Ingediend door admin-systeembeheer op vr, 08/27/2021 - 11:53
Björn Deusings

Björn Deusings

Directeur van Tijdwinst.com

Björn is directeur van Tijdwinst.com, een trainingsbureau dat zich als doel heeft gesteld om de druk-druk-druk cultuur te veranderen in een productieve en effectieve maatschappij waarin juist meer tijd vrijkomt. 

Meer doen in minder tijd waardoor je tijd overhoudt voor de zaken die echt belangrijk zijn voor. Dat is waar hij en zijn collega’s naar streven, zowel zakelijk als privé. 

Wanneer je namelijk aan het eind van de dag niet bent toegekomen aan de werkelijk belangrijke zaken, dan heb je je kostbare tijd en aandacht verspild is hun overtuiging..

Om deze tijdbesparing te verwezenlijken publiceert het team van Tijdwinst.com wekelijks artikelen over onderwerpen als timemanagement, assertiviteit, feedback geven, gesprekstechnieken en leidinggeven. Daarnaast inspireren ze jaarlijks duizenden kenniswerkers tijdens hun trainingen bij grote en kleine organisaties. 

Hun focus ligt hierbij altijd op praktische tips die je direct kunt toepassen en heldere inzichten zonder onnodige opsmuk. 

Björn en zijn team werden 4 maal uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland” en in juni 2021 verscheen zijn boek “Elke dag om 15:00 uur klaar”.

 

Bjorn met boeken kijkt opzij

 

Website:

Timemanagement.net

Assertief.nl

Gesprekstechnieken.com

Feedbackgeven.nl

Snellezen.com

 

  • Website
  • LinkedIn
  • Tandarts.nl