Tandartspraktijk Westerhof

Dorpsstraat 76, 2712AM Zoetermeer
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.6
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 16:30


Nieuwe tandartspraktijk in de Dorpsstraat

In januari 2021 heeft tandarts Tajana Westerhof-Bersma de deuren geopend van haar nieuwe tandartspraktijk in de oude Dorpsstraat

Met ruime ervaring in verschillende specialismen zetten we ons vooral in voor een drempelverlagende tandarts ervaring voor angstige patiënten.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Team

tandarts
0.0
T. Westerhof
Tandarts
BIG nummer: 19911037002
tandarts
0.0
J. Ramzan
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Y. Feng
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
0.0
0 waarderingen
4.6
11 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Danielle Wagemans 17 Mrt 2022 - 15:55

Geweldige tandarts met veel geduld! Ik ben erg bang voor behandelingen maar ze helpen je er hier helemaal doorheen. Aanrader!

Ellen Wenink 11 Nov 2021 - 12:21

Een hele goede tandarts die alle tijd voor je neemt. Ook rustig alles uitlegt .en niks doet wat jijniet wilt. Ze heeft een probleem met een kies die ik al heel lang had en niemand mij serieus mee nam,wel verholpen.en daar ben ik heel dankbaar voor. Kortom een aanrader als tandarts.zeker voor angstige patiënten. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam daar. Inmiddels ben ik alleen ellen Pronk geworden .

Paul Vink 07 Nov 2021 - 11:29

Prima ervaringen als gezin met deze tandartspraktijk. Mijn oude tandarts ging na ruim 40 jaar klant te zijn geweest met pensioen. Best wel spannend dus om te switchen van tandarts. We hebben vanaf dag 1 een heel fijn gevoel bij dit hard werkende jonge stel. Tajana als zeer kundige tandarts en Sander gastheer en regelaar maakt dat je je direct thuis voelt bij hun. Alles is bespreekbaar en fijn om als klant zelf regie te hebben over wat je wilt. Wij zijn superblij met hun!

Iris De vries 01 Nov 2021 - 18:13

Een top tandarts

Jolanda Verburgt 28 Okt 2021 - 16:43

Ik zal het eerlijk zeggen, ik ben een vreselijke angsthaas als het om de tandarts gaat. Maar wat een prettige ervaring heb ik hier. Het blijft soort van niet-leuk, maar nu na eerste behandelingen ben ik positief. Zowel over de tandarts en mondhygiëniste. De persoonlijke benadering vind ik erg prettig en dat begint al bij binnenkomst.

Willem Verburgt 28 Okt 2021 - 16:30

Begin mei '21 had ik een vreselijke kiespijn, maar kon helaas niet terecht bij mijn eigen tandarts in Den Haag. Ben toen naarstig op zoek gegaan naar een tandarts in Zoetermeer die mij wilde helpen. De noodtandarts in Zoetermeer deed dat in ieder geval niet, omdat die geen 'patiënten uit Den Haag' behandelt (terwijl ik in Zoetermeer woon). Uiteindelijk ben ik bij praktijk Westerhof terecht gekomen. Als ik om 16.20u langs kon komen zou er nog 'even' naar worden gekeken. Let op: de praktijk sluit om 16.30u! Maar wat een geweldige ervaring was dat. Niet alleen werd er grondig onderzocht wat de oorzaak was, het werd ook op een formidabele wijze verholpen: ik ging zónder pijn weer de deur uit (om 17.25u.) Door deze zeer positieve ervaring en het feit dat ik niet meer in Den Haag werk, heb ik gevraagd of ik in deze praktijk mocht blijven. Intussen zijn ook mijn voortanden op een prachtige wijze gerepareerd en zijn de meeste amalgaanvullingen vervangen door mooie witte. Alleen al de persoonlijke benadering door Sander bij de receptie en het feit dat er de tijd wordt genomen door Tajana -in goede samenwerking met haar assistente- om tot een perfect resultaat te komen, maken dat ik nog nooit met met zoveel plezier naar een tandarts ben gegaan en blijf gaan!

