Tandartspraktijk Voorburg

Charlotte van Pallandtlaan 28, 2272TR Voorburg
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Tandvlees behandeling
  • Kroon- en brugwerk
  • Mondhygiëne
  • Implantaten
  • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Janice Chin
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Mahdi Khalilzada
Tandarts
tandarts
0.0
Shahir Safi
Tandarts
tandarts
0.0
Sharon Chin
Mondhygiënist

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
0.0
0 waarderingen
4.8
41 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Marco Brug 07 Apr 2022 - 12:52

Ben supergoed geholpen bij deze lieve tandarts, het zijn erg bekwame mensen, die hun vak echt heel goed verstaan. Ze stellen je heel erg op je gemak en ondanks dat de tijd voorbij was, heeft deze lieve tandarts toch nog meer tijd vrijgemaakt om nog een gaatje te vullen in mijn gebit. Het zijn toppers en superlieve mensen.

Eveline Heijkamp 19 Jan 2022 - 11:24

Een hele fijne tandarts en praktijk, naar de tandarts gaan vind ik altijd heel eng en spannend. Dit weten ze en hierin helpen ze me. Ze zijn heel vriendelijk en zeggen dat het goed is dat ik ben gekomen. Mijn tandarts Mahdi Khalilzada is dan ook heel vriendelijk en bemoedigd me als ik het eng vind. Dat vind ik belangrijk, het maakt de angs niet minder maar wel makkelijker om mee leren om te gaan en ook weer terug te komen. Ze zijn al met al een steun tijdens het proces van het herstel van mijn gebit. Dit is voor mij de eerste keer dat ik zonder oordeel geaccepteerd word in de stoel. Een aanrader voor als je angst hebt en goed professioneel behandelt wilt worden. Mijn tanden zien er weer mooi uit!! E.

Jessalyn Metselaar 08 Nov 2021 - 23:20

Wat een fantastische praktijk met hele fijne en kundige mensen ! In het bijzonder wil ik graag Mahdi Khalilzada benoemen, omdat hij heel erg goed is op het gebied van esthetische tandheelkunde! Je kunt merken dat de tandheelkunde en persoonlijke aandacht voor de patiënten heel hoog staat. Voor de mensen die angsten hebben voor een tandarts raad ik hem dan ook zeer aan !!!

Mesut Nevşehir'Li 19 Okt 2021 - 15:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wout Breugom 13 Okt 2021 - 12:18

Goede behandeling en lief en aardag personeel gewldige tand arts zelf als je bang voor ze bent maar door hun is mijn gebit weer noormaal😘😘😘

Shabnam Pazhman 10 Okt 2021 - 21:17

Dr. Mahdi Khalilzada is een zeer professionele tandarts, maar ook erg vriendelijk en luistert goed naar je wensen. Hij denkt erg met je mee. Deze praktijk is zeker een aanrader!

davo zikkos 07 Okt 2021 - 20:07

Een uitstekende tandarts en super klantvriendelijk. Hij heeft mij uitstekend geadviseerd en behandeld, dit heeft er toe geleid dat mijn gebit er weer prachtig uit ziet. Al met al een echte specialist die weet wat hij doet.

Sahar Sahidi 05 Okt 2021 - 20:59

Ik post niet vaak een review maar ik kan niets anders dan vol lof over deze tandartspraktijk praten. Onlangs heb ik dhr. Khalilzada leren kennen en dit is een tandarts waarvan de passie en professionaliteit er vanaf spat. Het is een kleinschalige praktijk waar de patiënten enorm duidelijk, zorgzaam en vriendelijk worden geholpen, de tijd wordt oprecht voor je genomen. Tandarts Mahdi, ik ben je super dankbaar en zal je bij iedereen aanraden!

Khadidja Ra 23 Sep 2021 - 11:13

Dit is de beste tandartspraktijk in Nederland. Een super aardige tandarts, die ook erg meedenkend is. Ik ben voor mijn facings geweest en dankzij Mahdi Khalilzada heb ik weer een mooie lach! Voor mij nu mijn vaste tandarts geworden. Zéker een aanrader.

sahar boukhoubza 21 Sep 2021 - 23:57

Esthetisch behandeld door tandarts Mahdi Khalilzada en ik ben zo erg tevreden. Hij nam alle tijd voor mij en liet mij elke keer meekijken of het allemaal aan het worden was zoals ik voor ogen had. Niet alleen is hij heel goed in zijn vak, maar ook in zijn professionaliteit. Wat trouwens ook super chill was, is dat ik gedurende de gehele behandeling lekker naar Mr. Bean kon kijken op de tv die aan het plafond hangt. Hiermee kan je lekker afdwalen en ben je niet meer bezig met de behandeling. De tijd ging ook nog eens super snel. Heel erg bedankt Tandarts Mahdi voor mijn nieuwe lach.

