanov 05/11/2020 - 13:08

I'm already visiting this dentist practice for a year. Very professional team! Special thanks to Fons and Gert Jan. I got very detailed explanation on every procedure I had. And I'm very satisfied with the result! Definitely recommend this practice.

HongYu Sun 27/10/2020 - 18:47

Very good place! Thanks so much for your help Leandra. You are the best💪💪

Jasper de Weerd 21/09/2020 - 12:22

Maureen Nobel 22/05/2020 - 18:39

Perfect geholpen door Bas Peters, zeer vakkundig en hele aardige mensen, zeker een aanrader!!!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Graag gedaan Maureen!

Phillip Lucas 01/04/2020 - 18:20

Avoid. Unuusal, unprofessional staff and poor quality work. To boot, the the work I had done there broke just 3 months later. During the procedure the dentist and assistant talked about me and my teeth as if I wasnt here: about how silly people were that did this-and-that and how they always denied doing this-or-that that caused the issue. None of their assuptions were true. To top it off they were flirting like no tomorrow. Needless to say I will never retun and advse you also stay away!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Phillip, U bent al jaren niet in onze praktijk geweest. U heeft het mogelijk over een afgebroken stukje voortand wat we in 2017 hebben gerestaureerd? Vervelend dat u een nare ervaring heeft opgedaan maar was dat wel bij onze kliniek? Of vergist u zich en schrijft u nu een review over de verkeerde praktijk?

Eline Arisse 29/01/2020 - 16:01

Vanmorgen voor een second opinion langs geweest vanwege twijfel over behandeling en diagnose bij Mondzorgcentrum IJburg. Deze zijn gevestigd in dezelfde straat als deze praktijk maar op een ander nummer. Dit zorgt denk ik nog wel eens voor verwarring over waar deze review moet worden ingevuld. Verschil in benadering en kwaliteit is namelijk groot. Hier wordt de tijd genomen. Je wordt meegenomen in het gesprek over de foto's en krijgt gericht advies over de behandeling. Zo heb ik last van klemmen blijkbaar en moet ik hiervoor naar de fysio. Dit heeft nog nooit iemand eerder vastgesteld maar heb inderdaad ook last van spanning in de kaken en in de nek. Hierdoor ook klachten gekregen na lang open houden mond bij andere tandarts. Komt dus niet door de verdoving zoals me in de andere praktijk werd verteld. Verder heb ik een grotere ruimte tussen mijn tanden doordat er een moest worden gehaald terwijl ik een beugel had. Wordt nu ook voor het eerst in 16 jaar en na zeker vijf andere tandartsen meegekeken naar een mogelijke oplossing hiervoor. Nog geen behandeling ondergaan maar word ik rustig in benaderd. Eerst naar de fysio en alvast een afspraak maken voor een paar kleine reparaties aan tanden. Kan de behandelingen dus nog niet beoordelen. Word weer rustig na vele praktijken en allerlei soorten behandelingen en omgang te hebben gehad waarbij ik meestal niet centraal stond als cliënt. Second opinion en intake bij Nils van Calcar gehad. Prettig in de omgang en duidelijk in uitleg over zaken.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dank voor de mooie woorden Eline!

Fernando Aguado 31/10/2019 - 15:53

Elsa Gebray 27/10/2019 - 22:06

Tpa IJburg is de beste tandarts. Door hun klantvriendelijkheid en hun goede equipment zijn ze heel goed in hun werk. Ze nemen ook altijd de tijd om naar jou te luisteren als je een klacht hebt. De werkplek en de wachtruimte is ook altijd schoon.

Alissa Theijsmeijer 18/07/2019 - 14:27

Bij nood zeer snel en heel vriendelijk geholpen door tandarts den Drijver. Top tandarts!

ItsOgu 04/07/2019 - 23:25

Echt een pracht van een mensen zijn het! Ze zijn enorm lief, je krijgt alle informatie (de voordelen en de nadelen van een behandeling) uitgelegd. Super praktijk dus! Stralen kennis en rust uit, de artsen én de assistenten! Ik raad iedereen het praktijk zeer zeker aan 👍

Erdal Sen 02/07/2019 - 18:33

Ga beter naar een andere Beste, U reageert dat ik 9 jaar geleden bij u in de praktijk ben geweest. Dan klopt jullie administratie niet! 6 jaar geleden ben ik verhuisd naar IJburg en daarna heeft mijn inschrijving plaats gevonden bij jullie in de praktijk.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Erdal, we hebben u ruim 9 jaar geleden voor het laatst gezien in onze praktijk. Was er destijds iets wat we in uw ogen beter hadden moeten doen? Of plaatst u nu een reactie bij de verkeerde tandarts? Zo niet, dan horen we u graag nog aan. Met vriendelijke groeten Tandartsen Praktijk Amsterdam

maria cheung 27/06/2019 - 19:04

This practice is easily accessible by tram if you do not have your own transport, just a half minute walk from the tram stop nr. 26. The front staff are all very friendly and patient. In March I had an implant put in by my implant surgeon Juriaan and Karine, the experience was comfortable and from the moment the implant was placed, it felt 100% natural. I am extremely happy with the result. Last week I went back again for 2 more implant surgeries including lifting a membrane off of the sinus. The entire procedure was performed with professional confidence and efficiency, I felt a lot of trust with Juriaan and Karine. I will be returning in October to follow up with the next stage. I never thought I would ever say this but.. I cannot wait to go back to the dentist in four months time! Ha..

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thanks Maria, looking forward to see you too!

Hilbert van Olphen 27/06/2019 - 01:08

Fantastisch geholpen. Snelle diagnose en behandeling. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Tandarts zeer vakkundig en bekwaam. Zeker een aanrader voor Amsterdam en omstreken.Top👍👍

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Graag gedaan Hilbert! Dank voor de mooie woorden!

erik witte 26/06/2019 - 20:16

Fijn team, uitstekende zorg goede service. Ik kom al jaren in deze tandartsenpraktijk ben uiterst tevreden over de juiste informatie vooraf én zeker de behandelingen, zowel van de tandarts als de mondhygiëniste. Zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dankjewel Erik!

