Praktijk voor Endodontologie Bollenstreek

Kerkzicht 1, 2215DX Voorhout
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Wortelkanaal behandeling

Team

tandarts
0.0
K. Idzahi
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
5.0
9.8
Rense Wijngaarden 05 Apr 2022 - 08:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lucas Bart Daudeij 31 Jan 2022 - 17:57

Helemaal geen pijn gevoeld tijdens de wortelkanaalbehandeling, zelfs niet bij het verdoven! Elke stap wordt netjes uitgelegd en zeer fijne medewerkers! Mocht je dan toch een behandeling nodig hebben dan is zit zeker een aanrader.

Sandy Verhoeven 24 Aug 2021 - 08:31

Wat een prettige ervaring heb ik met deze aller vriendelijkste endodontoloog Karim en zijn assistente ervaren! Tijdens de procedure nam hij de rust en tijd om te vertellen wat hij ging doen. Absoluut een proffesionele en kundige endodontoloog!

Margreet Bouwman 28 Jul 2021 - 12:55

Wat een fijne ervaringen heb ik na het intake-gesprek met Karim en de wortelkanaalbehandeling. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak met de leuke assistente Carla en een (volgens mij altijd) vrolijke Karim. Hij nam me stapsgewijs mee in de behandeling, werkt met een duidelijke en eerlijke kostenbegroting en Carla en Karim werken als een ge-olied en vrolijk team fijn samen. Ik beveel deze praktijk zeer aan!

Berry Benard 09 Jul 2021 - 19:34

De behandeling die Karim geeft, is erg goed. Er straalt rust en professionaliteit van hem uit. Je wordt tijdens de behandeling steeds meegenomen wat er gedaan wordt. Samen met zijn assistente is hij een geolied team!

Nico Glasbergen 22 Jun 2021 - 18:38

De allerbeste die er is!!! Legt alles tijdens behandeling top uit geeft een hoop rust.

hamoudi holland 30 Mrt 2021 - 18:01

Een heel fijne prakijk . Mijn ervaring was heel positive. Alles werd duidlijk uitgelegd met een eerdlijke goede adviezen Echt een aanrader

Rick Funny 16 Feb 2021 - 18:13

Karim is een perfectionist die ik absoluut kan aanraden. Zorgt voor de patiënt met een heldere uitleg en een pijnloze behandeling. Zelfs bij de verdoving zorgt hij ervoor dat de patiënt er zo min mogelijk van merkt. Dit draagt allemaal bij aan een uitstekend resultaat!

Thomas Pittman 30 Jun 2020 - 20:03

(Vertaald door Google) Ik ben een Amerikaanse expat in Nederland. In mijn ervaring was dit de meest professionele medische of tandheelkundige dienst van mijn hele (60 jaar) leven. Dr. Karim Idzahi en zijn collega-assistent Carla Cecchetto belichaamden echt wat iedereen het meest wil in de gezondheidszorg. Ze waren georganiseerd, vriendelijk, efficiënt en zeer bekwaam - en de communicatie was uitstekend! Dr. Karim legde elke stap van de herstelprocedure van het wortelkanaal voor en tijdens het uitvoeren en daarna uit. Hij nam extra maatregelen om ongemak tot een minimum te beperken en controleerde de hele tijd hoe ik me voelde. Hij leek zich er zowel professioneel als persoonlijk goed van bewust dat de procedure tot bezorgdheid kan leiden, en zijn persoonlijkheid is bij uitstek geschikt om enige angst of bezorgdheid te verlichten. Bovendien is zijn kantoor de schoonste, meest hi-tech en ordelijk die ik ooit heb gezien. Ik ben zo dankbaar dat mijn tandarts mij naar hem hebben verwezen! (Origineel) I'm an American expat in the Netherlands. In my experience this was the most professional medical or dental service of my entire (60 year) life. Dr Karim Idzahi and his colleague assistant Carla Cecchetto really embodied what everyone wants most in health care. They were organised, kind, efficient, and highly skilled--and the communication was excellent! Dr Karim explained every step of the root canal repair procedure before, and as he carried it out, and afterward. He took extra measures to minimise discomfort, and checked throughout how I was feeling. He seemed well aware professionally and personally that the procedure may cause apprehension, and his personality is perfectly suited to relieving any anxiety or concern. Plus, his office is the cleanest, most hi-tech and orderly I've ever seen. I'm so thankful my tandarts referred me to him!

