Lagas Tandartsen

Nijverheidslaan 7, 3903AL Veenendaal
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Mondhygiëne

Team

tandarts
0.0
A.G.S. Patho
Tandarts
tandarts
0.0
Jasmijn van Gerwen
Tandarts
tandarts
0.0
Luc Lagas
Tandarts
tandarts
0.0
Merel van Rouwendal
Mondhygiënist
tandarts
0.0
N.J.M. Van Elswijk
Tandarts
BIG nummer: 29066649902

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
0.0
0 waarderingen
4.8
55 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Jacco Timmer 12 Apr 2022 - 11:01

Wat een fijne tandartspraktijk! Luc bedankt voor U vakmanschap van het plaatsen van de implantaten. Ik ben er heel blij mee en kan weer volop glimlachen. Ze nemen rustig de tijd voor je en leggen alles goed uit. Voor mij was dat extra belangrijk vanwege mijn angst voor de tandarts. Door de manier van aanpak ga ik een stuk relaxter na de tandarts. Ook een speciaal bedankje voor de vriendelijke medewerkers. Kortom ik ben zeer tevreden !

Nina Van Herkhuizen 08 Apr 2022 - 16:44

Normaal zou ik veel sterren geven. Maar na hoe het vandaag is geweest zit ik erover te denken ons uit te schrijven. We zijn voor het eerst met ons viertjes (voor de jongste voor het eerst, oudste een beetje, die durfde de vorige keer niet) Telefonisch aangegeven dat het de eerste keer is voor de jongste, dus met zn vieren erheen, daar wil je natuurlijk bij zijn. Loopt het eerst bijna 25 min uit, nouja prima kan gebeuren. Word ik weggeroepen voor foto's, terwijl mijn oudste bij vader ligt in de tandartsstoel. Ik denk ben zo terug. Heb ik dus de eerste keer tandarts van mijn jongste gemist, terwijl ik dit vantevoren nog zat te vertellen. Ik ben hier enorm boos en teleurgesteld om. Het is even besproken van ja dat had ik niet begrepen. Tja daar heb ik niks aan. Bij binnenkomst zat ik nog te vertellen dat we hebben gewacht ivm de angst van onze oudste, dat zijn broertje daarna vanzelf volgt.

Inspirience Inspirience 23 Mrt 2022 - 11:48

Zeer fijne tandarts!! Na een zeer nare ervaring met het plaatsen van een kroon bij een andere tandarts overgestapt naar Lagas tandartsen. Wat een verademing! Luc nam uitgebreid de tijd om naar mijn situatie te kijken op een persoonlijke wijze. Voelde me gezien en gehoord. Inmiddels 3 kronen en een wortelkanaal behandeling verder en alleen maar lof voor Luc, zijn fijne assistentes en het personeel aan de balie. Totaal ander gevoel om nu naar de tandarts te gaan. Complimenten en dank voor jullie kundigheid, persoonlijke betrokkenheid/vriendelijkheid, gemoedelijke en fijne sfeer in de praktijk!!

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Heel hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik weet precies wie je bent, maar zal het hier discreet houden. Ik zie je heel graag weer komen, namens ons hele team. Hartelijk dank voor het vertrouwen en de (Brabantse) klik is wederzijds! Met een hele vriendelijke groet namens ons allemaal, Luc Lagas

Eva Zwart 22 Feb 2022 - 19:47

🦷👎🏼

Wolf is my spirit animal 06 Dec 2021 - 00:54

Ik ben al langer dan 15 jaar enorm bang voor de tandarts. In het verleden deden de behandelingen altijd verschrikkelijk pijn. Leek wel of de verdoving niks deed. Had ook nooit een dikke wang na de behandeling. Als ik om meer verdoving vroeg had ik een te lage pijngrens en moest ik maar doorbijten. Uit onderzoek kwam ik erachter dat sommige mensen moeilijker te verdoven zijn. Ik heb ook autisme en autisten reageren soms anders op medicatie of verdoving. Bij deze tandarts voelde ik me serieus genomen. Drs. Lagas is zorgelijk en attent. De tandarts legt alles goed uit en vraagt ondertussen hoe het gaat. Van mijn behandeling heb ik niks gevoeld en hij heeft ook extra verdoofd. Mijn wang was na de behandeling een paar uur goed dik. Dit had ik nog nooit eerder ervaren. Kan daarom iedereen die angstig is deze tandarts zeer aanraden. Ben enorm blij dat ik nu eindelijk een goede tandarts heb gevonden.