Mirjam Mirjam 26/06/2019 - 19:16

Slechtse praktijk ever. Het geld gaat naar het pand maar de tandartsen zijn gefocust op praten over je gebit ipv werken aan je gebit, de eerste keer wordt je al leeggezogen door heel veel onnodige foto's van je te maken, dan word je verwezen naar tig collega's en dan komt ooit een behandelplan. In dr tussentijd wordt niks gedaan maar wel gefactureers. Dus verwacht niet na 1 keer gelijk geholpen te worden, je moet eerst 10 keer gaan en je budget is zo op. Bahhhh wat een profiteurs en slechte service. Zeker geen aanrader, deze kan zeker op de lijst van slechtse tandartspraktijk in Amsterdam, vandaar dat ze waarschijnlijk wel cappuccino aanbieden en mooie tijdschriften, meer hebben ze niet te bieden. Nooit naar toe gaan, ook een vriend heeft me gewaarschuwd en die had hier een trauma opgelopen met een tandarts. Niet aan beginnen maar wegwezen.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Coos, heel jammer dat je geen goede ervaring gehad hebt. Het team is juist hard bezig om op de juiste manier, jou weer te helpen naar een gezonde mondsituatie. Ook de stappen die in jouw ogen onnodig zijn, zijn heel belangrijk om tot goede resultaten te komen. Wij nemen graag contact met je op om je nogmaals goed te informeren. Er staat echter geen Coos van Buren bij ons ingeschreven dus kun je ons benaderen? Met vriendelijke groet, Tandartsen Praktijk Amsterdam

Joana Chen Pung 29/05/2019 - 13:54

Since I started to visit this clinic, I was able to overcome my fears and to finally take care of my teeth in a proper way, but mostly I believe that I'm being followed by an amazing team of professionals that make me feel secure and trustworthy. Keep up with the good work!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thank you Joana, we're doing our best!

Marion Hermans 02/04/2019 - 20:53

Gisteravond plotseling mijn kies gebroken. Vanochtend gebeld, kon al om 11.10 uur terecht bij Jurriaan den Drijver. Er werden meteen foto's gemaakt. De kies was dermate gehavend dat een kroon noodzakelijk was. Via het digitale scherm werd de kroon door Jurriaan zoveel mogelijk aangepast aan mijn "originele" kies en na een uurtje bakken in de oven kon hij meteen geplaatst worden en was het probleem verholpen. Snel, zorgvuldig en klantvriendelijk, alle lof !!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Fijn dat we snel konden helpen Marion!

Erwin Wellen 14/03/2019 - 20:23

Gertjan en Aurita hebben mij heel goed geholpen bij een implantaat. Duidelijke uitleg en begeleiding! Erwin

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Erwin, heel graag gedaan, bedankt voor je reactie!

Adina Malearov 14/03/2019 - 19:25

As an expat without a lot of local references I was extremely lucky to find Dr. Jurriaan and Ms. Oona to carry out a very complicated implant together with an Invisalign treatment for 2 years. The cabinet is using advanced technology for implantology and orthodontics and the specialists know exactly what they are doing, they are very focused and professional and adapt the treatment to the individual conditions. I also recommend their hygienist, Sofia, she has a very steady hand and leaves your teeth at their best healthy look! Thank you!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thanks Adina, we appreciate you took the time to write something honest!

Valery B 05/03/2019 - 19:06

Super kundige en aardige tandarts Niels Piket en mondhygieniste Kristel. Nemen de tijd om alles uit te leggen en je gerust te stellen. Bedankt!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt Valery! We doen ons best :)

Fem Westra 01/03/2019 - 12:53

Alle medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Onlangs heb ik vanwege tanderosie facings laten plaatsen en mijn kiezen laten opvullen in mijn bovengebit. De aandacht waarmee we samen tot deze oplossing zijn gekomen alsmede de uitvoering is heel fijn verlopen. De behandeling zelf werd met aandacht uitgevoerd. En het resultaat is echt fantastisch. Het is zo mooi gedaan en ik ben er zo blij mee! Niels Pieket en alle andere medewerkers van Tandartsen Praktijk Amsterdam onwijs bedankt hiervoor!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dankjewel Femke, en graag gedaan!

Gerald Aiken 13/02/2019 - 23:18

Met Kristel heb ik de meest geweldige mondhygiëniste gevonden die ik ooit heb gehad. Ik voel mij door haar echt als klant behandeld én gerespecteerd. Geen oeverloos door blijven zeuren dat ik mijn tanden niet goed poets. Geen zoveelste poetsinstructie. Zij doet gewoon haar werk en dat doet zij goed en grondig en met de nodige humor. En haar benadering is effectief: dankzij haar poets ik mijn tanden beter dan ooit. Dit rechtvaardigt voor mij 5 sterren!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt voor dit mooie compliment Gerald!

Chiel Hüpscher 27/12/2018 - 22:49

Ik ben altijd met een glimlach behandeld!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Fijn om te horen Chiel!

Fatiha moussa 27/12/2018 - 01:31

Afgelopen week mijn verstandkies laten trekken. Een heel prettige ervaring gehad. Ik werd zeer goed behandeld. Houria en Evegeny super bedankt!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Heel graag gedaan Fatiha!

Tom Adolfsen 09/12/2018 - 16:37

Afgelopen woensdag 5-12-2018 werd naar 4 jaar dragen van een beugel mijn slotjesbeugel verwijderd. Ik ben de afgelopen 2 jaar in behandeling geweest bij Tandartsenpraktijk Amsterdam locatie Ijburg doordat mijn vorige orthodontist (orthodontiepraktijk Oey uit Enschede) niet het verwachte resultaat behaalde dan dat hij mij vooraf beloofde. Ik ben daarom 2 jaar geleden overgestapt naar Tandartsenpraktijk Amsterdam. Ik was in behandeling bij Annelies en haar 2 assistenten. Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben met het eindresultaat, deskundigheid & omgang met mij. Op aanraden van Annelies heb ik afgelopen augustus een kaakoperatie ondergaan omdat ik een overbeet had en dit niet gecorrigeerd kon worden met het dragen van elastieken. In het Olvg locatie Oost heeft chirurg van Gemert mijn geopereerd. De operatie is goed gegaan en met het resultaat ben ik heel erg blij mee. Ik zal Tandartsenpraktijk Amsterdam locatie Ijburg aanbevelen bij iedereen die een mooi gebit wil hebben. Ze staan altijd voor je klaar ook al heb je een draad of slotje loszitten en heb je geen afspraak, ze maken altijd tijd voor je en zijn altijd super vriendelijk. Het zijn echte toppers. Ik ben altijd erg kritisch en hoog eisend maar ik heb punt voor verbetering. Tom

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dankjewel Tom voor je mooie woorden!

