Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Bastion 30, 5509MJ Veldhoven
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.2
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Annelieke Hardy-Derijks
Mondhygiënist
tandarts
0.0
E.S.R. Timmermans
Tandarts
BIG nummer: 89061163302
tandarts
0.0
J. Villalba Recuerda
Tandarts
BIG nummer: 79918987702
tandarts
0.0
J.H. Smit
Tandarts
BIG nummer: 99046185102

Faciliteiten

 • Narcose (intraveneuze sedatie)
0.0
0 waarderingen
4.2
24 waarderingen
0.0
0 waarderingen
john schell 15 Jan 2022 - 21:14

Ik ben voor mijn vrouw op zoek gegaan naar een tandarts die onder narcose een volledige extractie zou uitvoeren t.b.v. een volledige prothese. Ik kwam al gauw bij tandarts- en implantologiepraktijk Mondig uit. Vanwege een uitzonderlijke angst voor de tandarts, opgelopen door traumatische ervaringen met vorige tandartsen, was dit nodig omdat ze al 15 jaar geen tandarts had bezocht. Ze is uitzonderlijk fijn opgevangen bij het eerste intake-gesprek door Jeroen en zijn assistentes. De behandeling zelf is volledig pijnloos verlopen. Onder narcose is dit natuurlijk niet vreemd, maar ze heeft ook absoluut geen 'na-pijn' gehad. Dit was het teken dat de behandeling zeer vakkundig was gedaan. Na een aantal maanden een noodprothese te hebben gehad werden de implantaten in de onderkaak geplaatst onder lokale verdoving. Ook dit is door Jeroen en zijn assistentes volledig pijnloos uitgevoerd, precies zoals mijn vrouw had gehoopt. Ook de samenwerking met Vink tandtechniek is lovenswaardig. Mijn vrouw heeft te maken gehad met een zeer kundig tandarts-implantoloog en assistentes! Ook wat de begroting betreft zijn we niet voor onverwachte kosten komen te staan. Alles klopte gewoon. Kortom: de 5 sterren zijn dik verdient! p.s. ik hoop dat de echte Limburgse vlaai heeft gesmaakt...

Rutger Reurings 08 Sep 2021 - 15:28

Zoals veel mensen ben ik normaal geen fan van de tandarts. Mede door mijn angst al veel tandartsen gezien. Bij Mondig! buitengewoon goede ervaring. Het personeel is zeer vriendelijk, luchtig als het kan serieus als het moet. Bovenal zeer kundig. Je zou bijna met plezier naar de tandarts gaan.

Femke Penterman 07 Apr 2021 - 11:17

Al jaren niet bij de tandarts geweest, omdat ik bang ben en vaak niet fijn geholpen. Vandaag was ik in jullie kliniek om te zien wat de mogelijkheden zijn en ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Ik ben super fijn geholpen, vrijwel niet bang geweest en ik kan over een tijdje eindelijk weer breeduit lachen. Ontzettend bedankt en ik zie uit naar wat er komen gaat!

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Beste mevrouw Penterman, bedankt voor uw reactie. Fijn te lezen dat u niet bang meer bent en wij u op uw gemak hebben kunnen stellen. Een brede glimlach ofwel ‘big smile’ is het beste resultaat wat wij u weer kunnen geven. Wij verwelkomen u graag binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Team Mondig.

Roel de Ruwe 03 Feb 2021 - 13:35

Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risico's hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven. Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst. Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan. 17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling. Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring. Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk.