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Sorry voor mijn late reactie. Je review is even op de grote hoop terecht gekomen omdat je hem plaatste toen ik voor het eerst papa ben geworden. Dus ik wil je nog even heel hartelijk bedanken voor deze mooie woorden, ik weet precies wie je bent. Maar jij hebt het zelf ook super goed gedaan tijdens de behandeling, daar mag je heus trots op zijn! Ik ben blij dat je voor ons gekozen hebt en we hopen je met heel ons team nog jaren lang te mogen begeleiden met je mondzorg. Met een hele vriendelijke groet namens ons allemaal, Luc Lagas

Mar Ta 30 Mrt 2021 - 10:10

(Vertaald door Google) Mooiee tandartsen. Ik hou van de service en het personeel is erg vriendelijk. (Origineel) Mooiee tandartsen. I like the service, and the staff is very friendly.

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

(Vertaald door Google) Bedankt voor je vriendelijke woorden Mar Ta! Ik hoop je snel weer te zien. (Origineel) Thank you for your kind words Mar Ta! Hope to see you soon again.

Sahar Safa 22 Mrt 2021 - 15:00

Heerlijke praktijk. Vriendelijk personeel, goede ambiance en duidelijke communicatie. De behandelingen verlopen altijd professioneel en prettig. Daarnaast wordt er met de moderne apparatuur ook zeer effectief gewerkt. Ik kijk extra uit naar mijn afspraken met de vakkundige (en gezellige) mondhygiëniste Merel!

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Dankjewel Sahar voor je review, heel leuk om te lezen! Tot snel. Groetjes, Merel.

maron van dommelen 27 Jan 2021 - 17:22

Leuk persoonlijk contact met alle medewerkers. Goed, zorgvuldig geholpen. Blij dat we zijn overgestapt.

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Beste mevrouw van Dommelen, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het goed bevalt en dat u blij bent met de overstap. Tot de volgende keer! Team Lagas Tandartsen

H Wielhouwer 17 Jul 2020 - 21:30

Fantastisch geholpen ondanks 2 en een half uur op de stoel geen pijn in de mond en geen napijn

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Dat is een lange behandeling geweest! Fijn om te horen dat deze goed en pijnloos verlopen is, daar doen we het voor. Hartelijk dank voor uw review.

Gert D 02 Jun 2020 - 12:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hannie Scheermeijer 31 Mei 2020 - 09:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Laura H 21 Apr 2020 - 02:39

Een geweldige tandartspraktijk met een team die op persoonlijk vlak met je meedenkt wat voor jou de beste keuze is, en wanneer. Ze hebben de nieuwste technologie en vriendelijke medewerkers, bedankt voor alles!

Erik Datema 20 Apr 2020 - 14:14

Zonder twijfel de fijnste/beste tandarts die ik ooit gehad heb!

Marek Ważyński 20 Apr 2020 - 07:49

(Vertaald door Google) Zeer goede praktijken, ook Engels spreken. Zeer aan te bevelen (Origineel) Very good practice, also English speaking. Highly recommend

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

(Vertaald door Google) Bedankt Marek! (Origineel) Thank you, Marek!

Chris 19 Apr 2020 - 17:17

Aanrader! Fijne tandarts en mondhygiënist, werken efficiënt en professioneel. Er wordt door de medewerkers bij de balie goed gecommuniceerd en bij binnenkomst is het een prettig ontvangst!

Mechteld Ballintijn 19 Apr 2020 - 12:27

Tandartsbezoek was voor mij altijd een zenuwslopende gebeurtenis, maar dankzij tandarts Luc en mondhygiëniste Merel voel ik me een stuk meer ontspannen in de tandartsstoel. Ze nemen ruim de tijd, hebben begrip voor mijn angst en tonen altijd veel interesse. In combinatie met de hele moderne apparatuur en prettige sfeer kan ik deze praktijk aan iedereen aanraden.

Anneke Wijk-Zuiderveld 19 Apr 2020 - 11:42

Super fijne en goede tandarts en mondhygieniste

Ton Donkelaar Jr. 19 Apr 2020 - 10:58

Fijne tandarts, Kan niet zeggen dat ik er met plezier heen ga. Maar toch ga dr wel gewoon in de stoel liggen en er niet bang voor ben. Helpen je goed en netjes dat je weer pijnloos de deur uit gaat. Hoop dat dit alles snel Weer achter de rug is. En dat ik ook snel kan komen weer voor een controle. Hou vol en tot snel ✊️✊️ Gr ton

Helma Graver 19 Apr 2020 - 08:28

Wij zijn heel tevreden over deze praktijk. We worden goed geholpen geen gehaast we tijd tijd voor u wat er gedaan word voelt goed. Nu in deze tijd worden we ook goed op de hoogte gehouden en dat waarderen we. Hopelijk kunnen we straks in deze omstandigheden nog steeds met een rustig gevoel naar de tandarts geen.