Steve Travers 27/11/2018 - 20:11

Finally found a decent dental practice. The receptionists and assistants so different , for Amsterdam, they actually 'care' not the usual ' zoek het zelf lekker uit' attitude to treating people. Oh, the dentists are great too........ 'human' in their approach, considerate, they understand you are a person which feels pain and discomfort.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thanks Steve! See you soon!

Nguyet Do 23/10/2018 - 22:53

Ik hou me altijd netjes aan de halfjaarlijkse controle + afspraak bij de mondhygieniste en soms verwen ik mijn gebit tussendoor met een extra mondhygiene-sessie. Ik ben altijd zeer tevreden over de service en de goede zorgen voor en over mijn gebit. Mijn mondhygieniste Kristel verstaat haar vak!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt Nguyet, fijn om te horen!

INS van Doorn 09/10/2018 - 17:26

Vandaag heel goed geholpen door Tandarts Niels en een goed advies tegen mijn ontstekingen door de mondhygieniste ✨

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dankje!

Kateryna Blom 08/10/2018 - 15:18

I have been a client of the Tandarts praktijk Amsterdam for approximately a year and a half. I’ve had a few appointments with 3 dentists and a hygienist. I have to admit that the staff was friendly and willing to help. Nevertheless, I have to say that my experience with this dental practice was very unpleasant. Making my story short please find the summary below. I came to Dr van Sundert with a crack in my tooth. Dr van Sundert quickly restored the tooth however this restoration fell out within 24 hours while brushing my tooth with a floss. My next appointment was an appointment with Dr Echteld. She fixed the work of Dr van Sundert by adding extra polymer on the top of Dr van Sundert’s work. Dr Echteld discovered a small problem in my other tooth and booked a new appointment for me. During my second appointment with Dr Echteld a restoration was done. However, the restoration done by Dr Echteld fall out within 6 weeks while brushing my teeth with an electric tooth brush. My next appointment was an appointment with Dr van Calcar. He fixed the work of Dr Echteld (for extra charge of course). I am very sorry to say that but the polymer filling Dr van Calcar made is hanging over my gym (causing plaque getting stuck between the tooth and the gym). Additionally, the colour of restoration is total mismatch with my own tooth. It means that the work of Dr van Calcar should be also redone in the short term perspective. In order to make 2 fillings I have visited this clinic 6 times and this is not the end of the story.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

We are very sorry to notice that we could not match your expectations. We've never send you this invoice and we thought we solved this problem over 2 months ago. We always pursue maximal overall customer service. We are willing to learn from your feedback so I would like to ask you if you could please call our office manager Lorena. We would like to discuss the issue. With kind regards, team TPA

Petro Pees 28/08/2018 - 16:44

Perfecte rustige medewerkers vanaf de geen die telefoon opneemt tot aan de tandartsen zelf, 1 van de plekken die je verbazend genoeg kan bestempelen met; even een moment voor jezelf!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt voor dit mooie compliment

Wendeline Nijhuis 10/08/2018 - 18:43

Jori M 13/07/2018 - 11:21

Hanneke Beers 11/07/2018 - 00:07

After my own dentist couldn't find the cause for my tooth ache, I made a phone call to this practice for a second opinion, since the pain was unbearable and I had to travel abroad the day after. 'Sure, just come along and we'll have a look!' I was welcome the same day and after thorough examination dentist Gert Jan de Weerd discovered an infected root canal - which indeed, was quite hard to detect. Instantly he performed a extensive - 1,5 hours! - root canal treatment. My pain was history and I was able to hop on a plane the next morning. What a superbe service. I am very impressed by the professionalism of this dentist practice and the outstanding service they offered me. Although I live 60 km's away, I will come back for my next treatment. Highly recommended!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt Hanneke! Wat een mooi compliment!

Freek Heinen 07/07/2018 - 13:38

Arzu Arik 20/06/2018 - 20:17

Helaas heb ik geen positieve ervaring achter de rug bij deze tandartspraktijk. Tijdens onze verhuizing naar IJburg was ik net bevallen van mijn eerste kindje en had ik onze eerste kennismakingsafspraak vergeten. Ik bood excuses aan en legde mijn persoonlijke situatie uit. Tevens gaf ik aan om geen boete te willen ontvangen. Achteraf kreeg ik via de post alsnog een boete van 50 euro. Heel jammer. Na een telefoon gesprek, werd mij verteld dat zij strikt volgens hun protocol handelen en geen uitzondering maken. Later probeerde ik het weer tijdens een nieuwe kennismakingsgesprek en vroeg of het boete teruggetrokken kon worden. Helaas werd dit opnieuw niet gedaan. Er wordt geen uitzondering voor ons gemaakt en slechts gehandeld vanuit protocollen. Hierdoor voel ik mij niet thuis bij deze tandartspraktijk en ben ik dus uitgeschreven. Op heden ben ik ingeschreven bij het tandartspraktijk Contidental in IJBURG. Zeer tevreden.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Arzu Arik, Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad bij onze tandartsen praktijk. Het is echter geen boete die u heeft gekregen, Maar wij zijn helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd / tegemoetkoming in de praktijkkosten die voor u stond in rekening te brengen. Als er een nieuwe afspraak gemaakt zal worden direct binnen 2 weken zullen wij zelfs de kosten van deze rekening 50% halveren. Wij vinden het heel jammer dat u bij een andere praktijk bent maar wensen u veel succes bij uw nieuwe tandarts.

