Orthocenter Zwijndrecht

Van Karnebeekpad 5, 3332CS Zwijndrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.2
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 16:15
 • arrow dinsdag
  8:15 - 19:15
 • arrow woensdag
  8:15 - 16:15
 • arrow donderdag
  8:15 - 16:15
 • arrow vrijdag
  8:15 - 16:15
ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.2
13 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Alyssa (Coffee with alyss) 31 Mrt 2022 - 12:19

Blij met het eindresultaat! Ik ben goed geholpen door het vriendelijke personeel. Ze namen altijd goed de tijd voor mijn behandelingen.

Jozelyn 24 Mrt 2022 - 07:50

Super blij met het eindresultaat, het was de 2,5 jaar zeker waard! Heel erg leuk team en je werd altijd goed geholpen. Ik ga de bezoekjes nog missen ;) Ik raad je deze Ortho praktijk zeker aan!

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Beste Jozelyn, Bedankt voor dit mooie compliment voor onze praktijk! Geniet van je mooie glimlach. Team OC Zwijndrecht

Lightweight 1978 08 Mrt 2022 - 10:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kane de Zeeuw 31 Jan 2022 - 11:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

M Commi 27 Jan 2022 - 14:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marleen de Jong 20 Jan 2022 - 14:16

De orthodontist is een dame die de Nederlandse taal slecht beheerst. Zeer moeilijk te begrijpen wat zij vertelt/uitlegt. Ze komt daarnaast ook niet vriendelijk over. De assistentes eigenlijk hetzelfde. De meeste assistentes geven weinig uitleg bij wat ze doen. Ze zijn vaak kortaf. Alleen de dame achter de balie is heel vriendelijk. Zij spreekt de jongere die voor de beugel komt positief aan. We hebben 2 x erg het gevoel gehad dat we lang aan het lijntje zijn gehouden. Steeds maar weer controle afspraken, ook als alles in orde is. Ik vermoed dat ze dit doen tot ze je volledige vergoeding van de zorgverzekering hebben kunnen innen. Wij hebben de nabehandeling beide keren op een gegeven moment stopgezet. Wat wil je als ortho nog doen als het gebit al een half jaar goed staat en er draadjes achter de tanden zitten? Een nachtbeugel werd ons 'opgelegd'. Geen overleg wat wij zelf wilden. Tot we hoorden dat een nachtbeugel niet noodzakelijk is. Dus niet gedaan. Voor ons jongste kind wijken we uit naar een andere orthodontist. Liever wat meer kilometers maken, dan weer hierheen.

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Bij Orthocenter staat service en uiteindelijk een mooie glimlach voor al onze patiënten centraal. Wij vinden het daarom jammer om te horen dat u dit niet zo ervaart. Wij willen dit graag persoonlijk met u bespreken. Als u openstaat voor een gesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 078-6258964 of per e-mail via praktijk.zwijndrecht@orthocenter.nl.

Xtra Ceo 04 Mrt 2021 - 21:43

Slechtse ortho mijn tanden zijn nog niet eens goed en ik ben echt niet tevreden over hoe de contact is gegaan.

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Update: Deze beoordeling is door een fout van Google helaas terecht gekomen bij Orthocenter Zwijndrecht. Graag willen wij u vragen deze review weg te halen. Team Orthocenter Zwijndrecht Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het huidige resultaat en het contact. Wij vinden het belangrijk dat al onze patiënten een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgen en willen uw klacht graag persoonlijk met u bespreken. Als u openstaat voor een gesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 038-4218651 of per e-mail via praktijk.zwolle@orthocenter.nl. Team Orthocenter Zwolle

Daniel Revenboer 05 Nov 2020 - 08:29

Iedere orthodontist in Zwolle heeft een behoorlijk wachtrij. Die hebben ze bij Orthocenter niet. En daar is vast een reden voor. Je wordt ontzettend slecht behandeld als patiënt, service en interesse het is niet aanwezig. Ze hanteren vreemde openingstijden, als je een spoed situatie hebt kun je vaak niet snel terecht. De arts is van Spaanse afkomst en haar Nederlands is vaak moeilijk te verstaan. Ook is er geen interesse in wat je wilt vertellen, neemt ze niet de moeite om dossiers door te lezen en is haar gedragd ronduit ongeïnteresseerd en arrogant te noemen. Daarnaast maakt ze vergelijkingen hoe het in Spanje gaat wanneer het over kosten gaat. Haar tijd is immers geld.. Daar komt bij dat ze onafgesproken kosten berekenen, en eerdere offertes 3 keer zo duur maken. Als je uit eten gaat, dan ga je bij het terras zitten dat vol zit. Dat lege terrasje waar niemand zit, doet vast iets niet goed. Mijn tip is dan ook: ga elders heen voor een orthodontist, die wachtrijen bij andere orthodontisten zijn er niet voor niets.

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Update: Deze beoordeling is door een fout van Google helaas terecht gekomen bij Orthocenter Zwijndrecht. Graag willen wij u vragen deze review weg te halen. Team Orthocenter Zwijndrecht Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij vinden het belangrijk dat al onze patiënten een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgen en vinden het jammer om te lezen dat dit niet uw ervaring is. Omdat wij altijd het mooiste resultaat willen bereiken, kan het voorkomen dat er tussentijd een aanpassing moet plaatsvinden. Elke patiënt is immers uniek en elke behandeling maatwerk. Wij komen graag persoonlijk met u in contact om uw feedback te bespreken. Als u openstaat voor een gesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 038-4218651 of per e-mail via praktijk.zwolle@orthocenter.nl. Met vriendelijke groet, Orthocenter Zwolle

Mirjam Hutten 02 Jul 2020 - 16:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bart Hulleman 29 Jun 2020 - 11:58

Zeer lange wachttijden (30 - 45 minuten), bij sommige artsen is Nederlands niet de moedertaal en daardoor kon mijn dochter niet alles begrijpen. Verder vriendelijke mensen.

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Update: Deze beoordeling is door een fout van Google helaas terecht gekomen bij Orthocenter Zwijndrecht. Graag willen wij u vragen deze review weg te halen. Team Orthocenter Zwijndrecht

Hendrika Harmanny 04 Mrt 2020 - 09:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

micah lok 26 Feb 2020 - 13:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

Robin ‘RopzFC’ 29 Mei 2019 - 05:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthocenter Zwijndrecht

Update: Deze beoordeling is door een fout van Google helaas terecht gekomen bij Orthocenter Zwijndrecht. Graag willen wij u vragen deze review weg te halen. Team Orthocenter Zwijndrecht Beste Robin, Wij vinden het vervelend dat u ons gewaardeerd heeft met één ster, aangezien wij de tevredenheid van onze patiënten erg belangrijk vinden. Aan de hand van uw voornaam kunnen wij helaas niet achterhalen of bij ons onder behandeling bent. Bent u patiënt bij ons, dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via 038-4218651 of per e-mail: praktijk.zwolle@orthocenter.nl. Dan kunnen wij uw onvrede bespreken en naar een oplossing zoeken. Mocht u zich vergist hebben in de praktijk, dan zou het fijn zijn als u uw beoordeling verwijdert. Met vriendelijke groet, Team Orthocenter Zwolle