Brabo Smurf 05 Jan 2021 - 18:58

Op zich heel goed geholpen. Er zijn echter een aantal minpunten. Het baliepersoneel is verschrikkelijk onsympathiek. De offertes die je krijgt kloppen van geen meter. Er wordt maar een deel van de totale behandeling geoffreerd. Er wordt niet bij verteld dat er nog een heleboel extra kosten bij komen. Inmiddels zijn wij al bijna 1.000 euro meer kwijt dan we, op grond van hun opgave, verwacht hadden. Inmiddels begin december weer een afspraak gehad. Aangegeven dat ik GEEN gebruik wilde maken van implantaten. Er zou een offerte opgemaakt worden. Vandaag maar eens gebeld dat er nog niets ontvangen was. Ja, we zijn 2 weken dicht geweest. Niet mijn probleem toch? Wij waren, vorig jaar 3 weken met vakantie en toen vond Mondig dat we toch maar even tijd moesten maken om te reageren. Hun mogen wel met vakantie zonder te reageren maar wij blijkbaar niet. Maar goed einde dag een brief ontvangen waarin zij zeggen dat er vandaag pas aangegeven is dat er geen implantaten gewenst zijn. Dat is dus NIET waar. Dit is begin december al aangegeven. Gevolg dat ik dus nu zowel in 2020 als in 2021 mijn volledige eigen risico kan gaan betalen. Lekker geregeld. Ik zal Mondig ZEKER NIET aanbevelen. Ze luisteren niet, brengen véél meer in rekening dan geoffreerd en over het personeel achter de balie heb ik helemaal geen goed woord over.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Beste Brabosmurf, Helaas reageert u onder de naam “Brabosmurf” waardoor uw naam niet bekend is bij ons. Wij hebben intern ook geen klacht ontvangen. Wij betreuren uw reactie. Uiteraard willen wij u helpen met uw klacht. Misschien kunt u naar de praktijk een e-mail sturen met uw details? Dit omdat er niks bekend is bij ons. Wij herkennen ons niet in hetgeen u schrijft. De begrotingen die wij opstellen aan onze patiënten, wijken namelijk nauwelijks af. En mocht hier in een enkel incidenteel geval sprake van zijn, dan bespreekt de behandelaar dat altijd (voorafgaand aan de behandeling of tussentijds) met de patiënt. Wij zijn een ISO gecertificeerde praktijk en houden ons aan de richtlijnen die hiervoor gelden, ook conform KNMT.

Bart Verkroost 27 Aug 2020 - 16:51

Na een vakkundige en heldere diagnose en uitleg door Jeroen Smit kreeg ik het behandelplan doorgestuurd. Aan de slag gegaan en uiterst tevreden. Zowel met het resultaat als de vriendelijke behandeling van assistentes en mondhygiëniste. Deskundige top praktijk!

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Beste heer Verkroost, wij bedanken u voor uw reactie en het compliment. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer binnen onze praktijk.

Jean-Pierre Louvet 01 Jul 2020 - 11:16

Ik kwam binnen met een deuk in mijn tandvlees en zelfvertrouwen, een plaatje voor mijn ene voortand en een lelijke 2e voortand. . Vanaf het eerste intake gesprek al meteen een heel fijn gevoel over Jeroen en zijn team, wat mij ook tot het laatst is bijgebleven. Enorme kundigheid en professionaliteit werden gekoppeld aan een gemoedelijke sfeer wat ervoor zorgde dat ik altijd op mijn gemak was. Ik reed niet eens met tegenzin naar de tandarts! Ik ben dan ook zeer tevreden over het prachtige resultaat en wil Jeroen en zijn team dan ook enorm bedanken voor het teruggeven van mijn glimlach en een stukje zelfvertrouwen.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie meneer Louvet! Heel erg fijn dat wij u, uw glimlach weer hebben kunnen teruggeven. Een heel mooi compliment aan ons adres. Nogmaals dank daarvoor.

Chelsea van Moorsel 26 Jun 2020 - 19:26

Hartstikke fijn geholpen, professioneel, zorgzaam en een fijne communicatie ! Vooral de mensen die daar werken zijn echt toppers ! Ben ze erg dankbaar !

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Van Moorsel, wij vinden het fijn u van dienst te zijn geweest, ook namens het gehele team.

Marieke Bussum 12 Mei 2020 - 10:06

Ik ben erg bang voor de tandarts maar wat ben ik goed opgevangen bij Mondig. De behandeling is goed gegaan en ook de nazorg ben ik zeer tevreden over. Personeel is zeer vriendelijk en houd goed rekening met mijn angst.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Bussum. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

OMA 57van4 van gestel 10 Mrt 2020 - 09:26

Goed geholpen met implantaten goede uitleg over de behandeling. Personeel allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Van Gestel. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Edwin Blank 09 Mrt 2020 - 14:30

In het voortraject is bij mij zo ongeveer alles misgelopen. Vooral de communicatie naar de parient is zwaar onvoldoende. Reactie van de eigenaar: Er is inderdaad uiteindelijk telefonisch contact geweest om een afspraak te maken maar toen was er bij mij al geen enkel vertrouwen meer in uw organisatie te bespeuren. Een gesprek had dit ook niet meer kunnen veranderen.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Beste heer Blank, Wij betreuren dit ten zeerste. We hebben telefonisch contact met u gezocht om een afspraak in te plannen om dit te bespreken. U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken. Met vriendelijke groet, Mondig! Implantologie en tandheelkunde

Willem Vermeulen 18 Feb 2020 - 21:59

Fantastisch team, kennis en kunde zijn voor mij bewezen. Bijna een 'plezier' om naar toe te gaan :-)............

