De cijfers van 2022

Ingediend door admin-beheer op wo, 12/21/2022 - 17:09

Nieuwsbrief 30 December 2022

Samenwerking en support maakt het mogelijk

 

Proost en dank voor de samenwerkingen in 2022

 

Als eerste dank aan de leden voor de support en samenwerking met het vernieuwde Tandarts.nl. Het grootste onafhankelijk consumentenplatform voor Mondzorg in Nederland ziet dit jaar 13,6% groei in bezoekersaantallen met een gemiddelde leestijd van 3 minuten! Dit resultaat is mogelijk gemaakt met de inzet van vele professionals. Nieuwsgierig wie dat zijn? Zie hier wie dit jaar hebben bijgedragen aan informatiepagina’s, blogs en consumentennieuwsbrieven.

Met de support van prakijken was het financieel mogelijk bijna 6 miljoen bezoekers gratis veelzijdige dentale informatie te bieden. Tevens was het hierdoor mogelijk de transitie van het oude- naar het nieuwe contentmanagementsysteem te realiseren. Het is fijn om met goede partijen samen te werken om zo collectief georganiseerd maatwerk te kunnen bieden voor de consument en praktijk. We gaan altijd uit van een win-win voor patiënt en praktijk. 

De cijfers van dit jaar

We zijn er best trots op dat een kleine 100.000 mensen via het platform, al dan niet na het lezen van een informatiepagina of blog, zijn verwezen naar een mondzorgpraktijk als nieuwe patiënt of b.v. een spoedafspraak.

Bezoekers aantallen Tandarts.nl in 2022
Cijfers 1 Januari tot en met 17 December 2022

Een continue stroom aan nieuwe content

Met de inzet van de auteurs zijn er ook dit jaar nieuwe informatiepagina’s toegevoegd. Verschenen er wekelijks blogs op de homepage en bij het forum met dentaal nieuws, actualiteiten en wetenswaardigheden (62 dit jaar) en deze vinden ook hun weg via de tienduizenden nieuwsbrieven die wekelijks bij consumenten online worden bezorgd.

Het vernieuwde platform

Het platform is de afgelopen 3 jaar vernieuwd in missie, lay-out, service voor praktijken en techniek. Hiermee is Tandarts.nl klaar voor de toekomst. De vernieuwde service modules voor maatwerk helpen praktijken en de eigen praktijkwebsite om op verschillende slimme manieren online zichtbaarder te zijn (hogere ranking Google). Door de services per onderdeel beschikbaar te stellen kan je zelf eenvoudig en voordelig gebruik maken van alleen de services die voor jouw praktijk waardevol zijn.

Reviews

Reviews zijn belangrijk voor de online reputatie! De 314.552* reviews die Tandarts.nl weergeeft van Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl geven een compleet beeld van jouw praktijk aan de oriënterende medewerker, zoekende patiënt of zorgverwijzers.

Welkom nieuwe praktijken

We verwelkomen ook alle nieuwe praktijken die het handige keuzemenu ontdekt hebben. Het servicemenu biedt tools voor praktijkvoering tegen zeer lage tarieven. We hopen dat de praktijken die gestopt zijn zich opnieuw willen aansluiten. De reden om te stoppen was veelal om dat ze een patiëntenstop hebben en men nog niet de mogelijkheden heeft ontdekt die dit platform nu biedt voor o.a. de online reputatie, hogere ranking en het beter vindbaar zijn voor de oriënterende kandidaat-medewerker. Dit kan al vanaf € 8,36 per maand, je kan hier het menu inzien. Je bent (opnieuw) van harte welkom!

Dank aan relaties en organisaties

We danken ook alle personen en organisaties met wie dit jaar in contact zijn geweest en die ons geholpen, geïnspireerd en gemotiveerd hebben. In sommige gevallen hebben we ook teleurstellingen of terughoudendheid ervaren of het denken van alleen in het eigenbelang. Dat is jammer maar het weerhoudt ons niet om door te gaan met de partijen die, net als wij denken in ‘delen is vermenigvuldigen’ om zo kennis voor consumenten te blijven delen en service voor praktijken verder te ontwikkelen in het belang van de patiënten. Er komt begin 2023 nog een geweldige tool voor alle dentale zorgverleners, hou de nieuwsbrieven in de gaten.

O ja….

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de lancering van de MondzorgFlexpool die samen met DCP Bussum is ontwikkeld! Na een lange aanloop is de MondzorgFlexpool nu live! Dus praktijk en professional, meld je aan! Zie Mondzorgflexpool.nl

2023

Vooruitkijkend naar 2023 gaan we het beheer van de onlinepraktijkgegevens en de lokale vindbaarheid verder optimaliseren met o.a. unieke teksten en blogs voor de individuele praktijk die flink zullen helpen in de online zichtbaarheid. We gaan samenwerkingen uitbreiden, de site toegankelijker maken voor onze bezoekers en de laatste Google-technieken implementeren zodat jouw eigen praktijkwebsite nog beter presteert.

Wil je ook van de handige service op maat gebruik gaan maken, ga dan naar het servicemenu & tarieven en schrijf je praktijk in.

Nogmaals de link met alle auteurs van dit jaar

Klik op deze link voor het overzicht van alle auteurs en helpende handen van dit jaar. Daarnaast danken we ook Jan-Willem Vaartjes, Michiel Allessie, Menno Bouwman, Marlies van der Vooren, Michael Joosen, Jan-Henk Nawijn, Rob Barnasconi, Mike van Bloppoel, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en de medewerkers van Google voor de fijne samenwerking.

Wij wensen je fijne feestdagen en een gezond en vredig 2023.

Team Tandarts.nl