Aard Bei 30 Jun 2021 - 01:37

Voor mijn esthetische behandeling, (facings), twijfelde ik tussen een aantal grotere bekende praktijken, en tandartspraktijk voorburg. Uiteindelijk toch voor de laatste gekozen, en geen seconde spijt van gehad. Khalilzada is een vriendelijke en kundige tandarts die wordt versterkt door een top team. Zelf wou ik na de behandeling nog wat aanpassen hier en daar, en kon tot twee keer aan toe binnen één dag al gelijk terecht! Zeker aanbevelenswaardig. Bedankt voor de million dollar smile!

Henni Hassan 25 Mei 2021 - 16:32

Zo blij met jullie als mijn nieuwe tandartspraktijk. Ontzettend vriendelijk en professioneel. Echt super tevreden over de behandelingen. Ze nemen echt de tijd voor je.

Patricia Van Wijk 25 Apr 2021 - 20:29

Zo dankbaar!!Hoe bang ook was ze hebben me gerust gesteld door regelmatig te vragen of goed ging of pijn had. Wat mij op me gemak stelde. Na twee jaar is eindelijk me pijn weg door een wortelkanaal behandeling. En hoef niet meer bang te zijn dat die afbreek. Suoer bedankt heel veel liefs❤

Qwendolynn Van Der Wal 25 Apr 2021 - 14:20

Hele vriendelijke en professionele tandartspraktijk. Ik ben hier samen met mijn vader geweest voor het project eerlijke glimlach. Hij is erg blij met het behaalde resultaat, ze nemen de tijd voor je en je gaat met een glimlach de deur uit! Zeker een aanrader.

franka just franka 18 Apr 2021 - 12:48

Deze mensen hebben mij zo professioneel en liefdevol geholpen. Vol geduld kundigheid en respect. Een aanrader voor iedereen!

emmiiee love 13 Apr 2021 - 12:33

Wat een tandartspraktijk zeg. Ik heb enorme angst voor de tandarts en loop al 1 jaar lang met een kies die half afgebroken was. Tand moest er hoe dan ook uit vond ik, een wortelkanaal was ik te bang voor. Ze hebben mij zo erg op mijn gemak gesteld, stap voor stap uitleggen wat ze doen, alsmaar vragen of het gaat waardoor de angst die ik al jaren bezit gewoon verdween. Ik heb een wortelkanaal gedaan en mijn kies kunnen behouden, ik heb 1 malig paracetamol genomen en de kies is pijnloos zelfs 2 dagen na de behandeling. Dit had ik oprecht niet verwacht, en ik ben de tandartspraktijk zooooo enorm dankbaar. Heb je angst voor de tandarts en zoek je een hygiënisch en goede praktijk, dan ben je bij hun op het juiste adres !!!

Lauryn L 13 Apr 2021 - 11:23

Onlangs heb ik tandarts Mahdi Khalilzada leren kennen. Hij is een hele vriendelijke tandarts die mij erg op mijn gemak stelt. Hij laat echt zien dat hij een passie heeft voor dit vak en echt persoonlijke zorg wil geven aan iedereen die dit nodig heeft. Daarnaast is het team ook heel vriendelijk, ik voel me erg aangenaam en welkom in de praktijk. Ik raad deze tandartspraktijk zeker aan!!

Diana Ismail 13 Apr 2021 - 00:54

Onlangs deze tandarts leren kennen en wat is dit een topper! Hij legt de behandelingen altijd goed uit en bespreekt vooraf de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een ander pluspunt is het behulpzame en vriendelijke team. Een kleinschalige praktijk met heel veel liefde en goede zorg voor de patiënt!