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie meneer Vermeulen. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Marjan van Heeswijk 19 Dec 2019 - 12:14

Ben super tevreden van begin tot eind van de behandelingen. Ook Marieke wil ik bij deze bedanken.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Van Heeswijk. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Eveline van den Besselaar 18 Dec 2019 - 05:13

Als je bang bent van de tandarts dan helpen ze hier zo fijn.ik ben niet meer bang ben blij dat ik hiet zo open ontvangen ben.echt een hele fijne groep medewerkers en een top tandarts.ik ben blij en raad het iedereen aan.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Van den Besselaar. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Inez Van den Broek 09 Dec 2019 - 16:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Van den Broek. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Sebastian Treffers 09 Dec 2019 - 15:06

Ik ben doorvink dental in veldhoven terecht gekomen. Na 170 euro lichter te zijn door een intake. Hebben ze het advies doorgemaild naar mijn eigen tandarts zonder begroting van mijn brug. Vink dental pronkt met scherpe tarieve door lage materiaal/techniekkosten r24. Na 2 telefoontjes had ik mijn begroting binnen weken later en ze waren nog duurder dan mijn eigen tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Geachte heer Treffers, Binnen onze praktijk zijn alle baliemedewerkers al jarenlang geïnstrueerd om patiënten – bij het maken van de afspraak en voordat hun intake plaatsvindt – de kosten hiervan mee te delen. Dit is ook bij u het geval geweest. Het betreurt ons dat dit niet goed bij u is overgekomen. We hebben inmiddels ook overleg gehad met Vink Dental, zij geven aan dat zij niet adverteren met de goedkoopste tarieven waardoor het inderdaad mogelijk is dat uw eigen tandarts een lager tarief hanteert. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Judith Baijens 01 Nov 2019 - 06:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Baijens, Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Anita Heesters 06 Okt 2019 - 12:21

Nadat mijn oude tandarts gestopt was, moest ik op zoek naar een nieuwe praktijk. Voor mij een hele klus, want ik ben een van die mensen die ontzettend schrik heeft om naar de tandarts te gaan. Na wat zoeken op internet kwam ik via Vink bij Mondig. Meteen met mezelf afgesproken dat ik mijn hele gebit grondig zou laten aanpakken. We zijn nog niet klaar, maar het resultaat is al geweldig. En wat ik het meeste waardeer is de hele fijne manier waarop ik geholpen en begeleid wordt. Tot nu toe heb ik niets gevoeld van de behandelingen. Het vertrouwen is groot en dat maakt dat ik minder angst voel.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Heesters. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Peet Adriaens 04 Sep 2019 - 17:16

Harstikke fijn geholpen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel voor als je bijvoorbeeld toch een beetje angst hebt. Je verteld het ze en er wordt echt rekening mee gehouden. Het was een zware ingreep voor mij. De steg in mijn onderkaak heb ik een aantal jaar geleden laten plaatsen. En nu was mijn bovenkaak aan de beurt. Dit was zwaarder dan ooit, vanwege het kaakbot opbouw dat gecreëerd moest worden, mijn eigen kaak had veelste weinig bot. Maar de vriendelijkheid en het begrip van de verzorgenden, de tandarts en de twee assistentes en de secretaresse hebben mij van begin tot eind zo fijn geholpen en bijgestaan, ongelofelijk. Gister de operatie gehad, vandaag belde de secretaresse of alles goed was! Zeg nou zelf, dat is toch gewoon geweldig!?!! Dat heb ik nu te meer en te eens kunnen ervaren. Wat mij betreft zijn ze met vlag en wimpel over de streep aangaande mijn operatie. Dankjulliewel lieve mensen. Jullie hebt het hart echt wel op de goeie plek!

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Atletiek Coach 27 Mei 2019 - 14:28

Slechte communicatie. Niet bereikbaar voor overleg.