Kerem Kucuksarac 20/06/2018 - 19:49

Zeer onvriendelijke tandarts en leidinggevende aanwezig. Er wordt totaal geen medelijden getoond met persoonlijke situatie. Bij onze allereerste afspraak tijdens de verhuizing hebben we onze afspraak helemaal vergeten. Verhaal uitgelegd en alsnog een boete gekregen terwijl het de allereerste keer was. Onmenselijk..

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Kerem, Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij hebben als praktijk uiteraard begrip voor persoonlijke situaties en vinden het ook heel belangrijk om tijd en aandacht aan onze patiënten te geven. Wanneer een patiënt helaas zijn afspraak vergeet is dit geen boete maar zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd / deel van de gemaakte praktijkkosten hiervoor in rekening te brengen. Wij hanteren een 24 uur beleid zoals in onze algemene voorwaarden beschreven waarmee u akkoord gaat op het moment van inschrijving bij ons in de praktijk. Graag zouden wij nog een keer met u in contact komen om te kijken of wij er samen nog een keer over kunnen praten. U kunt ons mailen op info@tpamsterdam.nl

Maria N 09/05/2018 - 16:05

Just fancy looks to make you be willing to pay more money, but the quality/service is average. This is the most expensive dentist I’ve been to in Amsterdam, so very disappointed. 1) At the first check-up they make you take a lot of unnecessary pictures irrespective of how bad your situation is. Even people with perfect teeth who just go to do a routine checkup get huge bills. My situation is not good, so it seemed justified in my case. 2) They want you to have a separate appointment for everything. While my previous dentist could remove some little dark spots at a checkup without charging extra, these guys refuse and want a separate appointment with a hygienist. 3) At my second checkup they told me some fillings needed to be done on one side. But when I came later (to another dentist), I was told that they need to do works on the opposite side of the mouth (including a tooth that was to be removed!). I protested and it took half hour to figure out that there was a mistake in documenting. But while doing so they told me - well, we can do work on both. Like it doesn’t matter for them where to drill… And they only fixed mistake for one tooth, so that repeated later as I needed to do more. 4) Fillings. I’ve never before had pain under the anesthetic anywhere else. It felt like the shot was done in a wrong place, I could feel everything perfectly. And after the filling was done the pain didn’t go away, I had to have another appointment to fix it, for which I had to pay again. This happened several times to another person I know who goes to a different dentist at this same practice. So it’s not just one person issue. 5) I also had a wisdom tooth removed, which was bleeding heavily for 8 hours because of the poor stitches that broke in the first half hour while I was just talking. 6) I also need an orthodontic treatment and asked to get an exception from insurance to cover part of it. It took almost a year(!) for the practice to finally send pictures to the insurance with me babysitting the process. In the end insurance denied since they thought the case is not urgent, but they told me that if the orthodontist explicitly writes what issues I have they will reconsider. I called the practice to get an appointment to discuss, but they said orthodontist is not working full time and in the end they don’t know when I can have the appointment, so, if I need something urgent I need to go somewhere else. A week or two after I got an email from another assistant asking if I still want the treatment. I replied explaining the situation and saying that depends on orthodontist availability, and in the end because it’s taking so long I might need to try another place. To that I got a quite rude reply, which I am attaching, judge for yourself if this looks professional. That message was the last straw, I would rather travel half hour to another practice (what I do now) than deal with such disrespect on top of everything.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear Maria N. We are very sorry to notice that we could not match your expectations. We always pursue maximal overall customer service. We are willing to learn from your feedback and help you out with further steps. I would like to ask you if you could please send your contact details to our office manager Lorena. We would like to discuss the issue. With kind regards, team TPA Email: info@tpamsterdam.nl

J. Mopp 22/04/2018 - 14:40

I can definitely recommend this dentist practice. They do an excellent job and have very friendly and helpful staff.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thank you Justin, always a pleasure to help you!

Elijah killer 11/04/2018 - 13:00

Erdal Sen 06/04/2018 - 13:10

Giny 04/04/2018 - 01:05

Nadat ik geen goede ervaring heb gehad met een andere tandartsenpraktijk in Amsterdam, heb ik mezelf bij Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg ingeschreven. En wat een verademing was dat! Vanaf het eerste moment ben ik vakkundig, efficiënt en zeer goed geholpen en ben ik heel erg tevreden en blij met deze keuze!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt voor uw mooie review!!

Mike de Bruijn 07/03/2018 - 19:15

Rekeningen kloppen niet en bezwaren hiervan worden ook niet op een juiste manier afgehandeld. Daarnaast is de receptionist vaak niet al te netjes tegen klanten. Jammer, de apparatuur is goed, mensen helaas wat minder.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Mile, wat vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft. Kunt u onze praktijkmanager contacteren met wat meer informatie, dan kunnen we kijken hoe we u kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Tandartsen Praktijk Amsterdam

by Céline Photography 05/03/2018 - 20:43

TPA IJburg is een hele prettige praktijk! Naast dat de tandartsen met de beste apparatuur zeer professioneel te werk gaan, is het ook erg modern en sfeervol ingericht. In het verleden zei mijn vorige tandarts dat ik een implantaat nodig had ivm een gebroken kies, dit zou me 2500 euro gaan kosten! Voor een second opinion ging ik naar TPA IJburg en daar kon Gert Jan de Weerd mijn kies redden en was ik met 400 euro klaar! Voor mij geen ander meer dus! Mijn dochter van 3 heeft nu ook al 2x controle gehad en ze wordt zo lief benaderd, voor haar is de tandarts meer een gezellig uitje dan dat het spannend is!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Bedankt voor uw mooie review!

Andries van der Meer 13/02/2018 - 14:50

Ik ben naar deze tandarts gegaan in verband met dat ik verhuist ben. Deze tandartsenpraktijk gaat zeer professioneel te werk op zowel het vakgebied en klantvriendelijkheid. Zowel de tandartsen als de specialisten gaan professioneel te werk. Bij aankomst wordt je vriendelijk ontvangen rnkrijg je een kopje koffie of een kopje thee voor de wachttijd. Het is mogelijk om.er je tanden te poetsen zonder dat je deze hoeft mee te nemen. De tandarts en de specialisten vertellen altijd wat ze gaan doen en waarom ze dat doen. Dit is fijn en geeft je ook een indruk wat en waarom de tandarts iet doet. Zelf heb ik nooit last van angst voor de tandarts gehad, maar ik denk dat deze tandarts voor die personen uitermate geschikt is door de ontzettend klantvriendelijke benadering van deze tandartsen! Ik beveel deze tandarts ten zeerste aan voor toekomstige klanten!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste Andries, Bedankt voor de mooie woorden!