Tamara van Ballegooijen 28 Okt 2021 - 14:01

Fijne tandarts die echt de tijd neemt, en ook alles doet om je op je gemak te stellen.

Didier Jansen 28 Okt 2021 - 10:11

Hele fijne praktijk en vriendelijk personeel bij tandarts Westerhof! Ondertussen 2 keer langs geweest voor behandeling met beide keren aangenaam contact. Ze nam de tijd voordat ze aan de slag ging en gaf duidelijke uitleg over hoe of wat. Daarbij onwijs tevreden over het resultaat! Naar de tandarts doe ik nooit met plezier, laat staan een nieuwe. Maar alweer een paar maanden pijnvrij, dus blij dat ik ben overgestapt! Bij binnenkomst ook altijd gelijk een gezellig praatje aan de receptie. Het ontvangst heeft verder een aangename sfeer doordat het meer wegheeft van een huiskamer dan de gemiddelde steriele tandarts. Kortom, nieuwe vaste tandarts!

Danielle Motshagen 27 Okt 2021 - 12:06

Fijne tandarts, vriendelijke ontvangst en goede behandeling.

Tineke Schrijver 26 Okt 2021 - 07:55

Nu 10 maanden patient bij deze tandartspraktijk en heel blij dat ik ben overgestapt. Vanaf het eerste moment van de ontvangst in de gezellige huiselijke wachtruimte door de praktijkmanager tot en met de behandeling bij de tandarts was een heel andere ervaring dan dat ik gewend was. Zelf heb ik de angst dat ik tijdens de behandeling niet kan slikken en kan daardoor in paniek raken en ik moet zeggen na een paar bezoeken gaat dit al een stuk beter. De tandarts en haar assistente zijn een goed op elkaar ingespeeld team. Ze luisteren heel goed naar wat je angst is en nemen deze ook serieus. Tijdens de behandeling doen ze alles om het je zo comfortabel mogelijk te maken en nemen daar ook de tijd voor. Van de tandarts straalt de passie voor haar vak af tijdens de behandeling, zij zal alles doen voor een goed gebit voor haar patienten.

Christina 26 Aug 2021 - 08:27

Ik heb al het hele weekend vreselijke pijn nadat zij voor de derde keer mijn kies heeft behandeld. De eerste keer moest er een nieuwe vulling in en was mijn zenuw al lichtelijk geïrriteerd. Ik had speciaal een hoge tandarts verzekering genomen zodat ik meteen een kroon kon nemen maar dat vond zij niet nodig. Zij ging hem gewoon vullen. Na de behandeling had ik vreselijke pijn ben ik teruggegaan en heeft zij wat aanpassingen gedaan. Toen dat niet hielp heeft zij hem voor de tweede keer opnieuw gevuld. Weer had ik pijn maar ben niet teruggegaan heb het wel gemeld. In de maanden erna kon ik niks aan die kant eten. Te gevoelig. Ben uiteindelijk di, 27 juli weer teruggegaan. Heb gevraagd of ze de zenuw eruit kon halen. Vond ze geen goed idee. Ze heeft hem voor de derde keer gevuld. En weer heb ik pijn maar nu zo erg dat ik het uitgil. Ik slik al het hele weekend om het uur pijnstillers. De pijn straalt uit van mijn onderkaak tot mijn oor tot mijn oogkas en tot in de puntjes van mijn duimnagels. Ik zou hem er het liefst zelf uittrekken. Ik gun dit niemand. Ik begrijp niet hoe je kunt zeggen dat je een angst tandarts bent. Dit is een hel! *UPDATE* Mijn kaak werd dikker en dikker, zondag een spoed tandarts gebeld kon pas maandag terecht blijk ik 2 zenuw ontstekingen te hebben. Ik zit nu aan de antibiotica. Vrijdag wordt de eerste eruit gehaald. Naast de pijn,ben ik hierdoor ook grotendeels door mijn tandartsvergoeding heen. * 2e UPDATE* Ik heb nu 3 antibiotica kuren achter de rug. De behandeling werd een week uitgesteld omdat het te ernstig was.