Aart Markus 19 Apr 2020 - 01:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yannick Staal 18 Apr 2020 - 23:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hilde Niezing 18 Apr 2020 - 23:36

Fijne praktijk. Persoonlijk, duidelijk en zeer kundig. Erg tevreden!

Rosalie Melenhorst 18 Apr 2020 - 23:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

H. van der Klift 18 Apr 2020 - 22:59

moderne tandartsenpraktijk met deskundige artsen en tevens mondhygiëniste, zeer begaan met het welzijn van de patiënten

Eefke van de Scheur 18 Apr 2020 - 22:57

Vanaf het begin, ben ik heel tevreden over de manier van werken. Bijzonder vriendelijk,van receptioniste tot verschillende tandartsen die ik in de loop van de jaren heb gehad. Iedereen en ook de tand technieker doet zijn best om.een mooi gebit te krijgen. Heb de hele fam bij jullie aanbevolen. Succes met alles in de lastige corona tijd.

Danny van de Loosdrecht 18 Apr 2020 - 22:38

Zeer kundige medewerkers en erg behulpzaam

Jaco Rond 18 Apr 2020 - 22:36

Ontzettend fijne praktijk. Aardige mensen en natuurlijk erg kundig. Nog nooit overbodige behandelingen gehad en altijd het gevoel serieus genomen te worden. Ook veel advies ter preventie van verdere klachten. Zelf mijn kinderen gaan zonder tegen zin. Ze worden altijd op hun gemak gesteld en bij alles uitleg. Wij raden deze praktijk echt aan

Ton 18 Apr 2020 - 22:34

Ik ben nog niet zolang cliënt bij deze tandartsenpraktijk en de eerste ervaringen: kennismaking, controles en reparaties zijn zeer positief. Ik vind Lagas Tandartsen een professionele, vakkundige, sympathieke en warmhartige praktijk!

Robert Telkamp 18 Apr 2020 - 22:26

Vroeger had ik een goede tandarts die helaas moest stoppen. Velen er na gehad. Echter is het moeilijk om een goede te vinden die je vertrouwt met je gebit. Tot ik via via bij Lagas kwam. Eindelijk weer een goede tandarts die zijn vak verstaat en wie ik mijn gebit toe vertrouw. Top 👍.

Hanneke Van den berge 18 Apr 2020 - 22:15

Valt weinig over te zeggen, (Blijft een tandarts:-) alleen dat het echt een fijne tandarts is.

J.J. de Borst 18 Apr 2020 - 22:09

Wat een fijne tandartspraktijk is dit. Je bent hier geen nummertje maar echt een patiënt. Je wordt gehoord. Het behandelplan wordt altijd duidelijk doorgenomen en dat is fijn. Ik heb hier mijn plek gevonden. Ik ben nog steeds angstig, maar probeer nu toch met regelmaat te gaan en dat komt echt door deze kanjers.

hester bijsterbosch 18 Apr 2020 - 22:00

Deze tandartsen en mondhygiënisten zijn fantastisch voor mijn kinderen! Beide kinderen waren erg bang voor de tandarts, maar toen we bij deze praktijk kwamen, was dat over! Geduldig, vriendelijk, rustig. Alles wordt goed uitgelegd en doorgesproken en er wordt de tijd genomen voor de kids! Super tevreden!

Zwelf Ardvark 18 Apr 2020 - 21:58

zeer prettig en geruststellend team, van receptionist tot in de behandelkamer. ik zocht naar een angsttandarts, en vond Lagas. blij met de goede zorg.

Wietske Beekman 18 Apr 2020 - 21:52

3 jaar geleden in contact gekomen met Lagas tandartsen, omdat onze “oude” tandarts met pensioen ging. Wat een verademing en wat een leuk team! Heel deskundig, geïnteresseerd en clientvriendelijk. Vanaf de balie tot aan mondhygieniste en natuurlijk de tandarts zelf. En wat ook een heel groot voordeel is, is dat voor ons full-time werkers we ‘s-avonds en op zaterdag terecht kunnen.