Barbara Matos 30/01/2018 - 15:21

I recommend! I already went four times and so far I only had good experiences, staff always super friendly , on my first time they took time to explain everything I had to fix in my mouth and trying to make it clear as much as possible helping me to find the best way to do everything i need taking in consideration the type of insurance i have! I really appreciated. Great place!

K Z 30/11/2017 - 18:39

Ik had een afspraak en melde mij netjes af bij opening van de praktijk in de ochtend wegens ziekte. TPA gaf aan dat als ik niet zou komen ik zou mogen opdraaien voor de annuleringskosten. Totaal geen begrip voor de situatie, zeer zwart/wit en geen aandacht voor de klant. Puur cashen!!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Beste KZ, dank u dat u de tijd heeft genomen om een reactie te plaatsen. Wij hanteren inderdaad een annuleringsregeling, zoals ook vermeld op onze website, in onze welkomstbrief, in onze herinnerings emails en op onze afsprakenkaartjes. Wanneer u binnen 14 dagen na de annulering de afspraak alsnog inplant dan wordt de kosten al gehalveerd. Wij kunnen helaas niet voor iedereen zijn pech garant staan.

sjief b 27/11/2017 - 03:13

I AM GOING BACK TO MY OLD DENTIST 30KM AWAY after visiting this place. This is the best looking dentist i have ever seen! so far all the positive points. Once they start treatment, everything is going downhill rapidly. In my experience, they are compensating for their mediocre service/experts with their nice and fancy rooms and equipment. I had a very bad experience with 1) the treatment (had more pain after and nobody could fix it) and 2) their invoicing (since the dentist didn't do a proper job, i had to go back for them to 'diagnose' further, and even when i was told this would be free of charge, they would STILL CHARGE me for the time i was there (few minutes tops). Also, i had to pay for an appointment that they made without informing me? Nice ways to make money right! This is their business model: have numerous of dentists working their (they are renting the space) and have just a few assistants taking on all their appointments. this way they can house many dentists with just one or two persons managing all the appointments. this is very chaotic and different from the traditional business model. My advice: do business with a real dental practice, not this 'franchise' dentist practice where nobody takes responsibility and they don't care about you as a customer. I am going back to my old dentist (it's worth the 30km drive).

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear mr B, we are sorry to hear this and this is not the way we work, and how we want you to leave our clinic. Unfortunately this review is anonymous, can you let us know who you are so we can talk this over on the phone?

Chris Stein 03/10/2017 - 01:52

Victor Nagoryanskii 28/09/2017 - 15:33

I had a really great experience in this clinic. Staff is friendly and professional. Thank you

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear mr Nagoryanskii, thank you for writing your positive review. Best regards, TP Amsterdam Ijburg

Polina Rybakova 08/09/2017 - 20:26

Had to pay 133 euro for the 'missed' appointment for which I never got a confirmation - neither by email, nor by phone. All I did was submitting a form on the website assuming that the clinic would get in touch with me confirming that they are waiting for me. Did not hear anything back, went to another dentist, and got a bill a month later. Outrageous service. In most countries charging for undelivered service is actually illegal. Lesson learned - be careful when making appointments and double and triple check instead of expecting good treatment.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear mrs Rybakova, our receptionist spoke to you on the phone and asked you for the dental history from your previous dentist. You told us that he is in Russia, therefore we booked the appointment without having your dental history and x-rays. You agreed but then you did't come to the appointment.

Romy van der Weijden 06/09/2017 - 17:57

Great place! I had my first visit with this dentist last month and had a great experience. Very friendly staff, professional and clean practice. Because it was my first appointment, they really took time to get to know me and my dental history. I left with a smile!

Erwin Roosenstein 02/09/2017 - 10:51

Wegwezen hier ! De positieve reacties hier verbazen mij te zeerste. Heb nog nooit zo'n slechte tandarts meegemaakt. Het ziet er aan de buitenkant mooi uit, maar trap er niet in. Onprofessionele receptioniste die steeds weer wijst op bijna onvindbare algemene voorwaarden. In plaats van meedenken denken ze slechts aan het opmaken van je verzekeringsbudget. Als je dan echt iets krijgt moet je zelf betalen. Kijk je facturen goed na !

Donny Rijnink 01/08/2017 - 15:53

Als we het hebben over een tandartsen praktijk dat zijn vak goed verstaat, dan hebben we het over tandartsen praktijk Amsterdam! Via mijn tante ben ik bij de locatie IJburg terecht gekomen en van het begin af aan word je gewoon goed en duidelijk geholpen. Dit begint al bij de receptionist die vrolijk is en je heel zorgzaam te woord staat! Ik ben vandaag voor de tweede keer geweest en kan niet anders dan lovend zijn over deze praktijk ze willen echt het beste voor jou, het gebit staat centraal! Bijkomend voordeel is dat je voor alle tand problemen bij deze praktijk terecht kan en er zover ik nu kan oordelen allemaal professionals werken. Ik kan me niet voorstellen nog naar een andere praktijk te gaan!! Een tevreden patiënt.

Ss Ss 26/07/2017 - 01:13

Ik heb een wortel kanaal behandeling gehad bij deze tandartspraktijk en ik ben zo goed behandeld door de medewerkers en ze waren netjes op tijd en gingen heel goed luisteren en gaven mij ook veel advies over me tanden en me kanaal behandeling ging perfect hier voor had ik altijd slechte tandartsen iedere keer werd het verpest en kwam via een vriend bij dit praktijk terecht en nu al weet ik hier ga ik vanaf nu me hele leve lang heen Niels Dankje wel voor me tanden en de assistent van Niels mondhygiënist de naam daar van ben ik alleen vergeten🙈

Josephine van Walbeek 19/07/2017 - 17:23

Een toegankelijke tandartspraktijk met aardige medewerkers van de receptioniste tot aan de tandarts aan toe. Ik werd behandeld door Jurriaan den Drijver, die 2 implantaten geplaatst heeft, hij gaf van tevoren goede uitleg zodat je weet waar je aan toe bent. Het implanteren ging probleemloos en er werd voortdurend aan me gevraagd hoe ik me voelde. Deze praktijk vind ik een aanrader!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Graag gedaan Josephine!

