Ingediend door admin-systeembeheer op ma, 05/31/2021 - 15:31
dr. Casper P. Bots

dr. Casper P. Bots

dr. Casper P. Bots

Tandarts-eigenaar van De Mondzorgkliniek, hoofdredacteur Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde

Info

Speeksel is onmisbaar voor het behoud van een goede mondgezondheid. In mijn werk als tandarts-algemeen practicus is het mijn doel de mondgezondheid stabiel te maken en blijvend te houden.

Wanneer de hoeveelheid speeksel verminderd door medicatie, bestraling of een systemische aandoening neemt de kans op mondproblemen sterk toe. Naast het vervelende droge mondgevoel, kunnen er problemen ontstaan met slikken, spreken en kauwen.

 

NTVT - Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde

Datums dienstverbandmei 2017 – heden

Duur dienstverband4 jaar 1 maand

LocatieHouten

Graag levert het NTVT alle relevante informatie die nodig is om optimaal en up-to-date als tandarts of mondhygiënist te werken. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en richtlijnen. Alle goede ideeën, opmerkingen en aanvullingen voor het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde zijn van harte welkom via onze bureauredactie: redactie@ntvt.nl

 

Nederlands Speekselcentrum (Dutch Institute for Salivary Research)

Datums dienstverbandnov. 2006 – heden

Duur dienstverband14 jaar 7 maanden

The DISR (www.speekselcentrum.nl) focusses on:
1) Diagnosis and Treatment of xerostomia
2) Research
3) Knowledge

in the field of saliva.…meer weergeven

Praktijkhouder

 

De Mondzorgkliniek

Datums dienstverbandmrt. 2008 – heden

Duur dienstverband13 jaar 3 maanden

DE MONDZORGKLINIEK is een initiatief van tandarts dr. Casper P. Bots. Het doel is om samen met u zorg te dragen voor uw mondgezondheid. 

In een ontspannen, open en prettige sfeer wordt een individueel mondzorgplan opgesteld. We streven daarbij zoveel mogelijk naar openheid, inzicht en betrokkenheid. Samen werken aan een blijvend goede en voorspelbare mondgezondheid is ons doel. Graag staan we als team voor uw klaar.

Als u ook patient wil worden bij De Mondzorgkliniek kunt u zich al inschrijven of aanmelden via deze site of per telefoon ( 033 2999533 ) Natuurlijk bent u ook van harte welkom om u persoonlijk aan de balie aan te melden (dagelijks tussen 8:30- 12:00 uur). Daarnaast zijn we 24 uur per dag bereikbaar via email ( info@demondzorgkliniek.nl).  

DE MONDZORGKLINIEK staat garant voor: openheid, duidelijkheid, transparantie, kwaliteit en voor ontspannen in vertrouwde handen.…meer weergeven

Dentist-researcher

Dept. of Oral Biochemistry

Datums dienstverband 2000 – heden

Duur dienstverband21 jaar

  • Website
  • LinkedIn
  • Tandarts.nl