Andries Frankenhuizen 18 Apr 2020 - 21:41

Rustig en altijd duidelijk. Luc en Merel stellen je op je gemak en nemen de tijd. Een verademing.

Bart Boermans 18 Apr 2020 - 21:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

DP 16 Feb 2020 - 23:49

Oooh jee, mijn kies met een heel oude amalgaamvulling brak af met het eten van een ijshoorntje. Dit was op donderdagavond gebeurd en vrijdag kon ik gelukkig terecht bij Lagas tandarts. Dit was een spoed, want de praktijk van mijn tandarts was gesloten op vrijdag. Bij Lagas werken heel vriendelijk mensen, en Jasmijn (die mij hielp met het verwijderen van mijn oude vulling en het vullen van een nieuwe vulling) is heel bekwaam en verstaat haar vak! Assistente was ook heel vriendelijk! Jasmijn legt ook uit wat ze gaat doen. Een jong en gezellig team tandartsen. De service is ook heel goed. Ik ben super tevreden!

Karim Ka 25 Jan 2020 - 09:53

Totaal geen inlevingsvermogen!

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

Beste Richard You, Bedankt voor uw review, jammer dat het een negatieve betreft. Naast gelukkig een heleboel positieve reviews mag een bepaalde feedback ook zeker benoemd worden. Echter, wij kunnen u niet vinden in ons patiëntenbestand en zouden het waarderen als u het ons ook op een niet-openbare manier mededeelt wat u overkomen is. Het zou dan een leermoment voor ons kunnen zijn. Wij zien graag een e-mail van u tegemoet op info@lagastandartsen.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Alvast dank voor de moeite. Team Lagas Tandartsen.

Mariska Ruchtie 09 Dec 2019 - 11:43

Ik had een tandartsfobie, een stapje hoger dan tandartsangst. Luc en Nicolien hebben veel tijd en aandacht besteed om mij hier vanaf te helpen. En wat in al die jaren nooit gelukt was, hebben zij voor elkaar gekregen. Ik heb geen fobie of angst meer. Super vriendelijke tandartsen die niet alleen je gebit zien, maar ook de mens daarachter. En natuurlijk die lieve Christine bij de balie/telefoon niet te vergeten

M Kadouri 15 Jul 2019 - 10:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jur 01 Jun 2019 - 17:20

Erg tevreden over deze tandarts, terwijl het eerst niet mijn eigen tandarts was. Met pijnklachten kon ik direct in de middag terecht. Ingeschreven en door vriendelijk personeel geholpen. Echt een aanrader terwijl ik er altijd tegen op zie om überhaupt naar een tandarts te gaan.

Kika Kuikentje 13 Mei 2019 - 17:28

Ik ben overgestapt naar Lagas en dit is een goede keuze geweest. Ze zijn rustig en duidelijk. Ik ben daardoor op mijn gemak. Daarnaast zijn ze bij deze tandarts ook nog eens heel erg betrokken! Ga zo door!

Bert Harteman 03 Apr 2019 - 19:24

Verreweg de beste tandarts. Luc en zijn team zijn fantastisch ik kan niet anders zeggen. Ik ben bloednerveus voor deze momenten maar ze nemen alle tijd voor je. Binnenkort weer een spannende behandeling maar nu ik bij deze praktijk zit ben ik rustiger dan dat ik voorheen zou zijn

Gizmo Santos 23 Mrt 2019 - 11:59

Ik had angst voor de tandarts voordat ik bij Luc en Merel kwam. Ze hebben allebei ongelofelijk veel geduld en daardoor ben ik niet meer bang. Iedereen is aardig en ze denken altijd mee, mijn gevoel is dat mijn behoeftes en tevredenheid voor hen de belangrijkste is. Ik heb in verschillende landen gewoond en ik kan zeggen dat deze praktijk de beste is. M.Santos

Clarine Mol 06 Sep 2018 - 22:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jens Doorschodt 28 Aug 2018 - 19:24

Professionele en moderne praktijk. Erg tevreden met zowel de mondhychiene behandelingen evenals de reguliere controles/behandelingen.