S Y 13/07/2017 - 02:27

Er moest een passende kroon gemaakt worden. Een buurkies moest bijgevuld worden. Wat heb ik van deze praktijk gekregen: Afspraken zonder overleg worden geannuleerd. Zeer afschuwelijk, vreeslijke en beneden alle pijlen behandeling en benadering. Nog steeds geen kroon. De buurkies is korter gemaakt en van alle kanten is geslepen. Dus in plaats van probleem met één kies, zijn nu twee kiezen verloren. Meer/ erg scheef kaak. Kapot tandvlees. Veel erge pijn met herhalen van dezelfde behandeling zonder verdoving en zonder het kunnen pijnstillers gebruiken (wegens mijn allergieën). Na paar keer mislukte pogingen om de kroon te maken, wil hij deze in hand te geven. Ik moest van hun een andere tandarts zoeken om deze aan te passen en vast te lijmen! Hij stuurt de kroon naar mij per post! Ze liegen, ze zeggen dat ze mij hebben gebeld om de kroon te plaatsen. Dat is niet waar!

Esteban Beltran 11/07/2017 - 22:30

I went to have my teeth checked and a wisdom tooth removed, they did a great job at checking everything and making sure everything for the extraction were fine in the best way possible. Will keep going for checks.

KeysUnlimited 09/06/2017 - 14:08

Dit bericht is voor ALLE mensen die ook net als mij een grote Angst hebben voor de Tandarts! Herkent u dit probleem ook? U had een goede basis bij de tandarts maar door een 'Horror' ervaring kan het in 1 klap foetsie zijn! Of je bent gewoon bang voor de tandarts door de enge verhalen die je ooit hebt gehoord? Bij T.P.A.MSTERDAM zit jij goed!! IK KAN U DAT AANRADEN!! ( En ik zal u vertellen waarom ) Het heeft mij jaren gekost om over mijn angst heen te komen en ik kamp nog steeds elke dag met die angst. maar als jonge vrouw van 27 jaar heb ik nog een heel leven voor me. Mijn gebit is er erg slecht aan toe en mijn angst maakt dat er niet beter op. Na lang zwoegen en zoeken heb ik eindelijk een tandartsenpraktijk en het daar bijhorende TOP TEAM van Tandartsen gevonden en naar mijn ervaringen meer waargemaakt van mijn verwachtingen dan dat ik eerst had. Ondanks ik elke keer met doodsangsten de praktijk binnenloop, ga ik met 1 big smile weer naar buiten. behalve de goede bereikbaarheid met auto en OV, ziet het er zeer professioneel uit en wordt er zeer professioneel gewerkt. alle specialiteiten in 1 huis! Dus voor een angsthaas zoals IK, is dat PERFECT. Je raakt vertrouwd aan de mensen en aan de omgeving, en wanneer je überhaupt in de stoel zit, ben je binnen no time weer buiten. Alles word rustig en kalm met jouw besproken. er worden foto's gemaakt en je wordt er bij geroepen om de foto's met jou door te nemen. er wordt een behandelplan gemaakt waardoor je weet wat je te wachten staat en als je er met de kosten niet helemaal uit komt, zijn deze mensen er zeker niet schuw van om u het beste advies te geven. Ik heb daarom samen met Tandarts/Implantoloog ( en eigenaar ) Jurriaan den Drijver mijn grootste angst waargemaakt. "ik heb mijn verstandskiezen getrokken" zonder 1 greintje pijn!!! de behandeling is zo rustig verlopen. ik was binnen 10 minuten weer buiten. Hij stelt je op je gemak en is zeer betrokken met jou en jouw gebit. Dus bent u ook zo bang net als mij, wacht dan alsjeblieft niet langer zoals ik dat heb gedaan. Anno 2017 voel je qua pijn gewoon NIKS en de werkwijze is zo professioneel dat je bijna in slaap valt tot er wordt gezegd dat je klaar bent! TPAmsterdam is dus gewoon The Place 2 Be!! Gr, Y.F

Esther Molenaar 30/05/2017 - 00:57

Sinds een aantal jaar zit ik bij TPA IJburg en ik ben heel erg tevreden over de praktijk en Jurriaan. Ik waardeer hoe Jurriaan meedenkt, adviezen geeft over de volgende stap in het behandelplan maar ook de ruimte geeft voor eigen inbreng. Bij acute problemen kan je op korte termijn terecht. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van allerlei nieuwe, geavanceerde technieken en er is veel specialistische kennis in huis. Mijn gebit is hier in goede handen!

recep han 29/05/2017 - 17:03

Professioneel en klantvriendelijk.

Fisla Marjanovic 17/04/2017 - 15:02

The place looked great but my experience was only a facade of professionalism. First implant: excruciating pain during and on the day of the procedure. The dentist told me that he will call me during the day to check on me, the call never came. A week later the tooth fell off! They did call few months later to tell me that they will do second implant at no cost. Many months later, I could try again. Before the second implant I realized that that they never emailed me the antibiotic prescription! Had to call myself, they simply forgot! The second implant worked, but it took VERY long time and many visits to get the crown (wrong tooth, the crown did not fit) and eventually I was told that what was supposed to be a temporary crown looks good and I do not need another one. Here am few years later, the crown just broke in two. I called, no answer. Filled in the form requesting to be called back, no call. Today I filled in the form again. Definitely experience not worth my time and money!