Jawad Hassanzadeh 12 Apr 2021 - 23:25

Ik heb jarenlang gelopen met spleetjes bij mijn onder tanden waar ik me enorm aan stoorde. Deze tandarts heeft me in minder dan een uur geholpen en mij voorzien van een glimlach! Mahdi, ik ben gezegend met jouw behandeling en dat gun ik anderen ook, ga door met wat je doet want je hebt talent!

Willem Vanstar 27 Feb 2021 - 18:40

Op zoek naar een toffe jonge tandarts, kleinschalige praktijk, persoonlijke aandacht en vooral eentje die meedenkt, oppakt, doorpakt en met een big smile aan de slag gaat, ben ik terecht gekomen bij Tandartspraktijk Voorburg. Wat een verademing zeg werken met tandarts/eigenaar Mahdi Khalilzada! Mijn gebit rammelde aan alle kanten en het werd tijd voor een grondige (esthetische) renovatie. Dat heb ik geweten hoor, want Mahdi heeft mij bij mijn lurven gepakt en dat op basis van een doordacht plan van aanpak. Zo fijn, zo goed en ook nog eens innovatief heeft hij mij inmiddels een fantastisch nieuw en gezond gebit aangemeten en ik ben er erg trots op! O ja, ooit van een tandarts een appje gekregen met de vraag hoe het nu met je gaat na een extractie? Nee? Mahdi doet het gewoon!

Tawab Jalal 25 Jan 2021 - 23:34

Kort geleden langs geweest voor mijn vader hij had een kroon nodig. Tandarts Khalilzada werkt met de nieuwste technologie zo waren wij dezelfde dag nog voorzien van een kroon! Mijn vader is heel erg tevreden en goed geholpen. Dankjewel hiervoor.

Willem van Onzen 30 Dec 2020 - 20:47

Ik vind naar een tandarts moeten gaan één van de meest verschrikkelijke zaken die een mens moet ondergaan. Daarom is het voor mij heel belangrijk om 100% vertrouwen te hebben in mijn tandarts. Gelukkig zit ik wat dat betreft hier op de juiste plaats. Mijn tandarts heeft gevoel voor de mensen en denkt met je mee. Je wordt op je gemak gesteld en van tevoren wordt besproken wat er gaat gebeuren. Hij komt met verschillende mogelijkheden en legt duidelijk van iedere mogelijkheid de voor en nadelen uit. Afspraken worden goed nagekomen en je voelt dat je in goede handen bent. Nog een persoon wil ik ook vermelden en dat is de man achter de receptie. Als geen ander is hij het visitekaartje van de praktijk en ondanks dat hij geen behandelaar is, is zijn zorg en aandacht voor de mensen bijzonder prettig.

jane Broodman 26 Dec 2020 - 22:57

Top tandarts echt tevreden,mijn gebit is echt opgeknapt.

jolanda dopmeijer 25 Dec 2020 - 18:32

Ik ben super tevreden, altijd correct geholpen en zelfs tussendoor met een probleem werd er gelijk actie ondernomen. Top!!

Francisca Kouwen 10 Dec 2020 - 20:04

“Ondanks dat ik niet in de buurt woon blijf ik hier patiënt vanwege de enorme kwaliteit en zorgzaamheid waarmee de behandelingen worden uitgevoerd. Mijn gebit is enorm verbeterd en ziet er 200% beter uit. Kortom ik heb een trotse lach!”

Floris Bastiaans 12 Mrt 2020 - 16:14

Top Team! Goed en vriendelijk geholpen en op mijn gemak gesteld. Zeer deskundig.

Raquel Wessels 11 Mrt 2020 - 00:01

Alleen maar lof voor deze tandartspraktijk. Ik ben goed geholpen. De inschrijving ging soepel en er wordt geduldig en duidelijk uitgelegd. Dezelfde dag pijnloos een wortelkanaal ondergaan en een vulling ondergaan. Ze behandelen je met liefde en zijn echt een luisterend oor. Ga zo door!

Edries Rawesh 02 Nov 2019 - 15:00

Top plek snel geholpen en de medewerkers zijn klantvriendelijk echt een aanrader

Daniel Dwiyanto 26 Okt 2019 - 20:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Z.H A 26 Okt 2019 - 20:05

Ik vind het een best goede plek , ik werd goed behandeld en ik merk wel verschil tussen mijn oude plek en hier ( goede manier ) . Ik denk denk dat ik hier wel vaker kom . Ik adviseer het ook aan andere mensen .

