Zo voorkomt u een wachtrij als u weer contact met de tandarts gaat opnemen

Zo voorkomt u een wachtrij als u weer contact met de tandarts gaat opnemen

U kunt weer naar de tandarts! Tandartspraktijken en mondhygiënisten mogen vanaf 22 april de deuren van hun praktijk weer openen. U bent vast niet de enige patiënt van uw tandartspraktijk die nu contact gaat opnemen voor het maken van een controleafspraak of het behandelen van een pijnklacht. Wilt u voorkomen dat u in een wachtrij komt te staan? Maak dan gebruik van de groene button ‘Vraag een afspraak aan’. 


                                                      


De button staat op iedere praktijkpagina op deze website. Met de button verlichten we de verwachte druk bij tandartspraktijken nu die weer open mogen voor reguliere afspraken. 

Soort afspraak 
Op het formulier kunt u aangeven of het om een controle afspraak gaat, een urgente pijnklacht of dat het een vervolgbehandeling afspraak betreft. In het opmerkingenvak is daarnaast ruimte voor het geven van aanvullende informatie. De tandarts of de assistente neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

De button blijft ook na de coronacrisis op iedere praktijkpagina staan en kunt u altijd voor een het plannen van een afspraak gebruiken.

  • Snel
  • Makkelijk
  • Geen telefonische wachtijden