David H 27 Mei 2020 - 14:29

Hele fijne tandarts, doet echt zijn best je het comfortabel te maken en de behandeling pijnloos te laten verlopen.

Jeffrey Knip 01 Feb 2020 - 14:05

Een geweldige Endodontoloog om mee samen te werken. Levert erg net werk af!

M Vincoy 26 Nov 2019 - 22:32

(Vertaald door Google) Dr. Karim is een zeer bekwame endodontoloog met een heel goed hart. Hij zou ervoor zorgen dat hij de procedure zo eenvoudig mogelijk uitlegt en u ontspannen laat voelen tijdens de behandeling met zijn country muziek. Hij is echt iemand waarop u kunt vertrouwen wanneer u geconfronteerd wordt met gecompliceerde zaken. Ik ben naar zijn praktijk geweest voor verschillende wortelkanaalbehandelingen die door de jaren heen succesvol zijn gebleken. Heel erg bedankt, Dr. Karim. Met vriendelijke groet, Gemma. (Origineel) Dr. Karim is a highly skilled endodontologist with a very good heart. He would make sure that he explains the procedure as simply as possible and will let you feel relaxed during the treatment with his country music. He's really somebody you can depend on when faced with complicated cases. I have been going to his practice for different root canal treatments that prove successful over the years. Thank you very much, Dr. Karim. Regards, Gemma.

Marlies De jong 01 Nov 2019 - 18:02

Wat een super leuk team! Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd zodat je weet wat je te wachten staat. Van de verdoving en wortelkanaalbehandeling heb ik niks gevoeld! Ik zag er best wel tegenop, maar dat was echt nergens voor nodig. 😊

Petronella Van den berg 31 Okt 2019 - 16:45

Een zeer professionele, vriendelijke benadering en behandeling. Veel rust humor en duidelijkheid. Ik had niet zo op hoeven zien tegen deze wortelkanaalbehandeling. Viel me erg mee.

De Herrezendraak 13 Mrt 2019 - 15:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Didi Pronk 31 Jan 2019 - 15:28

Uitstekende behandelaar, vriendelijk en beschaafd, left alles goed uit, goed resultaat!!

jose hartman 09 Jan 2019 - 12:24

Fantastisch behandeld. Volledige informatie, ook tijdens behandeling. Totaal niets gevoeld, zelfs de verdoving niet gevoeld. Nemen de tijd voor je. Super!!

Harro Cats 11 Dec 2018 - 18:57

Wat een lieve mensen! Duidelijk en eerlijk in de communicatie. Goed en uiterst vakkundig geholpen. Eerlijk over de kosten. Bij mij viel 80% onder mijn extra tanden dekking. Echt een aanrader! Hoop er zelf nooit meer heen te moeten, maar als het nodig is ga ik op zeker.

Corrien Janson 19 Sep 2018 - 17:43

In alle rust de behandeling doen. Stap voor stap uitleggen. Rustig verdoven en ook bij verdoven, zonder pijn. Luisteren naar de patiënt,. Een betrokken endodontoloog met veel ervaring. Geen pijn meer!

John van Duijvenvoorde 27 Okt 2017 - 15:23

Ik heb hier een hele fijne behandeling gehad Totaal geen pijn gevoeld ook niet tijdens het verdoven Karim leg precies uit wat hij gaat doen zodat je precies weet wat je kan verwachten En ook hele goede nazorg! Ik raad deze praktijk zeker aan!

Android User 11 Aug 2017 - 18:06

(Vertaald door Google) Bovenkant (Origineel) Top

Ashley 21 Jan 2017 - 10:41

Vanaf de intake tot en met de behandeling ben ik om mijn gemak gestelt. Karim legt continu uit wat hij aan het doen is en gaat secuur te werk. Pijn is niet nodig gaf hij aan en nu een dag later kan ik zeggen dat hij gelijk heeft. Niks gevoeld tijdens en na de behandeling!