Reviews interesseren mij geen bal!

Ingediend door admin-beheer op wo, 04/06/2022 - 14:40

Klantentevredenheid, de sleutel naar online succes!

 

Score overzicht

 

Ook in de huidige dentale zorg speelt klantenservice (uw patiëntenbeleving) een belangrijke rol in het succes van een praktijk. De online reputatie wordt steeds belangrijker. Om met kop en schouders boven de hoeveelheid consumentenprikkels uit te steken is inzicht hoe de service wordt ervaren cruciaal om kwaliteit vast te houden of te verbeteren.

 

Hoe kom je erachter?

De gemakkelijkste manier is om het je patiënten te vragen. Dit kan eenvoudig door na een bezoek aan de praktijk de patiënt een mail te sturen met de vraag een korte (anonieme) enquête in te vullen. Met de verkregen feedback en inzicht kunt u de servicebeleving aanscherpen en de praktijk laten groeien in succes op alle fronten.

 

3 tips

 

  • Maak het de patiënt makkelijk om een enquête in enkele minuten in te kunnen vullen. Dit zal de respons ten goede komen.

 

  • Gebruik de feedback om verbeterpunten te signaleren en bekijk het professioneel zonder aannames. Patiënten ervaringen zijn om van te leren. Je kunt misschien ontdekken dat sommigen van je veronderstellingen anders worden ervaren dan je had beoogd.

 

  • Via de Online Review Monitor op Tandarts.nl is het makkelijk om de score van de praktijk en medewerkers te volgen.

 

Slechte review?

Je kunt ook negatieve feedback ontvangen. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen hoe de praktijk wordt ervaren. Daarnaast worden alleen uitstekende waarderingen minder geloofwaardig gevonden, daarentegen vele uitstekende waarderingen met een enkele minder goede worden als waardevoller geïndexeerd door Google. Belangrijk voor de zichtbaarheid. Nog een reden om je praktijk te ondersteunen met vele reviews. Goed om te weten dat je bij reviews via Tandarts.nl altijd een reactie of nuancering kan schrijven.

comment bij een patiënten review

Tandarts.nl heeft o.a. in samenwerking met Review Collect een service ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig naar de ervaring van je patiënt kan vragen.

Tandarts.nl! Sterk in online reputatie

 

- Hoe plaatsen we de review score's op mijn eigen website?

- Hoe kunnen we de online repuatie van pratijk beter gaan weergeven?