Richella Nirandjan 26 Okt 2019 - 14:32

Hij vericht zijn werkzaam heden professioneel uit . En hecht veel prioriteit aan hygiëne. Is een hele fijne tandarts.

Mukesh 26 Okt 2019 - 14:31

Super goed geholpen , snel, vakkundig en hygiënisch..👌🏽

Elham Rawesh 26 Okt 2019 - 13:52

Mijn zoontje was eerst bang maar de tandarts en de assistente maakten hem weer vrolijk echt een top plek ik zou iedereen adviezeren om hier heen te komen

Omid Samadi 26 Okt 2019 - 12:51

Goede service na overnamen. Duidelijke en deskundig verhaal. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe Tandarts. Snel en pijnloos geholpen. Echt een aanrader!

Ruben Verver 13 Okt 2019 - 14:11

Zeer prettig geholpen. Afspraken op kaartje en per email bevestigd. Behandeling goed uitgelegd voordat er mee wordt begonnen. Informatief en vakkundig.

Mike De Geus 05 Aug 2018 - 16:19

Klantcontact erg slecht... Wij zijn naar one mening slecht geholpen door de assistent, en met deze klacht wordt niets gedaan. Mail wordt pas na 1 week beantwoord, maar de factuur heb je wel binnen 3 dagen in huis... Na reactie op de mail hoor ik al 2 weken niets. Wij gaan op zoek naar een andere tandartspraktijk Update: zelfs na regelmatig gemaild krijgen geen reactie. In mijn ogen een oplichter!

Marijn van Bronkhorst 05 Dec 2017 - 09:19

Goede, gezellige tandarts (Bakx) die altijd de tijd en moeite neemt om alles zorgvuldig uit te leggen. En misschien nog wel belangrijker: ook een hele lieve tandartsassistente die me ondanks mijn zenuwen altijd om m'n gemak stelt!

Iris Lammers 26 Jul 2017 - 09:46

Ik ben erg fijn geholpen door tandarts Bakx! Alles werd duidelijk uitgelegd, vriendelijk geholpen en hij nam de tijd.

Nelson da Luz Bentes 07 Jul 2017 - 00:55

Super ervaring! Werd goed geïnformeerd door zowel mondhygiëniste als tandarts tijdens de behandeling. De "hoe en waarom's" gaven mij een goed beeld van de status van mijn gebit, en ik kreeg ook de ruimte om mijn eigen keuzes te maken voor het vervolg. Ik kom terug!

Floris Pop 06 Jul 2017 - 11:38

Goede tandarts!

Ineke de boer 27 Okt 2016 - 12:38

Na vertrek van de zeer gewaardeerde tandarts The ben ik vol vertrouwen gestart met één van zijn twee opvolgers. Ongeveer 2 weken voor een geplande behandeling, kreeg ik last van een zeurende kies in het weekend. De andere dag was dat gevoel weg, maar had ik een dikke wang. Maandags gelijk de praktijk in casu de receptionist gebeld; ik kon pas donderdagmorgen vroeg terecht. Door een vriendin gewezen op het feit dat een ontsteking ook je hartspier kan aantasten, ben ik die maandagmiddag gelijk langs de praktijk gereden om de andere tandarts er even naar te laten kijken. Er bleek geen tandarts aanwezig te zijn en ook geen waarneming geregeld. Ik kreeg het adres van een andere tandarts in Leidschendam, maar toen ik deze praktijk belde, kreeg ik een bandje te horen dat de tandarts met vakantie was. Deze tandartsenpraktijk had echter 2 waarnemende tandartsen geregeld. Met tandarts Kettler gebeld en deze was zo vriendelijk mijn kies een wortelkanaalbehandeling te geven. Dit was ook nodig omdat er een zwelling bij het tandvlees te zien was. Teruggebeld naar tandartsenpraktijk Pallandtlaan en gevraagd om mij terug te bellen op woensdag, omdat ik niet wist of ik nu eerder behandeld moest worden i.p.v. op de geplande datum. Woensdag rond het middaguur nogmaals gebeld als herinnering. Ik zou aan het eind van de middag gebeld worden. Dit is niet gebeurd, waardoor ik het restje vertrouwen compleet kwijt ben en overgestapt naar een andere tandarts.