Nieuwsbrief Maart 2023

Ingediend door admin-beheer op di, 02/28/2023 - 16:24

 

Tandarts.nl 20 jaar

 


In deze nieuwsbrief:

  1. Performance van de services van Tandarts.nl.
  2. Eenvoudig patiënten uitnodigen voor reviews.
  3. Praktijkwebsite online zichtbaar maken met 35 backlinks (SEO).
  4. Jubileumaanbieding ter kennismaking.

1. Performance van de site

Veel praktijken hebben het al gemerkt. Meer nieuwe patiënten aanmeldingen, bellers via de mobiele telefoon en clicks naar de praktijkwebsite en een constante aanwas van reviews door de vernieuwde service van Tandarts.nl. Door het beter profileren van de deelnemende praktijken en het slim uitvragen van oriënterende patiënten geneert het platform 45% meer traffic en nieuwe patiënten.

 


2. Eenvoudig patiënten uitnodigen om een review te schrijven.

Met voldoende actuele reviews is de praktijk online minder kwetsbaar. Een mindere review valt weg tussen de vele positieve reviews. Een mindere review gaat zelfs positief voor je werken wanneer je daar een reactie op geeft met begrip en een oplossing. Het generen en beheren van patiëntenreviews is nu heel eenvoudig en voordelig met het reviewpakket van Tandarts.nl. 

Real time widget met alle reviewplatformen op een rij

Reat time widget

Als dentaal consumentenplatform geven we de reviews van de grootse reviewplatformen in een real time widget weer, ook op de eigen praktijkwebsite. Meer weten? Zie service en tarieven.

Negatieve review verwijderen?

Regelmatig krijgen de verschillende platformen het verzoek een review te verwijderen terwijl de huidige richtlijnen dit niet meer toestaan. Wat te doen? Laat een negatieve review positief voor je werken door een respons te geven. Dit kan vanuit de Report Monitor voor alle reviewplatformen. 

 


3. Praktijkwebsite online zichtbaar met 35 backlinks

YouVia 35 website en platforms

Veel marketingbureaus verkopen het je graag; een plan met SEO en backlinks.

Via Tandarts.nl kan je voordelig en eenvoudig gebruik maken van een service om lokaal zichtbaar te zijn met 35 vermeldingen op websites en drukbezochte platformen waaronder ook Tandarts.nl. Wij bieden dat, samen met YouVia, exclusief aan. Met deze (back)links krijgt de website van de praktijk ook een hogere positie in zoekmachines zoals Google. Deze service is al beschikbaar voor € 16,67 per maand.

Zie en kijk wat YouVia voor jouw praktijk kan betekenen. 


4. Jubileumaanbieding Tandarts.nl 20 jaar!

Ben je overtuigd of twijfel je nog? Ervaar het met de eerste 3 maanden gratis starttarief met praktijkpagina optimalisatie, reviews semi-automatisch genereren en de Report Monitor om het geheel te beheren. Ben je al een relatie van Tandarts.nl dan mag je de Report Monitor en het semi-automatisch reviews werven de eerste 3 maanden gratis proberen.(Loopt automatisch door tot wederopzegging, aanbieding geldig tot 31-12-2023) 

Zie:  Services en tarieven