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear Mrs Marjanovic, We are sorry to hear the service did not meet your expectations. Your last visit was 4,5 years ago, but you are more then welcome to book an apointment. We tried to call you and see how we can be of service. We are of course sorry we didn't respond to your request form. Regards, Jurriaan den Drijver, tandarts

Sabrina Hidajattoellah 23/03/2017 - 16:33

Altijd blij de deur uit door de zorgzame Margret!

nanda vemeulen 14/01/2017 - 15:25

De tandartsen waren erg vriendelijk en de assistenten ook. Iedereen wordt er gelijk behandelt, zelfs een dakloze krijgt er een gratis afspraak. Kleine kinderen krijgen er een klein cadeautje na hun afspraak. Super tandarts met de aller nieuwste apparatuur, zeker aan te raden!

Richard Elenbaas 09/01/2017 - 14:01

Fijne ervaring gehad! Ik lag in de stoel met het idee "haal die kies er maar uit". Toen kwam Jurriaan zelf toch maar even kijken, uiteindelijk een behandelplan gemaakt waar ik een prachtig gebit aan over ga houden. De kies heb ik nog, de dag erop (op z'n vrije dag) een wortelkanaalbehandeling gehad. Nu op naar een beugel, en uiteindelijk een stralende lach. Samengevat, superservice, professionele visie, hoogstaande technische snufjes en een man met hart voor zijn patiënten!

Gareth O'Neill 30/12/2016 - 20:08

Lang niet naar de tandarts geweest en was er erg zenuwachtig voor. Gelukkig zijn de medewerkers bij TP Amsterdam IJburg professioneel en vriendelijk. De behandelingen zijn pijnloos en snel uitgevoerd en ik heb geen angst meer voor de tandarts. Sterk aan te raden!

Tim Wiggerman 05/12/2016 - 18:03

I have been coming to this dental practice for roughly 2 years and am very satisfied with the service I have received. The staff is knowledgeable, patient and friendly and the equipment used, and dental office itself, feel state of the art. That's why I would strongly recommend them to anyone

femke kreek 19/10/2016 - 20:28

Super tandarts. Professioneel, flexibel, zorgvuldig en aandacht voor de (bange) patiënt.

Milan Pau 24/09/2016 - 18:49

My dentist anxiety has existed my entire life...until Dr. Jurriaan den Drijver and his great staff of TPA ijburg came along! I really have nothing but great things to say about them! Great location, Beautiful office, They really know how to treat a patient, (take their time to explain in detail what is going on and the best way to fix it) Privacy, Great usage of modern technology, Really competent front staff, on the ball re: appointments/payments. Dr. J.den Drijver is very professional, meticulous, and has a great personality.

Wim Linders 13/09/2016 - 16:00

Iedereen is even vriendelijk. Het centrum zelf (IJburg) is state of art met de modernste technieken. Je kan zelfs de behandeling meekijken op een groot scherm, buitengewoon!

Sam Peel 14/06/2016 - 15:08

I just joined with this Dentists and was really impressed with the service. Everything is very modern, even futuristic, with lots of technology to make me feel like I was in good hands. I had an initial check up, which was really comprehensive and included services I'd never had before, and I felt like there was a really good level of detail in their examination. Thanks also to the staff who made me feel at ease, despite not being a dutch speaker.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Thanks!

Greta Meier 31/05/2016 - 23:41

Very unfriendly dentist!! I never experienced a doctor this aweful. I will not come here again. The reception lady was also very unprofessional.

Reactie van/namens: Tandartsen Praktijk Amsterdam IJburg

Dear Greta, we're sorry to hear this but we can't find anything with your name in our software history. Can you please contact the clinic about what happened?

Robin Brockotter 10/05/2016 - 15:09

Excellent dentist practice, very friendly staff and they really take the time to suggest a plan of approach. I highly recommend this place

Sydney Brouwer 07/04/2016 - 03:24

Weinig vertrouwen in de tandarts. Heeft een gaatje gemist zodat er bijna een wortelkanaal behandeling nodig was. Daarnaast heeft hij bij mijn vriendin hoge bedragen gerekend om überhaupt patiënt te worden. Ook worden controles vaak niet eens door de tandarts zelf gedaan.

Abel Kroeders 25/11/2015 - 01:06

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe brug. Een slimme niet-standaard oplossing voor mijn probleemgebit. Dank aan Jurriaan en het team.

Margriet Beentjes 15/09/2015 - 00:47

Kan iedereen deze super praktijk aanraden! Alles ineen, iedereen werkt samen en heb de leukste, beste liefste tandarts die een men wensen kan! Nooit meer bang voor de tandarts!

Wim Sloetjes 09/06/2015 - 20:11

Jurriaan den Drijver heeft me geweldig geholpen, erg kundig en met de modernste apparatuur. Geen man die voor de makkelijkste weg kiest, maar heeft zorg voor je gebit. Echt een aanrader

Jarno 17/01/2015 - 17:48

Na mijn overstap naar deze praktijk, heb ik ervaren hoe tandartsbezoek óók kan zijn. Ze nemen hier echt de tijd voor je, werken met de modernste apparatuur en zijn erg professioneel. Aanrader!

Albert Ruiten 08/01/2015 - 12:56

Na jaren werkzaam te zijn geweest voor Defensie moest ik opzoek naar een nieuwe tandarts. Tijdens de uitgebreide intake zijn er foto's gemaakt, is er een behandelingsplan opgesteld én is al het tandsteen verwijderd #stralendwit. Het ziet er heel goed uit en heb het gevoel dat mijn gebit eindelijk eens goed is verzorgd en dat het vanaf nu ook goed blijft.Dank!

Winston WinstonWith 26/11/2014 - 15:52

Kies was grotendeels afgebroken.Zeer slechte ervaringen bij andere tandartspraktijken in het verleden. Fantastisch geholpen door deze super vriendelijke, professionals van Tandheelkundig Centrum IJburg. Zonder pijn en perfect resultaat!! Thanks Jurriaan, Gert-Jan & Assistente

Greetje c 30/10/2014 - 00:21

Ik had helse pijnen door een acute wortelontsteking en kon dezelfde dag nog terecht bij Jurriaan. Na de wortelkanaalbehandeling, inmiddels meer dan 2 jaar geleden, heb ik nooit meer pijn gehad. Ik ben Jurriaan en z'n collega's van TCIJ erg dankbaar dat ze mij zo deskundig en snel geholpen hebben.