Janny Hardeman 18 Jul 2018 - 12:25

Beste mensen, Graag wil ik kenbaar maken dat ik erg tevreden ben over tandartsenpraktijk Lagas Tandartsen. Als je binnen komt bij de receptie wordt je altijd vriendelijk ontvangen door iemand die aan de receptie werkt. De afspraken zijn altijd duidelijk, ook krijg je een paar dagen van te voren een e-mail bericht dat je verwacht wordt. Dit is heel fijn zodat je de afspraak per ongeluk niet vergeet. Ik heb in overleg met Luc Lagas altijd op dinsdag tandarts Annarieke van Zijp. Het is fijn dat je altijd dezelfde tandarts hebt. De deskundigheid die zij heeft is heel geweldig, ze heeft al heel veel aan mijn gebit gedaan waaronder een wortelkanaalbehandeling, waarbij je ook zonder verdoving er bijna niks van voelt. Ook heeft zij een voortand die afgebroken was mooi gemaakt. Alle lof voor haar. Ook ben ik erg tevreden met mijn mondhygiëniste Merel van Rouwendal zij geeft goede en bruikbare tips voor het verzorgen van mijn gebit. Het geen dat opvalt is dat alle mensen erg sociaal en geïnteresseerd zijn in de patiënten. Luc je mag trots zijn op je praktijk die er zeer mooi en verzorgd uitziet! Maar bovenal dat jullie als team geweldige mensen zijn. Met een hartelijke groet, Gijs Hardeman.

silvia schrijvers 14 Jul 2018 - 16:07

Als je bang bent voor de tandarts is het altijd een ding om er naar toe te moeten. Tenminste, dat wás het altijd. Hier in de praktijk wordt er naar mij geluisterd, als ze uitlopen hoor ik dat al bij de balie en kan ik , als ik dat wil, nog even een blokje om. De tandartsen vertellen me wat ze gaan doen en geven me oom de ruimte om rustig te worden als dat nodig is. De mondhygiëniste is al net zo relaxed. Kan gewoon aangeven als er iets is en ze stopt even. Wat eerst voor mij "Ik MOET naar de tandarts" was (met weken ervoor al zenuwrn) is hier omgedraaid naar "Ik mag naar de tandarts" en pas in de wachtruimte iets lichterlijjk zenuwachtig. En wat ik het aller prettigst vind is dat ik niet "mevrouw Schrijvers" ben, maar gewoon "Silvia".

Aleksandra sT. 29 Mrt 2018 - 21:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Lagas Tandartsen

(Vertaald door Google) Hallo Aleksandra, Bedankt voor je review. Je deed het zo goed en het was mij een genoegen om je te helpen. Ik wens je een perfecte zwangerschap en een prachtige geboorte. Leuk je te ontmoeten en ik hoop je weer te zien. Al het beste! Luc (Origineel) Hi Aleksandra, Thank you for your review. You did so well en it was my pleasure to help you. I wish you a perfect pregnancy and a wonderful birth. Nice to meet you and hope to see you again. All the best! Luc

Jan van Daalen 13 Mrt 2018 - 19:02

Toch de stap genomen voor een nieuw gebit ….dat is al een stap op zich. Maar o wat ontzettend fijn om bij een tandarts te komen die naar je luistert, je geen nummer bent en altijd voor je klaar staat ook al gaat hij met vakantie. Binnen de praktijk was ik één van de eerste die een klikgebit aangemeten heb gekregen. Eerst een prothese onder gekregen. Netjes behandeld en begeleid in dit proces. Naar een tijdje van herstel het klikgebit gekregen! Wauw, dit had ik veel eerder moeten doen. Wat een fijn team staat er achter deze praktijk, die altijd klaar staat voor haar patiënt. Jan van Daalen

Niels Van Burken 21 Feb 2018 - 19:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jelle Westerop 18 Nov 2017 - 23:05

Ik ben een nieuwe klant, maar volgens mij is dit gewoon de beste tandartspraktijk waar ik ooit ben geweest. Zeer goed verzorgd, uitstekende communicatie, deskundigheid, geruststelling en advies. Op zaterdagavond nog een nette reactie per mail gekregen van Luc over een factuur. Het is jammer dat tandsteen laten verwijderen geen leuk klusje is, maar daar ga ik mee aan de slag en misschien volgende keer weer een compliment :-)

Ruwan Van Rijn 30 Okt 2017 - 14:55

Eerst geholpen door Luuc, ondanks mijn afkeer tegen tandartsen en het vullen van gaatjes ben ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Vervolgens door naar Merel en volgens mij heeft mijn gebit er nog nooit zo goed uitgezien. Super tevreden, ga niet meer weg!

Ytske De jong 24 Aug 2017 - 13:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wim Hardeman 07 Aug 2017 - 17:59

Deze Google-recensie is zonder tekst