J B 27 Mei 2019 - 14:19

Na heel veel eerdere teleurstellingen met andere tandartsen, ben ik op zoek gegaan naar een goede tandarts die kronen, bruggen en facing bij mij kon zetten.Ik was op zoek naar kwaliteit, korte lijnen en persoonlijke aanpak. Via Vink Tandtechniek kwam ik terecht bij Mondig te Veldhoven. Ik kon redelijk snel terecht bij Mondig. Eenmaal op de afspraak werd mij door tandarts Smit verteld dat er nog van alles moest gebeuren voordat ik aan kronen en facing kon gaan beginnen. Het verhaal klonk allemaal heel goed en plausibel. We hadden echt het idee dat dhr Smit - in tegenstelling tot onze vorige tandartsen - een goede kijk had op zaken. We zouden binnen twee weken een offerte / begroting ontvangen van de eerste fase. Net voor het verstrijken van de twee weken hadden we de offerte binnen en toen begon de ellende en ergenis; de begroting kwam op een bedrag van zo'n 2500 euro, allemaal prima, maar er stond een hele lijst van handelingen begroot die ik niet kon verklaren of mee eens ben.Vervolgens heb ik een dag later gebeld en gevraad of we de heer Smit mochten spreken; we kregen te horen dat het heel druk was en dat de heer Smit wel terug zou bellen. Volgende dag was ik nog steeds niet teruggebeld. Ik weer erheen bellen, weer hetzelfde verhaal. Enfin, we zijn nu bijna 2 weken later en dhr Smit noch iemand anders van Mondig heeft de moeite genomen om mij even terug te bellen. Het ergste vind ik nog dat ik dik 170 euro had moeten betalen voor de zogenaamde intake. Het kan toch niet zo zijn dat er geen enkele vorm van overleg is na het ontvangen van een offerte voor zulke ingrijpende handelingen? Wat een vreselijke arrogantie!!! Mijn contact met Mondig heeft mij een hele vieze nasmaak gegeven.

Wil Engelen 20 Nov 2018 - 10:54

Als trauma client van Mondig, zonder tanden vanwege brandwonden en medicatie, zouden veel mensen denken, wat zoek je daar dan. Toch zou ik niet zonder hun kunnen. Mijn kaak, tong en mond zijn behoorlijk wat onder het mes geweest en veel is er niet meer zoals het zou moeten zijn. Jeroen (Smit, tandarts en implantoloog) had een praktijk in het MMC (Maxima Medisch Centrum) in Veldhoven, eerst naast en daarna tegenover de afdeling Kaakchirurgie. Als een mensen mens maak je zo contact met Jeroen en zijn collega’s. Een grapje en wat dollen, is er al vanaf ik daar voor het eerst binnen liep de normale gang van zaken. Die eigenschappen zeggen wat over de kwaliteiten van een gespecialiseerde tandartsenpraktijk. Door mijn ervaring op medisch gebied, als client en als medewerker, heb ik de wetenschap eigen gemaakt, dat geen genezing zo makkelijk gaat, als je elkaar met respect en afleiding kan stimuleren. Werken met je kennis en te uiten vanuit je innerlijk zelf, geeft een rust en gemoedelijke sfeer tussen alle mensen die met elkaar te maken krijgen. Hetzelfde geld voor mijn mondhygiëniste Annelieke (Hardy-Derijks), waar ik heerlijk onderuit kan gaan liggen en al snel op het zelfde niveau kan praten, zonder je meer of minder te voelen. Ik ben niet bang voor een tandarts, tanden heb ik geen. Maar pijn wel dagelijks. En dat al vanaf ik op driejarige leeftijd brandwonden opliep. Inmiddels ben ik 62 en het lijkt alsof ik meer pijn dan vroeger heb. Al heb ik wel geleerd, die pijn beter uit te schakelen en zo de pijn de baas te worden. Op enkele zwakkere mentale momenten na, lukt me dat aardig. Ik kom dus al erg lang bij Jeroen en zijn medewerkers en altijd met goede zin, omdat de omgeving en de mensen dat mogelijk maken. Veel ziekenhuizen zouden daar eens een voorbeeld aan kunnen nemen. By the Way: Ik ben wat te zwaar, ik loop behoorlijk wat treden naar boven waar Mondig zit. Wat nog eens goed voor mij is ook. Maar je kan natuurlijk met een lift. Nee, ik kom er niet thuis, maar wordt er wel zo benaderd. Dat maakt de kracht van een goede praktijk duidelijk. Als je angst hebt voor pijn en tandartsen, dan voel je je al snel prettig behandeld bij dit team.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Natascha Stokman 18 Sep 2018 - 22:38

Praktijk met zeer kundige zorgverleners. Daarnaast zeer prettig in de omgang, denken mee, leuk met kinderen, zijn begripvol. Beste tandarts die ik ooit had. Ik hoef nooit meer een ander.

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Stokman. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde

Jan en Ieneke Griffioen 07 Jan 2018 - 14:15

Uitstekend

waardering
Reactie van/namens: Mondig! Implantologie & Tandheelkunde

Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Mondig! implantologie en tandheelkunde