Nico Kuilman 01/10/2014 - 17:39

Erg zenuwachtig binnen gekomen voor plaatsing van implantaten. Ben vriendelijk ontvangen en gerust gesteld door tandarts en collega's. Uiteindelijk viel het reuze mee en ging sneller als verwacht, Goed behandeld en voorzien van duidelijke uitleg wat er precies werd gedaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat plaatsing kronen net zo positief verloopt.

Wensley de Kom 25/09/2014 - 23:52

Toen ik voor het eerst bij deze tandarts kwam, had ik nog wel wat angsten voor een bezoek aan de tandarts. Na een kort intake gesprek en het bekijken van mijn gebit, hebben we samen een plan gemaakt voor het onderhoud en verbeteren van mijn gebit. In de afgelopen drie jaar ben ik van mijn angsten af. Dit komt vooral doordat ze alles duidelijk met me bespreken en adviezen hebben gegeven voor het onderhoud van mijn gebit. In deze tandartspraktijk hebben ze veel moderne technieken en niet alleen boortjes. Jonge tandartsen die weten hoe ze met mensen om moeten gaan, zich kunnen inleven in de patiënt en ze zijn goed opgeleid. Zo was ik afgelopen woensdag ook voor een behandeling om tevens een kies te zandstralen en gelijk te sealen, zodat deze kies geen gaatje meer kan krijgen. Zonder pijn hebben ze mijn kies verbeterd. De faciliteiten zijn heel modern, schoon en geven een rustige uitstraling. Zelf zou ik anderen deze tandartspraktijk zeker aanbevelen.

Onbekend Anoniem 23/09/2014 - 14:47

Zeer goeie ervaringen met deze praktijk. Aardige tandartsen en assistentes. Het geeft een geruststellend gevoel als je merkt dat er echt tijd en aandacht aan jou word besteed. Ik ben uiterst tevreden!

Jessica Hogervorst 07/08/2014 - 17:15

Een zeer goede ervaring met mijn dochter. Midden in de zomervakantie breekt een stuk van haar kies af en net is onze eigen tandarts op vakantie. Als je nog nooit een behandeling hebt ondergaan maakt dat het allemaal extra spannend. Gelukkig konden we binnen een uur bij het zeer deskundige team van Tandheelkundig Centrum IJburg terecht. Ze stelde haar op het gemak en zij vond het achteraf allemaal reuze meevallen. Ze ging met een lach en de grootste praatjes naar huis. Bedankt voor deze zeer goede ervaring.

Erik Bannenberg 22/05/2014 - 14:17

Net mijn eerste kroon laten maken. Het ding zelf voelt nog wat onwennig, maar het proces, de begeleiding, de uitleg waren helemaal goed! Ik voel me in goede handen en er wordt naar je geluisterd en met je omgegaan op een menselijke manier. Een aanrader dus!

Katinka Wijnands 19/04/2014 - 14:38

Al tientalle jaren heb ik geprobeerd een tandarts te vinden die mijn (voor)tanden enigszins terug zou kunnen zetten. Zelfs op de Universiteit voor tandheelkunde lukte mij dat niet. Ik ben inmiddels 67 maar had de hoop nooit opgegeven. Toen hoorde ik van het Tandheelkundig Centrum IJburg ! Ik voelde me er direct prettig en "veilig". Sinds gisteren heb ik mijn 1e (onzichtbare) beugel en ik ben ZO ONTZETTEND BLIJ !!!!!

Eddy Steeneken 02/04/2013 - 01:26

Altijd naar volledige tevredenheid behandeld in deze praktijk. Ik kan altijd snel terecht en wordt goed voorgelicht en vakkundig geholpen. De ontvangst is hartelijk, de ambiance is mooi en zeer modern en bovendien is het handig dat je per sms aan de afspraak wordt herinnerd. Absolute aanrader.

wouter boon 25/02/2013 - 11:37

Ik schat een van de meest professionele en specialistische praktijken van Amsterdam. Prachtig interieur, aardige mensen en zeer makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam met zowel de auto als de tram.

rick de zwart 21/02/2013 - 20:38

Prachtige praktijk met vriendelijk en deskundig personeel.

Rob van Bracht 15/02/2013 - 23:18

Zeer kundige mensen, veel persoonlijke aandacht zeg, klasse.

marten meij 15/02/2013 - 21:47

Zeer professionele club waar de klant altijd voorop blijft staan. Ik ben in het gelukkige bezit van een gezond gebit en dat wil ik graag zo houden. Daarvoor vertrouw ik op de kundigheid van de artsen van TCIJ

Iwan Gobel 15/02/2013 - 14:11

Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden voor mijn scheve tanden. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is, zeer professionele apparatuur en mensen. Zeker een aanrader!

Olga Marcheggiani 15/02/2013 - 12:37

Zelf zeer professioneel geholpen. Zowel de tandarts als de mondhygienist hebben zeer veel geduld met de kinderen (5 en 8 jaar oud) waardoor deze met plezier naar de tandarts gaan.

Z HR 27/01/2013 - 19:45

Sefan Linders 22/01/2013 - 21:51

This is a great dental lab with an excellent staff. I moved to Amsterdam four years ago and found this dentist nearby. They have been great in the dental checkups and small repairs. Last year I decided to get braces here and it has worked out really well, after having received good advise and care. To be honest the older reviews must be faked by one and the same person...I was very surprised to read those. I would definitely recommend this place.

Liesbeth Rinsema 18/10/2012 - 13:08

Erg goede tandarts. De praktijk ziet er heel mooi uit en er werd tijd voor mij genomen. Een professionele club!

Joyce Frost 17/08/2012 - 02:15

Terrible place. They don't listen to or respond to patients' concerns, are very pushy with sales, were unresponsive to questions and in the end caused permanent damage to my daughter-in-law's teeth. Some of the work was alright, but most was badly done. They tried to force her to get unnecessary and expensive extra treatment. (Fortunately, her own dentist confirmed that this would have been overtreatment). After it was clear she didn't want this, she was treated like a second-class patient and received shoddy work for the rest. In the US, they would have been sued on several accounts for malpractice. I would not recommend this practice to anyone.