Tandarts.nl is vernieuwd. Nu nog actueler, completere en makkelijker informatie vinden over mondgezondheid, algemene gezondheid en lifestyle voor een stralende lach en een gezond lichaam!

Tandarts.nl is met meer dan 300.000 bezoekers per maand het grootste dentale platform en website voor patiënten en consumenten in Nederland.

Dit hoge aantal bezoekers versterkt ons in de missie betrouwbare en onafhankelijke informatie te bieden over aspecten rond mondgezondheid, aandoeningen en behandelingen, kosten, oplossingen, vragen, klachten en waarderingen. 

De site heeft een frisser uiterlijk, is nóg sneller, completer en makkelijker in gebruik. Snel antwoorden op al je vragen met de nieuwe zoekbalk. Op het forum kan je een vraag stellen aan een dentale zorgverlener. Vind de beste praktijk voor jou op specialisaties of op locatie met een handige kaart. Een site vol kennis en informatie en is vrij beschikbaar altijd en voor iedere bezoeker.

In de komende tijd gaan we nog meer service toevoegen en hebben een aantal enthousiaste professionals zich aangesloten om mee te helpen de mondgezondheid in Nederland te bevorderen.

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform